Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

axel-cipra-apateonas-ths-alladas-21082015

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
Σαν τα ποντίκια δραπετεύουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ από την εξουσία.. Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Μάλιστα είναι τόσο επικίνδυνος ο ρόλος του, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προδοτικός για το έθνος. Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 26 Ιανουαρίου αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη διακυβέρνηση της χώρας κόμμα της 

Διαβάστε περισσότερα ...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

kyvernhsh-den-exei-sxedio-ektakths-anagkhs-xreokopia-21082015

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Όταν το 2010 άρχισαν να βγαίνουν στην δημοσιότητα κάποιες απόψεις αρθρογράφων, μεταξύ αυτών και του γράφοντος, που υποστήριζαν πως η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο, που αποσκοπούσε στην οικονομική καταρράκωση των Ελλήνων και όλων των υποδομών της χώρας,

Διαβάστε περισσότερα ...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ” ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

diafora-thriskeytikou-orkou-apo-ton-politiko-21082015

Με αφορμή τον “πολιτικό” όρκο που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος και με την μεγάλη “παραφιλολογία “ και διάσταση των απόψεων που έχει ξεσπάσει περί της ενέργειας αυτής , θεώρησα απαραίτητο να γράψω αυτό το άρθρο, για να διαλυθεί αυτό το ομιχλώδες τοπίο.

Οι απόψεις που ακούγονται είναι πολλές. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές. Και οι δύο πλευρές έχουν επιχειρήματα και τα υπερασπίζονται. ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ δεν έχει αναφερθεί και δεν έχει απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό ΕΡΩΤΗΜΑ που θα έλεγα πως είναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. Ποιός ο λόγος να πρέπει να δώσει όρκο;
Καταρχήν υπάρχει ένα δεδομένο. Αυτό είναι πως κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, ο Πρωθυπουργός υποχρεούται να εργαστεί για το συμφέρον όλου του Ελληνικού λαού. Και ξεκινάνε τα ερωτήματα: Την διακυβέρνηση που θα ασκήσει ο Πρωθυπουργός, την επηρρεάζει η όχι και σε ποιό βαθμό ο όρκος;
Δηλαδή με λίγα λόγια, θα ασκήσει ο Πρωθυπουργός τα καθήκοντά του με τον ίδιο τρόπο, είτε ορκιστεί είτε όχι και αν είναι έτσι, ποιός ο λόγος της οποιασδήποτε μορφής ορκομωσίας, αν δεν επηρρεάζει τις ενέργειες του Πρωθυπουργού; Ποιός ο λόγος δηλαδή, να πρέπει να δώσει όρκο;
Γι’ αυτό είπα στην αρχή πως θεώρησα απαραίτητο να γράψω αυτό το άρθρο. Για να καταλάβουμε που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα και να εξηγήσουμε τις διαφορές, αλλά να δούμε και τις ανυπολόγιστες συνέπειες αυτής της ενέργειας..


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ


Βλέπετε δεν αναφέρω θρησκευτικού όρκου, γιατί ο όρκος είναι μόνο θρησκευτικός. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι όρκος. Μπορεί να είναι μία “υπόσχεση”, αλλά όχι όρκος. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας πολιτικός όρκος. Αυτό που έκανε ο Τσίπρας είναι ένα πολιτικό τίποτα.


Καταρχήν θα πρέπει να ξέρουμε, πως οποιαδήποτε σύσταση Κυβέρνησης, γίνεται για το συμφέρον του λαού και κανενός άλλου. Ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης, δεν τοποθετήθηκαν εκεί με την βία ή παρά την θέλησή τους, αλλά ζήτησαν οι ίδιοι να αναλάβουν την Κυβέρνηση, για να εργαστούν για το γενικό συμφέρον των 11.000.000 Ελλήνων.
Οι ενέργειες λοιπόν και οι αποφάσεις που θα πάρουν 20 άτομα, (που μπορεί να είναι και σπείρα), επηρρεάζουν την τύχη και τις ζωές 11.000.000 ψυχών. Μία τους λανθασμένη ενέργεια μπορεί να οδηγήσει τον λαό, σε άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή, ή να οδηγήσει σε μία άτακτη χρεοκοπία, ή να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο. Και μιλάμε μόνο για ατυχείς και λανθασμένες ενέργειες. Δεν μιλάμε για σκοπιμότητα και δόλο.
Αν όμως υπάρχει δόλος για να πάρουν σκόπιμα αυτές τις “ατυχείς” και “λανθασμένες” αποφάσεις και να καταστρέψουν την χώρα, τότε τι γίνεται; Πως μπορεί να προστατευτεί ο λαός;
Η ορκωμοσία λοιπόν της Κυβερνήσεως ενώπιον του Θεού, δεν αφορά την προστασία των ίδιων, αλλά την προστασία του λαού, από ανθρώπινα λάθη, παραλλήψεις αλλά και ενδεχόμενο δόλο των Κυβερνώντων, που δεν είναι σε θέση να τον γνωρίζει ο λαός. Αυτοί που κυβερνούν την χώρα δεν είναι απλοί άνθρωποι αλλά ΘΕΜΑΤΟΦΎΛΑΚΕΣ ενός έθνους. Με λίγα λόγια, όταν έχουν ορκιστεί δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, γιατί έχει το δικαίωμα και επεμβαίνει ο Θεός. Αυτό έλεγε και ο άγιος Παΐσιος. Ότι δεν κάνουν ότι θέλουν.
Από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία οι αυτοκράτορες πρώτα ορκίζονταν και μετά στέφονταν. Οι πολίτες δεν ορκίζονταν. Μόνο οι αυτοκράτορες γιατί έπαιρναν αποφάσεις για την τύχη του λαού. Σήμερα είναι λάθος που ορκίζονται οι πολίτες στα δικαστήρια. Αλλά είναι υποχρεωτικό και επιβάλλεται για αυτούς που κρατάνε την τύχη ένός λαού στα χέρια τους.
Με την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης λοιπόν, την προστασία του λαού την αναλαμβάνει ο Θεός, από ανθρώπινα λάθη, αλλά και ενδεχόμενο δόλο.
Αν δεν υπήρχε Θεός, τότε ορκιζόταν δεν ορκιζόταν ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση και όπου και να ορκιζόταν ήταν το ίδιο και το αυτό. Τώρα όμως δεν είναι το ίδιο. Γιατί αφού δεν ορκίστηκαν, τώρα ο Θεός δεν προστατεύει το σύνολο του έθνους των Ελλήνων από ενδεχόμενο δόλο του Πρωθυπουργού, αφού με την σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

Αυτή είναι και η ελευθερία που μας έχει δώσει ο Θεός. Η Τον θέλουμε και ζητάμε την προστασία Του, ή Τον απορρίπτουμε και πάμε με τον Διάβολο.

Όσοι υποστηρίζουν πως καλά έκανε και δεν ορκίστηκε αφού είναι άθεος, αυτοί είναι ή πλανεμένοι, ή συνειδητοί οπαδοί του διαβόλου, αφού εξηγήσαμε πως δεν έχει να κάνει με αυτόν, γιατί ο όρκος δεν είναι βάπτισμα. Ο όρκος δεν θα τον έκανε Χριστιανό, αλλά θα τον εμπόδιζε ο Θεός να βλάψει τα 11.000.000 των Χριστιανών, ανεξάρτητα από τα δικά του πιστεύω.

Γιατί μήπως νομίζετε πως οι προηγούμενοι που ορκίζονταν είναι Χριστιανοί; Τον ίδιο θεό πιστεύουν όλοι, αλλά κρύβονται. ‘Ολοι είναι οπαδοί της νέας θρησκείας του Σατανισμού, που σιγά σιγά κάνει φανερή την παρουσία της στον κόσμο.
Μέ την διαφορά όμως πως οι προηγούμενοι, Παπανδρέου, Σαμαράς. Βενιζέλος, Πάγκαλος και λοιποί Σατανιστές, για να μην δώσουν στόχο ορκίστηκαν. Αυτό βέβαια δεν τους έκανε Χριστιανούς, αλλά έδωσε το δικαίωμα στον Θεό, να προστατέψη το σύνολο του έθνους των Ελλήνων. ΄
Δεν μπόρεσαν λοιπόν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, και δεν την έκαναν ούτε Λιβύη ούτε Συρία ούτε Ουκρανία, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν από το 2011. Μόνο οικονομικά μπόρεσαν να χτυπήσουν τους Έλληνες, γιατί είχαμε δώσει αυτό το δικαίωμα. Αφού όλοι είχαμε πέσει μέσα στις χιλιάδες παγίδες της παρανομίας και της διαφθοράς, που οι ίδιοι είχαν σκορπίσει παντού, για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να παρανομούν ελεύθερα.
Τώρα οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στον Θεό και επέλεξαν για κυβερνήτη τον Τσίπρα που τους είπε πως θα πάει με τον διάβολο, και γνώριζαν πως δεν ορκίζεται, αφού ούτε στην προηγούμενη Βουλή είχε ορκιστεί.
Βέβαια δεν ήξεραν ούτε ακόμα έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πως οι Έλληνες στέρησαν από τον Θεό την δυνατότητα να προστατεύει όλο το έθνος.
Ο Θεός από δω και πέρα στην Ελλάδα, προστατεύει ιδιωτικά, τον “Λωτ” τον “Νώε” και όλους τους Χριστιανούς, που ζητούν ή και θα ζητήσουν την προστασία Του. Ο Θεός μας είναι Θεός αγάπης και ελευθερίας, γι’ αυτό και σέβεται την ελευθερία μας. Δεν μας επιβάλλει να τον ακολουθήσουμε, ούτε μας απαγορεύει να ακολουθήσουμε τον Διάβολο. Η επιλογή είναι δική μας. Και οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ το ίδιο.
Ετοιμαστείτε για τις συνέπειες όσοι καταλαβαίνετε, γιατί ο Τσίπρας, μόλις κοροϊδέψει τους πάντες και του δημιουργήσουν σιγά σιγά το προσωπείο του “επαναστάτη” “Τσε Γκε Βάρα”, τότε “δυστυχώς” δεν θα τον αφήσουν να το αφαρμόσει και θα μας χρεοκοπήσουν οι “κακοί” Γερμανοί. Με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό, με τόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών μέσα στη χώρα.
Ανήκουν όλοι στην ίδια σπείρα του Σατανισμού και αλίμονο σε αυτούς που δεν το έχουν ακόμα καταλάβει.
Την διάλυση της Ελλάδος επιδιώκουν από το 2011, αλλά μέχρι τώρα, επειδή οι προηγούμενοι έδιναν όρκο, το εμπόδιζε ο Θεός και δεν μπορούσαν να το κάνουν.
Αυτός δεν ορκίστηκε. Τώρα μπορούν. Και βιάζονται

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

epikindyna-opla-haarp-ellada-21082015

Το πιο επικίνδυνο όπλο για τον άνθρωπο, που το χρησιμοποιούν επιχειρησιακά στην Ελλάδα από το 2005 και με αυτό ελέγχουν άμεσα και μπορούν να μεταβάλλουν μέσα σε 30 λεπτά της ώρας τον συναισθηματικό του κόσμο, εκτός από τούς αεροψεκασμούς, και τα HAARP, είναι αυτά που έχω αποκαλύψει με την έρευνά μου και που δεν έχει μιλήσει κανένας ποτέ γι' αυτά.

Είναι τα χημικά νέφη συμπύκνωσης , με τα οποία διασκορπίζουν στην ατμόσφαιρα ουσίες καταστολής, για να μην αντιδρούν έντονα οι άνθρωποι και οι υπόηχοι που μπορούν να μεταβάλλουν το συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου, το ηθικό και την διάθεση και όλα δια μέσου του εγκεφάλου, γιατί οι χαμηλές συχνότητες εγείρουν διαφορετικά συναισθήματα. Άλλα στα 9.1 Hz, άλλα στα 9.2 Hz, άλλα στα 9.7 κ.ο κ.

Ανάλογα δε με τον χαρακτήρα και το υποσυνείδητο του κάθε ανθρώπου, ο δείκτης του συναισθηματικού του κόσμου μεταβάλλεται παρομοίως. Όσοι νομίζουν ότι τόσες αυτοκτονίες είναι φυσιολογικές, αυτοί δεν γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν στον άνθρωπο οι υπόηχοι. Αλλά και οι πονοκέφαλοι, οι ζαλάδες και η τάση για εμετό είναι βλάβες που προκαλούν οι υπόηχοι.

Έχω στοιχεία από την έρευνα για χιλιάδες μηχανήματα και εγκαταστάσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε ορεινές περιοχές βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των χημικών νεφών συμπύκνωσης, αλλά οι πιο επικίνδυνες εγκαταστάσεις , των υπόηχων είναι εντός των πόλεων.

Και εδώ και τέσσερις ΜΗΝΕΣ από τον κρατικό μηχανισμό επικρατεί “Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ”.

Αλλά το γιατί, είναι πλέον ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ.

Ποιός θα διέταζε μία έρευνα, που θα ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ως ένοχο;

Αλλά για να ασχολούνται με κάτι οι “συνομωσιολόγοι” έχουν κάνει το εξής: Έχουν κάνει οι ίδιοι διαρροές και έχουν δώσει “τροφή” στους ανθρώπους για να ψάχνονται και να ασχολούνται με “αεροπλάνα και βαπόρια”, δηλαδή με ιστορίες που κουβεντιάζουμε για να κουβεντιάζουμε, λέγοντας ο καθένας ότι ακούμε ή ότι οι ίδιοι διαρρέουν, χωρίς όμως να μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα με χειροπιαστά στοιχεία.

Έχουν κάνει το κόλπο του ταχυδακτυλουργού που αποσπά την προσοχή σου με κάτι άλλο για να μην κοιτάς εκεί που πρέπει. Μας βάζουν να κοιτάμε και να μιλάμε για τα αεροπλάνα που ούτε μπορούμε να τα ελέγξουμε, ούτε να τα σταματήσουμε, ενώ αυτοί έχουν τις εγκαταστάσεις ελέγχου των ανθρώπων στη γη και όχι μόνο στη γη, αλλά δίπλα από το σπίτι μας.

Ο “φίλος” σας και “αποκαλυπτικός” Δημοσθένης Λιακόπουλος, σας λέει για τα αστρόπλοια και τους μετεωρίτες. Γιατί δεν σας έχει πει τίποτα για τα χημικά νέφη συμπύκνωσης και τις εγκαταστάσεις υπόηχων εντός των πόλεων; Εγώ του έχω στείλει με συστημένη επιστολή, υλικό και φωτογραφίες για τα νέφη συμπύκνωσης από το 2008. Γιατί δεν έχει πει τίποτα; Δεν τα έχει δει ακόμα;

Και τώρα που μπορούμε να αποδείξουμε τα πάντα γιατί έχουμε χειροπιαστά στοιχεία, ΓΙΑΤΙ τώρα όλοι κάνουν τους ανήξερους και σφυρίζουν αδιάφορα;

Για αστρόπλοια και αεροπλάνα που δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, μας λένε. Γι' αυτά όμως που μπορούμε να τα αποδείξουμε “ΓΑΡΓΑΡΑ”.

Γι' αυτό θα κάνω και μία μεγάλη “ΠΡΟΦΗΤΙΚΉ” αποκάλυψη και ας έρθουν να με αντικρούσουν.

Τα γεγονότα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής και το μένος της αστυνομίας να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τη λειτουργία των ορυχείων. Ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται, ούτε είναι αναγκαίο να καταστραφεί το δάσος για να λειτουργήσει το χρυσορυχείο.

Όλη αυτή η καταστροφή γίνεται για να βρεθεί ο χώρος και να γίνουν εγκαταστάσεις υπόηχων. Άλλωστε, ο λόγος που οι κάτοικοι εκεί μπορούν ακόμα και αντιδρούν, είναι διότι δεν υπάρχουν κοντά τους εγκαταστάσεις υπόηχων, γι' αυτό και θέλουν να φτιάξουν εγκαταστάσεις υπόηχων, πολύ μεγάλης ισχύος. Όχι για να ελέγξουν μόνο τη συνείδηση και τον νου, στους “ατίθασους” κατοίκους της Ιερισσού, αλλά (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) επειδή οι υπόηχοι ταξιδεύουν διανύοντας τεράστιες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες, χωρίς να εμποδίζονται από φυσικά εμπόδια, είναι το πιο κοντινό σημείο για να έχουν πρόσβαση στον έλεγχο του νου, στους μοναχούς του Αγίου Όρους.

Νομίζω ότι ήταν ώρα να γίνει γνωστό σε όλους. Για να μπορέσουν να δικαιωθούν οι γενναίοι κάτοικοι της Ιερισσού και να λάβει γνώση και η κοινότητα του Αγίου Όρους και βρίσκουν δικαιολογία για την κατασκευή, δήθεν ότι είναι εγκαταστάσεις του χρυσορυχείου. Όπως βρήκαν δικαιολογία και κατασκεύασαν τόσες χιλιάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα μαζί με τα Ολυμπιακά έργα, τους μεγάλους περιφεριακούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, την Εγνατία οδό την Αττική οδό και όπου έχει γίνει μεγάλο “δημόσιο” έργο στην Ελλάδα, μαζί έχουν γίνει και εγκαταστάσεις υπόηχων.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ?

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

ellhnikes-viomhxanies-21082015

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες?

(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.
Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσαν στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου,τον ιδρώτα σου, με αέρα;
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.

Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.
Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;
Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;
Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων.
Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;
Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς.
Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο.
Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα ... Τουρκικά !!!
Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου
μια θέση στο... "δημόσιο";
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".
Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα.
Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.
Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι...θεατρίνοι.
Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά;
Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.
Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.
http://prosdokian.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα ...

Η πόλη ΣΥΡΙΖΑ ! 37 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ 406 ΑΚΙΝΗΤΑ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

syriza-vouleytes-akinhta-21082015

Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα – Ρεκόρ ο Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες !

Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.
Στα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη στις 3 Απριλίου του 2013 στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους.


Tα ακίνητα και το μαγικό νούμερο “11”
1. Παναγιώτης Κουρουμπλής: 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ
2. Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα.
3. Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά).
4. Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα,
5. Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα,
6. Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα.
7. Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα
8. Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα(με υψηλή κυριότητα),συνδικαιούχος σε άλλα 7(σύνολο 11).
9. Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα, εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο
10. Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα.
11. Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα,
12. Κουράκης: 6 ακίνητα
13. Κοντονής Χαράλαμπος: 7 ακίνητα,
14. Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα, συνδικαιούχος σε πάνω από 20 άλλα.
15. Αλεξόπουλος Απόστολος: 11 ακίνητα,
16. Καφαντάρη Χαρούλα: 5 ακίνητα και συνδικαιούχος σε άλλα 7,
17. Γεροβασίλη Ολγα: 8 ακίνητα.
18. Χατζηλάμπρου Βασίλης: 11 ακίνητα
19. Καραγιαννίδης Χρήστος: 8 ακίνητα.
20. Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα
21. Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα,
22. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Εφη: 5 ακίνητα.
23. Διακάκη Μαρία: 5 ακίνητα
24. Αμανατίδης Ιωάννης: 2 ακίνητα,
25. Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα
26. Γαιτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.
27. Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα.
28. Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 8.
29. Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα.
30. Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα.
31. Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα.
32. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα.
33. Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα.
34. Κωστής Δερμιτζάκης: 18 ακίνητα.
35. Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα.
36. Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα.
37. Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα.

πηγή: 7imeres.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

ΣΟΚ ! Η Ευτυχία Φράγκου αποκαλεί ως Έλληνες τους λαθρομετανάστες.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

eytyxia-fragkou-21082015

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !

Διαβάστε περισσότερα ...

Αποκάλυψη ΣΟΚ !!! ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ … !!! Η Γερμανία ΔΕΝ είναι κράτος, αλλά εταιρεία ΕΠΕ !!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Σωτήρια δωράκια, αποκλειστικά για … έξυπνα «γατάκια» … !!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ … !!!
Δεν υφίσταται η Χώρα Γερμανία !
Δεν υφίσταται η Ευρωπαϊκή Ένωση !
Δεν υφίσταται η Ευρωζώνη !
Δεν υφίστανται τα μνημόνια !

mnhmonio-21082015-01


Όπως ήδη σας υποσχεθήκαμε, οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες και σκοπό έχουν την συνειδητοποίηση από τους πάντες, για την μεγάλη πλάνη που άλλοι δημιούργησαν και μας υποχρέωσαν να ζούμε εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτήν, υποχρεώνοντας μας να υπηρετούμε τα δικά τους συμφέροντα …

Το καυτό θέμα για σήμερα, είναι να κατανοήσουμε το τι ακριβώς είναι αυτό που λέμε «Γερμανία» και πως το «παιχνίδι» έχει στηθεί, με σκοπό την παντελή υποδούλωση των Λαών, στην επικυρίαρχη «ελίτ» …

Το διαδίκτυο κυριολεκτικά «καίγεται» με αποκαλύψεις για το θέμα αυτό και κάθε αναγνώστης μπορεί να ερευνήσει το θέμα εξονυχιστικά, είτε από Ελληνικούς ιστότοπους, είτε και από Ευρωπαϊκούς και κυρίως από Γερμανικούς και Αυστριακούς, όπου πλέον πολλοί γνώστες Καθηγητές Πανεπιστήμιου, έχουν βγει μπροστά και μιλάνε τονίζοντας για τον παγκόσμιο κίνδυνο που διατρέχουν ΟΛΟΙ οι Λαοί από την σημερινή «Γερμανία», ενώ έχει δημιουργηθεί και ένα πολύ δυνατό κίνημα Πολιτών σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνον) που απαιτεί άμεσα αυτή η εσκεμμένη επικίνδυνη πλάνη με την «Γερμανία» να λάβει τέλος …

Εμείς, στο παρόν κείμενο, δεν σκοπεύουμε να αναλύσουμε εξονυχιστικά το δαιδαλώδες θέμα της σημερινής «Γερμανίας» κουράζοντας τον αναγνώστη, για το οποίο όμως έχουμε διαθέσιμο ένα τεράστιο αρχείο, χάρη των ερευνών της κας. Βενετίας Κάντζιας, η οποία και μας καθοδήγησε να ασχοληθούμε με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και την ευχαριστούμε θερμά …

Σκοπός μας είναι να αποκαλύψουμε την απάτη που έχει στηθεί και οδηγεί όλους τους Λαούς σε μια επικίνδυνη πλάνη, χρησιμοποιώντας τα λόγια των πιο επισήμων στελεχών της σημερινής Γερμανίας, όπως τα λόγια δια στόματος της Άνγκελας Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε … !!!

Με απόλυτη προσοχή λοιπόν, καμαρώστε τους … !!!

Αρχίζουμε με την ομολογία του ίδιου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι : «Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945».

 Προχωρούμε στην δημόσια συνέντευξη της Άνγκελας Μέρκελ, η οποία δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και φανερά πλέον αποκαλύπτεται το ψέμα …


Ακολουθεί ένα βίντεο που έχουν φτιάξει οι ίδιοι οι Γερμανοί των κινημάτων για την αποκάλυψη της αλήθειας για την Γερμανία, διαμαρτυρόμενοι για την σημερινή κατάσταση …


Άρα τι ακριβώς συμβαίνει ?

Το το συμβαίνει είναι πολύ απλό και κατανοητό, αλλά συνάμα τραγικό και ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο … !!! Η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, ποτέ δεν υπέγραψε καμία συνθήκη ειρήνης με τα κράτη που ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση, παρά μόνον κατάπαυση του πυρός και συνεπώς ποτέ από τότε μέχρι και σήμερα, δεν απέκτησε την ταυτότητα ενός κυριάρχου κράτους, αλλά είναι υπό συνεχή κατοχή και εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Σοβιετική Ένωση, η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία) …

Έτσι, το πρώην Ναζιστικό κράτος της Γερμανίας, σήμερα δεν έχει κανένα συνεχιστή, αλλά τυπικά τελεί υπό εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις … Συνεπώς, εφ’ όσων δεν υπάρχει συνέχεια στο πρώην Ναζιστικό κράτος της Γερμανίας, τόσο οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, όσο και το κατοχικό δάνειο είναι τραγικό λάθος (κατά την γνώμη μας εσκεμμένα γίνεται έτσι, προκειμένου ποτέ κανείς να μην αποζημιωθεί …) να ζητούνται από την σημερινή «Γερμανία», που όμως ΔΕΝ είναι ο συνεχιστής του πρώην Ναζιστικού κράτους της Γερμανίας και είναι αυτό που διέπραξε αυτά τα εγκλήματα … Το σωστότερο θα ήταν να απαιτηθούν αυτά από τους εκκαθαριστές της πρώην Γερμανίας και όχι από μια «Γερμανία» που δεν έχει καμιά σχέση με την πρώην Ναζιστική Γερμανία …

Αλλά, τι πραγματικά είναι αυτό που σήμερα λέμε «Γερμανία» … ???

Λοιπόν, αυτό είναι απλώς μια θυγατρική εταιρεία ΕΠΕ, της μητρικής εταιρείας και συνάμα τράπεζας, της KfW γνωστών σιωνιστικών συμφερόντων … !!! Μάλιστα και για να γίνουμε πιο σαφείς η εταιρεία «Γερμανία» είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα επιχειρήσεων με την κατωτέρω εγγραφή :

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε.
BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND
FINANZAGENTUR
GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D - 60439 FRANKFURT
ΤΗΛ.: + 4969 - 25616 - 0 FAX : + 4969 - 25616 - 1476
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 από το AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ)
VERTRETUNGSBERECHTIGTE
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: - Dr. Tammo Diemer - Προϊστάμενος - Dr. Carsten Lehr – Προϊστάμενος
UMSATZSTEUER - IDENTIFIKATIONS- NR: [ = ΑΦΜ ] : DE 137223325


Συνεπώς:


Η σημερινή Γερμανία είναι εταιρεία ΕΠΕ και μάλιστα θυγατρική τράπεζας !!!

Και επειδή μπορεί να μην πιστεύετε στα λόγια ακόμη και των κατ' εξοχίν "αρμοδίων", άλλα να θέλετε να δείτε και έγγραφα, για δείτε και την πρώτη σελίδα του πρώτου μνημονίου ... Αντί της Γερμανίας, υπογράφει η μητρική τράπεζα, στην οποία ανήκει η Γερμανία .... !!! Άπλα γιατί δεν υπάρχει σαν κυρίαρχο κράτος ... !!!

mnhmonio-21082015-02

Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά … ?

 Σημαίνουν πολλά, σημαντικά και επικίνδυνα, αλλά τα κυριότερα για τα οποία πρέπει σίγουρα να είστε ΟΛΟΙ ενήμεροι, περιλαμβάνονται στην λίστα που ακολουθεί:

· Οι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια μας κοροϊδεύουν και μας εξαπατούν για την αληθή υπόσταση της σημερινής Γερμανίας … Υπογράφουν συμβάσεις με μια εταιρεία και μας παρουσιάζουν τις συμβάσεις αυτές σαν συμβάσεις μεταξύ κρατών (Συμβάσεις που όπως θα δούμε παρακάτω είναι όλες άκυρες) … !
· Μην υπογράφοντας την συνθήκη ειρήνης, η Γερμανία-Χώρα δεν μπορεί ποτέ να ελευθερωθεί από την κατοχή των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων και να γίνει κυρίαρχο κράτος … Αυτό σημαίνει, ότι αυτό που σήμερα λέγεται Γερμανία είναι και παραμένει ένα πιόνι των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων και ειδικά της σιωνιστικά ελεγχόμενης Αμερικής, ενώ παίζει έναν επικίνδυνο ρόλο τόσο μέσα στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, υπέρ των σιωνιστικών συμφερόντων που την ελέγχουν σήμερα πλήρως … !!! Και ενώ όλο το πολιτικό προσωπικό της Ευρώπης σίγουρα τα γνωρίζει όλα αυτά, για κάποιο λόγο που καλύτερα εσείς πρέπει να σκεφτείτε, τα συγκαλύπτει … !!!
· Το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της Ευρωζώνης, ρητά ορίζουν ότι σε αυτά μπορούν να προσχωρούν ΜΟΝΟΝ κυρίαρχα κράτη και όχι εταιρείες … !!! Η «Γερμανία» έχει υπογράψει και έχει συσταθεί τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η Ευρωζώνη, έχει δε υπογράψει μνημόνια και μάλιστα με περίσσιο θράσος έχει απαιτήσει από τα κοινοβούλια των επισήμων κρατών, να επικυρώσουν τα μνημόνια αυτά, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η «ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ … !!! Είναι λογικά αδιανόητο, πλήρως ανήθικο και άκρως αντιδημοκρατικό, μια εταιρεία (οι εκλογές σε αυτήν είναι μόνον για την ανάδειξη του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος πρέπει πάντα να δηλώνει υποταγή στους «ιδιοκτήτες» της εταιρείας και σε καμιά περίπτωση για την ανάδειξη πρωθυπουργού) να κάνει κουμάντο σε εκλεγμένα κοινοβούλια κυριάρχων κρατών και ουδείς να μην αντιδρά και να μην καταλαβαίνει την επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή … !!!


Συνεπώς και κλείνοντας για να μην σας κουράσουμε περισσότερο …

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ … !
Δεν υφίσταται η Χώρα Γερμανία …
Δεν υφίσταται η Ευρωπαϊκή Ένωση …
Δεν υφίσταται η Ευρωζώνη …
Δεν υφίστανται τα μνημόνια … !!!

Σας Ευχαριστώ Πολύ για μια ακόμη φορά για την προσοχή σας και την όποια συνδρομή σας …
Πάντα με πολύ Αγάπη για τους Έλληνες …

Μασσέλος Ν. Ιωάννης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελεύθερος, Ανεξάρτητος, Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης
Μέλος της Εθνικής Αντίστασης
ΑΤ: ΑΙ 615555, κάτοικος Αθηνών.


Ευχαριστήριο: Ευχαριστούμε τον φίλο Γιώργο Σαρρή, για τα ανωτέρω βίντεο και στοιχεία που βρήκε και έχουν Ελληνικούς υποτίτλους, βοηθώντας την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών.


Τόσο η κοινοποίηση, όσο και η μετάφραση του ανωτέρου κειμένου σε πολλές γλώσσες επιβάλλεται και εκ’ των προτέρων ευχαριστούμε κάθε Πολίτη που θεωρεί υποχρέωση του να πράξει τούτα …


Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο (Ίσως δεν είναι στα Ελληνικά):

Στο video του 2011 ο ίδιος ο Σόιμπλε λεει : Η Γερμανία ΔΕΝ είναι ένα κυρίαρχο κράτος

OBAMA…εάν ήθελες θα είχες διαλύσει την «Γερμανική εταιρία» σε.... μια μέρα.
http://ixnos.blogspot.gr/2015/07/obama.html

Ξέρετε ποια είναι η εταιρία BRD GmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes Republik Deutschland GmbH);
http://ixnos.blogspot.gr/2015/07/brd-gmbh-bundes-republik-deutschland.html

Το "κράτος" BRD
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://equapio.com/de/politik/ist-deutschland-ein-staat-oder-ist-die-brd-eine-gmbh/&prev=search

Schäuble: Deutschland ist kein souveräner Staat
μετάφραση google
Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος
http://www.theintelligence.de/index.php/politik/eu-europaeische-union/3592-schaeuble-deutschland-ist-kein-souveraener-staat.html

ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν είναι κράτος! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης επιβεβαίωσε τη σιωπηρή κατάσταση προσομοίωσης Brid :

https://translate.googleusercontent.com/
translate_c?depth=1&hl=el&prev=search&rurl=
translate.google.gr&sl=de&u=
https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D_2O1B5IT
N08&usg=ALkJrhhpV1nIiBDxZ58PSdF2qwr6ZJ
WzVQ&spfreload=10

 

Η Γερμανία είναι μόνο οικονομικός οργανισμός και ως εκ τούτου ότι έχει υπογραφεί από ιδρύσεως της Ε.Ε. είναι άκυρο.
Μόνο κράτη μπορούν να υπογράφουν.
http://www.david-kirberich.de/blog/wp-content/uploads/hrb_51441_a.png
http://www.david-kirberich.de/blog/wp-content/uploads/hrb_51441_b.png

Allied Occupation and "Trizonesia" (1945-1949)
http://www.wir-rheinlaender.lvr.de/engl_version/trizonesia/

Μυστική συνθήκη υποταγής …
Εκτός, όμως, από τον Βασικό Νόμο και πριν αυτός εγκριθεί, φέρεται να υπήρξε και μια μυστική Κρατική Συνθήκη με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι Σύμμαχοι μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, και έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.
Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, είχε τίτλο Ο γερμανικός χάρτης (Die Deutsche Karte). Σε αυτό ο απόστρατος στρατηγός μιλά για τις μεταπολεμικές σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ.
Η Γερμανία, γράφει, διαδραμάτιζε τον ταπεινωτικό ρόλο ενός υποτελούς των κρατών.
Υπήρξε μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.
Στο βιβλίο του διαβάζουμε: «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949», κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο».

 

https://moltaweto.files.wordpress.com/2009/05/dr-_c-_nordbruch__die_kanzlerakte_falschung.pdf


Η ανάλυση για το τι εστί «Γερμανία» από την ερευνήτρια κα. Βενετία Κάντζια.
https://bloggingvsmanipulation.files.wordpress.com

/2012/03/germaniko.pdf

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed