Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ: «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» !

Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ: «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» !
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


Εδώ και πολύ καιρό, στο διαδίκτυο διακινείται μία μεγάλη προπαγάνδα από εντεταλμένους «παπαγάλους», αλλά και από διάφορους ανεγκέφαλους αφελής, που χωρίς να το καταλαβαίνουν αναμασάνε και διαδίδουν την ίδια προπαγάνδα, μέσω facebook, email, tweeter και άλλων.

Είναι η προπαγάνδα του: «ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ», του: «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ», του: «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ», του: «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ» και άλλα παρόμοια, που σκοπό έχουν να κατηγορούν για όλα τον Ελληνικό λαό.

Τον κατηγορούν λοιπόν για ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, δηλαδή για ότι σκάνδαλο , προδοσία, διαφθορά, νοθεία, κλοπή, μίζα και ότι άλλο άθλιο γίνεται από πλευράς πολιτικής εξουσίας, αλλά τον κατηγορούν και για ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ από τους υπεύθυνους φορείς και θεσμούς της πολιτείας, που έχουν καθήκον να σταματούν τις προδοσίες και να διώκουν τους προδότες.

Με τον τρόπο αυτό, οι ευθύνες για όλα ρίχνονται στον λαό, και γνωρίζω πολύ καλά, πως αυτές ήταν και οι εντολές που έδωσε το ΔΝΤ από το 2010, για να διακινούν συνέχεια οι «παπαγάλοι», αυτήν την προπαγάνδα.

Η κάθε ευνομούμενη πολιτεία, έχει εξουσίες, έχει θεσμούς, έχει ανεξάρτητες αρχές, για να κινούνται άμεσα προς την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων. Δεν περιμένουν από τον εργαζόμενο, τον φοιτητή, τον συνταξιούχο, και τον οικογενειάρχη, να πάρουν στα χέρια τους τις εξουσίες του κράτους.

Αν αποκαλύπτονται προδοσίες, δεν τρέχει ο μανάβης ή ο κάθε πολίτης να τις σταματήσει, αλλά οι αρμόδιοι που βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας και έχουν καθήκον να ενεργήσουν άμεσα.
Αν αποκαλύπτονται σκάνδαλα και οικονομικά εγκλήματα, δεν τρέχουν οι πολίτες να συλλάβουν τους εγκληματίες, αλλά οι υπεύθυνοι της Δικαιοσύνης και της δίωξης των Οικονομικών εγκλημάτων, οι οποίοι έχουν υπό τας διαταγάς των και τα όργανα της τάξεως. Όπως ακριβώς συμβαίνει στις ληστείες τραπεζών, το ίδιο γίνεται και στα μεγάλα εγκλήματα τα κακουργήματα και τις προδοσίες. Δεν τρέχει ο πολίτης να συλλάβει τους εγκληματίες, αλλά τα εντεταλμένα όργανα.

Αν αποκαλύπτονται παραβιάσεις εδαφών της χώρας από εχθρούς, δεν τρέχει ο κάθε πολίτης από μόνος του να σταματήσει τον εχθρό με ότι μέσον βρεί μπροστά του, αλλά υπάρχει ο στρατός της χώρας που έχει δώσει όρκο να υπερασπίζεται την πατρίδα και φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα και οπλικά συστήματα.

Αυτοί έχουν την ευθύνη έναντι του λαού. Αυτό είναι το καθήκον τους , αυτή είναι η δουλειά τους και φυσικά γι’ αυτό πληρώνονται από τους Έλληνες.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ προσπαθεί να τα γυρίσει «τούμπα». Για όλα να ευθύνεται, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Δηλαδή ο λαός.

Πετάνε δηλαδή ένα γενικό, αόριστο, και απρόσωπο «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» και αρχίζει να δουλεύει η προπαγάνδα κατά του λαού. Γιατί ο καθένας αισθάνεται, ότι αυτό το «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ» απευθύνεται σ’ αυτόν, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία τέτοια ευθύνη.

Αλλά και αν το πάρει στα σοβαρά και αισθανθεί υπεύθυνος και προσπαθήσει να αντιδράσει, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να πάρει ένα πανό και να κατεβεί μόνος του στον δρόμο και να φαντάζει ένας γραφικός.
Και έρχονται μετά ΟΙ ΙΔΙΟΙ «παπαγάλοι», που φωνάζουν «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ», να κατηγορούν τους Έλληνες ως «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ» που είναι άξιοι της τύχης τους, αφού «ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ».
Καταλαβαίνετε τώρα πως λειτουργεί αυτή η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;

Ενώ όλα αυτά τα πουλημένα τομάρια, είτε είναι η Αντιπολίτευση, που υποτίθεται έπρεπε να αντιδρά στις προδοσίες της κυβέρνησης και να ξεσηκώνει τον λαό σε διαμαρτυρία, είτε είναι το Συνδικαλιστικό κίνημα και οι Ομοσπονδίες, που υποτίθεται έπρεπε να ξεσηκώνουν τους εργαζόμενους, είτε τα αγροτικά κινήματα, που κάποτε για «ψύλλου πήδημα» έκοβαν την Ελλάδα στην μέση, ενώ τώρα «όλα καλά» και δεν τρέχει τίποτα, είτε ακόμα τα λεγόμενα «πατριωτικά κινήματα» που κάπου έπρεπε να αντιδράσουν, όλοι αυτοί, αντί να ξεσηκώνουν τον λαό, κάθονται και ξύνουν τ’ @@@@@@ τους, και φωνάζουν στον λαό: «ΑΝΤΕ ΡΕ.!!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ.!!!!!! ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΡΕ».!!!!!

Και εδώ έγινε μέχρι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα και ανέτρεψαν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και καταπάτησαν ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και κανένας από τα πουλημένα τομάρια δεν αντέδρασε και δεν κατέβασε τον λαό σε διαμαρτυρία.
Ας βρισκόταν κάποιος σαν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, να καλέσει τον λαό σε διαμαρτυρία κατά αυτής της «Αριστερής» ΧΟΥΝΤΑΣ και τότε θα βλέπετε τι θα γινόταν.

Έχει μείνει σήμερα κανένας Έλληνας Ορθόδοξος πατριώτης, για να κατεβάσει τον λαό σε διαμαρτυρία; Όλοι πουλημένα τομάρια είναι και όλοι παίζουν τα δικά τους βρώμικα παιχνίδια.
Έτσι λοιπόν, έχουν βρεί έδαφος οι «παπαγάλοι» και διακινούν αυτήν την άθλια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για να δημιουργούν ενοχές στον λαό, για κάτι που δεν ευθύνεται.

Και φωνάζουν συνέχεια, σαν να σου λένε:
«ΑΝΤΕ ΡΕ»!!!! «ΞΥΠΝΑ ΡΕ»!!!!! «ΣΗΚΩ ΡΕ»!!!!! Παράτα τις δουλειές σου, το σπίτι σου, τα παιδιά σου και «τρέχα» να πιάσεις τους κλέφτες της «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ», γιατί η Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ πουλήθηκαν και δεν κάνουν τίποτα.!!!!!!!

«ΑΝΤΕ ΡΕ !!!! ΞΥΠΝΑ ΡΕ.!!!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ».!!!!!! Δεν ακούς; Οι Τούρκοι έφθασαν στο Σούνιο και την Κόρινθο. Πήγαινε να υπερασπιστείς την πατρίδα, γιατί οι Στρατιωτικοί μας, τα ξύνουν και πίνουν καφέ με τους Τούρκους.!!!!!!!

“ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ;;;; ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ.!!!!!! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΡΕ.!!!!!!! Παράτα ότι κάνεις και τρέχα μέσα στην Βουλή να τους σταματήσεις, γιατί όλοι οι Θεσμοί και οι Εξουσίες στην χώρα πουλήθηκαν και σε πρόδωσαν.!!!!!!
«ΑΝΤΕ ΡΕ»!!!!!!!! «ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ».!!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;
Και μετά από αυτά σου λένε:
ΜΑ ΤΙ «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ» ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.!!!!!!!!!!

Καταλάβατε λοιπόν την άθλια προπαγάνδα τους;;
Όπου τους ξαναδείτε και τους ξαναακούσετε «ΣΤΟΛΙΣΤΕ» τους όπως πρέπει. Γιατί είναι «παπαγάλοι» και δεν κατηγορούν τα πουλημένα τομάρια, που έχουν την ευθύνη αλλά και την δύναμη να οργανώσουν την διαμαρτυρία του λαού, αλλά κατηγορούν τον λαό, που ούτε την ευθύνη έχει, αλλά ούτε έχει στα χέρια του την εξουσία, για να σταματήσει τους κλέφτες και τους προδότες.
Αλλά που θα πάει ρε κερατάδες. Οι Έλληνες λέμε: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται». Και στις 25 Ιανουαρίου 2016 τελειώνει ο πρώτος χρόνος.
Με την ΧΟΥΝΤΑ , την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ σας, χαρήκατε εσείς μέχρι τώρα.
Μετά να δούμε ποιός θα χαρεί.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto