Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τι δήλωσε ο Γ. Γραμματέας της Ε.Ο.Π. Βασίλης Βεργόπουλος για το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

Δηλώσεις Βασίλη Βεργόπουλου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2019Δηλώσεις Βασίλη Βεργόπουλου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2019

ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Βασίλης Βεργόπουλος, εξηγεί στην «Σφαγή», για το τετραήμερο του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας, που διεξήχθη στην Καβάλα από τις 17 Οκτωβρίου, έως και τις 20 Οκτωβρίου, καθώς δε  μεταφέρει τις ευχαριστίες του σε όλους τους σημαντικούς συντελεστές, όπου η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την διεξαγωγή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.


Πιο αναλυτικά μερικές από τις δηλώσεις του ήταν οι εξής παρακάτω:
Με χαρά και με απόλυτη ικανοποίηση στο  μυαλό μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια αποτίμηση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που διαδραματίστηκε από 17 έως 20 του Οκτώβρη 2019 στο κλειστό γυμναστήριο, στο θαυμάσιο κλειστό γυμναστήριο της Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Σ αυτό το πρωτάθλημα οι αθλητές από 13 έως 16 ετών , δύο κατηγορίες για τα κορίτσια  κορασίδες παγκορασίδες δύο κατηγορίες για τα αγόρια παίδες παμπαίδες, αγωνίστηκαν με τον σωστό τρόπο, (γιατί οι διαφορές στους αθλητές είναι μόνο στο ρινγκ γι’ αυτό και αγκαλιάζονται πριν και μετά), αγωνίστηκαν προκειμένω να πάρουν μια θέση στο βάθρο.
Είχαμε 184 συμμετοχές, 4 στο τέλος κάτι συνέβη, για λόγους υγείας 180 παιδία, δηλαδή πάνω από 90 παιχνίδια έγιναν μέσα σε αυτές τις 4 ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή είχαμε 2πλη αγωνιστική δράση, από το πρωί μέχρι τις 11 μέχρι τις 14 και από τις 5 – 6 μέχρι και τις 11 το βράδυ της Παρασκευή, είχαμε δηλαδή σορό παιχνιδιών, τον οποίο τον παρακολούθησε και σορός κόσμου.


Βέβαια περισσότερα παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Πηγή: ΣΦΑΓΗ GR - https://www.sfagi.gr

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 10:44
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto