Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Ο Γεωργίου θα πληρώσει όσο και να τον καλύπτετε ! Σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ.


georgiou skandalo elstat daily news gr 17 09 2015 01

Για να θυμηθούμε λίγο ποιος είναι ο «κύριος» Ανδρέας Γεωργίου, ο πρώην προϊστάμενος της Ελληνικής Στατιστικής αρχής, της γνωστής μας ΕΛΣΤΑΤ.

Για ακούστε το ηχητικό με τα κατορθώματά του :

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Για πείτε μας «κύριε» Καμμένε και λοιποί αρχηγοί των πολιτικών αποκομμάτων, τι ενέργειες κάνατε εσείς που ευαγγελίζεστε την κάθαρση και την δικαιοσύνη στο όνομα του Ελληνικού λαού, για να αποτρέψετε την μεθόδευση της απαλλαγής του ;

Μήπως συμμετείχατε και εσείς σε αυτό το κουκούλωμα που ξεκίνησε από το Συμβούλιο Εφετών, με το «ιστορικό» βούλευμα 1149 του 2015 που παρέπεμπε τον εν λόγω κύριο (Γεωργίου), στο θ” τριμελές πλημμελειοδικείο για εκδίκαση πλημμελήματος και όχι κακουργήματος, όπως αποφάσισε τελικά η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , κυρία Ξένη Δημητρίου (σώζοντας την τιμή της Ελληνικής δικαιοσύνης);
Για πείτε μας με ποιών τις άμεσες ενέργειες, μπήκε φρένο στο αρχικό δικαστικό ατόπημα και τι μεσολάβησε ώστε να ματαιωθεί η ολοκλήρωση του, με την παρέμβαση της κυρίας αντιεισαγγελέως Ξένης Δημητρίου ;
Είχατε καμία συμμετοχή πρακτικά όλοι εσείς, που έχετε το θράσος να ζητάτε και την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών ;
Πότε αντιδράσατε στην πράξη και όχι με ανέξοδες κορώνες που σκοπό είχαν να κοιμίσουν τους πολίτες. ότι τάχα υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον ;
Η απάντηση είναι απλή: ΠΟΤΕΕΕΕ.
Τι έλεγε όμως το περιβόητο βούλευμα και ποιους απέβαλε από την υπόθεση ;
Tο εν λόγω βούλευμα δεν παρέπεμπε τον κ. Γεωργίου, και τα δύο στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ, Κωνσταντίνο Μολφέτα και Αθανασία Ξενάκη, για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης που αφορούσε την τεχνητή διόγκωση του χρέους του 2009 με στόχο να ενταχθεί η χώρα μας στην μνημονιακή εποχή.
Παράλληλα, με το ίδιο βούλευμα αποβλήθηκαν από πολιτικώς ενάγοντες ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης και το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά.
Όπως όμως ακούσατε και στο ηχητικό, ο «κύριος» Γεωργίου, με τις ψευδείς βεβαιώσεις του, οδήγησε την Πατρίδα μας στο δεύτερο μνημόνιο, κάτι που δεν περιλαμβάνεται ως στοιχείο στο επίμαχο βούλευμα.
Σημειώνεται δε, ότι με το δεύτερο μνημόνιο (ΦΕΚ 240 – 12/12/2012) (που είναι αυτό στο οποίο αναφέρετε συνεχώς ο Καθηγητής Κασσιμάτης), η χώρα παραιτείται από όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και το ακόμη χειρότερο, παραδίδει την Εθνική της κυριαρχία.
Για ποιο λόγο λοιπόν δεν συμπεριλήφθηκε στο κατηγορητήριο η δράση του «κυρίου» Γεωργίου όσον αφορά το μνημόνιο 2 ;
Για να δούμε όμως, πως οδηγηθήκαμε στην ματαίωση εκδίκασης της υπόθεσης, την 2 Σεπτεμβρίου 2015 από το θ” τριμελές για πλημμέλημα και ταυτόχρονα την παραπομπή του Γεωργίου για κακουργήματα. Δηλαδή με ποιών τις ενέργειες έγινε ουσιαστικά η ακύρωση του βουλεύματος, ολόκληρου του συμβουλίου των Εφετών…
Εάν η υπόθεση αυτή πήρε τελικά την τροπή που έπρεπε, οφείλεται στις ενέργειες των μελών του Δ.ΕΝ. και του αδελφού κινήματος ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
Και ιδού τα ντοκουμέντα:

Το έγγραφο αυτό είναι η καταγγελία μας κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη στις 31/7/2015 και στην οποία οδηγηθήκαμε, διότι ενώ της είχαμε ήδη κοινοποιήσει εξώδικη δήλωση μας περί της συγκάλυψης όχι μόνο των κακουργημάτων του Γεωργίου, αλλά επιπροσθέτως και τη σχετιζόμενη απάτη των 233 δις ευρώ που έχουν λάβει οι τράπεζες με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου και τα οποία βαρύνουν σήμερα τους Έλληνες Πολίτες (σχετική εξώδικη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου 29/7/2015) και η ίδια αρνήθηκε να επιληφθεί σε ένα τόσο μείζονος σημασίας θέμα εθνικού συμφέροντος. Δεν μπήκε καν στον «κόπο» να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με την έγγραφης καταγγελίας της ίδιας ημέρας (31/7/2015) που είναι η εξής :Τα ντοκουμέντα μιλάνε από μόνα τους.
Το παραμύθι των δήθεν πατριωτών και αγωνιστών, που αρκούνται μόνο σε λόγια για μικροκομματικό και μόνο όφελος, σφετεριζόμενοι τον αγώνα των άλλων, τελείωσε.
Οι πολίτες τώρα γνωρίζουν ποιοι τους κοροϊδεύουν και ποιοι πραγματικά είναι στο πλευρό τους.
Δ.ΕΝ. χωράει πλέον καμία δικαιολογία για λάθος επιλογές.
Συμμετέχουμε όλοι στον κοινό μας αγώνα, που είναι αγώνας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.
Γυρνάμε την πλάτη στο ψέμα και στηρίζουμε την αλήθεια:

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed