Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σύγκρουση Ρονάλντο-Μουρίνιο

Άνω-κάτω έγιναν για ακόμη μία φορά τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.



Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να χωρίζει τους δύο άνδρες που είχαν θερμό επεισόδιο μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Βαλένθια για το Κύπελλο Ισπανίας.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε ενοχλημένος από την στάση του 49χρονου προπονητή, ο οποίος δεν σταμάτησε να του φωνάζει, αν και η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ και είχε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει περισσότερο το σκορ κόντρα στις «νυχτερίδες».

«Όλα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Βαλένθια. Η λεκτική διαμάχη προήλθε από τις συνεχείς φωνές από τον πάγκο στον Κριστιάνο, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί του ο προπονητής. Ο Μουρίνιο τον κατηγόρησε ότι έχασε πολλές μπάλες και ήθελε να προβάλει τον εαυτό του αντί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του», αναφέρει ο Χουλιάν Αβίλα (δημοσιογράφος της εκπομπής Punto Pelota).

«Ο Κριστιάνο θεώρησε ότι ο προπονητής ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια και θέλησε να το ξεκαθαρίσει στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Η… συζήτηση έλαβε χώρα με δυνατούς διαλόγους και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι».

Ωστόσο, μέχρι τώρα καμία από τις ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην Ρεάλ Μαδρίτης η Marca και η AS δεν έχουν δημοσιεύσει κάτι για αυτό το περιστατικό.

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Πάει Κατάρ ο Σισέ Πιστεύει στη νίκη ο Πελεγκρίνι. »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto