Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Υπογραφές για να είναι υποψήφιος ζητά ο Ψωμιάδης.

Επιστολή προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία τους ζητεί να στηρίξουν με την υπογραφή τους την υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση της υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από τις υπογραφές είτε 50 μελών της Πολιτικής Επιτροπής, είτε του 1/10 των συνέδρων του προηγούμενου συνεδρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Πτώση στη δημοτικότητα της Μέρκελ λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Κάμψη στη δημοτικότητα της καγκελαρίου 'Αγγελα Μέρκελ, πιθανότατα ως συνέπεια της πολιτικής της στην προσφυγική κρίση, καταγράφεται σε νέες έρευνες της κοινής γνώμης, ενώ συνεχίζεται η κριτική ακόμη και από στελέχη του ίδιου του κόμματός της.

Σύμφωνα με το «Πολιτικό Βαρόμετρο» του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF, στην ερώτηση για τον «πιο σημαντικό πολιτικό», η κ. Μέρκελ βρίσκεται για πρώτη φορά στην τέταρτη θέση, πίσω από τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και έναν από τους σφοδρότερους επικριτές της στο θέμα της κρίσης του ευρώ, τον χριστιανοδημοκράτη βουλευτή Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ. Στην ίδια έρευνα, το 63% των Γερμανών απαντά ότι θεωρεί απειλή για την συνοχή της Ευρώπης την προσφυγική κρίση, ενώ στην ίδια ερώτηση, πριν από δύο εβδομάδες αυτή η απάντηση είχε δοθεί από το 55% των ερωτηθέντων. Επιπλέον, το 78% θεωρεί ορθή απόφαση την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων.

Ανάλογα είναι τα ευρήματα και στην έρευνα του περιοδικού «Der Spiegel» που κυκλοφόρησε χθες. Στο ερώτημα «ποιος πολιτικός θα διαδραματίσει μελλοντικά σημαντικό ρόλο», η Καγκελάριος βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πίσω από τον κ. Σόιμπλε, τον κ. Σταϊνμάιερ και τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο Γιοάχιμ Γκάουκ. Στην αντίστοιχη έρευνα τον περασμένο Ιούνιο, η 'Αγγελα Μέρκελ βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Την ίδια ώρα είναι προφανές ότι δεν βοηθά την εικόνα της Καγκελαρίου η κριτική που δέχεται τόσο από τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) της Βαυαρίας όσο και από στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησής της. Ως αιχμή εναντίον της ερμηνεύθηκε η αναφορά του υπουργού Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ στην απόφαση να δεχθεί η Γερμανία τους πρόσφυγες που βρίσκονταν στην Ουγγαρία, η οποία οδήγησε, όπως είπε, την κατάσταση εκτός ελέγχου. Με σημερινή δήλωσή της στην «Bild am Sonntag», η εκπρόσωπος της Χριστιανικής Ένωσης για Θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Έρικα Στάινμπαχ (CDU) εκτιμά ότι η κατάσταση δεν βελτιώθηκε με τις δηλώσεις της Καγκελαρίου.

Ο κόσμος περιμένει από μας να αποτρέψουμε επιπλέον εισροή, δηλώνει και προσθέτει ότι η ίδια δεν γνωρίζει κανέναν «ο οποίος να πιστεύει ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τόσους πρόσφυγες». Στο ίδιο πνεύμα ο Χριστιανοκοινωνιστής πρώην υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, ζητεί να τεθεί ανώτατο όριο στην υποδοχή προσφύγων. «Πρέπει να διορθώσουμε το λάθος μήνυμα που στείλαμε», δηλώνει στην ίδια εφημερίδα.

Σύμφωνα άλλωστε με τον επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων «INSA» Χέρμαν Μπίνκερτ, «η κυριαρχία του θέματος των προσφύγων και η δυσαρμονία στις ίδιες της τάξεις της αποδυναμώνουν την Χριστιανική Ένωση». Ο ίδιος δε θεωρεί ότι «οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν αυτό θα είναι το σημείο καμπής για το κόμμα της Καγκελαρίου».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο Χαϊκάλης παντρεύεται την προσωπική φρουρό του.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης, και η προσωπική του φρουρός Μαρία Λύκου αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθώντας την τυπική διαδικασία δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου σε εφημερίδα.

Στο Δημαρχείο Ραφήνας θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης ο γνωστός ηθοποιός και η κοκκινομάλλα σύντροφός του.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ σύζυγος: Την έριξε στο γκρεμό μπροστά στην κόρη τους για να πάρει την ασφάλεια ζωής.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Μοιάζει με σενάριο ταινίας θρίλερ… όμως συνέβη στην πραγματικότητα!

Ο 59χρονος Χάρολντ Χένθορν από το Κολοράντο της Αμερικής σκότωσε την σύζυγο του, Τόνι, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, μπροστά στην κόρη τους για να πάρει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της!Αυτό που κάνει ακόμη πιο σοκαριστική τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας είναι ότι εκείνη την ημέρα γιόρταζαν την επέτειο του γάμου τους!

Ωστόσο, στη δίκη που έγινε αποκαλύφθηκε πως το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και με την πρώτη του γυναίκα, πριν από 20 χρόνια… Τότε ο θάνατος της είχε θεωρηθεί ατύχημα και εκείνος είχε βάλει στην τσέπη του… 496.000 δολάρια σαν αποζημίωση!Όσον αφορά το ποσό που εισέπραξε από τη δεύτερη δολοφονία; Αγγίζει περίπου τα τρία εκατομμύρια δολάρια! Ας δούμε όμως το σατανικό του σχέδιο! Με αφορμή την επέτειο τους, της πρότεινε να πάνε μια όμορφη εκδρομή.Σταμάτησε με το οικογενειακό αμάξι τους σε μια πλαγιά… Άφησε την κόρη τους μέσα στο όχημα, της είπε να βγουν για να δουν την θέα και τότε την σκότωσε, σπρώχνοντας την στο κενό από έναν γκρεμό!

Εκείνος, ισχυρίστηκε πως το μοιραίο βράδυ το αυτοκίνητό τους είχε πάθει βλάβη και την ώρα που έφτιαχναν το λάστιχο, η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Βέβαια, προδόθηκε, γιατί κάθε φορά, έδινε και από διαφορετική κατάθεση μπλέκοντας τα περιστατικά.Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η δίκη του και ο σατανικός 59χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Πρώην βουλευτές επιστρέφουν στο… μεροκάματο: Δείτε με τι θα ασχοληθούν όσοι έμειναν εκτός Βουλή.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Δεν κατάφεραν να νικήσουν το στοίχημα της κάλπης και έμειναν εκτός Βουλής… Όσοι, λοιπόν, δεν κατάφεραν να επανεκλεχθούν αδειάζουν τα βουλευτικά ή υπουργικά τους γραφεία και βγαίνουν στην αγορά εργασίαΟι περισσότεροι επιστρέφουν στην παλαιά τους δουλειά ενώ υπάρχουν και κάποιοι που αφοσιώνονται στην πολιτική τους καριέρα, ώστε να καταφέρουν στις επόμενες εκλογές να μπουν στη ΒουλήΑς τα πάρουμε με την σειρά…Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έμεινε εκτός Βουλής αλλά πλέον είναι αρχηγός του κόμματος ΛΑΕ. Έτσι, δεν αποχωρεί από το πολιτικό σκηνικό του τόπου και αναμένεται να ασχοληθεί με την οργάνωση του κόμματος του, ώστε στις επόμενες εκλογές να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ούτε η Νάντια Βαλαβάνη θα εγκαταλείψει την πολιτική και την κομματική της ταυτότητα. Ωστόσο ετοιμάζεται ναεπιστρέψει και στην συγγραφή βιβλίων.

Από τους τυχερούς είναι η Ραχήλ Μακρή, η οποία παραμένει στο δημόσιο. Και μπορεί όταν ήταν βουλευτής υπουργείο να μην είδε… τώρα ωστόσο θα δουλέψει πιθανότατα στο υπουργείο Περιβάλλοντος! Για την ακρίβεια θα επιστρέψει στην υπηρεσία της - καθώς ήταν δημόσιος υπάλληλος και πριν ασχοληθεί με την πολιτική- ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια διευθυντική θέση.Πάντως φαίνεται ως θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τα «κοινά» για αυτό και θα πάει ολιγοήμερες διακοπές με τον άντρα της. Επιπλέον, θα ασχοληθεί με τη μόρφωση της καθώς θα κάνει μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ενώ παράλληλα θα παρακολουθεί μαθήματα… κατάδυσης!Την ίδια στιγμή, και ο Κώστας Λαπαβίτσας επιστρέφει στη βάση του… Ο ίδιος θα αναλάβει και πάλι την έδρα του στην Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Μελετών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ενώ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ΛΑΕ.

Από την άλλη στο σανίδι επιστρέφει η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή με το ΚΚΕ. Το ίδιο θα κάνει και ο Νίκος Ορφανός, πρώην βουλευτής με το Ποτάμι.

Με το δικηγορικό του γραφείο θα ασχοληθεί και πάλι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αφού η Νέα Δημοκρατία έχασε την έδρα της στο Νομό Ροδόπης. Μετά από πολλά χρόνια ο πρώην υπουργός μένει εκτός Βουλής, ωστόσο θα συνεχίσει να ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

James Bond: Η πιο ακριβή παραγωγή Bond όλων των εποχών το Spectre!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Η ακριβότερη παραγωγή ταινίας Bond είναι το επερχόμενο Spectre αφού δαπανήθηκαν 200 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ) για τα γυρίσματα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο για τα αυτοκίνητα της παραγωγής που... καταστράφηκαν, δαπανήθηκαν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, μεταξύ τους και 7 πανάκριβες Aston Martin, το αυτοκίνητο κατατεθέν του Βρετανού πράκτορα. Επίσης, σε μία από τις χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας ανατινάσσεται ένα ακριβό Land Rover.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς πολλά από τα χρήματα δαπανήθηκαν για τα γυρίσματα που έγιναν στη Ρώμη και στο Βατικανό.

Η ταινία Spectre κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 26 Οκτωβρίου με τον Daniel Craig στο ρόλο του James Bond.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Δεν υποχρεούται ο μαθητής να δηλώνει γιατί θέλει να απαλλαγεί από τα Θρησκευτικά.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Θέση στο θέμα που προέκυψε μεταξύ της εκκλησίας και του υπουργείου Παιδείας για το θέμα των θρησκευτικών έχει ήδη πάρει προ καιρού η Ολομέλεια της Αρχής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (94/2015) σύμφωνα με την οποία δεν υποχρεούται ο μαθητής που επιθυμεί να απαλλαγεί από τα θρησκευτικά να δηλώνει το θρήσκευμα στο οποίο ανήκει. Γενικώς δε θεωρεί συνταγματική και σύμφωνη με το νόμο τη δήλωση μαθητή ή των γονέων του για απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών για λόγους θρησκευτικής συνείδησης.Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας  Σία Αναγνωστοπούλου  πάντως έχει κάνει γνωστή την πρόθεση της για  κατάργηση της δήλωση απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών καθώς θα αρκεί, όπως λέει, μια απλή αναφορά.Η γνωμοδότηση εκδόθηκε με αφορμή την εγκύκλιο 12773/Δ2/23.1.2015 του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε δύο  μέρες από τις  βουλευτικές εκλογές  του περασμένου Ιανουαρίου.Μητέρα μαθητή Λυκείου κατέθεσε προσφυγή καταγγέλλοντας πως ο Λυκειάρχης  αρνήθηκε «παράνοµα και αυθαίρετα να χορηγήσει στον υιό της απαλλαγή από το µάθηµα των θρησκευτικών, επικαλούμενος ένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο όπως το θρήσκευµα, το οποίο δεν δικαιούται να γνωρίζει και να επικαλείται στη συγκεκριμένη περίπτωση».Η εγκύκλιος αναφέρει ότι «αν ο μαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος ή επικαλείται λόγους θρησκευτικής συνείδησης, δεν είναι υποχρεωτική η αναφορά του θρησκεύματος στο οποίο ανήκει». Και η απόφαση συνεχίζει: «παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς που δε επιθυμούν να παρακολουθεί το παιδί τους το μάθημα των θρησκευτικών ή να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος ή εναλλακτικά να ζητούν την απαλλαγή από την υποχρέωση παρακολούθησης με επίκληση λόγων θρησκευτικής συνείδησης οι οποίοι επιβάλλουν τη μη συμμετοχή στο μάθημα των θρησκευτικών. Δεν απαιτείται άνευ ετέρου δήλωση ότι ο μαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος».

Στην απόφαση της η Αρχή αναφέρει  ότι η επίμαχη δήλωση είναι «σύμφωνη με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Συντάγματος οι οποίες κατοχυρώνουν την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και τη  θρησκευτική ελευθερία, ως συνταγματική αρχή και ως ατομικό δικαίωμα».

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

antixristos xaragma0prodosia paisios profiteia lampropoulos daily news gr 27092016

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.
Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία». Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.
Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας, ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα, ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της.
Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμα, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, την διαπλοκή, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ.
Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις δυνάμεις του αντίχριστου.
Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει,σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει».

Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα, και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας.

Αλλά έτσι ακριβώς είναι το «όπως πρέπει» για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”. Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gay pride”, η διαφθορά, όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ, που μας κυβερνά κάνοντας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ «όπως πρέπει».

Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες και μαζί με τις ειδήσεις, «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών.
Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας.
Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα.
Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
Ελληνίδες και Έλληνες: «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».

Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο άγιος Παΐσιος.
Ο εχθρός της ανθρωπότητας και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «καζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα» , δεν λέγεται «Μασονία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεΐα». Όλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΩΠΑ «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο.

Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας, με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί, αλλά όχι το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτην την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστο- πραγματικότητα.
«Αντίχριστο» όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι, όπως και ο άγιος Παΐσιος. Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, αφού ο ΧΡΙΣΤΟΣ τον συνέτριψε κατά κράτος.
Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού, και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος, σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς, προβάλλεσαι και ανεβαίνεις.
Ελληνίδες και Έλληνες: Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε, είναι πως από εδώ κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του. Από την Ελλάδα.

Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως θα είναι η «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.
Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα;
Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι» και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα του φωτός και το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους και θα γίνουν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει, η αθλιότητα, το ψέμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός.
Τώρα, θα ΕΞΗΓΗΘΕΙ το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία μας. Τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Χριστού και της Παναγίας μας. Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας. Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε. Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού.
Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Ο αντίχριστος είναι ΕΔΩ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης, έχει βάλει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο διευθυντή Δημοτικού σχολείου. Όλοι υπηρετούν το Κυβερνητικό σχέδιο του αντίχριστου.

Οι «εκλογές» ήταν ένα βρώμικο σχέδιο, για να έχουν το άλλοθι πως τους ψήφισε ο λαός και έχουν «νωπή εντολή». Βλέπετε στους πέντε μήνες «μπαγιατεύει» η εντολή και την θέλουν πιο «φρέσκια».
Τώρα θα αρχίσουν τα «παπαγαλάκια» του αντίχριστου να λένε δεξιά και αριστερά, «με αυτά που ψήφισε ο λαός, καλά να πάθει», αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί όταν ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα «ΟΧΙ», δεν το δέχθηκαν. Τώρα που έβγαλαν ότι αποτέλεσμα ήθελαν, με την Εβραϊκή “Singular Logic” που ελέγχει, οργανώνει, προγραμματίζει, νοθεύει και βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει, χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει, τώρα θα λένε: «με αυτά που ψήφισε ο λαός……..».

Αλλά και με αυτά που ψήφισε ο λαός, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή που από 52% το έκαναν 45%. Με βάση λοιπόν την αρχή της δεδηλωμένης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την δικαιοδοσία αν θέλει να παρέμβει. Αλλά τι λέτε, θα θέλει να παρέμβει για το 45% της αποχής, όταν πριν δύο μήνες, δέχθηκε το πραξικόπημα και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, καταπίνοντας «αμάσητο» το 62% του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα;
«Ωραίος» ΠΡΟΕΔΡΟΣ έτσι; «Ότι πρέπει» και αυτός για την κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Αλλά είπαμε. Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι. Μην ψάχνουμε λογική. ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αυτά που ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο που ούτε το διάβασαν, έχει να κάνει με γενική κατάργηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας, των Εθνικών παρελάσεων και οτιδήποτε θυμίζει ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ, ενώ παράλληλα προωθεί την ελεύθερη πορνεία, με «μαθήματα» από το Δημοτικό.
Αυτά θα τα προωθούν σιγά σιγά με τον γνωστό τους τρόπο , αλλά η τωρινή κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να δώσει στους Έλληνες και το πρώτο ΧΑΡΑΓΜΑ τού αντίχριστου. Αυτό που είναι ο πρόδρομος του τελικού χαράγματος. Δεν θα είναι τώρα το ηλεκτρονικό τσιπ επάνω στο σώμα μας, αλλά το ηλεκτρονικό τσιπ ελέγχου σε ατομική κάρτα «ταυτότητα».
Θα θελήσει όμως να ψηφίσει πρώτα, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στον αντίχριστο. Να ξέρετε πως η Ελλάδα ακόμα, δεν έχει εντελώς χαθεί, άσχετα από την προπαγάνδα που κάνουν τα «παπαγαλάκια».
Μετά θα προσπαθήσει να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους Έλληνες, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ της κυβέρνησης του αντίχριστου, μέσω της επιβολλής της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που θα έχει πάνω της, το 666.

Αυτά θα πρέπει να τα κάνουν μέχρι τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2016 και θα συνεχίζουν την αποδυνάμωση του Ελληνικού στρατού, με την παράλληλη αύξηση του Ισλαμικού στρατού μέσα στην χώρα. Γιατί πρέπει να γνωρίζετε κάτι και αυτό να μην το ξεχάσετε: είτε σφραγισμένους είτε ασφράγιστους, το σχέδιο του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την Ελλάδα λέει: σφαγή και γενοκτονία.
Έτσι λοιπόν, πετύχουν δεν πετύχουν το ΧΑΡΑΓΜΑ, θα προκηρύξουν ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, αλλά πριν γίνουν εκείνες οι εκλογές, θα σηκωθούν και θα φύγουν και θα μας παραδώσουν στεγνά στον αντίχριστο και στο Ισλαμικό τέρας του, που έφεραν μέσα στην χώρα μας.
Ετοιμαστείτε γιατί όπως είπε ο άγιος Παΐσιος, «θα παραδώσουν την χώρα στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ». Και τότε ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
Θα καθαρίσει η Ελλάδα αδέρφια, από την βρωμιά και την σαπίλα που υπάρχει μέσα της, αλλά αυτό θα είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ. Γιατί είναι εκατομμύρια οι βδέλλες που πίνουν το αίμα από το σώμα του Έθνους. Και θα είναι πολύ επώδυνη αυτή η επέμβαση του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ελληνίδες και Έλληνες: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Ζούμε σήμερα μέσα στα χειρότερα «ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ» της ιστορίας του ανθρώπου στη γή. Ο αντίχριστος, αυτός ο άρχων της αθλιότητας, της πορνείας, του σοδομισμού και κάθε τι σάπιου και εμετικού έχει κυριαρχήσει. Ο προφητευμένος από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αντίχριστος είναι εδώ. Κυβερνάει. Και θέλει να φέρει το ΧΑΡΑΓΜΑ στην Ελλάδα. Αυτό που θα ζήσουμε είναι ένας νέος «κατακλυσμός» αλλά και πολύ χειρότερος. Βιαστείτε και τρέξτε να μπείτε μέσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μην περιμένετε «σωτηρία», από ανθρώπους του αντίχριστου.
Τα έργα που κάνουν για την Ελλάδα, ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. Κανείς δεν ακολουθεί τον ΧΡΙΣΤΟ. Όλοι τους ακολουθούν τον αντίχριστο, και πολεμούν με μίσος την Ελλάδα, επειδή είναι το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ στον κόσμο.
Θέλω όμως να θυμάστε πως ο Ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν και αυτό να μην το ξεχάσετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, αφού ότι κάνουν είναι αντίθετο με την βούληση του λαού. Αυτό το «ΟΧΙ»,δεν το άλλαξε η ψηφοφορία στις 20 Σεπτεμβρίου. Το δημοψήφισμα αλλάζει ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και τώρα δεν ήταν δημοψήφισμα.

Ότι κάνουν λοιπόν είναι Αντισυνταγματικό και παράνομο, αλλά δεν ρωτάνε κανέναν, αφού αυτό θέλει ο αντίχριστος για να του παραδώσουν την χώρα.
Είπαμε: Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Ότι και να κάνουν όμως δεν πρόκειται η Ελλάδα να χαθεί. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να σφραγιστούν με το χάραγμα του αντίχριστου. Είμαστε ο λαός του Θεού και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και την ανοδική μας πορεία. Το χρωστάμε αυτό στους ήρωες προγόνους μας, στις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων, αλλά και στην ανθρωπότητα, που περιμένει από εμάς να την ελευθερώσουμε, από την δουλεία της παγκόσμιας Δικτακτορίας του αντίχριστου, που κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα.

Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο ελεεινό, ότι πιο απάνθρωπο υπάρχει. Αυτό που ονόμασε «βδέλυγμα της ερημώσεως», ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής. Μπορεί να δείχνει «δυνατός», αλλά είναι ασήμαντος, γιατί έχει ΝΙΚΗΘΕΙ κατά κράτος από τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Τρέμει μπροστά στον ΣΤΑΥΡΟ και αυτή η απεγνωσμένη και ολομέτωπη επίθεση που μας κάνει, είναι το τελευταίο του ξέσπασμα, που δείχνει πως «πνέει τα λοίσθια».
Γιατί αυτήν την φορά η «Κωνσταντινούπολη» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Δεν θα ακουστεί «εάλω η Ελλάς». Γιατί η πραγματική ΕΛΛΑΣ, δεν είναι αυτό το εμετικό σίχαμα του αντίχριστου που ζούμε.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΣ.
Και όσοι ανήκουμε σε αυτήν την Ελλάδα την γνωρίζουμε πολύ καλά. Και ας μας έχουν «πετάξει» στην άκρη, γιατί χαλάμε τα σχέδια του αντίχριστου.
Είμαστε όμως πάρα πολλοί και η αηδία και η οργή των Ελλήνων είναι μεγάλη. Γιατί η ΠΙΣΤΗ προς τον ΧΡΙΣΤΟ την ΠΑΝΑΓΙΑ και τους ΑΓΙΟΥΣ μας είναι ζωντανή. Γιατί οι προσευχές μας είναι θερμές και ακούγονται. Και όλα αυτά μαζί, είναι κάτι πολύ δυνατό που βράζει και δεν φαίνεται, γιατί αυτό δεν προβάλλεται και δεν του δίνουν και λόγο για να ακουστεί.

Προσπαθούν να το θάψουν αλλά ματαιοπονούν. Αυτό «βράζει» καιρό τώρα και είναι κλεισμένο μέσα σε «χύτρα» χωρίς «βαλβίδα εκτόνωσης». Αλλά την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει και θα σηκωθεί ο «γίγαντας» με τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ στο χέρι, αυτό το «ωστικό κύμα», θα πάρει τον αντίχριστο και όλες τις κυβερνήσεις του και όλη την σαπίλα και την δυσωδία τους και θα τους στείλει εκεί, που είναι από αιώνων προγραμματισμένοι να πάνε.
ΣΤΗΝ «ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ», με ένα ταμπελάκι που θα λέει:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.!!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed