Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ολυμπιακός: Το... τσικνίζει, με τη Νίζνι. Σε όλα έτοιμος απόψε

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αποψινό παιχνίδι με τη Νίζνι με πρωινό χαλάρωμα στη «Nagorny Arena». Συνάντηση με τον πρώην συμπαίκτη του Τέιλορ Ρότσεστι είχε ο Οθέλο Χάντερ.

Πανέτοιμος για την αποψινή αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», αφού έφαγαν πρωινό στο ξενοδοχείο με θέα τον παγωμένο ποταμό Βόλγα, μετέβησαν στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί (18:30, NovaΣπορFm / ΝS2) η αναμέτρηση (Nagorny Arena) και έκαναν χαλάρωμα με πολλά σουτ, λίγο τρέξιμο και τις τελευταίες ασκήσεις της τακτικής που θα ακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, έτσι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες ενοχλήσεις στην πλάτη, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος του Ολυμπιακού, ακολούθησε αυτό της Νίζνι. Κατά τη διάρκεια της… συνάντησης, ο σέντερ των «ερυθρόλευκων», Οθέλο Χάντερ, είχε εγκάρδια συνομιλία με τον κορυφαίο παίκτη της αντιπάλου, Αμερικανό γκαρντ, Τέιλορ Ρότσεστι (φωτό), με τον οποίο υπήρξαν πέρυσι συμπαίκτες στην Σιένα.

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto