Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

VIDEO - Ο Τσίπρας σκουντάει τον Βαρουφάκη να ψηφίσει καθώς εκείνος... είχε κουβέντα!

Ένα αστείο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Οικονομικών συνομιλούσε με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση και δεν έτσι δεν άκουσε το όνομά του, όταν αυτό εκφωνήθηκε.

Ακολούθησε σιγή μερικών δευτερολέπτων και όταν πια έγινε αντιληπτό πως ο κ. Βαρουφάκης δεν είχε σκοπό να ψηφίσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τον σκούντηξε λέγοντας του «ήρθε η σειρά σου»!

Τότε ο Γιάννης Βαρουφάκης σηκώθηκε όρθιος και αναφώνησε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου.

Όταν έκατσε στη θέση του ξέσπασε σε γέλια, «παρασέρνοντας» και τον Αλέξη Τσίπρα!

Δείτε το video εδώ -->  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι 7ος Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας μετά από ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στην Βουλή.

Η υποψηφιότητα του ανακοινώθηκε χθες Τρίτη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έκπληξη πολλών, καθώς φαβορί μέχρι τότε για την Προεδρία εθεωρείτο ο Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Την υποψηφιότητα του κ.Παυλόπουλου στήριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ, ενώ την υποψηφιότητα του Ν.Αλιβιζάτου στήριξαν το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ. «Παρών» είπαν 32 βουλευτές του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Απείχε από την ψηφοφορία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως αποκάλυψε το star.gr, ο πρώην υπουργός διαφωνούσε με την υποψηφιότητα του κ.Παυλόπουλου. Επίσης στην Βουλή δεν πήγαν για να ψηφίσουν ακόμη δύο βουλευτές της ΝΔ. Πρόκειται για τον Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, και τον Αλέκο Κοντό, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τους αντιπροέδρους θα επισκεφθούν τον κ.Παυλόπουλο, στο γραφείο του για να του ανακοινώσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ενώ μέχρι τις 12 Μαρτίου θα γίνει η ορκωμοσία του στη Βουλή και η αλλαγή σκυτάλης από τον Κάρολο Παπούλια.

Ο κ.Παυλόπουλος λοιπόν θα καθίσει στον «θρόνο» του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά το 2005  με 279 ψήφους, που αποτελεί κοινοβουλευτικό ρεκόρ και επανεξελέγη το 2010 με 266 ψήφους, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

13 Μαρτίου, αναλαμβάνει καθήκοντα.

Διαβάστε περισσότερα ...

Εκδότρια περιοδικού Hello, κατά Μενεγάκη: Τα στημένα, οι απειλές και τα ψεύτικα βραβεία.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Διαβάστε σοκαριστικό απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε η εκδότρια του Hello μετα το εξώδικο που έστειλε η Μενεγάκη.

 

Δεν ήθελε η Ελένη να στέλνουμε παπαράτσι; Σεβαστό! Τους ακυρώναμε εμείς, έτρεχαν στην Άνδρο για άλλα έντυπα αυτοί! Τίζερ – πίξελ φουλ στα παιδιά της κάναμε, πετούσα φωτογραφίες όταν χώριζε και φαινόντουσαν τα προσωπάκια τους, και πολλά περισσότερα και διακριτικότερα θα έκανα, αν δεν αφηνίαζαν μαζί της όλοι οι δημοσιογράφοι που είχα τότε στο Hello! και τους οποίους ρώταγα αγανακτισμένη: "Γιατί την κυνηγάτε τόσο; Αφήστε την, θα της φέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα, ο κόσμος θα δυσανασχετήσει".

 
Προσωπικά, δε βρίσκω καν ενδιαφέρουσα εδώ και χρόνια τη δουλειά της Ελένης Μενεγάκη. Βλέπω πόσο βαριέται –ως και τσίχλα μασάει, χωρίς αιδώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της– και τη μεταδίδει κιόλας αυτή τη βαρεμάρα στο κοινό της. Είναι απλά καθισμένη, μόνιμα απροετοίμαστη, ρεπορτάζ δεν κάνει γιατί δεν ξέρει να κάνει. Αναγιγνώσκει δουλειές δημοσιογράφων από τα sites, που παράγουν πρωτογενές υλικό, καθώς και από τα περιοδικά μας, που επέλεγε πάντα και παρουσίαζε το "φιλέτο", κι ας είχε πέσει δουλειά και πόνος από κάποιους για να εξασφαλίσουν την όποια συνέντευξη. Οι συνεργάτες της, ουσιαστικά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της ναζιάρας ή άκεφης (κατά περίπτωση) "σουλτάνας Χουρέμ", αλλά ποιος νοιάζεται για το ατελείωτο telemarketing μιας εκπομπής που μπορείς να δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία; Διασκεδάζουν την κατάσταση μόνο δυο καλά παιδιά, ο Γκουντάρας που κάνει δουλειά για δέκα, ένας δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ, ο Τάσος Τεριάκης και η πηγαία κωμική persona Ζαρίφη, που αδικεί το μεγάλο της ταλέντο ως διασκεδάστρια του χαρεμιού. Μα, τι περιμένουν και την υπηρετούν έτσι; Τα χρόνια περνούν, ο κόσμος έχει αντιληφθεί τί είναι ο καθένας και τι κάνει στην τηλεόραση.


Επανέρχομαι στα ασφαλιστικά μέτρα. Ασφαλιστικά μέτρα σημαίνει να μαζευτούν όλα τα αντίτυπα του Hello!, απ' όλη την Ελλάδα, γιατί η κυρία Ελένη δε συμφωνεί με τη δημοσίευση μιας από τις δώδεκα φωτογραφίες που περιέχει το άρθρο (και η οποία δείχνει μια τούρτα και παιδάκια, εντελώς καλυμμένα με πίξελ, να σβήνουν τα κεράκια). Στο ίδιο event επέτρεψε –εικάζω– σε φωτογράφο από εβδομαδιαίο έντυπο λαϊκής αισθητικής να την απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές με το σύντροφό της. "Μα, αυτό δε γίνεται, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, μόνο αν θίξεις την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου της Δημοκρατίας ή αν ξεσηκώνεις σε επανάσταση τον ελληνικό λαό;", ρώτησα απορημένη το δικηγόρο. "Ναι, έτσι είναι, αλλά αυτό ήρθε", μου είπε, κι αυτός απορημένος.


ΟΚ, είπα, κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, που χιόνιζε κιόλας, κι ενώ σκεφτόμουν την τραγελαφική εικόνα, άνθρωποι μέσα στα χιόνια να μαζεύουν από τα περίπτερα όλης της επικράτειας το Hello!, κατ' απαίτηση της Ελένης! Μήπως να σκαρφαλώσω στο καγκελάκι του μπαλκονιού της Αμαρουσίου–Χαλανδρίου, σκέφτηκα, και να τολμήσω τον πήδο; Ύστερα γύρισα και είδα στην αίθουσα συνεδριάσεων 30-40 εξώφυλλα, όλα των τελευταίων δύο ετών, με την Ελένη να μας γελάει, να μας εύχεται, να μας χαιρετάει, να μας..., να μας..., να μας..., και τότε θυμήθηκα, κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη του γραφείου μου, το ρητό της γιαγιάς μου: "Τον καλό, παιδί μου, τον λένε και χαζό". Έκλεισα την πόρτα, γιατί ξύλιασα, και άνοιξα το νέο Hola, για να πάρει αέρα και έμπνευση η ψυχή μου.

 

Εύχομαι μόνο, τα δεκάδες εξώφυλλα στο ΕΓΩ, στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο LIFE&STYLE και στη VOGUE (όπου λογοδότησα για σένα Ελενίτσα), αλλά και οι βραβεύσεις στις "Γυναίκες της Χρονιάς" του LIFE&STYLE (που με προειδοποίησες κάποτε, επειδή δεν είχες βγει νικήτρια, πως θα αρνιόσουν να το παίρνεις για τρία χρόνια, ως εμπάργκο, όπως έκανες σε βραβεία εφημερίδας, και σου απάντησα τότε με απάθεια "who cares?"), να κοσμούν και τους δικούς σου τοίχους. Γιατί και πολλοί άλλοι εργάστηκαν για σένα πολλά χρόνια σκληρά, κι ας τα "άκουγαν" από μένα για την τελειότητα που επιζητούσα, αποθεώνοντάς σε ως μια "άλλη", για να μπορείς εσύ να μας κλείνεις ακόμα την XXL βλεφαρίδα MAC κάθε μεσημεράκι.

 

It takes two to tango baby!

 

Έλενα Μακρή

Διαβάστε περισσότερα ...

Έκτακτος έλεγχος στη λαχαναγορά Ρέντη. Κατασχέθηκαν 15 τόνοι λαχανικών.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σε έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησαν στην κεντρική λαχαναγορά του Αγ. Ιωάννη Ρέντη τα στελέχη της περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, προχώρησαν στην δέσμευση οπωροκηπευτικών συνολικού βάρους 15.222 κιλών!

Συγκεκριμένα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό και φυτοϋγειονομικό έλεγχο σε τέσσερις επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών, εντοπίστηκαν και δεσμεύθηκαν μήλα Ιταλίας και Πολωνίας, συνολικού βάρους 12.672 κιλών, ντομάτες βάρους 900 κιλών και λεμόνια συνολικού βάρους 1.650 κιλών!

Δεν είχαν την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανση στην συσκευασία, δεν τηρούσαν τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας στα πλαστικά μέσα συσκευασίας και δεν είχαν έγκαιρη αναγγελία για την άφιξη του συγκεκριμένου φορτίου από άλλο κράτος-μέλος.

Διαβάστε περισσότερα ...

Εστιατόριο στο Κολωνάκι, έκοβε 5 χρόνια πλαστές αποδείξεις.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ένας 55χρονος, διαχειριστής και ομόρρυθμο μέλος εταιρείας που λειτουργεί ως εστιατόριο- καφετέρια στο Κολωνάκι, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο στην έδρα της επιχείρησης, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, εντοπίστηκαν δύο νόμιμες σε χρήση ταμειακές μηχανές και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που εξέδιδε εικονικές αποδείξεις, οι οποίες προσομοίαζαν με τις προβλεπόμενες.

Διαπιστώθηκε ότι από το 2009 έως το 2014, χρησιμοποιώντας διαμορφωμένο λογισμικό, οι παραγγελίες των πελατών καταχωρούνταν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στη συνέχεια εκτυπώνονταν παράνομες αποδείξεις, σε θερμικό χαρτί, ίδιες με τις νόμιμες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πελάτης να νομίζει ότι έλαβε νόμιμο παραστατικό.

Όπως διαπιστώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 15.573 αποδείξεις συνολικής αξίας 28.031,40 ευρώ.

Μέσω της μη έκδοσης παραστατικών, η εν λόγω επιχείρηση απέφυγε την απόδοση ΦΠΑ, το ύψος του οποίου αναμένεται να προσδιοριστεί από την αρμόδια ΔΟΥ, υπολογίζεται όμως σε χιλιάδες ευρώ.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για ποινικές και διοικητικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις διοικητικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας θα ενημερωθεί η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 51χρονος αδερφός του συλληφθέντος, επίσης διαχειριστής και ομόρρυθμο μέλος της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed