Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ! Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ν. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ 75 ΕΥΡΩ !

nikos georgiadis skandalo nea dhmokratia paiderastia daily news gr 14 01 2016
ΦΟΒΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ! “ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ 75 ΕΥΡΩ!”

Το όνοµα του πρώην βουλευτή Κέρκυρας, στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και ισχυρού υποψηφίου για τη θέση του γραµµατέα Πολιτικού Σχεδιασµού του κόµµατος, Νίκου Γεωργιάδη, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ΜΜΕ…

Πιο παλιά είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση του ονόµατος των Σκοπίων ως «µπούρδες», είχε εκφραστεί υπέρ του γάµου των οµοφυλοφίλων, είχε ταχθεί υπέρ της µεταναστευτικής πολιτικής, ενώ αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει ότι είναι υπέρ της ελληνο-τουρκικής φιλίας, του σχεδίου Ανάν, υπέρ κάθε είδους µειονοτήτων κ.ά.

Το όνοµά του, ωστόσο, δεν έχει απασχολήσει µόνο το ελληνικό διαδίκτυο και τον Τύπο, αλλά και ξένες ειδησεογραφικές σελίδες. Ο ιστότοπος της Μολδαβίας «Journalistic Investigations Center», που δηµοσιεύει έρευνες δηµοσιογράφων µε κύρια θεµατολογία την παιδεραστία, τα κυκλώµατα και τα πλοκάµια του Trafficking και της εµπορίας ανηλίκων, έχει εµπλέξει το όνοµα του Νεοδηµοκράτη πολιτικού σε µια ιστορία εµπορίας ανηλίκων και σεξουαλικών εγκληµάτων.

Το απόσπασμα που αναφέρεται στον Ν.Γεωργιάδη από την έρευνα των Μολδαβών δημοσιογράφων.

nikos georgiadis skandalo nea dhmokratia paiderastia daily news gr 14 01 2016 02

Η εν λόγω ιστοσελίδα (www.investigatii.md)είναι προσβάσιµη για το κοινό και ο καθένας µπορεί να διαβάσει τις έρευνες της οµάδας. Η ιστοσελίδα δηµιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2003 από δηµοσιογράφους και τρεις µη κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται µε τα media: Την Ένωση Ανεξάρτητου Τύπου, την Ένωση Ηλεκτρονικών ΜΜΕ και της Επιτροπής της Ελευθερίας του Τύπου. Μάλιστα, έχει καταχωρηθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας στις 27 Ιουνίου του 2003, µε αριθµό πρωτοκόλλου 2677 και µε όνοµα προέδρου το Cornelia Cozonac.

Ο συνεργάτης του Μητσοτάκη και η υπόθεση παιδεραστίας !

Η υπόθεση στην οποία εµπλέκεται το όνοµα του Νίκου Γεωργιάδη αφορά την παιδοφιλία και κύκλωµα της Μολδαβίας που εξέδιδε ανήλικους σε ξένους (κυρίως Ευρωπαίους) πελάτες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2011 όταν η Αστυνοµία της Μολδαβίας εξάρθρωσε ένα κύκλωµα διακινητών και παιδεραστών, το οποίο είχε ως «βιτρίνα» ένα τουριστικό γραφείο για ταξίδια στη Μολδαβία, στην Ουκρανία και στην Οδησσό. Στην πραγµατικότητα, το γραφείο δε διοργάνωνε εκδροµές αλλά παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες µε ανήλικα αγόρια. Το κύκλωµα, όπως αναφέρεται, µπορεί να εξαρθρώθηκε, ωστόσο αργότερα, «επαναλειτούργησε» µε νέο «ηγέτη». Δηµοσιογράφοι προσποιούµενοι τους πελάτες κατέγραφαν µε κρυφή κάµερα την όλη διαδικασία. Μέσω διαδικτύου έκλεισαν ραντεβού µε τον διακινητή, ονόµατι Mίσα, ο οποίος τους έφερνε τα παιδιά κατόπιν πληρωµής και ραντεβού. Μάλιστα, ο Μίσα «διαφήµιζε» τους εκλεκτούς πελάτες του, λέγοντας ότι τον προτιµούσαν Αµερικανοί επιχειρηµατίες, Βρετανοί εργοστασιάρχες, υπουργοί των ΗΠΑ αλλά και ένας Έλληνας υψηλόβαθµος στον τοµέα της χρηµατοδότησης της ΕΕ, ονόµατι Νίκος Γεωργιάδης.

Πώς δρούσε το κύκλωµα.

Ψάχνοντας στα πιο δηµοφιλή µολδαβικά κοινωνικά δίκτυα www.odnoklassniki.ru και www.mail.ru, στα «προφίλ» των ανήλικων αγοριών (ηλικίες από 11 έως 17 ετών) υπήρχαν κατάλογοι ανδρών ηλικίας 30 -35 ετών από τη Γερµανία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Ιταλία, τη Ρωσία ακόµη και από την Ταϊλάνδη, µε αναρτηµένες φωτογραφίες τους µε παιδιά σε ιδιωτικούς χώρους µε αλκοόλ. Εκεί δείχνουν τα παιδιά µε τους άνδρες σε ιδιωτικούς χώρους να προβαίνουν στην κατανάλωση αλοκόλ. Ο µάνατζερ τους ήταν ο Ρώσος Oleg Siviţki, και κανόνιζε τα ραντεβού της «ντροπής» µέσω της ιστοσελίδας www.gaymoldova.livejournal.com, η οποία ήταν ενεργή µέχρι τον Απρίλιο του 2011. Μετά τη σύλληψη του Oleg Siviţki, τα «ηνία» ανέλαβε ο «Μίσα», ο οποίος αν και ανήλικος ήταν αρχικά ένα από τα θύµατα του trafficking.

Σύµφωνα µε την ιστοσελίδα, συνελήφθησαν από την αστυνοµία Κισινάου, ως ύποπτοι για διακίνηση παιδιών και βρεφική πορνογραφία ο Όλεγκ Siviţki (Ρωσο-νορβηγός) και ο Andrea Pasquini, ένας Ιταλός, ο οποίος διώκονταν και στην Ιταλία για παιδεραστία από το 2007. Ανάµεσά τους ως ύποπτος συνελήφθη- σύµφωνα πάντα µε την ιστοσελίδα- και ο ελληνικής καταγωγής Νίκος Γεωργιάδης, πρώην µέλος της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Μολδαβία, ως σύµβουλος του Υπουργού Οικονοµίας στο πλαίσιο της αποστολής της ΕΕ για «συµβουλευτικές υπηρεσίες σε δηµόσιες πολιτικές», ένα έργο χρηµατοδοτούµενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ωστόσο, σύµφωνα µε το δηµοσίευµα, αφέθηκε ελεύθερος λόγω διπλωµατικής ασυλίας. Την ίδια ώρα, σύµφωνα µε τον αρµόδιο εισαγγελέα του Τµήµατος Καταπολέµησης Εµπορίας Ανθρώπων, η υπόθεση του κ. Γεωργιάδη εκκρεµεί αφότου έληξε η ασυλία, υποσχόµενος ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Ο Γεωργιάδης έδωσε 75 ευρώ για µια βραδιά µε τον 16χρονο Misha.

Το άρθρο αναφέρει: "Δύο εβδοµάδες αργότερα ήρθαµε σε επαφή µε τον Misha (ως πελάτες) για να «ενοικιάσουµε» ένα παιδί, ωστόσο, είχαµε κι άλλη µια συνάντηση µαζί του, όπου του αποκαλύψαµε ότι είµαστε δηµοσιογράφοι."

Ο Misha οµολόγησε σ εκείνη τη συνάντηση ότι είχε προσληφθεί από τον Oleg Siviţki για το «mail.ru» (site – σεξουαλικών υπηρεσιών) στις αρχές του Ιουνίου 2010 µε την αιτιολογία ότι έτσι θα έβγαζε «εύκολα χρήµατα». Έτσι, ο Misha, δέχτηκε να παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες για πελάτες του εξωτερικού. Ανάµεσα στους πρώτους πελάτες του Oleg Siviţki, φέρεται να ήταν ο Έλληνας Νίκος Γεωργιάδης. Σύµφωνα µε τον Misha, ο Έλληνας ήταν πολύ διακριτικός.

«Στις αρχές του Ιουνίου του περασµένου έτους γνώρισα τον Oleg,» λέει ο Μisha, «αφού είχαµε κάποιες συζητήσεις µέσω του Διαδικτύου. Μου είπε, ένας πελάτης από την Ελλάδα θα ερχόταν µε το όνοµα Νίκος Γεωργιάδης και θα µε γνώριζε σε αυτόν. Τον συναντήσαµε την επόµενη µέρα. Οι δύο τους (Οleg και Γεωργιάδης) είχαν µια γρήγορη συζήτηση και στη συνέχεια χωρίσανε. Όταν γυρίσαµε πίσω µε τον Oleg, µου είπε ο Γεωργιάδης, ήθελε να µε δει στις 22:00,» οµολογεί ο Μίσα. Σύµφωνα µε αυτόν, εκείνη τη νύχτα, ο Νίκος Γεωργιάδης τον κακοποίησε σεξουαλικά. «Πήγα για να του κάνω µασάζ αλλά µε κακοποίησε ενώ κοιµόµουν». Για µια βραδιά µε τον Μίσα, ο οποίος ήταν 16 ετών τότε, ο Έλληνας έδωσε στον Όλεγκ 50 ευρώ. Ο Misha έλαβε περίπου 400 λέι Μολδαβίας (περίπου 25 ευρώ)», καταλήγει το απόσπασµα.

Οι δηµοσιογράφοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή µε τον Γεωργιάδη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Μόνο µια διεύθυνση email βρήκανε αλλά ήταν ανενεργή. Μάλιστα, ενώ ήρθαν σε επαφή, όπως φαίνεται, µε εκπροσώπους των οργανισµών στους οποίους δούλευε ο Γεωργιάδης, κανείς δεν έδωσε οποιαδήποτε πληροφορία γι αυτόν. Πάντως, σύµφωνα µε τον Misha, ο Νίκος Γεωργιάδης επικοινώνησε µε τον Oleg Siviţki, µέσω της ιστοσελίδας www.gaymoldova.livejournal.com, η οποία ήταν στα αγγλικά και εύκολα αναζητήσιµη στο google. Σε αυτήν, οποιοσδήποτε θα µπορούσε να έχει πρόσβαση, πληκτρολογώντας απλά κάποιες «λέξεις – κλειδιά» όπως «γκέι περιοδεία στη Μολδαβία» ή «γκέι συνοδεία στη Μολδαβία», ενώ η ιστοσελίδα ήταν αναρτηµένη και στο facebook αλλά και σε γκέι διαδικτυακούς ιστότοπους. Το εν λόγω site ήταν ενεργό µέχρι και το 2011, το οποίο τον Απρίλιο του ίδιου έτους το «έκλεισαν» οι αρχές.

Η ιστοσελίδα είχε πληροφορίες για το πώς θα ταξίδευε κάποιος στη Μολδαβία, αλλά και «τουριστικά πακέτα» όπου περιείχαν ιδιαίτερες ψυχαγωγικές δράσεις µε πλούσιο τιµοκατάλογο για γκέι πελάτες και παιδεραστές. Οι τιµές για τα σεξουαλικά «τουριστικά πακέτα» κυµαίνονταν από 285 έως 800 ευρώ, ανάλογα µε τη διάρκεια της …περιοδείας. Οι πελάτες, είχαν πρόσβαση σε φωτογραφίες περίπου 40 νεαρών αγοριών – συνοδών, πολλά από τα οποία, µάλιστα, ήταν κι εντελώς γυµνά και προκλητικά «στηµένα», για µόλις 100 ευρώ. Οι αστυνοµικές αρχές, ωστόσο, έκαναν λόγο για παραπάνω από 150 ανήλικα θύµατα

Το σχετικό άρθρο είναι εδώ:
http://www.investigatii.md/eng/index.php?art=216&cat=5&editie=

Διαβάστε περισσότερα ...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ». ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

protofanhs ierosylia ta agia stous xoiroys ioannis lampropoulos daily news gr 14 01 2016
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.


Όσο και να θέλω να παραμείνω ψύχραιμος, μετά από μία τέτοια αισχρή Ιεροσυλία, δεν θα χαριστώ σε κανέναν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ και ας κρύβεται κάτω από το ράσο. Αλλά όπως σωστά λέει ο λαός μας: ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ». Αυτοί που έκαναν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, δεν υπηρετούν το τιμημένο ράσο.
Είναι βδελύγματα ίδια με τους Άθεους Χριστιανομάχους της Κυβέρνησης και όλοι μαζί χλεύασαν την Ορθοδοξία στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Έτσι λοιπόν μετά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ξεσκεπάζονται εντελώς αδιάντροπα και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ “ΓΕΛΑΚΙΑ” ΚΑΙ Η “ΜΟΥΓΚΑ” ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΥΛΗΣ» ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ;;;

Αφού λοιπόν το παραξεφτίλησαν το θέμα , και έριξαν και τα προσχήματα, ΠΕΤΩΝΤΑΣ απροκάλυπτα ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, θα αποδείξουμε τώρα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, από αυτήν την “παράξενη” ΣΧΕΣΗ της κυβέρνησης με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Πέρασε λίγος καιρός, για να καταλάβουμε πως οι ενέργειες όλων των κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι σήμερα, που πρόδωσαν και διέλυσαν την χώρα οικονομικά και εθνικά, δεν έγιναν “κατά λάθος”, αλλά σκόπιμα και μεθοδευμένα από αποβράσματα που ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας.

Έτσι πέρασε και λίγος καιρός , για να καταλάβουμε όλοι πως «κάτι δεν πάει καλά» με την στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου απέναντι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν «κολλάει» ούτε λογικά, ούτε Θεολογικά , να είναι ο Αρχιεπίσκοπος «κώλος και βρακί» με προδότες, και φασίστες που καταπάτησαν το Δημοψήφισμα και το πολίτευμα. Αλλά προπαντώς να είναι «κώλος και βρακί» με δηλωμένους ΑΘΕΟΥΣ και στην πράξη ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της Εκκλησίας.
Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος είναι ΘΕΣΜΟΣ και εκπρόσωπος Θρησκευτικού Δόγματος, δεν είναι κανένας πλανόδιος καραγκιόζης.

Οπότε με ποιά δικαιολογία είναι «κώλος και βρακί» με ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;;;;;;;; Ενώ πολύ ΟΡΘΑ άλλοι Μητροπολίτες τους έχουν αποκαλέσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις Μητροπόλεις τους;;;;;;;;;;

Αλλά μετά από αυτήν την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ιεροσυλία που διέπραξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την «αυλή» του, φανερώθηκαν οι προθέσεις τους και η υποκρισία τους.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το Εβραϊκό κεφάλαιο λοιπόν και η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ της «πουστοκρατίας», δεν ελέγχουν στην Ελλάδα μόνο την Βουλή, αλλά ελέγχουν και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ και τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ιερώνυμο.

Γιατί τέτοια πρωτόγνωρη Ιεροσυλία, δεν είναι πράξη ενός άσχετου με την Ορθοδοξία, ούτε ενός ηλίθιου και καθυστερημένου ανθρώπου που δεν ξέρει τι κάνει. Είναι πράξη ενός συνειδητού ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Και αυτό φυσικά για να γίνει στην ΔΕΞΑΜΕΝΗ Αθηνών, δεν είναι πρωτοβουλία του ΠΡΟΔΟΤΗ «Φθιώτιδος», αλλά το είχε σχεδιάσει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «Αθηνών» Ιερώνυμος , για να «προσφέρει» τα ΑΓΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, στους ΧΟΙΡΟΥΣ και ΑΘΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ που υπηρετούν την «πουστοκρατία».
ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΕ ΙΟΥΔΑ.

Πρίν μερικά χρόνια, διαβάζοντας τις προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, δεν μπορούσα να καταλάβω αν κυριολεκτούσε ο άγιος, ή εννοούσε κάτι άλλο, όταν έλεγε πως: «οι ιερείς θα είναι οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων». Δυστυχώς κυριολεκτούσε. Η Εκκλησία μας ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ από μέσα.

Aπ’ όλους βέβαια εκεί τους Ιερόσυλους προδότες του Χριστού, περισσότερο λυπάμαι για τον πρωτοπρεσβύτερο π. Θωμά Συνοδινό, που τον έχω σε εκτίμηση και επειδή γνωρίζω πως αγαπάει τον Χριστό, θα περίμενα μόλις είδε αυτήν την Ιεροσυλία, να τους φτύσει κατάμουτρα και να φύγει, παρά να συνεχίσει να παρευρίσκεται σε αυτήν την προδοσία και τον χλευασμό της Ορθοδοξίας, ανήμερα του εορτασμού της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΝΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΥΟ «ΑΦΕΝΤΕΣ».

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

Θάνατος - μυστήριο του συγγραφέα που αποκάλυψε τη δράση του Πούτιν στην KGB.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Vladimir Pribylovsky, ο οποίος είχε γράψει μια σειρά βιβλίων που δεν κολάκευαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ήταν εκείνος ο οποίος είχε αποκαλύψει τη θητεία του σημερινού προέδρου στην KGB. Ο 59χρονος Pribylovsky βρέθηκε  νεκρός στο διαμέρισμα του στη Μόσχα και η αιτία του θανάτου του παραμένει ασαφής.

Ένα από τα βιβλία του Pribylovsky έφερε τον τίτλο "The Putin Corporation: The Story of Russia's Secret Takeover", ενώ ένα ακόμα ονομαζόταν "The Age of Assassins: The Rise and Rise of Vladimir Putin: How Scary Are Russia's New Rulers?".

Ο 59χρονος συγγραφέας ηγείτο πρωτοβουλιών για να απομάκρυνση του Πούτιν από την εξουσία και έγραφε επικριτικά άρθρα σε εφημερίδες, όπως οι Moscow Times.   Σύμφωνα με του βιογραφία, μετέφρασε επίσης το βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ "Η φάρμα των ζώων" στα ρωσικά.

Τον Δεκέμβριο του 2014 είχε γράψει ένα άρθρο με τίτλο "Οι αγώνες εξουσίας στο εσωτερικό του Κρεμλίνου», στο οποίο ανέφερε ότι με τον Πούτιν οι ελευθερίες που υπήρχαν στη Ρωσία, όπως και η ποιότητα της ελευθερίας έχουν μειωθεί».   Επίσης είχε επικρίνει τον Ρώσο Πρόεδρο για τη στάση του στο θέμα της Ουκρανίας και την προσάρτηση της Κριμαίας.   Πέρυσι απολύθηκε από την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν με επίσημη δικαιολογία τις περικοπές. Οι φήμες πάντως έκαναν λόγο για "λογοκρισία και φίμωση" του συγγραφέα.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

ΗΠΑ: Τρεις υπερτυχεροί θα μοιραστούν τα σχεδόν 1,6 δισ. δολάρια του Powerball.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Στο αστρονομικό ποσό των σχεδόν 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ παγκοσμίως σε τυχερό παιχνίδι, είχε φτάσει το τζακ ποτ του Powerball μέχρι χθες που τρία τυχερά δελτία έβαλαν τους τίτλους τέλους. Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 4, 8, 19, 27, 34 και Powerball ο αριθμός 10.   "Είναι επίσημο! Υπάρχουν τρία τυχερά δελτία του τζακ ποτ του Powerball: Καλιφόρνια, Φλόριντα και Τενεσί", ανακοίνωσε ο οργανισμός του Powerball Καλιφόρνιας στο Twitter.

Οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν μηδαμινές, μια στα 292,2 εκατομμύρια, αλλά το ποσό τεράστιο. Πολλοί παίξανε οικογενειακά, άλλοι με φίλους ή συναδέλφους. Ορισμένοι ήρθαν ειδικά από τον γειτονικό Καναδά ή το Μεξικό για να αγοράσουν ένα δελτίο που θα τους έδινε μια ευκαιρία στο όνειρο.

Αν ο υπερτυχερός ήταν ένας, όπως πολλοί ονειρεύονταν, θα έπαιρνε 930 εκατομμύρια δολάρια (προ φόρων) αν ήθελε να του καταβληθούν τα κέρδη του αμέσως ή 1,6 δισεκατομμύριο αν προτιμούσε να του καταβληθούν σε 30 ετήσιες δόσεις.

Το ποσό αυτό ανταποκρίνεται λίγο ως πολύ στην τιμή στην οποία αποτιμώνται τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο (1,5 δισεκατομμύρια δολάρια). Επίσης αν ήταν ένας ή μία, ο άνθρωπος αυτός θα γινόταν πιο πλούσιος από τον διάσημο παίκτη του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, τον επίσης διάσημο παίκτη του τένις Ρότζερ Φέντερερ ή την τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Κάκωση ο Ερνάνι, γλίτωσε τη ρήξη χιαστού.

Καλά μαντάτα για τον Ερνάνι στον Ολυμπιακό. Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των ερυθρολεύκων για τον τραυματισμό του πορτογάλου επιβεβαιώθηκαν με τον χιαστό να μην έχει πάθει κάτι.

Μετά από εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ερνάνι διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στο γόνατο κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα ανέλθει μέχρι και τις έξι εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Συντετριμμένος πατέρας δημιούργησε video game για το θάνατο του γιου του.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας πατέρας προκειμένου να απαλύνει τον πόνο του από τον πρόωρο χαμό του πεντάχρονου γιου του, που «έσβησε» από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ο 34χρονος Ryan Green από το Loveland του Κολοράντο των ΗΠΑ, δημιούργησε ένα αλλιώτικο video game μέσω του οποίου ξαναζεί τη σύντομη ζωή του αδικοχαμένου γιου του. Το παιχνίδι τιτλοφορείται «That Dragon, Cancer» («αυτός ο δράκος, ο καρκίνος»), και οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να «ξαναζήσουν τις αναμνήσεις, να μοιραστούν τον πόνο τους και να ανακαλύψουν την ελπίδα ακόμα και μετά από ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός.

Σύμφωνα με τον Green «το βιντεοπαιχνίδι αποτελείται από πόνο και ελπίδα, ένα σενάριο που γράφεται καθημερινά», όπως τόνισε στο Today.com. «Συνήθως στα video games υπάρχει στόχος, σκοπός, οι ήρωες τρέχουν, πολεμούν, σκοτώνουν τον εχθρό… Αν πετύχεις υψηλό σκορ, τότε κερδίζεις το παιχνίδι. Αυτό που κάνουμε εμείς, είναι διαφορετικό», συνεχίζει.

«Οι αποφάσεις που παίρνεις δεν αλλάζει το πώς  η ιστορία αλλάζει, γιατί, τελικά, σου λέμε μια πραγματική ιστορία. Ο Joel δεν επιβιώνει». Όπως είπε στο Wired, ο συντετριμμένος πατέρας, η ιδέα ενός video game προέκυψε όταν βρέθηκε κάποτε στην εκκλησία «αναλογιζόμενος όλα όσα είχαν συμβεί τα τελευταία δυο χρόνια όταν ο Joel ήταν αφυδατωμένος και είχε διάρροια και δεν μπορούσε να πιει τίποτα χωρίς μετά να το κάνει εμετό. Είχε πυρετό και ούρλιαζε από τους πόνους…» είπε και συνέχισε «αυτή η διαδικασία που αναπτύσσεις ως γονιός ώστε να κρατάς το παιδί σου όταν εκείνο κλαίει όλη τη νύχτα και να προσπαθείς να το παρηγορήσεις… Αυτό με έκανε να σκεφτώ, πως μοιάζει με βιντεοπαιχνίδι…».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ασθενής πέθανε περιμένοντας ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

 

Ένας ακόμη ασθενής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου παρέμεινε διασωληνωμένος, σε κοινό θάλαμο περιμένοντας να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ, καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλγος Αθηνών, προειδοποιώντας παράλληλα ότι η έλλειψη κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα, η λίστα αναμονής έχει ξεπεράσει το 50 άτομα την ημέρα, πολλά από τα οποία θα καταλήξουν πριν βρεθεί κρεβάτι, αναφέρουν οι γιατροί. Την ίδια ώρα, δεκάδες τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις, αναβάλλονται λόγω της έλλειψης κλινών σε ΜΕΘ, συμπληρώνει.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Το πρόβλημα πρόκειται να οξυνθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω της επικείμενης επιδημίας της γρίπης που δημιουργεί αυξημένες ανάγκες. Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείο Υγείας, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, για ν ανοίξουν άμεσα τα 200 κρεβάτια ΜΕΘ, τα οποία είναι εξοπλισμένα και παραμένουν κλειστά. Είναι απαράδεκτο να χάνονται ανθρώπινες ζωές και η εκάστοτε πολική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τα τελευταία χρόνια, να νίπτει τας χείρας της»

«Ο ΙΣΑ θα δώσει μάχη για να σταματήσει η εγκληματική πολιτική που κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές», καταλήγει οι ανακοίνωση των γιατρών.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Πάνω από 500.000 εισιτήρια για την ταινία «Ένας άλλος κόσμος».

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Τον πρώτο μήνα προβολής, περισσότεροι από 500.000 θεατές παρακολούθησαν τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία.

Η ταινία «Ένας άλλος κόσμος», έχοντας κερδίσει κοινό και κριτικούς, βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office και συνεχίζει το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Παραγωγή: PLUS PRODUCTIONS S.A.

Σε συμπαραγωγή: ALPHA TV, ΟΤΕ TV και AEGEAN

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου

Διανομή: VILLAGE

Με την υποστήριξη της: Coca-Cola Τρία Έψιλον

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος νυν προπονητής και άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας της «βασίλισσας», ήθελε να δουλέψει με τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά την... προαγωγή του Γάλλου από τα τμήματα υποδομής στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες, είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ρεάλ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα για να βοηθήσει και όπως αναφέρει σήμερα η «AS», όλα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει και ο Ρομπέρτο Κάρλος θα επαναδραστηριοποιηθεί στα θέματα της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, απομένει ακόμα μια συνάντηση με τα αφεντικά του συλλόγου, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόστο που θ' αναλάβει ο Βραζιλιάνος.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Η κακοκαιρία αναβάλλει το πατρινό καρναβάλι.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Αναβάλλεται η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι μετεωρολογικές προβλέψεις για επικράτηση άσχημων καιρικών συνθηκών το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Πάτρας οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου «Πατρινό Καρναβάλι» στην απόφαση να αναβάλλει την τελετή έναρξής του. Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι», Νίκος Χρυσοβιτσάνος, «οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για εκδήλωση καταιγίδων το απόγευμα του Σαββάτου και ως εκ τούτου θα ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να γίνει η τελετή και να προσέλθει ο κόσμος στην πλατεία Γεωργίου».

Ο κ. Χρυσοβιτσάνος πρόσθεσε ότι «η τελετή έχει ένα κοστολόγιο και ως εκ τούτου, με βάση την αντίληψη που έχουμε ως δημοτική Αρχή ότι τα χρήματα των δημοτών πρέπει να αξιοποιούνται στο έπακρο, οδηγηθήκαμε στην απόφαση για αναβολή».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed