Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ποδοσφαιρική ομάδα προσέλαβε υπνοτιστή, για να μην έχει ήττες!

Τον προσέλαβε προπονητής στη Βραζιλία για να σταματήσει η ομάδα του τις ήττες.

Πολύ «Mentalist» φαίνεται πως βλέπει ο προπονητής της Πορτουγκέζα. Ο Βάνγκερ Μπενάτσι βρήκε τη δική του λύση στο πρόσωπο ενός υπνωτιστή, μήπως και πάρει η ομάδα του κανένα βαθμό…

Αθάνατοι… προπονητές! Πάντα θα υπάρχουν μερικοί από αυτούς, οι οποίοι θα αποτελούν έμπνευση για τέτοια θέματα. Ίσως όχι για τις προπονητικές τους ικανότητες, αλλά κυρίως για τις γραφικότητες τους. Επειδή, όμως η γραφικότητά -όπως πολλά… άλλα- δεν έχουν σύνορα, ένας τεχνικός από την Βραζιλία είναι αυτός που απασχολεί με τις επινοήσεις του. Και συγκεκριμένα αυτός της Πορτουγκέζα.

Ο Βάνγκερ Μπενάτσι, δεν είναι ένας συνηθισμένος κόουτς. Η ομάδα του μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα -στη δεύτερη κατηγορία- και 11 βαθμούς από τη σωτηρία, όμως είναι πολύ… μπροστά για να διαλέξει τους καθιερωμένους τρόπους ώστε να αφυπνίσει τους παίκτες του. Αντίθετα, το έριξε στις παραεπιστήμες και πιο συγκεκριμένα στον υπνωτισμό!

Προσέλαβε τον υπνωτιστή, Ολιμάρ Τέσερ, επειδή, όπως λέει, έχει μεγάλη επιτυχία. «Δεν μου αρέσει να χάνω τέτοιες ευκαιρίες. Ξέρω τι έχει κάνει και θέλω να δουλεύει με τους παίκτες μου πριν τους αγώνες. Ήταν κάτι που αποφάσισα να κάνω καθώς βρισκόμαστε σε αυτή την άσχημη κατάσταση », δήλωσε ο Μπενάτσι, ο οποίος μάλλον μπορεί τώρα να κάνει πλάνα… πρωταθλήματος.

Πηγή: Sport-fm.gr
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto