Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Σαντορίνη: Έβγαλε χειροβομβίδα σε καυγά και έσκασε στα χέρια του!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ένας 57χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια απο έκρηξη χειροβομβίδας, από το Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως γράφει το cretapost, όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 10, όταν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με άτομο του στενού του περιβάλλοντος, απασφάλισε τη χειροβομβίδα και εξερράγη στα χέρια του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου έφταες στη 1 τα ξημερώματα και μπηκε κατευθείαν χειρουργείο.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Φοινικιά Οίας.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Δείτε ποιά ηθοποιός από τα Κλεμμένα Όνειρα, άλλαξε το επίθετό της.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Τηλεθεατής και την Ανθή Ακαρέπη η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στα Κλεμμένα Όνειρα μίλησε για την μικρή αλλαγή που έκανε στο επίθετό της από Μουταφτσή σε Μουτάφη...

«Ήταν τότε που έπαιξα στην ταινία «Ο καλύτερος μου φίλος« με τον Λάκη Λαζόπουλο, και ήταν δική του ιδέα. Θα προτιμούσα να μην το έχω αλλάξει, γιατί άλλα υπογράφεις στα χαρτιά, αλλιώς σε αποκαλούν, ένα μπέρδεμα... Ευτυχώς που δεν είναι μεγάλη η διαφορά»

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Νέα μόδα στο εξωτερικό! Οι νεκροί κηδεύονται, ποζάροντας ως ζωντανοί!

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Ακούγεται και μπορεί να είναι μακάβριο και περίεργο αλλά στο εξωτερικό είναι ...τάση. Η νέα μόδα στις κηδείες που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι ο νεκρός να μην βρίσκεται στο φέρετρο ως είθισται αλλά σε μια σκηνή από την καθημερινή του ζωή!

Σε γραφείο τελετών στη Νέα Ορλεάνη,σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, εδώ και πολύ καιρό οι πελάτες ζητούσαν να τους αποχαιρετήσει ο κόσμος έτσι όπως τους ήξερε στη ζωή τους και όχι ξαπλωμένους σε ένα φέρετρο. Έτσι η 53χρονη γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία κηδεύτηκε έτσι όπως συνήθιζε να ζει... Στην κουζίνα του σπιτιού της με μια μπύρα και ένα τσιγάρο στο χέρι. Έτσι όπως ζούσε δηλαδή τα τελευταία χρόνια.


Το ίδιο είχε ζητήσει και ο πυγμάχος Christopher Rivera, o οποίος δολοφονήθηκε. Να είναι στην κηδεία του έτσι όπως τον γνώρισαν όλοι μέσα στο ρινγκ με τα γάντια του μποξ!

Ο υπεύθυνος του γραφείου κηδειών που πλέον θα μπορούσαμε να τον πούμε ... σκηνοθέτη κηδειών δήλωσε πως έχει κάνει μέχρι στιγμής μόνο έξι τέτοιες κηδείες αν και του έχουν ζητήσει πάρα πολλές, αλλά δεν τις έχει κάνει γιατί οι πελάτες του δεν έχουν πεθάνει ακόμα!

Προφανώς και το κόστος της κηδείας θα είναι πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, αφού όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες στήνεται ολόκληρο σκηνικό και βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά για να υπάρξει το ...επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο Ντελ Μπόσκε έδιωξε απ'την προπόνηση τον Φάμπρεγκας

Καζάνι... που βράζει είναι η Εθνική Ισπανίας μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Μουντιάλ. Το κακό για τους πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου είναι ότι έχουν ακόμη ένα ματς μπροστά τους και οι παίκτες δείχνουν ότι δεν έχουν την παραμικρή διάθεση.

Οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας έχουν το μυαλό τους στις διακοπές όπως φάνηκε από τη συμπεριφορά του Σεσκ Φάμπρεγκας στην προπόνηση της ομάδας.

Το νέο απόκτημα της Τσέλσι ήταν αδιάφορος και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τον έδιωξε από την άσκηση βάζοντας τον Τσάμπι Αλόσνο στη θέση του και ο Φάμπρεγκας πήρε το ποδήλατό του και αποχώρησε χωρίς αντιρρήσεις από το προπονητικό γήπεδο.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Διπλό σκάνδαλο για την Εθνική Αγγλίας

Η Εθνική Αγγλίας ολοκληρώνει μία από τις χειρότερες παρουσίες της σε Μουντιάλ αλλά οι παίκτες της δεν χάνουν τη.,.. διάθεσή τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο Λουκ Σο, κάλεσε μοντέλο από την Βραζιλία μάζί με την αδερφή της στο ξενοδοχείο.

Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε μία γυμνή κοπέλα στο μπαλκόνι παίκτη της Εθνικής Αγγλίας και τώρα έρχεται η αποκάλυψη της Sun να ταράξει και πάλι τα... νερά στην Εθνική Αγγλίας.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο Λουκ Σο λίγη ώρα μετά και τον μαθηματικό αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Μουντιάλ, κάλεσε σε ερωτικό τρίγωνο ένα μοντέλο από την Βραζιλία μαζί με την αδερφή της.

Ο άσος της Σαουθάμπτον που είναι πιθανό να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αγωνιστεί στο Μουντιάλ και σύμφωνα με την Sun, αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει το μυαλό του στο Μουντιάλ.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ρύθμιση-ανάσα «δώσε όσα μπορείς» για χρέη στα Ταμεία

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Φιλί ζωής για τα χρέη και τις κατασχέσεις που απειλούν με αφανισμό εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις έρχεται να δώσει μια δέσμη ηπιότερων κριτηρίων που στο εξής θα ακολουθούν τα ασφαλιστικά ταμεία προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια αναγκαστικής είσπραξης.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ενόψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για το συγκεκριμένο ζήτημα, τα κριτήρια για τις κατασχέσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα για όσους είναι εκτός ρύθμισης, υπό την προϋπόθεση, όμως ότι μπορούν να δίνουν ένα αναλογικό ποσό έναντι της οφειλής τους, μαζί με τις τρέχουσες εισφορές.

Το ποσό αυτό σε κάθε περίπτωση θα είναι χαμηλότερο από τη δόση που θα πλήρωναν, αν είχαν ενταχθεί σε ρύθμιση. Η έναντι πληρωμή, όμως, δεν θα τους καθιστά ασφαλιστικά ενήμερους, αλλά θα τους δίνει το «φιλί της ζωής» από ενδεχόμενη επιβολή του μέτρου της κατάσχεσης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αστυνομικός «έφαγε» 300.000 ευρώ από το εστιατόριο της ΓΑΔΑ

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, με τον αστυνομικό που κατηγορείται για υπεξαίρεση πάνω από 300.000 ευρώ, ενώ εξετάζεται τυχόν εμπλοκή ή ευθύνες και άλλων αστυνομικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα αδικήματα της απιστίας σχετικά με την Υπηρεσία και της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησε έρευνα στο γραφείο διαχείρισης και στους προσωπικούς χώρους του αστυνομικού, στη λέσχη-εστιατόριο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν τα αναγκαία για τη διεξαγωγή διαχειριστικού ελέγχου τηρούμενα υπηρεσιακά βιβλία και φάκελοι (ισολογισμού, δαπανών, ημερολογίου ταμείου, διπλότυπες αποδείξεις, αγοράς τροφίμων, συσσιτίου κρατουμένων κ.τλ.) καθώς επίσης και διάφορα παραστατικά έγγραφα (αποδείξεις, τιμολόγια, δελτία αποστολής κ.τλ.).

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, φέρεται ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός, σε χρόνους που δεν έχουν επακριβώς προσδιοριστεί, τουλάχιστον όμως από το έτος 2009 μέχρι σήμερα, υπεξαίρεσε τμηματικά διάφορα χρηματικά ποσά, από το αποθεματικό Ταμείου και τα πλεονάσματα είσπραξης, το ύψος των οποίων δεν έχει επακριβώς προσδιοριστεί, αλλά εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ.

Την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνδράμει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία ανατέθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, λόγω του εξειδικευμένου και εξαιρετικά εκτεταμένου διαχειριστικού ελέγχου, ο οποίος απαιτείται για την ακριβή και λεπτομερή αποτύπωση της προκληθείσας ζημιάς στη δημόσια περιουσία.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο εμπλεκόμενος αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Το μεγαλύτερο 3D γκράφιτι στον κόσμο

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Το «σπίτι» της μεγαλύτερης 3D ζωγραφικής δρόμου στον κόσμο, βρίσκεται σε κινεζική πανεπιστημιούπολη και μπορούν να κάνουν τον καθένα να νιώσει σαν ήρωας κόμικ.

Είκοσι ημέρες εργαζόντουσαν Κινέζοι καλλιτέχνες, με επικεφαλής τον Yang Yongchun, για να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο έως σήμερα 3D γκράφιτι στον κόσμο!


Το έργο δημιουργήθηκε σε δρόμο της πανεπιστημιούπολης στην πόλη Nanjing για τον εορτασμό των δεύτερων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων. Η εικαστική παρέμβαση ονομάζεται «Ρυθμός της νιότης» και καταλαμβάνει 2.737,5 τετραγωνικά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα ...

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τη σοκολάτα

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη σοκολάτα, προκηρύσσει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την δημιουργία μίας μεγάλης ομαδικής έκθεσης σε χώρους του Εργοστάσιου - Μουσείου Σοκολάτας, στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, ενώ δεν τίθεται περιορισμός ως προς το ύφος, το περιεχόμενο και τα λοιπά χαρακτηριστικά ή δομικά στοιχεία των φωτογραφιών, που θα υποβληθούν.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να στείλουν έως τις 13 Αυγούστου τις φωτογραφίες τους.

Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον Επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, Εικαστικό - Φωτογράφο και μέλος του ΔΣ του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργίας του εργοστασίου - μουσείου σοκολάτας με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και για έξι ολόκληρους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed