Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Μάθε τι εκφράζει το σήμα του αυτοκινήτου σου.

  • Δημοσιεύτηκε στην Auto - Moto

 

Το λογότυπο της Mitsubishi είναι μια ολοκλήρωση δύο οικογενειακών λογότυπων, και αντιπροσώπευε αρχικά τρία κάστανα νερού. Έχει προέλθει από τον οικόσημο του Yataro Iwasaki, ιδρυτής της Tsukumo Shokai, και το οικόσημο της οικογένειας Yamanouchi, από τη γενιά Tosa. Όσον αφορά στο όνομα, σημαίνει κυριολεκτικά «τρία κάστανα νερού» -Mitsu σημαίνει τρία και Hishi είναι η λέξη για το κάστανο νερού.

Το σύγχρονο λογότυπο της Opel ήταν αρχικά ένα πηδαλιούχο αεροσκάφος μέσα σε «Ο», που αντιπροσώπευε τη γερμανική πείρα εφαρμοσμένης μηχανικής (1937- 1947). Εξελίχθηκε, σε ένα αεροπλάνο (1954- 1964), και έπειτα στη σημερινή αστραπή το 1964.

Ένα από τα πρώτα πρότυπα Peugeot χτίστηκε στην πόλη Μπέλφορτ, του οποίου το έμβλημα ήταν το λιοντάρι. Το αυτοκίνητο ήταν γνωστό ως λιοντάρι-Peugeot και υιοθέτησε το έμβλημα του Μπέλφορτ.

Το λογότυπο της Pontiac αντιπροσωπεύει ένα βέλος.Αυτό το λογότυπο εισήχθη το 1958, αντικαθιστώντας το κεφάλι ενός Ινδιάνου αρχηγού από το 1928.

Το διακριτικό της Porsche είναι το οικόσημο της Στουτγάρδης (όπου κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα).Η πόλη στηρίχτηκε στα αγροκτήματα, το οποίο εξηγεί το άλογο• τα ελαφοκέρατα και οι κόκκινες και μαύρες λωρίδες είναι μέρος του οικόσημου του Βασιλείου του Wurttemberg.

Το διαμαντένιο λογότυπο της Renault χρησιμοποιήθηκε αρχικά το 1924 (ήταν προηγουμένως κυκλικό), και είχε έναν πολύ λειτουργικό σκοπό -το κέντρο του διακριτικού ήταν κομμένο για να επιτρέπει στον ήχο από την κόρνα, που βρισκόταν από πίσω, να βγαίνει.

Το λογότυπο της Rover αντιπροσωπεύει ένα σκάφος Βίκινγκ, μια σύνδεση μεταξύ της έννοιας του «Rover» (το να περιπλανιέται κάποιος) και των Βίκινγκ.

Το λογότυπο της Saab που παρουσιάζεται εδώ, παρουσιάσθηκε το 2000, είναι μια εξέλιξη του σχεδίου του 1987 (η επιχείρηση χρησιμοποιούσε ένα λογότυπο με κείμενο μέχρι τότε).Σχεδιασμένο από τον καλλιτέχνη Carl Fredik Reutersward, το αρχικό λογότυπο απεικόνιζε ένα μυθολογικό κτήνος Gripen.Το κεφάλι του Gripen προέρχεται από το οικόσημο του Count von Skane, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο για τη σουηδική επαρχία Skane, όπου η Saab ιδρύθηκε.

Η ιστορία του λογότυπου της Seat είναι αβέβαιη, αν και προφανώς αντιπροσωπεύει το «S».

Το λογότυπο της Skoda είναι ένα φτερωτό βέλος, αλλά δεν έχει καμία προφανή σημασία (εκτός από το να δώσει την εντύπωση της ταχύτητας)

.

Εκτός από το όνομα «έξυπνο», το «c» είναι για το «συμπαγές», και το βέλος για την «προνοητικότητα».

Η Subaru είναι η πρώτη ιαπωνική επιχείρηση που χρησιμοποίησε όνομα που προέρχεται από τη γλώσσα της, και εκείνο το όνομα απεικονίζεται στο λογότυπό της.Το όνομα αναφέρεται σε μια ομάδα αστεριών στον αστερισμό του Ταύρου (γνωστός και ως Πλειάδες). Γιατί 6 αστέρια στο λογότυπο;Τα πέντε μικρότερα αστέρια αντιπροσωπεύουν τις 5 επιχειρήσεις που συγχώνευσαν για να διαμορφώσουν τις βαριές βιομηχανίες Fuji (πρόγονος της Subaru) το 1953, ενώ το έκτο αστέρι αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη ενοποιημένη επιχείρηση.

Το λογότυπο της Toyota αποτελείται από τρεις ελλείψεις, που αντιπροσωπεύουν την καρδιά του πελάτη, την καρδιά του προϊόντος, και τις πάντα επεκτεινόμενες τεχνολογικές προόδους και τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά.Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι αντιπροσωπεύει τις τρεις πτυχές της κουλτούρας της επιχείρησης -ελευθερία, ομαδικό πνεύμα και πρόοδος.Επίσης, στα ιαπωνικά «Toyo» σημαίνει αφθονία, και το «TA» είναι ρύζι (αν και το όνομα επιλέχτηκε από το όνομα του ιδρυτή, όχι για την κυριολεκτική έννοιά του).Σε μερικούς ασιατικούς πολιτισμούς, εκείνοι που ευλογούνται με μια αφθονία ρυζιού θεωρούνται ευλογημένοι με μεγάλο πλούτο.

Το λογότυπο της Volkswagen είναι απλό, αλλά το όνομα ενδιαφέρει -στα γερμανικά, μεταφράζεται ως «αυτοκίνητο του λαού».

VOLVO σημαίνει «κυλώ» στα λατινικά, και το λογότυπο είναι το συμβατικό σύμβολο στους χάρτες για τον χάλυβα (που ήταν η διασημότερη βιομηχανία της Σουηδίας).Το σύμβολο δεν είναι αυθόρμητο, αντιπροσωπεύει την ασπίδα και τη λόγχη του Άρη, επίσης το αλχημικό σύμβολο για το σίδηρο.

Διαβάστε περισσότερα ...

Οριστικό τέλος για Σουμάχερ.

Τέλος εποχής... Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/10) την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την Formula 1 στο τέλος της σεζόν.

Από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για το γκραν πρι της Σουζούκα, ο 43χρονος Γερμανός πιλότος ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίζει να αγωνίζεται πλέον στη Formula 1.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν. Νιώθω ακόμη πως μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους, αλλά έρχεται κάποια στιγμή ο καιρός που πρέπει να πεις αντίο και αυτή τη φορά ίσως να είναι για πάντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν αν έχω τα κατάλληλα κίνητρα για να συνεχίσω, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι 100% αφοσιωμένος. Έχοντας πάρει αυτή την απόφαση, νιώθω τώρα μια ανακούφιση».

Πηγή: onsports.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Πόσες είναι οι πιθανότητες εγκυμοσύνης;

«Σύμμαχο» τα μαθηματικά και τη στατιστική θα μπορούν να έχουν τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί, χάρη σε ένα μαθηματικό μοντέλο που ανέπτυξαν επιστήμονες.

Η μαθηματική φόρμουλα βοηθά στην πρόβλεψη των πιθανοτήτων σύλληψης ανάλογα με το πόσο χρόνο οι δύο υποψήφιοι γονείς προσπαθούν. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τη πρωτότυπη μέθοδο, αν η γυναίκα είναι 35 ετών και προσπαθεί με τον άνδρα της επί έξι μήνες για να μείνει έγκυος, οι πιθανότητές της πλέον να πιάσει παιδί μόνη της, χωρίς ιατρική βοήθεια, είναι λιγότερο από 10%!

Η φόρμουλα αναπτύχθηκε από βρετανούς ερευνητές της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Γουόργουικ με επικεφαλής την καθηγήτρια Τζεραλντίν Χάρτσχορν και της σχολής Οικονομικών του Λονδίνου με τον Πίτερ Σόζου.

Η ευρέως διαδεδομένη άποψη είναι ότι ένα ζευγάρι πρέπει να προσπαθεί τουλάχιστον επί ένα χρόνο να αποκτήσει παιδί προτού αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Όμως η νέα φόρμουλα, δείχνει ότι η ηλικία της γυναίκας παίζει καθοριστικό ρόλο για το χρόνο αναμονής.

Μια γυναίκα 25 ετών, για παράδειγμα, έχει πιθανότητες φυσιολογικής σύλληψης κάτω από 10% μετά από 13 μηνιαίους κύκλους της περιόδου, ενώ μια γυναίκα έχει τις ίδιες πιθανότητες (κάτω από 10%) μετά από δέκα κύκλους της περιόδου και μια γυναίκα 35 ετών μετά από μόνο έξι.

Όπως είπε ο Σόζου, «μετά από αρκετούς κύκλους χωρίς εγκυμοσύνη, γίνεται όλο και πιο πιθανό ότι το ζευγάρι έχει χαμηλή γονιμότητα και αυτή είναι η κύρια αιτία που γίνεται λιγότερο πιθανό ότι η σύλληψη θα συμβεί στον αμέσως επόμενο κύκλο».

 

Πρόσθεσε ότι «είναι σχετικά λίγα τα νεαρά ζευγάρια που έχουν χαμηλή γονιμότητα, έτσι για αυτά ο πιο πιθανός λόγος που δεν πιάνουν παιδί κατά τους πρώτες μήνες των προσπαθειών τους, είναι απλώς η κακή τύχη. Έχουν καλές πιθανότητες να καταλήξουν στην εγκυμοσύνη, αν επιμείνουν. Όμως τα πιο μεγάλης ηλικίας ζευγάρια είναι πιθανότερο ότι έχουν χαμηλότερη γονιμότητα, συνεπώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για αυτά, σε σχέση με τα νεαρότερα, ότι η αποτυχία τους να πιάσουν παιδί μετά από μερικούς μήνες, δεν είναι θέμα τύχης αλλά υπογονιμότητας».

Η Χάρτσχορν επεσήμανε πως «πολλά ζευγάρια δεν έχουν επίγνωση ότι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο στην εγκυμοσύνη. Οι άνθρωποι περιμένουν να πιάσουν παιδί όταν το θέλουν, έτσι αποτελεί σοκ για αυτούς όταν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Το να πάνε σε ένα γιατρό για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, τους αποθαρρύνει, γι’ αυτό είναι χρήσιμο να ξέρουν πότε έχει φθάσει η σωστή στιγμή να σταματήσουν τις προσπάθειες και να αρχίσουν να ψάχνουν το θέμα ιατρικά».

Όπως τόνισαν οι ερευνητές, η φόρμουλα δεν είναι σε θέση να προβλέψει πότε ακριβώς μια γυναίκα θα μείνει έγκυος, όμως προβλέπει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο στον επόμενο κύκλο της περιόδου.

Η παρουσίαση του μοντέλου έγινε στο επιστημονικό περιοδικό «PLoS ONE».

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Μήπως σε παραμυθιάζει;

  • Δημοσιεύτηκε στην Άντρας

Διάβασε τη γλώσσα του σώματός της για να καταλάβεις αν σου λέει την αλήθεια.

Διάβασε τα χείλη της
Οταν έρθει η ώρα να σου ξεφουρνίσει το παραμύθι, θα έχει σίγουρα κάποιο άγχος. «Αυτό θα προκαλέσει σφίξιμο στους μυς του λαιμού εμποδίζοντάς τη να καταπιεί, ενώ θα περιορίσει και την παραγωγή σάλιου αφήνοντας το στόμα της στεγνό» λέει ο Marc Salem, συγγραφέας του The Six Keys to Unlock and Empower your Mind. Αν, λοιπόν, τη δεις να περνά αισθησιακά τη γλώσσα της πάνω από τα χείλη της πριν μιλήσει, σκέψου ότι μπορεί να έχει και κάτι άλλο στο μυαλό της εκτός από το σεξ. Αν την πιάσεις να ξεροκαταπίνει κάθε δίλεπτο, απομάκρυνε από το τραπέζι το κέικ σοκολάτας και θα είσαι πια σίγουρος ότι το ψέμα πάει σύννεφο.
 

Ζήτα λεπτομέρειες
Χωρίς να γίνεις πιεστικός ή να δείξεις υπερβολικά καχύποπτος (με το casual ύφος σου δηλαδή και δήθεν από ενδιαφέρον) ζήτα της να σου πει συγκεκριμένα πράγματα: πού ήταν, τι έκανε κ.λπ. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τα μισόλογα από ένα «στεγνό» ψέμα. Ετσι το πιθανότερο είναι πως, αν την έχει κάνει τη λαδιά, θα σου απαντήσει με ερώτηση ή θα αλλάξει γρήγορα θέμα. Ασε τη να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Εσύ θα ξέρεις.

 

Πιάσε της τα χέρια
Οχι, δεν θα μετρήσεις τους σφυγμούς της - αν κι αυτό δεν θα ήταν τόσο κακή ιδέα. «Οι κινήσεις του σώματος γενικώς προδίδουν συναισθήματα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, οπότε κάποιος που λέει ψέματα, θα έχει ασυναίσθητα την τάση να κρύψει τα χέρια του» εξηγεί ο Salem. Αν, τώρα, η περίπτωση που αντιμετωπίζεις είναι σκληροπυρηνική, δηλαδή αν η δικιά σου έχει σχεδιάσει από πριν το έγκλημα με κάθε λεπτομέρεια, λογικά θα τη δεις να κρατάει τα χέρια της τελείως ακίνητα. Χάιδεψέ τους καρπούς της - ίσα ίσα για να κόψεις αντιδράσεις.

Κοίτα τη βαθιά στα μάτια 
Εκείνος ο ποιητής που τα είχε αποκαλέσει καθρέπτες της ψυχής, τελικά είχε μεγάλο δίκιο. Τα μάτια που δεν εστιάζουν στο στόχο τους, αλλά πηγαίνουν δήθεν ανέμελες βόλτες δεξιά κι αριστερά, δείχνουν ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Με λίγα λόγια, η γυναίκα που κοιτάζει αλλού την ώρα που σου μιλάει ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να ελέγξει τις φυσικές συνέπειες που έχουν τα ψέματά της. Εκείνη μπορεί να ξεστομίζει δράκους, αλλά οι κόρες των ματιών της είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου, αφού διαστέλλονται μαρτυρώντας όλη την αλήθεια.

Πηγή: menshealth.gr

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Πόσα χρήματα ρίχνουν κάθε χρόνο στην Fontana di Trevi;

Το συντριβάνι της Fontana di Trevi στη Ρώμη είναι το πιο πλούσιο συντριβάνι του κόσμου, αφού από τα κέρματα που ρίχνουν κάθε χρόνο οι επισκέπτες του συγκεντρώνεται ένα ποσό που οι περισσότεροι δεν θα δούμε ποτέ στη ζωή μας!

Συγκεκριμένα, στα νερά της Fontana di Trevi πέφτουν κάθε χρόνο κέρματα συνολικής αξίας περίπου 700.000 ευρώ!

Φέτος μάλιστα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού μόλις στους 6 πρώτους μήνες έχει προσθέσει ήδη 540.000 ευρώ στα ταμεία της πόλης.

Τα κέρματα συλλέγονται από ειδικούς υπαλλήλους με την επίβλεψη της αστυνομίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απαγορεύεται ρητώς να πάρουν οποιοδήποτε κέρμα από το συντριβάνι.

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Απειλεί να δολοφονήσει τον Φέντερερ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

«Στις 6 Οκτωβρίου σκοπεύω να δολοφονήσω τον Ρότζερ Φέντερερ», δημοσίευσε κάποιος σε ιστοσελίδα, ενόψει της συμμετοχής του μεγάλου τενίστα στο τουρνουά της Σανγκάης.

Mάλιστα, η απειλή συνοδευόταν με μία εικόνα του Ελβετού, αποκεφαλισμένου και γονατιστού σε court. Ήδη διεξάγεται έρευνα, ενώ αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για όλους τους παίκτες και κυρίως τον Φέντερερ που έφτασε πριν από λίγες ώρες στην Σανγκάη. «Ελπίζουμε πως πρόκειται απλά για μία προφορική απειλή και ότι δεν θα γίνει απόπειρα, αλλά εννοείται ότι το πήραμε σοβαρά», δηλώνουν οι διοργανωτές του τουρνουά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Οι υπέρβαροι άντρες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.

Σύμφωνα με έρευνα, που έγινε στην Τουρκία και δημοσιεύτηκε στη Daily Beast υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της μάζας του σώματος των ανδρών και των επιδόσεών τους στο σεξ.

Η έρευνα, που διήρκεσε ένα χρόνο, έδειξε ότι οι υπέρβαροι άντρες μπορούσαν να κάνουν σεξ για 7.3 λεπτά, κατά μέσο όρο, σε αντίθεση με τους λεπτούς, των οποίων η μέση διάρκεια ήταν μόλις 108 δευτερόλεπτα. Η έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Nature, υποστηρίζει ότι οι υπέρβαροι άντρες έχουν υψηλότερα επίπεδα της θηλυκής ορμόνης οιστραδιόλης, η οποία «μπλοκάρει» την τεστοστερόνη και επιβραδύνει την κλιμάκωση προς τον οργασμό.

Οι επιστήμονες συνέκριναν πάνω από 100 άντρες που είχαν προβλήματα με την στυτική τους λειτουργία, με 100 άντρες που διαρκούσαν περισσότερο στο σεξ, και βρήκαν ότι, η πρόωρη εκσπερμάτιση αφορούσε, κυρίως, τους πιο λιποβαρείς. Συμπέρασμα; Ποιος είπε ότι το μέγεθος δεν μετράει;

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Οι 5 καλύτερες γυναικείες φαντασιώσεις.

Eίναι γνωστό, από αρχαιοτάτων χρόνων, ότι η φαντασία της γυναίκας είναι αυτό που λέμε... αχαλίνωτη! Από τον άντρα των ονείρων της μέχρι το ιδανικό νυφικό την μεγάλη μέρα που θα ντυθεί νυφούλα, το γυναικείο μυαλό δε σταματά να πλάθει σενάρια και εικόνες. Επόμενο είναι λοιπόν, να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ταλέντο και στο... σεξ! Είτε είναι με το σύντροφό της και του περιγράφει ένα σκηνικό, είτε είναι μόνη της μες στο... σαλόνι της! Εδώ λοιπόν σας έχουμε τις πιο δημοφιλείς και διαδεδομένες γυναικείες φαντασιώσεις, για να μαθαίνει σιγά σιγά και το ισχυρό φύλο....

Ποιος έχει το πάνω χέρι: Οι γυναίκες λατρεύουν τα αρσενικά με δύναμη, εξουσία και αρρενωπότητα, που θα αφήσει στην άκρη τα πολλά λόγια, θα τις σηκώσει στα χέρια και θα τις οδηγήσει στον έβδομο ουρανό! Καμιά φορά όμως, οι ρόλοι μπορούν να αντιστραφούν και το... θύμα να γίνει θύτης! Ναι καλά καταλάβατε, δεν υπάρχει τίποτα πιο αφροδισιακό για μία γυναίκα, από ένα αρσενικό που είναι πλήρως υποταγμένο στα θέλω της, ενώ παράλληλα την παρακαλάει για... λύτρωση! Στο χέρι της καθεμιάς είναι μέχρι που θα το τραβήξει. Πάντως οι περισσότερες θα λέγαμε ότι το... παρακάνουν!

Καθηγητής-Μαθήτρια: Μπορεί τα αρσενικά να λιποθυμούν στη θέα της Monica Bellucci ή της Sofia Vergara, αλλά αυτή η αδικαιολόγητη σεξουαλικότητα που έβγαζε σε όλους ανεξαιρέτως η Britney Spears ντυμένη μαθήτρια στο Baby One More Time, ως άλλη Λολίτα, είναι μάλλον πολύ πιο ισχυρή και ίσως λίγο αρρωστημένη. Η κοντή φουστίτσα, οι λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο και τα κοτσιδάκια, πάντα σαγήνευαν τα θηλυκά που βάζουν τον εαυτό τους στη θέση της αθώας μαθήτριας, η οποία δείχνει τόσο όσο και με το νάζι της τρελαίνει το... σοβαρό δάσκαλο! Ο οποίος βέβαια στο τέλος, καθότι και άνθρωπος δεν αντέχει και προχωρά στην τιμωρία της... άτακτης πιτσιρίκας! Η βέργα είναι προαιρετική...

 

Ο άγνωστος Χ: Πολλές το έχουν φανταστεί,ελάχιστες το έχουν κάνει πραγματικότητα λόγω περιορισμών και ταμπού. Ωστόσο δεν υπάρχει θηλυκό στον πλανήτη γη, ίσως και σε άλλους απλώς δεν εχει ανακαλυφθεί ακόμα, που να μη συγκινηθεί, για να το πούμε κομψά, και μόνο στη σκέψη ενός γοητευτικού αγνώστου, ο οποίος την αρπάζει και την οδηγεί σε μία νύχτα πάθους και ωμού σεξ χωρίς δεσμεύσεις και συναισθηματισμούς. Επαναλαμβάνουμε, όλες το έχουν φανταστεί, και όσες το αρνούνται, απλά λένε ψέματα!

Βιασμός: Μπορεί να θεωρείται από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, αλλά όταν μιλάμε για γυναικεία φαντασία, η φύση του βιασμού είναι εντελώς διαφορετική. Συνήθως αντιπροσωπεύει το βρώμικο και σκληρό σεξ που κάθε γυναίκα θα ήθελε να κάνει, αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία απλά κολλάει. Η σκέψη ενός αγνώστου, ή και γνωστού προσώπου, ο οποίος φέρεται βίαια, χτυπάει, σκίζει τα ρούχα και τελικά διεισδύει απότομα εξάπτει τη γυναικεία φαντασία και της προσφέρει πολλές στιγμές ηδονής μιας και το απαγορευμένο είναι πάντα λατρεμένο, που λέει και το τραγούδι.

Στριπτίζ: Δεν υπάρχει θηλυκό που να μην έχει σκεφτεί έστω και μία φορά τον εαυτό της σε ρόλο στρίπερ. Και όταν μιλάμε για στρίπερ, δεν εννοούμε σε ένα δωμάτιο με το σύντροφό της και μόνο, αλλά σε ένα ολοκληρωμένο σκηνικό που περιλαμβάνει τον κατάλληλο χώρο, στύλο, αισθησιακή μουσική και φυσικά την απαραίτητη πελατεία. Η πρωταγωνίστρια θαυμάζεται από όλα τα αρσενικά του μαγαζιού αλλά εκείνη χορεύει μόνο για τον έναν και μοναδικό τον οποίο βέβαια φροντίζει να βασανίσει αρκετά με lap dance και τα σχετικά!

 

Πηγή: queen.gr

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Αντιμετωπίστε τον πονοκέφαλο, με φυσικό τρόπο.

  • Δημοσιεύτηκε στην Υγεία

Αν υποφέρετε από πονοκέφαλο, δεν χρειάζεται να καταφύγετε αμέσως στα παυσίπονα και τα κάθε είδους χάπια. Φτιάξτε ένα ρόφημα με χαμομήλι, λεβάντα, δεντρολίβανο και χρυσάνθεμο και πίνετε από αυτό 1 με 2 φλιτζάνια του τσαγιού την ημέρα.

Επίσης, οι κομπρέσες με λεβάντα είναι μια εξαιρετική, φυσική, λύση. Σε βρεγμένο πανί με κρύο νερό, ρίξτε 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή lemon balm και αφήστε το για λίγη ώρα στο μέτωπό σας. Ο πονοκέφαλος θα θεραπευτεί χωρίς τη βοήθεια φαρμάκων.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Το Facebook ξεκινά τις χρεώσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι λανσάρει στις ΗΠΑ και σε 20 ακόμα χώρες μια δοκιμαστική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν προκειμένου να αυξήσουν τους αναγνώστες των αναρτήσεών τους.

Η νέα υπηρεσία, με την ονομασία Promoted Posts, υποτίθεται ότι προορίζεται για ανακοινώσεις γάμων, προσκλήσεις για πάρτι και άλλες αναρτήσεις ιδιαίτερης σημασίας, χωρίς όμως να υπάρχει περιορισμός ως προς το περιεχόμενο.

Σε πρώτη φάση, η τιμή για τη συγκεκριμένη υπηρεσία καθορίστηκε στα 7 δολάρια ανά ανάρτηση.

 

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed