Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ένα - ένα τα μουσικά κανάλια στο Διαδίκτυο. Πολλές καταγγελίες από δισκογραφικές εταιρίες.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Εδώ και μερικά χρόνια (όχι πολλά) η πειρατεία στη μουσική είχε ξεφύγει. Και όταν λέμε "είχε ξεφύγει" εννοούμε μίλια μακριά!

Το άνοιγμα καναλιών στο Youtube καθώς και τα διάφορα blogs και σελίδες που "ανέβαζαν" μουσικά κομμάτια γνωστών και όχι μόνο καλλιτεχνών, πλέον οδεύουν προς κλείσιμο και αυτό, μετά από μεγάλο αριθμό καταγγελιών από δισκογραφικές εταιρίες αλλά και Ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 

1.

Ο κάθε ένας που άνοιγε με το έτσι θέλω, ένα μουσικό κανάλι στο Youtube ή σελίδα, και ανέβαζε τραγούδια, με αποτέλεσμα να τα ακούει μεγάλη μερίδα ακροατών, πριν ακόμα φτάσουν τα τραγούδια στο Ραδιόφωνο, δημιουργούσε μεγάλο πλήγμα και στις εταιρίες (καθώς λίγοι ήταν αυτοί που αγόραζαν ένα cd ή ακόμα και ένα τραγούδι με 1 Ευρώ από ηλεκτρονικό κατάστημα), αλλά και στα Ραδιόφωνα, που ζούν από τη μουσική που προβάλλουν πρώτοι, και συνάμα από τις Διαφημίσεις. Αν ένα Ραδιόφωνο πχ. δεν έχει νέα τραγούδια (αφού όλοι τα άκουσαν και τα κατέβασαν από το ίντερνετ), τότε δεν έχει και αξία αυτό το μέσο που λέγεται Ραδιόφωνο. Αφήνουμε στην άκρη τα λεγόμενα "ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ" που προκαλούνται από αυτά τα κανάλια και τα sites.

2.

Πόσο μάλλον για τις λεγόμενες ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ! Άλλο μεγάλο κεφάλαιο. 

Έχει ένα Ραδιόφωνο τραγούδι σε Πρώτη Μετάδοση για την πόλη του, και το παίρνει ο καθένας, και το ανεβάζει στο καναλάκι του. Γιατί λοιπόν ο ακροατής να μπει στον κόπο να συντονιστεί στο Ραδιόφωνο, και να μην το ακούσει από το Youtube;;

 

3.

Επίσης, ένα μεγάλο θέμα είναι και η ΑΕΠΙ στην οποία κάθε Ραδιόφωνο, πληρώνει κάθε χρόνο ένα σεβαστό ποσό ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. Και η ΑΕΠΙ προστατεύει τα μουσικά έργα. Προστατεύει την πειρατεία. Τι πιο φυσιολογικό από το να κάνει τη δουλειά της; Δηλαδή να κλείσει ότι μέσο παίζει παράνομα μουσική, χωρίς να πληρώνει;!

 

Γιατί λοιπόν να μην πληρώνουν και τα κανάλια και τα sites, ΑΕΠΙ, παρά μόνο τα Ραδιόφωνα;

 

 

Όλα τα παραπάνω, και πολλά ακόμα που θα γραφθούν σε επόμενο άρθρο, οδηγούν σιγά σιγά μέσω καταγγελιών, τα κανάλια και τα Site σε φούντο.

Σήμερα για παράδειγμα, πληροφορηθήκαμε, πως ένα κανάλι που ονομάζεται Greek Promos Tv, δέχτηκε καταγγελίες και έκλεισε.

Μερικοί μάλιστα τραγουδιστές (ανερχόμενοι) το βλέπουν αυτό παράλογο, και θεωρούν πως πρέπει να ανοίξουν τα κανάλια, για να φεύγει η μουσική τσάμπα στον κόσμο. Στην ουσία σου λένε "Δεν μας νοιάζουν τα Ραδιόφωνα ούτε οι εταιρίες. Εμείς βγάλαμε ένα τραγούδι και θέλουμε να το ακούσουν 500 άτομα." Γιατί παραπάνω, δεν θα το ακούσουν.

Και μην αρχίσουμε να μιλάμε για τα 1.000.000 views στο Youtube, γιατί τότε το άρθρο δε θα τελειώσει ποτέ. Υπάρχει έτοιμη λίστα με πακέτα που χαρίζουν views με μόλις 10 Ευρώ.

Οι καταγγελίες εις βάρος site και καναλιών συνεχίζονται, και ηδη πολλά Ραδιόφωνα κυρίως από την επαρχία, ξεκινούν και πέρνουν πάλι ανάσα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Θυμάστε τον Χρήστο Χολίδη, στο Gym Show του Star;

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ο Χρήστος Χολίδης, ένας από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές σήμερα, πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε ριάλιτι σόου (!). 

Το Gym Show προβλήθηκε το 2002 στο Star, αλλά σταμάτησε σύντομα γιατί δεν γνώρισε ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα του σόου δηλώνοντας «μπασκετμπολίστας, μοντέλο και αλεξιπτωτιστής».

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Σοφία Αλιμπέρτη: Επιστρέφει στην τηλεόραση, μαζί με τον γιό της

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Μετά από χρόνια απουσίας ετοιμάζεται να επιστρέψει τον Φεβρουάριο του 2015 στην τηλεόραση και έχοντας παρέα τον μεγάλο της γιο!

Μπορεί να είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την τηλεόραση θέλοντας να κλείσει επιτυχημένα τον τηλεοπτικό της κύκλο, όπως άλλωστε τον άρχισε, όμως φαίνεται πως το δέλεαρ αυτή τη φορά έχει να κάνει με δεσμούς αίματος.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά η Σοφία Αλιμπέρτη ετοιμάζεται να επιστρέψει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και αυτή τη φορά και με συμπαρουσιαστή το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε μαζί, μιας και τους είχαμε πρωτοδεί μέσα από το πρωινό της μαγκαζίνο στον Alpha, όταν ο μικρός πήγε για γούρι στην πρώτη της εκπομπή!

Στο νέο concept της εκπομπής στον ΣΚΑ», μαμά και γιος θα είναι συμπαρουσιαστές και θα ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα, για να γνωρίσουν παραδόσεις, συνήθειες, ήθη κι έθιμα του τόπου που επισκέπτονται με βάση τη μουσική.

Διαβάστε περισσότερα ...

Κλεμμένα Όνειρα: Όλη η ιστορία του 4ου Κύκλου και τα νέα πρόσωπα.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

*Πρεμιέρα: Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 και από Τρίτη 2 Δεκέμβρη, κάθε μέρα στις 19:00

 

Η πραγματική ετυμηγορία για τον Δημήτρη Μαλτέζο έρχεται από την ίδια του τη μητέρα! Η Έλεν Τζόρνταν είναι αυτή που θα προσπαθήσει να γράψει το τέλος της τραγικής πορείας του γιου της...
Μέσα σ' ένα γενικευμένο πανικό, ο Δημήτρης και ο Άρης, μεταφέρονται βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Πατέρας και γιος φαίνονται δεμένοι με μία τραγική μοίρα που τους οδηγεί μαζί, στο τέλος...
Η Μαρία, η γυναίκα του Άρη, ενώ αυτός χαροπαλεύει φέρνει στον κόσμο το παιδί τους. Ζωή και θάνατος παίζουν το προαιώνιο παιχνίδι τους, χλευάζοντας τις ανθρώπινες μικρότητες...
Τραγικές φιγούρες μέσα σ'αυτή τη συμφορά, οι δύο μητέρες, η Αλεξάνδρα και η Βίκυ, η Χρύσα αλλά και ο Σταύρος, που μετά από χρόνια αντιπαλότητας με τον αδελφό του, τον χάνει τώρα που είχαν επιτέλους συμφιλιωθεί και αγαπηθεί.
Τρεις μήνες μετά, όλα έχουν αλλάξει... Η Έλεν έχει αποφασίσει η ίδια για την τύχη της, η Βίκυ με τον Νικόλα έχουν φύγει μακριά, ανήμποροι να ξεπεράσουν τη συμφορά, η Χρύσα με τον Ρώσο, μαζί κι αγαπημένοι έχουν αφοσιωθεί σε ανθρωπιστικές αποστολές για να προσφέρουν και να ξεχάσουν.


Ο Σταύρος, για άλλη μία φορά στη ζωή του, προσπαθεί να διαχειριστεί μία μεγάλη απώλεια και μέσα από τη σκληρή δουλειά να σταθεί πάλι στα πόδια του. Έχει αναλάβει τα ηνία της D-port αλλά και του κολεγίου, που έχει μετονομαστεί πλέον προς τιμήν του Άρη Μαλτέζου.
Η Αλεξάνδρα ζει με τον Σταύρο, τη Μαρία και το μωράκι της, στο παλιό σπίτι της Βίκυς.
Όλοι τους προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους δίχως να γνωρίζουν τη νέα, μεγάλη απειλή που έχει ήδη εισβάλλει στη ζωή τους...
Ο Νότης Αργυρός, ένας νέος, έξυπνος και γοητευτικός άνδρας, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του, που άφησε στη δεύτερη σύζυγό του Ελεν Τζόρνταν. Όμως μετά την αυτοκτονία της Έλεν Τζόρνταν η περιουσία περνά στους νόμιμους κληρονόμους, δηλαδή στα εγγόνια της Σταύρο και Χρύσα Μαλτέζου αλλά και στο παιδί της Μαρίας. Ο Νότης Αργυρός αποφασίζει πως αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί... και να πάρει αυτά που του χρωστάει η ζωή... με κάθε τρόπο. Σύμμαχός του, η παιδική του φίλη Λήδα Παπαμάρκου, μια νέα και αρκετά γοητευτική κοπέλα, η οποία ήταν από πάντα, κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Η Λήδα έχει και εκείνη το δικό της σχέδιο εκδίκησης για ένα πλούσιο επιχειρηματία, τον Απόστολο Πετρίδη ο οποίος κατέστρεψε επαγγελματικά τον πατέρα της και τον οδήγησε στο θάνατο.


Ο Νότης και η Λήδα οργανώνουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα σχέδιά τους και αναλαμβάνουν δράση. Ο Νότης γνωρίζεται με τον Σταύρο με αφορμή την μαρτυρία του για τη δολοφονία του Άρη και φροντίζει να του γίνει απαραίτητος... είναι πάντα εκεί για όλα... σε κάθε πρόβλημα του Σταύρου έχει τη λύση... γνωρίζει την Αλεξάνδρα και τη Μαρία και αποφασίζει να προσεγγίσει ερωτικά τη Μαρία καθώς πιστεύει πως αυτό θα τον βοηθήσει περισσότερο. Δεν υπολογίζει όμως το κρυφό πάθος της Λήδας το οποίο εκδηλώνεται εκρηκτικά και το οποίο κάποια στιγμή θα λειτουργήσει σαν λάβα ηφαιστείου και θα κάψει τις ζωές τους. Έχοντας διεισδύσει στην οικογένεια Μαλτέζου μαθαίνει εκ των έσω όλα τα μυστικά καθώς και τις υποψίες κάποιων προς το πρόσωπό του... η δίψα του όμως για εκδίκηση τον τυφλώνει, τον οδηγεί στην παραφροσύνη και αποφασίζει να «εξαφανίσει» όποιον και ό,τι στέκεται εμπόδιο...
Η Λήδα γνωρίζει τον Απόστολο Πετρίδη, χρησιμοποιώντας τη γοητεία της τον σαγηνεύει... την ερωτεύεται και την παντρεύεται. Η μεγάλη του κόρη Μάνια, με την οποία ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις, αντιδρά ακραία στην είδηση του γάμου. Αντίθετα η μικρή του κόρη Χαρά, πάντα ήπια και γλυκιά ίσως και λόγω της ασθένειάς της, καλοδέχεται τη Λήδα στην οικία Πετρίδη.
Ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Αλεξάνδρα, η Μάνια, και όλοι όσοι υπάρχουν γύρω τους θα μπλεχτούν στα δίχτυα του έρωτα και του μίσους, του καλού και του κακού, της αγάπης και της εκδίκησης...
Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Νότη και της Λήδας θα σημάνει την αρχή του τέλους. Οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και καταλυτικές για τις ζωές όλων...

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Πουρσανίδης, Αννίτα Κούλη, Μάξιμος Μουμούρης, Ισαβέλλα Κογεβίνα, Ορέστης Τρίκας, Γιώργος Σουξές, Κατερίνα Γερονικολού, Έλενα Ασημακοπούλου, Τζένη Διαγούπη, Σπύρος Σαραφιανός, Μυρτώ Αυγερινού, Μιχάλης Μητρούσης, Ισιδώρα Δωροπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ανδρέας Ορφανίδης.
ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Ελισάβετ Μουτάφη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, κ.α
SPECIAL GUEST: Αλέξανδρος Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα ...

Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο για τα Χριστούγεννα

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο τωνκαταστημάτων. Το ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας και μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η κυριακάτικη λειτουργία καταστημάτων στις 14 και 21 Δεκεμβρίου 2014.

Η πρόταση του συλλόγου έχει ως εξής :

Σάββατο 13 και 20 Δεκεμβρίου 2014, 09.00 - 18.00 και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, 09.00 - 20.00.

Κυριακή 14 και 21 Δεκεμβρίου 2014, 11.00 - 18.00 και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου κλειστά.

Δευτέρα έως Παρασκευή 15 - 19 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 22, Τρίτη 23 και Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, 09.00 - 21.00

Τετάρτη 24 και 31 Δεκεμβρίου 2014, 09.00 - 18.00

Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 είναι αργία καθώς και την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου 2015.

Tην Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εργασίας της Κυριακής 21.12.2014.

Για την λειτουργία της Κυριακής 14.12.2014 θα δοθεί εκ περιτροπής στο προσωπικό μια ημέρα αναπληρωματικής ανάπαυσης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ιταλία: Κυρώσεις για παιδιάτρους που προωθούσαν γάλα σε σκόνη

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Η ιταλική αστυνομία έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό σήμερα 12παιδίατρους οι οποίοι φέρονται να δωροδοκούνταν απόφαρμακευτικές εταιρείες για να προωθούν το γάλα-σκόνη τους αντί του θηλασμού.

Η αστυνομία ερευνά «μια κοινή και διαδεδομένη πρακτική» κατά την οποία παιδίατροι «συνταγογραφούν γάλα-σκόνη για νεογέννητα μωρά με αντάλλαγμα πολυτελή δώρα και ακριβές διακοπές», αναφέρει μια ανακοίνωση.

Δύο από τους γιατρούς είναι επικεφαλής των παιδιατρικών τμημάτων νοσοκομείων, πρόσθετε η ανακοίνωση. Παράλληλα πέντε εμπορικοί αντιπρόσωποι τριών διαφορετικών εταιρειών και ένα στέλεχος τέθηκαν επίσης σε κατ’ οίκον περιορισμό, σημείωσε η αστυνομία.

Οι εμπορικοί αντιπρόσωποι «επικοινωνούσαν με τους παιδίατρους για να τους παροτρύνουν να συνταγογραφήσουν γάλα-σκόνη σε νεογέννητα μωρά, δρώντας αντίθετα στην ομόφωνη άποψη των επιστημόνων για την ανάγκη να προωθείται η χρήση του μητρικού γάλακτος», επεσήμανε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Τζενάρο Ρικάρντι, οι εμπορικοί αντιπρόσωποι προσέφεραν δώρα αξίας «εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ» στους γιατρούς που εργάζονταν σε δημόσια νοσοκομεία, αν αυξάνονταν οι πωλήσεις του γάλακτος-σκόνη που προωθούσαν.

Τα δώρα περιελάμβαναν iPhones, υπολογιστές Apple, κλιματιστικά, τηλεοράσεις, ταξίδια στην Ινδία, το Παρίσι, τις ΗΠΑ, το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη και πολυτελείς κρουαζιέρες, πρόσθεσε ο Ρικάρντι.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσουν τη σοβαρότητα των ενεργειών αυτών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπουργός Υγείας της Ιταλίας Μπεατρίς Λορεντσίν.

Οι γιατροί δρούσαν αντίθετα «στην ομόφωνη άποψη των επιστημόνων και τις ενδείξεις του υπουργείου Υγείας, πείθοντας τις μητέρες να χρησιμοποιούν γάλα-σκόνη αντί για το μητρικό», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ εκτελούνται 26 εντάλματα έρευνας και κατάσχεσης που αφορούν την υπόθεση σε τέσσερις επαρχίες της Ιταλίας.

«Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να εντοπίσουμε το μέγεθος του προβλήματος», είπε ο Ρικάρντι.

Διαβάστε περισσότερα ...

Έρχεται η... αληθινή Barbie: Με ακμή, ραγάδες και κυτταρίτιδα

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Όλο και πληθαίνουν οι φωνές που καταγγέλλουν την εξωπραγματική ομορφιά της Barbie και τα μη ρεαλιστικά πρότυπα εμφάνισης που ενσταλάζει στα κορίτσια η αγαπημένη κούκλα.

Ο καλλιτέχνης και ερευνητής Nickolay Lamm, αποφάσισε να φτιάξει μια κούκλα που μπορεί να μην έχει την αψεγάδιαστη εμφάνιση της Barbie αλλά είναι πιο γήινη, θα μπορούσε να είναι μια από μας: 

Mε ακμή, ραγάδες, κυτταρίτιδα και πόδια λερωμένα από γρασίδι. Αυτή είναι η Lammily.
Επιπλέον, δεν φορά πλουμιστά ρούχα αλλά τζην σορτσάκια, καρό πουκάμισα και μπουφανάκια... σαν τα δικά μας δηλαδή.

Το 90% των γυναικών έχει κυτταρίτιδα κάπου στο σώμα της και από 50%-90% των γυναικών έχει ραγάδες ή ακμή.

Ακόμη και το κόστος της είναι... ανθρώπινο: 6 δολάρια!

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Τέλος η πλαστική σακούλα για τους Ευρωπαίους- Θα χρεώνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Είναι οριστικό πλέον...

Oι Ευρωπαίοι θα αναγκαστούν να επιστρέψουν έπειτα από δεκαετίες κατάχρησης της πλαστικής σακούλας, στη χρήση καλαθιών ή χάρτινων συσκευασιών για τα ψώνια τους. Την Παρασκευή οι εκπρόσωποι 28 κυβερνήσεων συμφώνησαν στην μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας, η οποία δηλητηριάζει υδάτινες επιφάνειες και εδάφη.

Η ιστορική συμφωνία είχε προετοιμαστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τις αρχές της εβδομάδας.

Η συμφωνία προβλέπει ότι τα κράτη που δεν το έχουν πράξει ακόμη, θα πρέπει να επιβάλουν χρέωση της πλαστικής σακούλας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, με στόχο να μειωθεί η κατανάλωση σε 90 σακούλες ανά άτομο ετησίως.

Το 2025, η ετήσια κατανάλωση δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 40 σακούλες ανά άτομο, ενώ ο ευρωπαϊκός μέσος όρος ανερχόταν το 2010 σε 178 σακούλες ανά κάτοικο ετησίως.

Στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών μέτρων θα βρίσκονται οι σακούλες, πάχους κάτω των 50 microns, οι οποίες διανέμονται δωρεάν από πολλά ευρωπαϊκά σουπερμάρκετ.

Περισσότερο από το 90% των 100 δισεκατομμυρίων πλαστικών σακουλών που κυκλοφορούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτήν.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια τέτοιες σακούλες καταλήγουν στα σκουπίδια και διασκορπίζονται στο έδαφος, στις θάλασσες, τις λίμνες και του ποταμούς, προκαλώντας ασφυξία σε πουλιά, ψάρια και θαλάσσια θηλαστικά.

Διαβάστε περισσότερα ...

Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ζητούσε ΛΑΔΩΜΑ από τους φοιτητές!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

«Λάδωμα» ζητούσε από τους  φοιτητές για να... περάσουν το μάθημα αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ανάλογα μάλιστα με τον βαθμό διαμορφωνόταν και η «ταρίφα»,  ενώ φέρεται να ήταν γνωστός στους κύκλους των συναδέλφων του με το προσωνύμιο ως «ψιλικατζής»!

Η «ταρίφα» ήταν συγκεκριμένα 250 ευρώ για τον βαθμό « 6», 300 ευρώ, για το «8», ενώ για το άριστα έφτανε στα  400 ευρώ.

Ο αναπληρωτής καθηγητής απολύθηκε οριστικά από το πανεπιστήμιο, ύστερα από την  καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση, η οποία επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο.   

Ο συνεργός- διαμεσολαβητής του καθηγητή καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση.

Διαβάστε περισσότερα ...

Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Μαρίνος - καμία επαφή με φίλους και γνωστούς!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Μυστήριο καλύπτει τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος εγκατέλειψε τον οίκο ευγηρίας στον οποίο έμενε και ουδείς γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται τώρα, ενώ φιλικά του πρόσωπα δεν έχουν επαφές μαζί του!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο δημοφιλής showman είχε μεταφερθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού μετά από μία περιπέτεια με την υγεία του και ένα χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, ενώ στη συνέχεια διέμενε σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στην περιοχή του Γέρακα.

«Έδωσα πολλά για εκείνον, για έξι ολόκληρους μήνες του αφοσιώθηκα στη δοκιμασία του, μα πια δεν τον βλέπω. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο Σταμάτης Φασουλής, που στάθηκε διαρκώς δίπλα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ουδείς γνωρίζει πού μένει ο Γιώργος Μαρίνος, ενώ φίλοι και οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του αποκαλύπτουν πως έχει απομακρυνθεί από όλους.

«Είχε από παλιά ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά καιρούς για να ξεκουράζεται, όταν δεν επιθυμούσε να μένει στη βίλα του στο Νέο Βουτζά, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος ήταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει κι αυτό, όπως και την βίλα του και, μάλιστα, σε τιμή ευκαιρίας», αναφέρει πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Η αποχώρηση του Γιώργου Μαρίνου από τον οίκο ευγηρίας έγινε πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε πως ο showman, από τότε που έσβησαν οι προβολείς, άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολος με τους ανθρώπους γύρω του, επιλέγοντας έναν πιο απόμακρο και, πολλές φορές, σνομπ, τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed