Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δρακόντεια μέτρα για το αυριανό παιχνίδι των αιωνίων.

Τι κι αν είναι για την Ευρωλίγκα κι όχι για το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο; Τα μέτρα ασφαλείας σε κάθε ντέρμπι «αιωνίων» (πρέπει να) είναι δρακόντεια και ο αγώνας της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ για το Top 16 δεν θα μπορούσε να μην είναι δρακόντεια.



Στη σύσκεψη που έγινε συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Γεώργιος Σίντιακ και Γεώργιος Μοιρέας, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκδόθηκαν 17.7000 εισιτήρια, ενώ κατόπιν συμφωνίας των δύο ΚΑΕ, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν παρέλαβε εισιτήρια.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

«1. Για την είσοδο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Κλειστό Γυμναστήριο ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 7, 11, 14, 15, 25, 27, 29, 40 & 46 και θα καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς και αυτές των V.I.P. 1 & 2.

2. Για λόγους ασφαλείας και με μέριμνα της Διοίκησης του Κλειστού Γυμναστηρίου ΟΑΚΑ:

α. Θα αφαιρεθούν και απομακρυνθούν τα πτυσσόμενα τμήματα 103β, 105β, 107β και θα τοποθετηθούν προστατευτικά πλαστικά σκέπαστρα στην άκρη του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας, ισοϋψή προς αυτά του πάγκου, σε σχήμα (Γ).

β. Θα συμπτυχθεί κατά οκτώ (8) σειρές καθισμάτων επί τριάντα οκτώ (38) θέσεων, το πτυσσόμενο τμήμα των κερκίδων 134β, 136β & 138β.

γ. Θα απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου ΟΑΚΑ όλα τα κινητά σιδερένια κιγκλιδώματα, πλην αυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγώνα.

δ. Με μέριμνα και ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας θα ρυθμιστεί το θέμα, ώστε όπισθεν του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας, να μη λειτουργεί μεγαφωνική εγκατάσταση.

ε. Με μέριμνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα (Γ), το οποίο θα ξεκινά πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Κλειστού Γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας, για την αποτροπή ρίψης αντικειμένων.

στ. Όπισθεν του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας θα αναπτυχθούν έγκαιρα αστυνομικές δυνάμεις, εφόσον κριθεί σκόπιμο επιχειρησιακά, κατόπιν εντολής του επικεφαλής των μέτρων.
-Επίσης στο χώρο των αποδυτηρίων των ομάδων θα τοποθετηθεί μόνο Αστυνομική δύναμη, η οποία θα αναπτυχθεί και στο χώρο εσωτερικά της φυσούνας.

3. Η είσοδος της αθλητικής αποστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο (φυσούνα) του Γυμναστηρίου, η οποία θα προεκταθεί έως την γραμμή του αγωνιστικού χώρου.

4. Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ θα γίνει μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

5. Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Κλειστού Γυμναστηρίου ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

6. Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Κλειστό Γυμναστήριο ΟΑΚΑ φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν, σφραγισμένο από το οικείο Αστυν. Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα ή πρόσκληση, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

7. Θα απαγορευτεί η κατάληψη των διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων ποτών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κτλ συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων σύμφωνα με την 1/2007 Αγορανομική Διάταξη.
-Με μέριμνα του Αστυν. Τμήματος ΟΑΚΑ θα διαβιβαστεί σχετικό/υπομνηστικό έγγραφο προς τους υπεύθυνους των κυλικείων της αθλητικής εγκατάστασης.

8. Θα απαγορευτεί η προσφορά οινοπνευματωδών ποτών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός της αθλητικής εγκατάστασης, τέσσερις (4) ώρες πριν και δύο (2) ώρες μετά τη διεξαγωγής της αθλητικής συνάντησης.

9. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

10. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

11. Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο –με αιτιολογημένη απόφαση της γηπεδούχου ομάδας- προσώπων τα οποία κατ’ εκτίμηση των περιστάσεων και της συμπεριφοράς τους, ενδέχεται να δημιουργηθούν επεισόδια και ιδίως σε πρόσωπα που έχουν παραβιάσει τους κανονισμούς ασφαλείας ή κρίνονται ύποπτα διάπραξης αδικημάτων σχετιζομένων ή βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.
-Η απόφαση αυτή θα γνωστοποιείται στην επιτόπια αστυνομική δύναμη (άρθρο 10 Ν. 4049/2012).

12. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που θα δυσχεραίνουν το έργο της ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο, με μέριμνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων, αυτά θα απομακρυνθούν.

13. Οι θύρες του Κλειστού Γυμναστηρίου ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 2 ώρες και 45 λεπτά νωρίτερα ήτοι την 19.00 ώρα της 20.2.2014.

14. Εντός του αγωνιστικού χώρου θα παρευρίσκονται μόνο όσα άτομα έχουν δικαίωμα».

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto