Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ (MK ULTRA) !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

tsipras-mind-control-01-15072015

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την «ολονύκτια» σύνοδο κορυφής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, υποβλήθηκε την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, σε πρόγραμμα ελέγχου του νού.

Γύρω στις 22.30 με 23.00, την νύχτα της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 1 ότι διακόπηκε η σύνοδος, & αποσύρθηκαν μεταξύ τους ο Τσίπρας, με την Μέρκελ, τον Ολάν & δεν ξέρω ποιούς άλλους.

Ταυτόχρονα αναρωτιούνταν οι δημοσιογράφοι γιατί γίνονται όλες αυτές οι φρικαλεότητες, & ότι ζητάνε τον ουρανό με τ΄άστρα, πράγματα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά & άρα πάμε σε αδιέξοδο.

Γύρω στις 9.15 το πρωί της Δευτέρας, σήμερα, ανακοινώθηκε συμφωνία & δώθηκε ζωντανά συνέντευξη τύπου από την οποία ο Ελληνας Πρωθυπουργός ήταν απών, ενώ όλοι τους εμφανίστηκαν φρέσκοι & όχι από αλονύχτια σύνοδο.

Μετά από λίγο γύρω στις 9.30 εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός μέσα από μιά πόρτα, & μίλησε στους δημοσιογράφους για επώδυνη συμφωνία. Ηταν σαν να τον έσπρωξε στην σκηνή κάποιος από τα παρασκήνια, & έκανε τα πρώτα του βήματα ασταθή. Το ύφος του ήταν σαν χαμένο, τίποτε δεν έδειχνε την κούραση ολονύχτιας σύσκεψης :

Το αποκολλημένο βλέμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ή προσκολλημένο στο κενό, χαρακτηριστικό όλων των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε έλεγχο του νου καθώς και η συνολική σωματική του στάση ["μηχανικού" και υποβοηθούμενου και στη κατευθύνση του, βηματισμού] αποδεικνύουν ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν σταυρώθηκε μεταφορικώς όπως ειπώθηκε απο παρευρισκόμενο "ανώτερο αξιωματούχο της ευρωζώνης αλλά υποβλήθηκε μάλιστα σε πρόγραμμα Ελέγχου του Νου [Mind Control Ultra - MK ULTRA] πίσω απο τις πόρτες, ενώ εδώ ουσιαστικά υποβοηθάται απο τον σύνοδο του που ενδεχομένως λειτουργεί ως χειριστής [handler]

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ή ΚΑΚΟΥ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟΥ ή ΣΗΜΑΔΙΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ή ΥΦΟΥΣ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ)


ή λίγου ύπνου, αντίθετα έδειχνε σαν να ξύπνησε από βαθιά ύπνωση. Η γλώσσα του σώματος κινούνταν μεταξύ χαμόγελου, αμηχανίας & σαν να μην θυμόταν, ενώ αυτά που έλεγε ήταν ασυναρτησίες & αντιφάσεις (πρόσθεμα επί του άρθρου : συμφωνώ απολύτως προσωπικά, πριν δώ το άρθρο σε κάθε περίπτωση αυτό παρατήρησα πρώτα κι εγώ.

Οι ασυναρτησίες σε όλες αυτές τις περιπτώσεις προκύπτουν απο τις διάφορες ενδεχομένως αναγκαστικά αντικρουόμενες μετα-υπνωτικές εντολές [και πάντα συνοδευόμενες αναγκαστικά απο παράλογες προγραμματισμένες-προσκολλημένες εκφράσεις προσώπου για τη περίσταση όπως χαμόγελο] ενος ενιαίου ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ + ΧΕΙΡΙΣΤΗ [ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]).

Αμέσως μετά & μέχρι το μεσημέρι, έκανε δύο τουλάχιστον αναρτήσεις στο Facebook, & μετά σύσκεψη στο Μαξίμου & πάει λέγοντας.

Καμία ερώτηση δεν του υποβλήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν πίσω από τα μικρόφωνα & τις κάμερες.

Ο Σκουρλέτης & άλλοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για φρικαλεότητες.
Το κείμενο που δώθηκε στην δημοσιότητα & υπέγραψε δεν έχει καμιά σχέση με Πολιτικό & οικονομικό κείμενο, αλλά με ημερήσια διαταγή φασίστα Στρατιωτικού & διατάσει την φρικτή & στιγνή εκτέλεση της Πατρίδας & των Ελλήνων.
-Γιατί χρειάστηκε μιά νύχτα (πρόσθεμα επί του αρχικού άρθρου : δεν χρειάστηκε μία νύχτα αγαπητέ αρθρογράφε, αλλά 1-2 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΪΖΕΡ-ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΥΠΟΗΧΩΝ "ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝ-ΦΡΑΣΕΩΝ" ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ για να τον πείσουν ώστε το πρωί να ανακοινώσει ότι συμφώνησε;

-Που ήταν οι άλλοι όταν έμεινε μόνος με τους σκληρούς;

-Τι ακριβώς του έκαναν; Ποιός έμπιστος ήταν μαζί του;

Να θυμήσω πειράματα ελέγχου του νου που έχουν γίνει στον πόλεμο του Βιετνάμ από τους Αμερικανούς.

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που υπέγραψε τις φρικαλεότητες, με αυτόν που τις κατήγγειλε στο Ευρωκοινοβούλιο, με αυτόν που έκανε το Δημοψήφισμα. Δεν μπορεί, δεν γινεται.

Τον Πρωθυπουργό σας τον πείραξαν. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.
Κάντε του ολική επαναφορά & μην τον ακολουθείτε, μέχρι να συνέλθει. Αν συνέλθει.

Ιάκωβος Τίγκας.

tsipras-mind-control-02-15072015

Επιβεβαίωση κάποιων πολύ σημαντικών σημείων απο άλλο άρθρο :

Την έξοδο από αίθουσα στην οποία διεξάγονταν διαπραγματεύσεις φέρεται να «απαγόρευσε» στον Αλέξη Τσίπρα και στην Άγκελα Μέρκελ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, όταν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, διαφάνηκε αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη διάσωση της Ελλάδας εντός Ευρωζώνης, σύμφωνα με τους Financial Times.
Το πλησιέστερο σημείο στο Grexit, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ήταν στις 6 το πρωί ώρα Βρυξελλών, ενώ ξημέρωνε Δευτέρα.
Ο κ. Τσίπρας και η Άγκελα Μέρκελ αποφάσισαν ότι, μετά από 14 ώρες αγχωτικών διαβουλεύσεων για ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας εντός ευρώ, είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο.
Με την πιθανότητα συμβιβασμού να μην φαίνεται στον ορίζοντα, η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (Grexit) φάνταζε το ρεαλιστικότερο σενάριο.
Ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός και η καγκελάριος της Γερμανίας βάδιζαν προς την πόρτα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κινήθηκε άμεσα και τόνισε στον κ. Τσίπρα και την κ. Μέρκελ: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε την αίθουσα». (!!!!!)
Το σημείο στο οποίο υπήρξε η εμπλοκή ήταν το μέγεθος και ο σκοπός του ταμείου ιδιωτικοποίησης ελληνικής κρατικής περιουσίας.
Η κ. Μέρκελ ζητούσε τα 50 δισ. ευρώ να δαπανηθούν για την αποπληρωμή χρέους, κάτι το οποίο ο κ. Τσίπρας θεώρησε εθνική ταπείνωση, καθώς πρόκειται για αξία αντίστοιχα με το ένα τρίτο του ελληνικού ΑΕΠ και αντιπρότεινε μικρότερο ταμείο, του οποίου τα κέρδη θα επανεπενδύονταν στην Ελλάδα.
Ο συμβιβασμός των δύο θέσεων χρειάστηκε άνω της μίας ώρας.
Ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης τόνισε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα ότι οι εταίροι «σταύρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα πίσω από κλειστές πόρτες. Kυριολεκτικά τον σταύρωσαν». 

Σχόλιο επι των αρχικών άρθρων :


Παραθέτω το παρών με κάθε επιφύλαξη, σε κάθε περίπτωση όμως εξ όσων, οι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ασχέτως περιεχομένου συνδιαπραγματεύσεων) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ δεν συνάδουν και ειδικά σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή απόφασης για ένα έθνος και αν το παραπάνω γεγονός αποτελεί πραγματικότητα, δικαιούμαστε να μάθουμε απο τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα μάλιστα, όσο δύσκολο και παράδοξο και αν ακούγεται, τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν λεπτομερειακά ασχέτως περιεχομένου συζητήσεων.

Κοινώς τα ως άνω άρθρα μας λένε ότι ο Τσίπρας είχε τελείωσει απολύτως απο μέρους του τις διαδικασίες διαβούλευσης, που κράτησαν 14 + ώρες απο τις συνολικές 17 με πιθανότερο σενάριο το GREXIT ή άλλο, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, και του ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ τελευταία στιγμή ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΔΕΥΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ να μείνει στην αίθουσα που έμεινε για τις τελευταίες 1,5-2 ώρες (Πότε τα έχετε ξαναδεί αυτά και ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) [ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES ΠΑΡΑΚΑΛΩ] !!! Η κατάσταση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όταν βγήκε απο την αίθουσα σε κατάσταση ΑΠΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ όπως αποδεικνύουν οι εικόνες και αφ' ότου τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο ενεργοποιήθηκε απο τη λήθη της η διαφορετική προσωπικότητα όπου είχε λάβει μετα-υπνωτικές εντολές και η οποία φαινόταν να ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΩΣ ΠΟΛΥΩΡΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ να αναφέρει ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ τα όσα τελείως εκτός αρχικού πλάνου και προ τελευταίας στιγμής κατάληξης των διαπραγματεύσεων ίσχυσαν με ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ.

Το παρών δεν γράφεται για άφεση ευθυνών ούτε όμως επιθυμεί να συνεισφέρει σε άδικη κατηγορία όσο ακατανόητο και αν φαίνεται το ως άνω σενάριο στο μέσο άνθρωπο, τουναντίον απλώς για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα, αν έχει συμβεί πράγματι κάτι τέτοιο αποτελεί μέγιστο ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΜΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΙΠΩΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣΚ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14-15 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ (ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;)!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΩΝ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ Π.Χ.).

πηγή: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed