Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Βιβλιο-προτάσεις: Στην αγκαλιά του ήλιου - Ρένα Ρώσση Ζαϊρη / Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός, και η συγγραφέας Ρένα Ρώσση - Ζαϊρη, μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο βιβλίο με τίτλο "Στην αγκαλιά του ήλιου" κι εμείς σας το συστήνουμε.

Ένα μυθιστόρημα που το διαβάσαμε χωρίς ανάσα, με ταχύτητα για να δούμε το τέλος γρηγορότερα, αλλά και με συγκίνηση.

Μια ιστορία με πολλά κρυμμένα μυστικά, με έρωτα, χαμένες αγάπες, προδομένες αγάπες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις, δολοφονίες, αστυνομικό κυνηγητό, ένταση και δάκρυα.

Πολλά θα πείτε, για ενα και μόνο βιβλίο 600 σελίδων. Κι όμως...

Η ιστορία της Βαλέριας, ξετυλίγεται στις σελίδες του βιβλίου αυτού, και μας συστήνει τον εαυτό της αρχικά. Μια κοπέλα που δεν πήρε ποτέ αγάπη από τη μητέρα της, η οποία μητέρα όμως δεν ήταν πάντα σκληρή... αλλά έγινε στην πορεία μετά από πολλά διαδοχικά δικά της δράματα. Μια μητέρα που αναγκάστηκε να παντρευτεί λάθος άντρα. Αναγκάστηκε! Ο έρωτας της ήταν άλλος. Ο οποίος "άλλος" την παράτησε με ένα μωρό στην κοιλιά, για τα μάτια μιας πλούσιας που θα τον έσωζε από τον οικονομικό του βάλτο.

Από την άλλη, έχουμε έναν πατέρα που δεν ήταν πραγματικός πατέρας της Βαλέριας, αλλά στάθηκε σαν κανονικός πατερας, όμως και αυτός έχει τα δικά του μυστικά που θα φανερωθούν στο τέλος της ιστορίας.

Η Βαλέρια γίνεται χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής, ερωτεύτεται, προδίδεται, κι όμως ξαναβρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αστυνομικού, ο οποίος θα είναι και ο άνθρωπος που θα τη συλλάβει τελικά. Η Βαλέρια θα νιώσει οργή με τα πλούτη των ανθρώπων που συναντά, ενώ γύρω της υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τα βασικά. Κι έτσι, αναγκάζεται να κλέψει, να πουλήσει τα κλοπιμαία και με τα χρήματα να σώσει παιδικές ψυχές. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Θα δείξει!

Ο αστυνομικός, είναι ο Νικόλας. Ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε την Βαλέρια από την πρώτη στιγμή. Από τη μέρα που εκείνη... θα πηδήξει από μια γέφυρα και θα βρεθεί να κρατάει στα χέρια της ένα μωρό που ξεψυχά...!

Ο έρωτας αυτός, θα περάσει από πολλά στάδια. Θα μας πάει και μέχρι το μακρινό παρελθόν της Κρήτης. Τότε που οι Γερμανοί ήρθαν για να την καταλάβουν.

Πως το παρελθόν σμίγει με το παρόν; Τι σχέση μπορεί να έχει η οικογένεια του Νικόλα, με την οικογένεια της Βαλέριας;

Ένα βιβλίο πραγματικά συγκλονιστικό, που δε θα θες με τίποτα να τελειώσει.

Η Ρένα Ρώσση - Ζαϊρη, είναι πολύ περιγραφική σε ότι μας παρουσιάζει, σε σημεία ακόμα και χιουμοριστική αλλά και πολύ δραματική επίσης, όμως με μια ιστορία που όμοιά της σίγουρα δεν έχετε διαβάσει στο παρελθόν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

*Η βαθμολογία αφορά προσωπική γνώμη και όχι μια γενική άποψη.

 

Περισσότερα για το βιβλίο, μπορείτε να δείτε εδώ --> ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed