Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Για γλυκά στον... Πειραιά η Χρύσπα!Την έπιασαν λιγούρες!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Λιγούρες είχε η Χρύσπα με το που άνοιξε το μάτι της, και ήθελε να φάει όλο το ψυγείο!

Τι να κάνει τι να κάνει; Είπε τον «πόνο» της στο Twitter, και δεν άργησε να βρεθεί η λύση.

Θέλετε να μάθετε που «ξέσπασε» η τραγουδίστρια; στο ζαχαροπλαστείο του δημοσιογράφου Χρήστου Μπακάλογλου στον Πειραιά!

Βλέπετε, η Χρύσπα είναι fan των γλυκών του, και σε χρόνο dt βρέθηκε στον Πειραιά, για ν΄απολαύσει τις υπέροχες λιχουδιές του.

Για του λόγου το αληθές, πόσταρε και την αποδεικτική-φώτο στο Twitter της, και μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά με τα λαχταριστά γλυκά!

Διαβάστε περισσότερα ...

Ζωή Λάσκαρη: «Δεν τον ξέρω τον κύριο Βαλάντη. Ποιος είναι αυτός»;

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Τις δηλώσεις του Βαλάντη όπου προτρέπει γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση σχολιάζει η Ζωή Λάσκαρη.

«Αυτό δεν μπορεί να το απαγορεύσει κανένας. Ο κόσμος το αποφασίζει και η διάσταση του καλλιτέχνη... Υπάρχουν διαχρονικές αξίες που δεν μπορείς να τις σταματήσεις...Εγώ αν δε δω τον Πάριο θα μου είναι πολύ περίεργο» είπε η Λάσκαρη.

Όσο για τον Βαλάντη, είχε άλλη γνώμη, καθώς υποστήριξε πως «δεν τον ξέρω τον κύριο Βαλάντη καθόλου. Τί είναι αυτός»;

Η ηθοποιός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις το έργου «Ρόουζ» όπου πρωταγωνιστεί, πήρε θέση και στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Μπέζο και την Έλενα Ακρίτα.

Όπως έγραψε και το star.gr, η Έλενα Ακρίτα σε συνέντευξη της είχε πει «γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Μπέζο. Τηλέφωνο παίρνω τους φίλους μου» και η Λάσκαρη είπε πως «δεν θέλω να απαντήσω σ' αυτό καθόλου. Τα είπε όλα με την επιστολή της η Έλενα Ακρίτα. Το θέμα είναι ν΄ αγαπάς τη δουλειά που κάνεις, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είναι όλο το μυστικό, γιατί το να δουλεύεις για να δουλεύεις και να παίρνεις το μεροκάματο είναι βαρετό».

Διαβάστε περισσότερα ...

Εθισμένοι στο... βιάγκρα οι 30αρηδες!

Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε τους 30αρηδες ως… sex machine, αλλά η αλήθεια είναι πώς χωρίς το «μπλε» χαπάκι δεν πάνε πουθενά!

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι Βρετανοί ειδικοί διαπίστωσαν πώς  ολοένα και περισσότεροι νέοι νιώθουν ανασφάλεια και για να έχουν καλές σεξουαλικές επαφές, παίρνουν βιάγκρα.

Το άγχος της απόδοσης στο σεξ έχει δημιουργήσει εθισμό σε πολλούς άντρες.

Ο ψυχοθεραπευτής-σεξολόγος και διευθυντής του Κέντρου Συμβουλευτικής Apex Practice, Ρέιμοντ Φράνσις του Λονδίνο αποκάλυψε ότι κάθε μήνα απευθύνονται στο κέντρο, που εργάζεται, τουλάχιστον 15 άνδρες οι οποίοι αισθάνονται εξαρτημένοι από το βιάγκρα. Η μέση ηλικία τους είναι τα 32 χρόνια, αλλά ο νεώτερος είναι 27!!!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μεγάλο πρόβλημα είναι το διαδικτυακό πορνό που δημιουργεί… ψευδαισθήσεις στους νέους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το ίδιο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αδύνατο…

«Οι νεαροί άντρες έχουν την εντύπωση ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ πολύ νωρίς στη σχέση, ακόμα και στο πρώτο ή δεύτερο ραντεβού. Όταν, όμως, ένας νέος άντρας σκέφτεται έτσι, γεννάται μέσα του το άγχος της απόδοσης, ιδίως όταν δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η εύκολη λύση είναι να πάρει χάπια», λέει η κλινική ψυχολόγος, δρ. Χίλερ.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ξεψύχησε 29χρονη μετά τον χαμό του παιδιού της.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Συντετριμμένος είναι ο Darren Clift από τον χαμό της 29χρονης συντρόφου του, η οποία δεν άντεξε τον θάνατο του παιδιού της και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο σύντροφος της η 29χρονη Lindsay Clift γέννησε την κορούλα της νεκρή. Μόλις ενημερώθηκε για αυτό άρχισε να καταρρέει και στο τέλος ξεψύχησε.

«Η καρδιά της ράγισε. Ήθελε να είναι με την κόρη μας'», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πώς στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα για να την κρατήσουν στην ζωή όμως δεν τα κατάφεραν.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτός είναι ο σύντροφος της Εύης Αδάμ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Όσο σκληρός και επίπονος και αν είναι ένας χωρισμός, αργά ή γρήγορα το ζευγάρι προχωράει και ξαναφτιάχνει τη ζωή του. Κάπως έτσι συνέβη και με την περίπτωση Λάμπη Λιβιεράτου και Εύης Αδάμ. Αν και Λάμπης προσπαθεί να ξεπεράσει τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, η Εύη έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τη ζωή της.

Εδώ και καιρό, το πρώην μοντέλο έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη για το μέλλον μια και ένας νέος άντρας υπάρχει στη ζωή της. Πρόκειται για τον Ramiro, ο οποίο είναι από την Αργεντινή, αλλά ζει στην Ελλάδα και εργάζεται σαν D.J. Η Εύη γνωρίστηκε τον Ramiro, μέσω κοινού φίλου και αν και έχει περάσει προ πολλού το πρώτο αναγνωριστικό στάδιο μεταξύ των νέων ζευγαριών, το ζευγάρι διατηρεί πολύ χαμηλό profile και αποφεύγει τις δημόσιες εξόδους.

Ο Ramiro που είναι νεότερος της Εύης, είναι παραγωγός, κιθαρίστας και έχει δουλέψει σαν D.J σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά και στη Μύκονο, Οίο, Σαντορίνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πριν ταξιδέψει τον κόσμο σαν D.J όμως δούλεψε για πολλά χρόνια σαν καθηγητής κιθάρας σε μουσικό σχολείο του Μπουένος Άιρες

.

Ο Λάμπης γνωρίζει τον νέο σύντροφο της Εύης και μάλιστα όπως έγραψε το Πρώτο Θέμα ο ψυχίατρος του συνέστησε να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του καθώς δυσκολευόταν να χωνέψει πως η πρώην σύζυγος του προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνδρα. Αυτός λοιπόν ο όμορφος Αργεντινός είναι ο νέος άντρας στη Ζωή της Εύης, η οποία δικαιούται λίγη ευτυχία μετά την ταλαιπωρία του χωρισμού.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Τον άφησαν σχεδόν τυφλό επειδή ήταν μελαμψός.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Το βράδυ της Παρασκευής ένας 21χρονος Έλληνας έπεσε θύμα ομάδας ακροδεξιών, που του επιτέθηκαν με αλυσίδες, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Από την επίθεση υπέστη μερική τύφλωση στο αριστερό του μάτι. Η επίθεση σημειώθηκε στις 21:30 στην πλατεία Αττικής και παρά

το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος στο σημείο, κανείς δεν παρενέβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που καταγράφεται στην ιστοσελίδα της εκστρατείας «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο 21χρονος βρισκόταν μέσα σε τρόλεϊ και γύρω στις 21:30 κατέβηκε στη στάση απέναντι από την πλατεία Αττικής.

Ήταν ο μόνος απ' όσους αποβιβάστηκαν που έμοιαζε με αλλοδαπός, λόγω της αιγυπτιακής του καταγωγής. Στη στάση βρίσκονταν 3-4 μαυροντυμένοι άντρες, μαζί με σκυλιά, οι οποίοι μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν.

Ο 21χρονος φώναζε ότι είναι Έλληνας, αλλά η ομάδα των ακροδεξιών τον χτύπησε ανελέητα με αλυσίδες στο κεφάλι επί περίπου πέντε λεπτά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μια γυναίκα που κατέβηκε μαζί του από το τρόλεϊ είπε: «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, περίμενε να έρθει η αστυνομία».

«Κρίμα γι' αυτά που γίνονται» έλεγαν από μακριά άλλοι περαστικοί, σύμφωνα με την καταγγελία.

Διαβάστε περισσότερα ...

Πρωινό mou: Πρώτος καλεσμένος ο Παντελίδης!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Με αρκετή καθυστέρηση θα βγει φέτος το Πρωινό mou στον αέρα του MEGA, αν και με την κατάργηση των ψυχαγωγικών εκπομπών από την πρωινή ζώνη όλων των καναλιών, είναι μεγάλη επιτυχία για την εκπομπή που κατάφερε να συνεχίσει έστω και αργά. Στις 5 Νοεμβρίου, αν όλα πάνε καλά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας που την πρώτη καλημέρα για φέτος. Ποιοι άλλοι θα μας καλημερίσουν μαζί τους εκείνο το πρωί;

Δύο ηθοποιοί από τα Κλεμμένα Όνειρα, που κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα, θα κάνουν ποδαρικό στο Πρωινό mou. Η έκπληξη όμως -αν επαληθευθεί- θα έρθει από αλλού... Στο μουσικό μέρος της εκπομπής θα φιλοξενηθεί το απόλυτο θέμα συζήτησης του You Tube, ο Παντελής Παντελίδης!

Ωστόσο,παραμένει ένα ερωτηματικό, καθώς οι υπεύθυνοι δεν έχουν αποφασίσει αν θα πρέπει να εμφανιστεί στην πρεμιέρα ή σε μια από τις επόμενες ημέρες ο τραγουδιστής.

Διαβάστε περισσότερα ...

30χρονη καθαρίστρια: «Έχω 500 οργασμούς καθημερινά. Ζω μια κόλαση».

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Τρίτο θύμα του συνδρόμου σεξουαλικής διέγερσης (PSAS) βρήκε η εφημερίδα Sun μέσα σε τρεις μήνες. Αυτή την φορά η γυναίκα που υποφέρει είναι η 30χρονη καθαρίστρια Ζάρα Ρίτσαρντσον. Και μάλιστα με ρεκόρ οργασμών καθώς οι δυο προηγούμενες -επίσης βρετανίδα-είχαν μόλις 200 και 100 οργασμούς καθημερινά αντίστοιχα.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι βρίσκομαι σε έκσταση κάθε μέρα, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν έχω κανένα έλεγχο του σώματός μου και το να έχω συνεχώς οργασμούς καταστρέφει τη ζωή μου», περιγράφει η παθούσα στην εφημερίδα Sun. Προσθέτοντας πως «Μου συμβαίνει συχνά ενώ ανεβαίνω σκάλες, περνάω πάνω από σαμαράκια στο δρόμο ή δονείται το κινητό που έχω στην τσέπη. Επίσης καθώς σκύβω να πιάσω μια κονσέρβα στο σουπερμάρκετ ή όταν απλά κάτσει κάποιος δίπλα μου στον καναπέ. Ξυπνάω ερεθισμένη κάθε μέρα και πέφτω κάθε βράδυ ερεθισμένη για ύπνο».

Σύμφωνα με την Ρίτσαρντσον πάσχει από το συγκεκριμένο σύνδρομο από το 2001. Κάτι που συνειδητοποίησε όταν, αφού έκανε σεξ με το σύντροφό της, αισθανόταν ανικανοποίητη. Τελικά, παρόλη την ντροπή που ένοιωσε, το εκμυστηρεύτηκε στον γυναικολόγο της που της εξήγησε ότι πρόκειται για ιατρικό σύνδρομο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε να της προτείνει και αποτελεσματική θεραπεία.

Αυτή την στιγμή η 30χρονη παίρνει αντικαταθλιπτικά και παυσίπονα, τυλίγει πακέτα με κατεψυγμένα μπιζέλια γύρω από τα γενετικά της όργανα καθώς το κρύο της επιτρέπει να μην έχει τόσους οργασμούς και έχει καθιερώσει και κάποιες μέρες το μήνα που κάθεται σπίτι και αυνανίζεται.

«Το κάνω 3-4 φορές το μήνα. Είναι ένας τρόπος να εξαντλήσω το σώμα μου και να σταματήσει να έχει οργασμούς. Αλλά δεν μου προσφέρει ηδονή. Για την ακρίβεια είναι αρκετά επώδυνο».

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Σταύρος Θεοδωράκης: 36,4% στην πρεμιέρα οι «Πρωταγωνιστές».

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Με την ασθένεια της κυστικής ίνωσης ασχολήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρεμιέρα των «Πρωταγωνιστών».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε με ανθρώπους που πάσχουν από τη σπάνια αυτή, θανατηφόρο ασθένεια και όπως έδειξε και η AGB προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας των τηλεθεατών.

Η εκπομπή κατάφερε να κάνει στο σύνολο 30,9% και 36,4% στο νεανικό κοινό!

Διαβάστε περισσότερα ...

Σκιάθος: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής μεταφέρεται αυτή την ώρα, ένας άνδρας 63 ετών από τον Κατηγιώργη, όπου έφτασε με σκάφος από την Σκιάθο.

Ο 63χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, πίνοντας χλωρίνη.

Συγγενικά του πρόσωπα, ενημέρωσαν άμεσα το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και αμέσως κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε η μεταφορά του στην ηπειρωτική Μαγνησία.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed