Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον παθιασμένο Πανιώνιο.

Αλλιώς τα υπολόγιζε, αλλιώς του ήρθαν… Ο πολύ κακός Παναθηναϊκός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και η απίστευτη γκάφα του Στιλ (που έχασε την μπάλα απ’ την αγκαλιά του σε εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα), του κόστισε την ήττα στη Νέα Σμύρνη απ’ τον Πανιώνιο (1-0).

Ασύνδετο και με πολλά προβλήματα στη δημιουργία το τριφύλλι, δεν απείλησε καθόλου ως το 75' τους παθιασμένους Νεοσμυρνιώτες. Στη συνέχεια είχε τρεις μεγάλες φάσεις (δοκάρι Ζέκα, σουτ Καλτσά, κεφαλιά Μπεργκ), αλλά δεν ήταν αρκετές να αποτρέψουν την πρώτη φετινή ήττα της ομάδας του Αναστασίου..

Το ματς

Η Νέα Σμύρνη παραδοσιακά τον δυσκολεύει και είναι αλήθεια πως ο Πανιώνιος μπήκε με διάθεση να περιμένει τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι είχαν μια υπεροχή, είχαν μια φλύαρη κατοχή, αλλά ως εκεί… Μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία, με τον Μπεργκ να αναγκάζεται να γυρίσει πίσω και φυσικά το τριφύλλι να μην απειλεί τους γηπεδούχους, πέραν ενός σουτ του Καρέλη (11’) που μπλόκαρε άνετα ο Παπαδόπουλος. Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο οι φιλοξενούμενοι εμφάνιζαν αδυναμία στο να κάνουν πραγματικά παιχνίδι…

Και όταν δεν απειλείσαι (ο Πανιώνιος), τότε παίρνεις και ψυχολογία να βγεις δειλά-δειλά προς την εστία του αντιπάλου. Το πρώτο μήνυμα ήρθε απ’ τον Οικονόμου, όμως εκεί ο Στιλ αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε εντυπωσιακά. Λίγη ώρα όμως αργότερα, στο 33’ έγινε ο μοιραίος του Παναθηναϊκού. Όντας σε λάθος στάση, κάνοντας εντελώς λάθος υπολογισμό και χάνοντας την μπάλα μέσα από την αγκαλιά, έκανε δώρο στους κυανέρυθρους το προβάδισμα (από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα). Πέτριτς ήταν άφαντος, Πράνιτς κακός, Αμπέντ προσπαθούσε, Ζέκα… χαμένος ως δεξί μπακ και Μπεργκ-Καρέλης «μπλοκαρισμένοι». Όλα αυτά σε συνδυασμό το εις βάρος τους γκολ, είχε μετατρέψει σε βουνό το βράδυ των πρασίνων.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Στιλ, Ζέκα, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Λαγός (46’ Μαρινάκης), Πράνιτς, Αμπέντ (68’ Νίνης), Πέτριτς (46’ Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας (91’ Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ (86’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος (73’ Μητρόπουλος)

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto