Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ιούλιος 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

H μεγάλη απάτη με τη Digea – Έρχεται χαράτσι από τους Δήμους !!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

digeaxaratsi

Εσείς… μπήκατε στην ψηφιακή εποχή? Αν ναι, ετοιμαστείτε τώρα να πληρώσετε και χαράτσι!!! Δεν μας έφτανε το πάγιο τέλος μέσω της ΔΕΗ για να… βλέπουμε τη Δημόσια Τηλεόραση, έρχεται τώρα επιπλέον χαράτσι, αυτή τη φορά από τους Δήμους, για να βλέπουμε όλα τα υπόλοιπα κανάλια της χώρας, μέσω της Digea!!!

Nέο χαράτσι προωθείται εις βάρος των πολιτών, μέσω των δήμων, με φόντο την ψηφιακή τηλεόραση και αυτό γιατί, τα 275 σημεία εκπομπής του αρχικού σχεδίου για τον χάρτη ψηφιακών συχνοτήτων, γίνονται 156, ώστε να μειωθεί το κόστος των επενδύσεων των παρόχων δικτύου.

Το καινό που προκύπτει στα σημεία εκπομπής, ανατίθεται σε μικρούς αναμεταδότες, που θα τοποθετηθούν χωρίς αδειοδότηση εντός αστικών περιοχών, με την αγορά τους να βαραίνει τις Δημοτικές Αρχές κάθε περιοχής.

Αυτόματα λοιπόν, ο κάθε δήμος, για να μπορέσει να έχει στην περιοχή του τηλεοπτική κάλυψη, αφού θα υποχρεωθεί να.. αγοράσει το σήμα εκπομπής, θα μετακυλήσει το κόστος στους Δημότες, μέσω ενός παγίου τέλους στα Δημοτικά τέλη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ψηφιακή μετάβαση.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρώην διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ κ. Νίκος Μιχαλίτσης, για να καλυφθεί ολόκληρη η χωρά χρειάζονται 600 σημεία εκπομπής. Όσον αφορά δε στο κόστος, μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 45 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες κυρίως της περιφέρειας και των ακριτικών περιοχών, όπου ακόμη δεν έχει φτάσει η… ψηφιακή εποχή!!!
Πηγή:http://mourmoura.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-digea-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9/

Διαβάστε περισσότερα ...

Σήμερα χρεοκόπησε η Αργεντινή, ενώ η Ελλάδα είναι σε μόνιμη χρεοκοπία !

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

xreokopiaargentinh31072014
Πανηγυρίζει η μνημονιακή ολιγαρχία της Ελλάδας, με τη χρεοκοπία της Αργεντινής. Σε αμυντική στάση ο ΣΥΡΙΖΑ, που έφερνε ως πρότυπο τον τρόπο που λειτούργησε η Αργεντινή.

Η Αργεντινή πρέπει να πληρώσει δόση για τόκους κουρεμένων ομολόγων 539 εκατομμύρια δολάρια, την ίδια στιγμή που εμείς πληρώνουμε μόνο για τόκους φέτος, 502 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!!! Για δε κεφάλαιο φέτος θα πληρώσουμε 24,9 δισεκατομμύρια ευρώ!!! Αυτά, για να καταφανεί για ποια μεγέθη μιλάμε μεταξύ Αργεντινής και Ελλάδας και που ακριβώς έχουμε μπλέξει.

Η Αργεντινή δεν αρνείται να πληρώσει αυτά τα 539 εκατομμύρια δολάρια. Αρνείται όμως να πληρώσει στους «γύπες» των αγορών επιπλέον 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια για ομόλογα τα οποία δεν συμμετείχαν στο «κούρεμα». Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάναμε εμείς πέρυσι, όταν πληρώσαμε περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ σε έναν «γύπα» από τα νησιά Κέϋμαν. Τα αργεντίνικα ομόλογα που δεν κουρεύτηκαν, αγοράστηκαν από τη δευτερογενή αγορά εντελώς πάμφθηνα και τώρα έρχονται οι τζογαδόροι «γύπες» (όπως έγινε και στην περίπτωσή μας και εξακολουθεί να γίνεται, ακόμα και με την ίδια την ΕΚΤ) για να πληρωθούν στην πλήρη ονομαστική τους αξία, μαζί με τους τόκους τους.

Ο Αμερικανός δικαστικός διαμεσολαβητής, που χειρίζεται την υπόθεση, δεν δέχτηκε να γίνει η πληρωμή των 539 εκατομμυρίων δολαρίων για τους τόκους των κουρεμένων ομολόγων (αξίας μετά το κούρεμα 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων), αλλά απαίτησε πρώτα να πληρωθεί το ακούρευτο 1,3 δισεκατομμύριο, διαφορετικά θα κήρυττε την Αργεντινή σε στάση πληρωμών, όπως και τελικά έγινε. Έτσι δυστυχώς δουλεύει η σύγχρονη παγκοσμιοποίηση – καζίνο. Πρώτα και πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα των διεθνών τζογαδόρων. Αυτή είναι η κατάρα της εποχής μας. Η Αργεντινή αυτή τη στιγμή μάχεται ενάντια σε αυτή την κατάρα και δεν πρέπει, τουλάχιστον εμείς, να επιχαίρουμε.

Μετά από τα πιο πάνω, αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο άραγε πανηγυρίζει η μνημονιακή ολιγαρχία; Μήπως επειδή τα δικά μας χρέη τα πληρώνει η τρόϊκα, με νέα δανεικά, καταργώντας μας ως κράτος; Μήπως για τη μόνιμη χρεοκοπία και τον οριστικό ενταφιασμό της Ελλάδας ή μήπως για το ότι θα συνεχίσει να παραμένει στην εξουσία η ίδια μνημονιακή ολιγαρχία;

Πέτρος Χασάπης

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη της Άντας Λιβιτσάνου. Τι λέει για το Ζαχαροπλαστείο της στη Γλυφάδα.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Η πολύ αγαπητή ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, έχει πλέον δραστηριοποιηθεί και στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, καθώς έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα (Γρηγορίου Λαμπράκη 10), όπου δημιουργεί ξεχωριστές γεύσεις για τους πελάτες της, επώνυμους και μη.

Μια κοπέλα που δε σταματάει να δημιουργεί, να εξελίσσεται, και να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό σε κάθε της νέο βήμα.

Η Άντα Λιβιτσάνου, μιλάει Αποκλειστικά στο Dailynewsgr.com και στην Κική Βασιλειάδου, για όλα εκείνα που θέλουμε να μάθουμε για τη νέα της δραστηριότητα. Το Ada's Little Kitchen. Ένα μαγαζί, που από ό,τι φαίνεται... ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, και να ικανοποιήσει του λάτρεις της σοκολάτας και των ξεχωριστών γλυκισμάτων.

 

Άντα καλησπέρα, και καλώς ήρθες στο DailyNewsGr.

Καλώς σας βρήκα.

 

Ηθοποιός, Τραγουδίστρια, και πλέον ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου στη Γλυφάδα. Το «Ada’s Little Kitchen». Η τέχνη από ό, τι καταλαβαίνουμε, μπορεί να βρεθεί παντού. Πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιδέα του ζαχαροπλαστείου σου;

Η ιδέα καλλιεργήθηκε εδω και πολλά χρόνια μέσα στο μυαλό μου. Πάντα ηταν κρυφό όνειρο και ειχα την τύχη να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να κάνω ενα ακόμα όνειρό μου πραγματικότητα.

 

Έχουμε παρακολουθήσει πολύ τους λογαριασμούς σου στο Facebook, και βλέπουμε πολύ συχνά νέες φωτογραφίες από τούρτες, μικρά γλυκά, ιδιαίτερα γλυκά, που να πω την αλήθεια, δεν έχουμε ξαναδεί και προφανώς ξαναγευτεί. Πολύ όμορφα διακοσμημένα, πολλά χρώματα και έξυπνες ιδέες. Είναι όλα δικές σου δημιουργίες;

Ναι. Τα γλυκά τα φτιάχνω εγω κάθε μέρα για τους’’καλεσμένους’’ του Ada’s Little Kitchen. Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω για τον καθένα κάτι όμορφο, καλαίσθητο και μοναδικό, τόσο γευστικά οσο και εμφανισιακά.

 

Η κρίση μας έκοψε την όρεξη ή το γλυκό θα έχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών;

Το γλυκό ειναι κάτι που έχουμε ανάγκη στην ζωή μας. Είναι ο επίλογος ενος γεύματος, ο εορτασμός μιας χαράς, ακόμα και ο σύντροφος σε μια λύπη . Το γλυκό ειναι μαγεία για εμένα και ειδικά όταν φτιάχνεται με μεράκι και σεβασμό, τότε κερδίζει μια θέση στην μνήμη μας.

 

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο γλυκό από όσα φτιάχνεις στο «Ada’s Little Kitchen», και ποιο είναι το γλυκό που αγαπάει ο κόσμος που το επισκέπτεται;

Ειναι πολλά τα γλυκά που αγαπώ. Πάντα προτείνω να δοκιμάσουν το Τιραμισού, το Auntie Mary’s , το Daddys Girl , το cheesecake , το μαγικό μας Red velvet τις μοναδικές σοκολάτες μας, αλλα και τα αλμυρά μας εκλαίρ.

 

Είδα ότι έχεις και Light γλυκά, έχεις τάρτες, ζελέ σοκολάτας, γλυκά που δεν συναντάς εύκολα σε κάποιο κοινό ζαχαροπλαστείο. Από πού αντλείς όλες αυτές τις ιδέες; Και λύσε μας και την απορία! Το γλυκό Light δίνει την ίδια απόλαυση;

Τα light γλυκά μας, μόνο άγλυκα δεν ειναι. Σε χορταίνουν, σου δίνουν ενέργεια και ειναι πεντανόστιμα! Για να καταλάβεις έχουμε ενα γλυκό που ειναι κατάλληλο για διαβητικούς, για αθλητές (body building κ.α.) και για όσους κάνουν δίαιτα, είναι εξαιρετικά χαμηλό σε υδατάνθρακες, υψηλό σε πρωτεϊνη και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Κοινώς ειναι το τέλειο γλυκό! Φυσικά θα υπάρξουν αρκετά ακόμα από χειμώνα στην σειρά pure ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές.

 

Φίλοι σου, από τον καλλιτεχνικό χώρο, σε έχουν επισκεφθεί; Και αν ναι, τι έχουν δοκιμάσει; Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, να υπάρχουν φίλοι που έρχονται στο μαγαζί. Η τούρτα του Νίκου ηταν παραγγελία της Βίκυς (Κάβουρα) για τα γενέθλιά του και φτιάξαμε τελικά 3 τούρτες για τα παιδιά, που ηταν όλες πολύ όμορφές και ιδιαίτερες.

 

Αυτό που παρατήρησα στα γλυκά σου Άντα, είναι πως και αυτά όπως κι εσύ, έχουν μια χαρούμενη και χρωματιστή διάθεση. Ακόμα και η διακόσμηση του μαγαζιού είναι από άλλο κόσμο. Λες και δεν είναι στην Ελλάδα. Έχεις δώσει για τα καλά το στίγμα σου.

Σε ευχαριστώ. Δεν έκανα κατι επιτιδευμένα στο μαγαζί. Προσπαθώ να δίνω χαρά και θετική ενέργεια στον κόσμο με οποιαδήποτε ιδιότητά μου. Θέλω και εύχομαι καθημερινά, να είμαστε όλοι καλά.

 

Ο πρώτος και ο τελευταίος κριτής των γλυκών σου ποιος είναι;

Ο σύντροφός μου!

 

Πόσο χρόνο από τη μέρα σου αφιερώνεις για το ζαχαροπλαστείο; Πλέον θα σε βλέπουμε μόνο εκεί; Ή ετοιμάζεις κι άλλα πράγματα; Στην τηλεόραση ας πούμε!

Το Αda’s little kitchen είναι πολύ λογικό να μου κλέβει σχεδόν όλη την ημέρα. Φυσικά πάντα βρίσκω χρόνο να κάνω live, και στο μέλλον εαν υπάρχουν οι συνθήκες θα μπορούσα να προσθέσω ενδεχομένως και κατι άλλο.

 

Η καινούρια σου ασχολία, ή δουλειά αν θέλεις… είναι όπως φαίνεται πολύ γλυκιά. Η ζωή, εσένα νομίζεις πως σου φέρθηκε γλυκά έως τώρα; Έχεις κάποιο παράπονο;

Η ζωή δεν ειναι πάντα γλυκιά αλλά ειναι σίγουρα ενδιαφέρουσα.

 

Λίγο πριν σε αποχαιρετήσουμε Άντα, έχεις να μας πεις κάτι νέο για το «Ada’s Little Kitchen». Κάποιο event που ετοιμάζεις ή κάποια νέα γεύση;

Έχουμε διαρκώς νέα και πολλεές εκπλήξεις και θα ηταν χαρά μας, να μας ακολουθήσουν όσοι θέλουν στην σελίδα μας στο facebook η στο instagram όπου θα ενημερώνονται για όλες τις προσφορές που κάνουμε ανα καιρούς.

 

Κάπου εδώ Άντα, να σε ευχαριστήσουμε για την όμορφη και γλυκιά συνέντευξη που μας παραχώρησες, και να σου ευχηθούμε, καλές δουλειές, όμορφες δημιουργίες, και ό, τι καλύτερο στη ζωή σου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.

*Όλες οι φωτογραφίες της συνέντευξης, ανήκουν αποκλειστικά στη σελίδα της Άντας Λιβιτσάνου, Ada's Little Kitchen

*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρους ή όλης της συνέντευξης, χωρίς την έγγραφη άδεια του συντάκτη.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Ραχήλ Μακρή: Κύριε Σταϊκούρα, θα τα δώσετε τα σπίτια των Ελλήνων στις τράπεζες !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

makrhraxil30072014

Δυστυχώς ελάχιστοι βουλευτές έχουν κατανοήσει τι πρόκειται να γίνει από το Σεπτέμβριο με τα κόκκινα δάνεια.
Η επικοινωνιακή προπαγάνδα της Κυβέρνησης βαφτίζει ως λύση για τους δανειολήπτες την υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας τους και τη de facto μετατροπή τους, από ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές !!!

ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ !!!

Σκληρή και οργισμένη συνάμα ήταν η δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, για την ανάγκη εξεύρεσης ουσιαστικής και βιώσιμης λύσης στα κόκκινα δάνεια, ρωτώντας η ίδια ρητορικά: «κύριε Σταικούρα θα τολμήσετε να ομολογήσετε στους Έλληνες πολίτες ότι ο σχεδιασμός της Συγκυβέρνησης σας προλαμβάνει την κλοπή της περιουσίας τους και την μετατροπή τους σε ενοικιαστές των σπιτιών τους;».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Ραχήλ Μακρή:
Η Συγκυβέρνηση εμφανίζεται απρόθυμη να δώσει μια βιώσιμη και οριστική λύση στο θέμα των κόκκινων δανείων. Η ίδια κυβέρνηση που με αποφασιστικότητα ανακεφαλαιοποίησε τις τράπεζες, παραχώρησε τον έλεγχο τους στους αποτυχημένους τραπεζίτες χαρίζοντας τους δισεκατομμύρια ευρώ και επιτρέποντας τους να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Η ίδια κυβέρνηση που επιτρέπει να εξετάζεται το δώρο εκατομμύριων ευρώ σε Μπόμπολα και Ψυχάρη μέσω κουρέματος των ύποπτων δανείων από τις κεφαλαιοποιημένες τράπεζες
Τα κόκκινα δάνεια δεν είναι αποτέλεσμα της πολυτελούς ζωής των Ελλήνων. Ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας στην ακρόαση διορισμού του στην τράπεζα της Ελλάδος παραδέχθηκε ότι από τα 77 δισ. ευρώ του συνόλου, τα 42 δισ. ευρώ αφορούν σε μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια, τα 25 δισ. ευρώ είναι στεγαστικά δάνεια και μόλις τα 10 δισ. ευρώ είναι καταναλωτικά δάνεια.
Αποδεικνύεται ότι η ύφεση που πλήττει την αγορά ως αποτέλεσμα των άχρηστων πολιτικών λιτότητας δημιουργεί μόνο προβλήματα και καμία λύση. Αναίτια μέτρα όπως η εξίσωση προς τα πάνω του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα οποία ο πρώην υφυπουργός κ. Σκορδάς υπερασπίζονταν με επιχειρήματα «μείωσης της κατανάλωσης κατά 80%, με αύξηση των εσόδων από το συγκεκριμένο φόρο να υπερβαίνει το 60%» και προσωπικές επιθέσεις κατά εμού, που ως Βουλευτής της Δυτικής Μακεδονίας και όλων των Ελλήνων, του επισήμαινα την ανεδαφικότητα των ισχυρισμών του.
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και τις θέσεις Σταϊκούρα για άτακτη υποχώρηση από την άτεγκτη «πεφωτισμένη» αυθεντία Κυβέρνησης και Τρόικας.
Η πραγματικότητα συνεχώς διαψεύδει τις Κυβερνητικές πρακτικές και δικαιώνει τις θέσεις που έχω εκφράσει ως αρμόδια τομεάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και δίνουν λύσεις για επανεκκίνηση της οικονομίας και σταδιακή αλλά σίγουρη σεισάχθεια των βαρών του Ελληνικού Λαού. Λύσεων εφικτών με χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την παύση σπαταλών σε ανούσιες εκδηλώσεις και δώρα σε ΜΜΕ από υφυπουργούς της Κυβέρνησης, εξοικονόμηση των εκχωρούμενων χρηματικών πακτωλών σε οργανισμούς μηδενικής προστιθέμενης αξίας από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Βενιζέλο και με ταυτόχρονη είσπραξη των ωφελουμένων από πραγματικούς ολιγάρχες με τους οποίους η παρούσα κυβέρνηση εναγκαλίζεστε.
Κ. Σταικούρα είναι καιρός να παραδεχτείτε ότι σχεδιάζεται να πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων για να τα δωρίσετε στις τράπεζες.
Είναι καιρός να εγκαταλείψετε τις πολιτικές εμμονές και να υλοποιήσετε τις λύσεις που σας προτείνουμε, όπως κάναμε και στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης όπου αναλύαμε ότι η εξίσωση προς τα κάτω του ειδικού φόρου κατανάλωσης και το περιβάλλον ωφελεί με την αποφυγή της αιθαλομίχλης και τους πρατηριούχους, που κάθε μέρα βάζουν λουκέτα και τον τελικό καταναλωτή που το χειμώνα τον γυρίζετε στην εποχή των μαγκαλιών.

Διαβάστε περισσότερα ...

Σε κακούργημα μετατρέπεται η απόκρυψη περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ !!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

kakourghma30000030072014
Παράλειψη ή ανακριβής υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή έως 100.000 ευρώ.

Υπόχρεοι πλέον και αστυνομικοί, λιμενικοί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δασάρχες και δασονόμοι, πρόεδροι ΠΑΕ και ΚΑΕ και διαχειριστές ΜΚΟ.
Νέο αυστηρότατο πόθεν έσχες με δρακόντειες ποινές! Με νέες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε χθες στη Βουλή προβλέπονται χρηματικές ποινές - «φωτιά» που φτάνουν μέχρι και το 1.000.000 ευρώ για όσους υποβάλλουν ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, ενώ σε κακούργημα μετατρέπεται η απόκρυψη περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ημερησίας» αυστηρές κυρώσεις με φυλάκιση και χρηματική ποινή προβλέπονται και για όσους θεωρείται ότι συνέβαλαν στην αλλοίωση του «πόθεν έσχες» ή στην παράλειψη δήλωσης περιουσιακών στοιχείων του υπόχρεου προσώπου.
Πρόστιμα «φωτιά».
Παράλειψη ή ανακριβής υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή έως 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση όπου ο υπόχρεος τελεί το αδίκημα με σκοπό την απόκρυψη περιουσιακού στοιχείου που απέκτησε επωφελούμενος της ιδιότητάς του, το πρόστιμο ξεκινά από τα 10.000 και φτάνει τα 500.000 ευρώ. Αν μάλιστα η περιουσία που «εξαφανίστηκε» από το πόθεν έσχες ξεπερνά σε αξία τα 300.000 ευρώ, τότε προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 10 έτη και χρηματική ποινή έως ένα εκατομμύριο. Χρηματικές ποινές και φυλάκιση προβλέπεται και για τρίτους οι οποίοι εν γνώσει τους συνέπραξαν στην υποβολή ανακριβούς δήλωσης.
Οι νέες κατηγορίες υπαλλήλων που θα πρέπει να υποβάλουν πόθεν έσχες.
Την ίδια στιγμή στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται πως δήλωση «πόθεν έσχες» θα πρέπει να υποβάλουν από το 2015 και νέες κατηγορίες υπαλλήλων και δημοσίων λειτουργών που κατέχουν θέση ευθύνης και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα ή προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον.
Συγκεκριμένα:
-Αστυνομικοί
-Λιμενικοί
-Σωφρονιστικοί υπάλληλοι
-Δασάρχες και δασονόμοι
-Πρόεδροι και διαχειριστές Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
-Ιδιοκτήτες, εταίροι και διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων που συνάπτουν δημόσιες συμβάσεις
-Το πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας
-Διαιτητές και η διοίκηση αθλητικών ομοσπονδιών ή Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών

Εκτός από τα πόθεν έσχες των βουλευτών, στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής θα αναρτώνται και οι δηλώσεις των Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Περιφερειαρχών και των Δημάρχων.

Ειδική Ανεξάρτητη Επιτροπή θα κάνει τον έλεγχο.
Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» θα υποβάλλονται από το 2015 ηλεκτρονικά ενώ ο έλεγχος και η επεξεργασία τους ανατίθεται σε ειδική ανεξάρτητη Επιτροπή που αποτελείται από δύο αντιπροέδρους της Βουλής δύο ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς και έναν υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ο έλεγχος δεν θα αφορά μόνο στα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία που δηλώνονται στις δηλώσεις πόθεν έσχες αλλά θα επεκτείνεται και στη διακρίβωση αν η απόκτηση νέων περιουσιακών στοιχείων ή η επαύξηση υφιστάμενων δικαιολογείται από το ύψος των πάσης φύσεων εσόδων, συνδυασμό με τις δαπάνες διαβίωσης των υπόχρεων σε δήλωση προσώπων.
Επίσης για πρώτη φορά θεσμοθετείται, η υποχρέωση υποβολής, παράλληλα με τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης, και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων που αφορά στον υπόχρεο και τη σύζυγο.
Συγκεκριμένα θα δηλώνονται:
-οι επαγγελματικές δραστηριότητες
-η συμμετοχή στη διοίκηση πάσης φύσεως νομικών προσώπων και εταιριών, ενώσεων προσώπων και μη κυβερνητικών οργανώσεων
-οι αμειβόμενες δραστηριότητες καθώς και οποιαδήποτε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα που μπορεί να προκαλέσουν άμεση ή δυνητική σύγκρουση συμφερόντων σε σχέση με τα καθήκοντά των υπόχρεων προσώπων.
-πρόσωπα που υπηρετούν σε αιρετή δημόσια θέση θα πρέπει να δηλώνουν οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη άνω των 3.000 ευρώ με ένδειξη της ταυτότητας του «χορηγού».

Διαβάστε περισσότερα ...

Και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ και ΔΑΣΚΑΛΟΣ ο 47χρονος ΚΟΥΛΑΞΙΖΗΣ Παναγιώτης !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

koulaxizispaiderastis30072014

ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ τα στοιχεία του ΔΑΣΚΑΛΟΥ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ.Ε.Δ.Α.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθη την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, το μεσημέρι, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, 47χρονος ημεδαπός, με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, για ΕΠΤΑ (7) περιπτώσεις ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ σε ανήλικους, που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από το έτος 2012 έως τον μήνα Απρίλιο του 2014.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 14.07.2014 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.
Πρόκειται για τον ΚΟΥΛΑΞΙΖΗ Παναγιώτη του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέττεν Γερμανίας το έτος 1967.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια της οποίας οι παθόντες δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, της οποίας οι παθόντες συμπλήρωσαν τα 10 όχι όμως τα 15 έτη κατά συνήθεια, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια (άρθρο 342 παρ. 3, 2γ Π.Κ.).
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 28.10.2014, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό των ενδείξεων ενοχής του κατηγορουμένου, την ένταση του δόλου του, την πρωταρχική ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις, οι οποίες προσβάλουν τη γενετήσια ελευθερία και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας, καθώς και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσας.
Γενικότερα, η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ η κόρη του Μανώλη Καψή για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

KAPSIS, NARKOTIKA, ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ ΚΑΨΗ, ALEXANDRA KAPSI,

Σοκ και ερωτηματικά, έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης της κόρης του γνωστού δημοσιογράφου του Mega Μανώλη Καψή για κατοχή και χρήση ινδικής κάνναβης. Η 22 χρονών Αλεξάνδρα Καψή συνελήφθη την Τετάρτης κατά τις πρωινές ώρες, από άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης και την Πέμπτη το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές, μικρή Αλεξάνδρα έφθασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προκειμένου, να επισκεφθεί το Art Beach Festival, λόγω του ότι σπουδάζει σε Σχολή Καλών Τεχνών.

Κατά την αποβίβασή της ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής του Λιμενικού μύρισε την κάνναβη που είχε επάνω της.

Οι λιμενικές αρχές την σταμάτησαν και στον σωματικό έλεγχο που της κάνανε, βρήκαν να έχει κρυμμένη μέσα στα ρούχα της μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ινδική κάνναβη (χασίς) βάρους 21,75 γραμμαρίων. Αμέσως οι αξιωματικοί του Λιμενικού πέρασαν χειροπέδες στην Αλεξάνδρα Καψή και την οδήγησαν στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά προκειμένου να γίνει έρευνα και στο σπίτι όπου διαμένει η 22χρονη, στο κέντρο της Αθήνας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον 21χρονο φίλο και συγκάτοικο της νεαρής κοπέλας και τον συνέλαβαν, καθώς κατά την έρευνα στο σπίτι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα δύο νεαρά παιδιά το είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης!

Τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι της Αλεξάνδρας Καψή στην Αθήνα !

kapsi alexandra

1. Mία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 53,8 γραμμαρίων2
2. Mία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 9,9 γραμμαρίων
3. Mία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων
4. Ένα σπαστήρα-τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης
5. Μία γυάλινη πίπα καπνίσματος
6. Μία ζυγαριά ακριβείας.
Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού εντοπίστηκαν:

7. Τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης
8. Ένα μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης
9. Ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου
10. Έξι δεσμίδες με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
11. Ένα μεταλλικό κυτίο γεμάτο με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
12. Τρεις μηχανισμοί εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας
13. Μία μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Στην κατοικία της 22χρονης συνελήφθη και ο 21χρονος συγκάτοικός της, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Η Αλεξάνδρα Καψή, μετά την απολογία της αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ ο φίλος της, φέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αλλά, με την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στην οικία Αστυνομική Αρχή.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Δείτε πως αποκάλεσε ο Στέφανος Χίος τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

xiosprostriana30072014

Κατά την διάρκεια εξέλιξης του ρεπορτάζ του Στέφανου Χίου, σχετικά με τον θέμα της σύλληψης για κατοχή ναρκωτικών της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος  στο zougla.gr, άσκησε κριτική κατά τα λεγόμενα του Σ. Χίου, και τον αποκάλεσε «Σαλτιμπάνγκο» της δημοσιογραφίας !

Παρακάτω παρακολουθήστε το σχετικό video για το τι απάντησε ο Σ. Χίος στο διαδικτυακό Μακελειό! (Δείτε από το 25ο λεπτό και μετά.) 
http://www.youtube.com/watch?v=JVgIboD7pxg

Διαβάστε περισσότερα ...

Ομαδική αγωγή κατά των τραπεζών !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

ypervashlapozhmeiosh28072014
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ :


https://twitter.com/Kinima_Ypervasi
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/
http://www.youtube.com/channel/UCV6j-hZeyTY4QSW1GC6ztDw
http://www.kinima-ypervasi.gr/gr/


Τελείωσε το πάρτι κύριοι της Κυβέρνησης, της Τρόικα
και του κρατικοδίαιτου Τραπεζικού Συστήματος !!!
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ :
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.
Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΑ, ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ.
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ,
ΑΦΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 95.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ !!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΔΩ :
http://www.scribd.com/doc/193321278/Κίνημα-ΥΠΕΡΒΑΣΗ-Διαδικασία-Συμμετοχής-στην-Ομαδική-Αγωγή-κατά-των-Τραπεζών

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ :
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/234279856753701/

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ), ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ :
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/234299836751703/

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 50 ΕΥΡΩ
Κατάθεση στο Λογαριασμό :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-021448-849
ΙΒΑΝ : GR10 0172 0290 0050 2902 1448 849
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26001
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ :
ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ - ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E MAIL ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
1. ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ
2. ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ 50 ΕΥΡΩ
ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ.ο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ :
http://www.scribd.com/doc/193545171/Κίνημα-ΥΠΕΡΒΑΣΗ-Συχνές-Ερωτήσεις-σχετικά-με-την-Ομαδική-Αγωγή

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΙΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ,
ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Φ/Β.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ :
210 3838068, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ :
1. ΑΘΗΝΑ * 210 3838068
2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ * 2310 252320
3. ΒΟΛΟΣ * 2421 305131
4. ΛΑΡΙΣΑ * 2410 579957
5. ΚΟΜΟΤΗΝΗ * 25310 81616
6. ΞΑΝΘΗ * 6987 211948
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :


ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ :
-- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΑΣ
-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-- ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ FUNDS
-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50%
-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ 15 ΕΤΗ
-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 95.000 ΕΥΡΩ
-- ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ
ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
IΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΔΜΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΥΛΑ, ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΠΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.
Κυριάκος Τόμπρας

πηγή: http://www.kinima-ypervasi.gr/

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΛΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ !!! Αυτό είπε στην Χαρούλα Αλεξίου ο Μανώλης Καψής !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

kapsisalexiou29072014
Μανώλης Καψής σε Χαρούλα Αλεξίου : ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΛΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ !!!

Αν είναι τσόλι και σιχαμένη η Αλεξίου, τότε η κόρη σου που συνελήφθη με ολόκληρο εργαστήριο ναρκωτικών τι είναι ρε καραγκιόζη ;
Συνελήφθη η κόρη του Μανώλη Καψή για ναρκωτικά !!!
http://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-i-kori-tou-manoli-kapsi

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις σχολίασε ο Μανώλης Καψής την λίστα με τις φορολογικές δηλώσεις των σταρ, βάζοντας στο στόχαστρό του κυρίως την Χαρούλα Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Αντώνη Ρέμο, την Τάνια Τσανακλίδου και τον Γιάννη Κότσιρα. Μάλιστα, η Χαρούλα Αλεξίου έστειλε και απάντηση στα σχόλια του δημοσιογράφου...
Τα αιχμηρά tweet του δημοσιογράφου:

«Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; Να σου στείλω φαΐ με την πρόνοια», γράφει στο Twitter ο Μανώλης Καψής και συνεχίζει: «μήπως βρίσκεται καμιά βοήθεια για την κ. Γαλάνη -την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;».

«Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;», ρωτά σε άλλο tweet και τα αιχμηρά σχόλια συνεχίζονται.

Αναφερόμενος στην Χαρούλα Αλεξίου, ο δημοσιογράφος την αποκαλεί μεταξύ άλλων «τσόλι» και «σιχαμένη» και αναφέρει: «η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου - Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά ο ε ο;».

«Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο είναι οι πιο σιχαμένοι… Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση», γράφει σε άλλο tweet ο Μανώλης Καψής, ο οποίος -ειρωνικά- καλεί τους followers του να μαζέψουν τρόφιμα και ρούχα για τους αναξιοπαθούντες καλλιτέχνες.

Η απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου:

«Κανείς πριν από εσένα δεν με έχει κάνει μέχρι τώρα να νοιώσω τέτοιο ανακάτεμα στο στομάχι με την επίθεση του. “Γιατί;” είπα. Τέτοιο μίσος, τέτοια αηδία μπορεί να έχω προκαλέσει σε έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει παρά μόνο μέσα από το τραγούδισμα μου;», λέει σε επιστολή – απάντησή της προς τον δημοσιογράφο η Χαρούλα Αλεξίου.
Αναφερόμενη προσωπικά στον Μανώλη Καψή, η τραγουδίστρια συνεχίζει: «γιατί αφού εσύ πονάς περισσότερο την χώρα από εμένα δεν έψαξες να βρεις (μια και δεν είδες το δικό μου όνομα στις λίστες που δεν είναι δική μου ευθύνη) το πόσο εντάξει ή όχι είμαι; Αν ψάξεις και εκπλαγείς θα ζητήσεις συγνώμη; Έχεις το δικαίωμα να διασύρεις ανθρώπους και να χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο χωρίς λόγο;».
«Μήπως δεν είσαι εσύ, αλλά κάποιος άλλος κακοήθης που χρησιμοποιεί το όνομά σου; Μόνο "γιατί" έχω να επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λογική στα γραφτά σου για να μπορέσω να σε κατανοήσω ακόμη κι αν τα έγραψες εν θερμώ (;). Μακάρι να μην είσαι ο αληθινός. Τι να πω;», καταλήγει η Χαρούλα Αλεξίου......
πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed