Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Άμεσα η βοήθεια του Ολυμπιακού στην Κεφαλλονιά.

Άμεσα θα είναι διαθέσιμη η βοήθεια του Ολυμπιακού προς τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς.

Με επιστολή του ο κ. Μαρινάκης ενημέρωσε το δήμαρχο της Κεφαλλονιάς –και επίσημα- για την πρόθεση του Ολυμπιακού να συνεισφέρει 500.000 ευρώ για την επισκευή των πληγεισών σχολικών μονάδων, ενώ η βοήθεια των «ερυθρολεύκων» δεν θα σταματήσει εκεί.



Αντιπροσωπεία του συλλόγου θα ταξιδέψει την Πέμπτη στο νησί προκειμένου να μοιράσει δώρα σε μαθητές του Ληξουρίου και του Αργοστολίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Παρίση, επιστολή με την οποία γνωστοποιεί και επισήμως την πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμβάλλει στο κόστος ανασυγκρότησης των πληγεισών σχολικών μονάδων του Δήμου Κεφαλλονιάς, με το χρηματικό ποσό των 500.000€, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία τους.

Το ποσό αυτό είναι άμεσα στη διάθεσή του Δήμου και θα εκταμιεύεται τμηματικά με βάση την πρόοδο των έργων.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της ηθικής υποστήριξης των κατοίκων του νησιού την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί την Κεφαλλονιά αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία θα αποτελείται από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη και τον Διευθυντή Προμηθειών κ. Βαγγέλη Μεσσάρη, προκειμένου να μοιράσουν δώρα σε μαθητές του Ληξουρίου και του Αργοστολίου».

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto