Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Έρχεται νέα Ducati Diavel 1200.

Το Diavel-Forum.com έχει πάρει φωτιά: οι ντήλερ Ducati έχουν αρχίσει, λέει, να ειδοποιούν τους πελάτες τους ότι έρχεται μια καινούργια έκδοση της Ducati Diavel.



Η νέα «Διαβόλισσα» είναι μάλιστα προ των πυλών! Σύμφωνα με την ενημέρωση, θα παρουσιαστεί στις 3 Μαρτίου, την Δευτέρα --Καθαρά Δευτέρα και για Καθολικούς και Προτεστάντες.

Η εμφάνιση της αναβαθμισμένης έκδοσης ενός τόσο σημαντικού μοντέλου χωρίς την ανάλογη «τυμπανοκρουσία» είναι ασυνήθιστη. Πολύ περισσότερο που δεν πρόκειται για αισθητική μόνον βελτίωση.

Οι επεμβάσεις θα φτάνουν ως βαθιά μέσα στην καρδιά της Diavel --και με αυτό εννοούμε τον κινητήρα Testastretta 11° DS με τα δύο μπουζί ανά κύλινδρο. Άλλες αναβαθμίσεις λέγεται πως περιλαμβάνουν έναν νέο προβολέα, νέα εξάτμιση (προφανώς το τελικό), τα φλας και τα πλαϊνά καπάκια.

Αν τα αναφερόμενα αποδειχτούν πραγματικότητα, τότε η Diavel θα αποκτήσει και λίγο ισχυρότερες μεσαίες στροφές, όπως είδαμε να συμβαίνει και στο Multistrada που φορά μια βελτιωμένη έκδοση του Testastretta.

Όλα αυτά θα σημάνουν ίσως μια αναβάθμιση και της τιμής, ενώ θα συνεχίσουν να προσφέρονται τρία επίπεδα εξοπλισμού: στάνταρ, Dark και Carbon.

Παρά την «έκπληξη» η αναβάθμιση της Diavel ήταν αναμενόμενη μετά την παρουσίαση του νέου Monster 1200, καθώς η ίδια η Ducati θεωρεί την Diavel ως την «extreme» εκδοχή της ιδέας «Monster». Μάλιστα τώρα μαθαίνουμε πως για αρκετό καιρό, πριν καταλήξει στο Diavel, το project ήταν γνωστό μέσα στην Ducati ως «Mega Monster».

Η «Mega Monster» που βρίσκεται μαζί μας από το 2011, κάνει το 20% των πωλήσεων της Ducati. Μία στις πέντε λοιπόν από τις διεθνώς πωλούμενες μοτοσυκλέτες της Bologna είναι Diavel -και τα περιθώρια κέρδους σε αυτή την κατηγορία μοτοσυκλετών είναι πολύ μεγαλύτερα από ό,τι σε μία «μικρή» με τον μισό κυβισμό.

Η «συμφωνία με τον διάβολο» του 2011 έχει πετύχει τον στόχο της και γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να διατηρηθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον για την πολύ ιδιαίτερη αυτή μοτοσυκλέτα.

 

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Η νέα A-Class. Στην Φλώρινα (6-8 Ιουνίου) το RALLY GREECE OFFROAD 2014 »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Ελλάδα

Κόσμος

Πολιτική

Αρθρογραφία

Ταξίδια - Αποδράσεις

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Life Style

Ζώδια