Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ραχήλ Μακρή: Κύριε Σταϊκούρα, θα τα δώσετε τα σπίτια των Ελλήνων στις τράπεζες !

makrhraxil30072014

Δυστυχώς ελάχιστοι βουλευτές έχουν κατανοήσει τι πρόκειται να γίνει από το Σεπτέμβριο με τα κόκκινα δάνεια.
Η επικοινωνιακή προπαγάνδα της Κυβέρνησης βαφτίζει ως λύση για τους δανειολήπτες την υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας τους και τη de facto μετατροπή τους, από ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές !!!

ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ !!!

Σκληρή και οργισμένη συνάμα ήταν η δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, για την ανάγκη εξεύρεσης ουσιαστικής και βιώσιμης λύσης στα κόκκινα δάνεια, ρωτώντας η ίδια ρητορικά: «κύριε Σταικούρα θα τολμήσετε να ομολογήσετε στους Έλληνες πολίτες ότι ο σχεδιασμός της Συγκυβέρνησης σας προλαμβάνει την κλοπή της περιουσίας τους και την μετατροπή τους σε ενοικιαστές των σπιτιών τους;».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Ραχήλ Μακρή:
Η Συγκυβέρνηση εμφανίζεται απρόθυμη να δώσει μια βιώσιμη και οριστική λύση στο θέμα των κόκκινων δανείων. Η ίδια κυβέρνηση που με αποφασιστικότητα ανακεφαλαιοποίησε τις τράπεζες, παραχώρησε τον έλεγχο τους στους αποτυχημένους τραπεζίτες χαρίζοντας τους δισεκατομμύρια ευρώ και επιτρέποντας τους να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Η ίδια κυβέρνηση που επιτρέπει να εξετάζεται το δώρο εκατομμύριων ευρώ σε Μπόμπολα και Ψυχάρη μέσω κουρέματος των ύποπτων δανείων από τις κεφαλαιοποιημένες τράπεζες
Τα κόκκινα δάνεια δεν είναι αποτέλεσμα της πολυτελούς ζωής των Ελλήνων. Ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας στην ακρόαση διορισμού του στην τράπεζα της Ελλάδος παραδέχθηκε ότι από τα 77 δισ. ευρώ του συνόλου, τα 42 δισ. ευρώ αφορούν σε μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια, τα 25 δισ. ευρώ είναι στεγαστικά δάνεια και μόλις τα 10 δισ. ευρώ είναι καταναλωτικά δάνεια.
Αποδεικνύεται ότι η ύφεση που πλήττει την αγορά ως αποτέλεσμα των άχρηστων πολιτικών λιτότητας δημιουργεί μόνο προβλήματα και καμία λύση. Αναίτια μέτρα όπως η εξίσωση προς τα πάνω του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα οποία ο πρώην υφυπουργός κ. Σκορδάς υπερασπίζονταν με επιχειρήματα «μείωσης της κατανάλωσης κατά 80%, με αύξηση των εσόδων από το συγκεκριμένο φόρο να υπερβαίνει το 60%» και προσωπικές επιθέσεις κατά εμού, που ως Βουλευτής της Δυτικής Μακεδονίας και όλων των Ελλήνων, του επισήμαινα την ανεδαφικότητα των ισχυρισμών του.
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και τις θέσεις Σταϊκούρα για άτακτη υποχώρηση από την άτεγκτη «πεφωτισμένη» αυθεντία Κυβέρνησης και Τρόικας.
Η πραγματικότητα συνεχώς διαψεύδει τις Κυβερνητικές πρακτικές και δικαιώνει τις θέσεις που έχω εκφράσει ως αρμόδια τομεάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και δίνουν λύσεις για επανεκκίνηση της οικονομίας και σταδιακή αλλά σίγουρη σεισάχθεια των βαρών του Ελληνικού Λαού. Λύσεων εφικτών με χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την παύση σπαταλών σε ανούσιες εκδηλώσεις και δώρα σε ΜΜΕ από υφυπουργούς της Κυβέρνησης, εξοικονόμηση των εκχωρούμενων χρηματικών πακτωλών σε οργανισμούς μηδενικής προστιθέμενης αξίας από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Βενιζέλο και με ταυτόχρονη είσπραξη των ωφελουμένων από πραγματικούς ολιγάρχες με τους οποίους η παρούσα κυβέρνηση εναγκαλίζεστε.
Κ. Σταικούρα είναι καιρός να παραδεχτείτε ότι σχεδιάζεται να πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων για να τα δωρίσετε στις τράπεζες.
Είναι καιρός να εγκαταλείψετε τις πολιτικές εμμονές και να υλοποιήσετε τις λύσεις που σας προτείνουμε, όπως κάναμε και στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης όπου αναλύαμε ότι η εξίσωση προς τα κάτω του ειδικού φόρου κατανάλωσης και το περιβάλλον ωφελεί με την αποφυγή της αιθαλομίχλης και τους πρατηριούχους, που κάθε μέρα βάζουν λουκέτα και τον τελικό καταναλωτή που το χειμώνα τον γυρίζετε στην εποχή των μαγκαλιών.

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 11:08
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto