Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ολυμπιακός: Αγγλική αναγνώριση.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Αγγλία, κόντρα στην Άρσεναλ… ανάγκασε ακόμα και τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να… υποκλιθούν στους «ερυθρόλευκους».

Το «συγκρότημα» του Λεονάρντο Ζαρντίμ εμφανίστηκε ανταγωνιστικό, κυρίως στο πρώτο μέρος και προκάλεσε πολλά προβλήματα στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι έβλεπαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους Πειραιώτες να προκαλούν προβληματισμούς στο «συγκρότημα» του Αρσέν Βενγκέρ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Γκαζίδης, γενικός διευθυντής της Άρσεναλ σε τετ-α-τετ που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετέφερε τις εντυπώσεις των Λονδρέζων από την παρουσία του Ολυμπιακού στο «Emirates».

«Όλο έτσι μας λέτε, ότι είναι δύσκολα τα ματς με την Άρσεναλ, αλλά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός μας δυσκολεύει πάντα στο «Emirates». Τόσο στο περσινό ματς, όσο και στο φετινό, όλα παίζονταν στην τελευταία στιγμή. Έπιασε καλή απόδοση ο Ολυμπιακός», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Πάντως, οι Πειραιώτες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν – για μία ακόμα φορά – για τη φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση της Άρσεναλ στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και την αποστολή και οι «ερυθρόλευκοι» επιφυλάχθηκαν να… ανταποδώσουν στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto