Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ζωή Λάσκαρη: «Δεν τον ξέρω τον κύριο Βαλάντη. Ποιος είναι αυτός»;

Τις δηλώσεις του Βαλάντη όπου προτρέπει γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση σχολιάζει η Ζωή Λάσκαρη.

«Αυτό δεν μπορεί να το απαγορεύσει κανένας. Ο κόσμος το αποφασίζει και η διάσταση του καλλιτέχνη... Υπάρχουν διαχρονικές αξίες που δεν μπορείς να τις σταματήσεις...Εγώ αν δε δω τον Πάριο θα μου είναι πολύ περίεργο» είπε η Λάσκαρη.

Όσο για τον Βαλάντη, είχε άλλη γνώμη, καθώς υποστήριξε πως «δεν τον ξέρω τον κύριο Βαλάντη καθόλου. Τί είναι αυτός»;

Η ηθοποιός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις το έργου «Ρόουζ» όπου πρωταγωνιστεί, πήρε θέση και στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Μπέζο και την Έλενα Ακρίτα.

Όπως έγραψε και το star.gr, η Έλενα Ακρίτα σε συνέντευξη της είχε πει «γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Μπέζο. Τηλέφωνο παίρνω τους φίλους μου» και η Λάσκαρη είπε πως «δεν θέλω να απαντήσω σ' αυτό καθόλου. Τα είπε όλα με την επιστολή της η Έλενα Ακρίτα. Το θέμα είναι ν΄ αγαπάς τη δουλειά που κάνεις, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είναι όλο το μυστικό, γιατί το να δουλεύεις για να δουλεύεις και να παίρνεις το μεροκάματο είναι βαρετό».

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto