Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

To Νέο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

To Νέο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Το Hellas Coin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα. Αλλάζουμε και δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Το Hellas Coin παράγεται από τον υπολογιστή σας δωρεάν. Απλά συνδέστε στο δίκτυο μέσω της εφαρμογής μας και ο υπολογιστής σας παράγει αυτόματα. Τα νομίσματα αποθηκεύονται στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι και τα διαχειρίζεστε όπως εσείς επιθυμείτε. Η μόνη φορολόγηση που υπάρχει είναι μικρότερη από 0,05 Cents κατά τις πληρωμές και τα νομίσματα επιστρέφονται πίσω στο δίκτυο. Επιστρέφουν πίσω στους χρήστες δηλαδή. Το Hellas Coin απευθύνεται σε όλους. Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν, είτε έχετε επιχείρηση και θέλετε να δεχτείτε πληρωμές με αυτό, σας είναι απαραίτητο!
To Νέο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Το Hellas Coin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα. Λέγοντας ψηφιακό εννοούμε πως δεν έχει υλική υπόσταση.
Με αυτό μπορείτε να πραγματοποιείται συναλλαγές, αγορές, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων σαν ιδιώτες η σαν εταιρείες. Δεν ελέγχεται από κανένα φορέα και οι συναλλαγές γίνονται ανώνυμα.
Το Hellas Coin δεν υπάγεται σε καμία φορολογία και παράγεται δωρεάν από τον υπολογιστή σας.
Είναι 100% νόμιμο. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε Euro μέσω υπηρεσιών τρίτων.
Η αξία του αυξομειώνεται βάση των ημερήσιων συναλλαγών.
Δημιουργώντας το πρώτο Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα επιδιώκουμε την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, να αλλάξουν τα πράγματα που λέει και ο λαός. Το Hellas Coin είναι καθαρά Ελληνικό νόμισμα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλοι μας.
Δεν δεχόμαστε να αυτοκτονούν οι Έλληνες για χρέη που δεν ευθύνονται. Δεν δεχόμαστε το μαύρο μέλλον της Νεολαίας. Δεν δεχόμαστε τους μισθούς πείνας των 300 Ευρώ. Αλλάζουμε νόμισμα. Αλλάζουμε το μέλλον μας, για εμάς και τα παιδιά μας.
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://www.grcoin.gr/

Διαβάστε περισσότερα ...

Ποινές στις τράπεζες που ΔΕΝ θα βοηθούν τους απελπισμένους δανειολήπτες

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Αντιμέτωπες με πρόστιμα θα βρίσκονται οι τράπεζες που δεν εφαρμόζουν τα όσα προβλέπουν οι θεσμικές διατάξεις για τις ρυθμίσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων νοικοκυριών κι επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με  το «Έθνος», στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί και θα αφορά τις προαπαιτούμενες δράσεις της κυβέρνησης, θα περιλαμβάνεται ρύθμιση σύμφωνα με την οποία η Τράπεζα της Ελλάδος θα μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις στις τράπεζες που δεν εφαρμόζουν ή, για την ακρίβεια, παραβιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας μεταξύ των τραπεζών και των δανειοληπτών.

Με ποιον τρόπο θα μπορούν όμως οι τράπεζες να διευθετούν τα εξυπηρετούμενα δάνεια των φυσικών προσώπων;

- Παραχώρηση της κυριότητας της κατοικίας του δανειολήπτη στην τράπεζα με την δυνατότητα σε εκείνον να μείνει σε αυτή έναντι ενός ενοικίου
- Επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής του δανείου
- Μείωση επιτοκίου
- Πρόταση από την πλευρά της τράπεζας για νέα μειωμένη δόση στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στην αποπληρωμή των δανείων
 

Την ίδια ώρα, προωθείται και ο λεγόμενος εξωδικαστικός διακανονισμός για οφειλές επιχειρήσεων όχι μόνο προς τις τράπεζες αλλά και προς το Δημόσιο, τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές τους.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ: «Πλαφόν» στις μη ιδιωτικές πλαζ βάζει ο Γιακουμάτος

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Την ανάγκη διατίμησης στα προϊόντα που πωλούνται στις δημοτικές και κρατικές πλαζ (νερό, καφέ, τοστ, σάντουιτς) τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Γιακουμάτος παραδέχθηκε ότι το κόστος στις οργανωμένες πλαζ είναι απαγορευτικό για τις οικογένειες και πως πρέπει να προωθηθεί το μέτρο της διατίμησης -κάτι που μπορεί να επιβάλει το υπουργείο σε μη ιδιωτικές πλαζ.

«Έχω δώσει εντολή στις υπηρεσίες. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω την εισήγηση και τότε θα μπορώ να πάρω την πολιτική απόφαση»  τόνισε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΚΠΟΙΖΩ, το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια για ξαπλώστρα και ομπρέλα μπορεί να φθάσει περίπου στα 35 ευρώ.

Από 50 έως 60 ευρώ πρέπει να διαθέσει μια τετραμελής οικογένεια για την είσοδό της σε μια οργανωμένη παραλία μαζί με έναν καφέ ή αναψυκτικό, νερό και τοστ.

«Πάντως, υπάρχουν και οι μη οργανωμένες παραλίες που μπορεί να κάνει κάποιος το μπάνιο του» σημείωσε ο κ. Γιακουμάτος, τονίζοντας πως στην Μύκονο το έχουν παραξηλώσει με τις τιμές.

«Το υπουργείο θα προφυλάξει τον Έλληνα στις πλαζ που ελέγχει, στις δημοτικές και τις κρατικές. Δεν μπορώ να βάλω διατίμηση στις ιδιωτικές, ελεύθερη αγορά έχουμε» πρόσθεσε.

«Αν μέχρι το Δεκέμβρη δεν καταφέρω να ρίξω τις τιμές, θα παραιτηθώ», τόνισε ο υφυπουργός υπενθυμίζοντας ότι  υπάρχει τετραψήφιος αριθμός στο υπουργείο και τόνισε ότι μόλις οι πολίτες προχωρήσουν σε καταγγελίες, αυτές καταγράφονται και ελέγχονται.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό οι καταναλωτές να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ και να ψάχνουν. Σχολίασε ακόμη την τιμή στο ψωμί και το ζύγισμα που πρέπει να γίνεται. «Ανώτατη τιμή στο ψωμί», είπε «μέχρι 0,70 μετά από διαβούλευση με τους αρτοποιούς και έλεγχοι από 1η Αυγούστου». Ο κ. Γιακουμάτος διευκρίνισε ότι θα επιβάλλονται πρόστιμα σε περίπτωση που κάποιος δεν τηρεί το νόμο.

Μιλώντας για το γάλα, συμπλήρωσε «Εφαρμόσαμε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για το γάλα αλλά η τιμή συνεχίζει να ανεβαίνει».

Τέλος, ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στα ροδάκινα, παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα όσον αφορά τις τιμές .

Τι είναι διατίμηση;

O προκαθορισμός από το κράτος της (συνήθως ανώτερης) τιμής πώλησης προϊόντος πρώτης ανάγκης, με βάση προκαθορισμένα στοιχεία (π.χ. τιμή αγοράς, σημείο πώλησης κλπ).

Διαβάστε περισσότερα ...

Μούφα το πάρτι της Βίσση στη Μύκονο: Μίση ώρα βγήκε η Κοντσίτα και εξαφανίσθηκε!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Πολύς ντόρος για το τίποτα... Ηρθε, είδε, «εισέπραξε» (προφανέστατα ένα ποσό με αρκετά μηδενικά) και απήλθε σε χρόνο dt. Η εμφάνιση της Conchita Wurst στο πάρτι για τα 40 χρόνια καριέρας της Αννας Βίσση στο Jackie O' Beach του Super Paradise της Μυκόνου, όπως φάνηκε, ήταν... αστραπή. Αλλωστε ήταν γνωστό εξαρχής πως επρόκειτο για ένα guest σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Η «απόλυτη» σταρ βγήκε στη σκηνή τα μεσάνυχτα και τραγούδησε για περίπου τρεις ώρες ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τα τραγούδια της. Η Conchita την τίμησε με την παρουσία της πολύ αργά και για ελάχιστη -σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους- ώρα.Οσο για εκείνους που κάθισαν στα τραπέζια των 450 ευρώ το άτομο (με μενού) και μία σαμπάνια μοιρασμένη στα τέσσερα (όπως είχε αποκαλύψει σε πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα η «Εspresso»);

Εχεμύθεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ήταν οι φραγκάτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του beach bar. Τα ονόματά τους, όπως ήταν φυσικό, δεν έγιναν γνωστά, και αυτό διότι οι διοργανωτές στο meeting που έκαναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του show ζήτησαν από το προσωπικό τους απόλυτη εχεμύθεια, ώστε να μη διαρρεύσει κανένα επώνυμο της λίστας. Αυτό μάλιστα ενισχύεται και από το γεγονός πως από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο χώρος έμοιαζε με απόρθητο φρούριο, αφού παντού υπήρχαν άτομα ιδιωτικής εταιρίας security, που έλεγχαν τα πάντα μέσα κι έξω.

Με επώνυμους ή μη, η Αννα Βίσση ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της και η Conchita έκλεψε την παράσταση με τη φωνή της και το περιποιημένο μούσι της, σε ένα πάρτι που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στους επωνύμους που έδωσαν το «παρών» στο μεγαλειώδες πάρτι ήταν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο μαζί με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη (ο Βαλεντίνο μάλιστα αντάλλαξε κι ένα καυτό φιλί στο στόμα με τη Βίσση προς το τέλος της συναυλίας), ο Πέτρος Κωστόπουλος (στον οποίο η «απόλυτη» αφιέρωσε το «Ερωτευμενάκι»!), η Κριστίν Κρόκος που είχε αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς, η Καλομοίρα (ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τη Βίσση) συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, αλλά και η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά.
Το πάρτι άνοιξε με την Demy και τους Freaky Fortune να τραγουδούν «Rise up», ενώ αμέσως μετά στη σκηνή βρέθηκε η Αννα Βίσση ερμηνεύοντας το τραγούδι της «Αγάπη υπερβολική». Φορώντας μια λευκή στράπλες φόρμα κι ένα μπολερό με μεγάλου μεγέθους κουκούλα, η Ελληνίδα σταρ κατάφερε άλλη μία φορά να αποδείξει πως δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες τραγουδίστριες. Τα ρούχα της έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου. Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που η Αννα Βίσση κάλεσε στη σκηνή την Conchita Wurst, η οποία την παρακολουθούσε όση ώρα η Ελληνίδα σταρ βρισκόταν στο stage.


Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που στη συνέντευξη που παραχώρησε σε ολλανδικό κανάλι λίγη ώρα πριν από το σόου, η Conchita δήλωσε πως λατρεύει την Αννα Βίσση και το τραγούδι «Everything», το οποίο οι δύο καλλιτέχνιδες ερμήνευσαν και στη μεγάλη σκηνή του Jackie O' Beach, με τα πυροτεχνήματα να μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα. Οσοι είδαν από κοντά τη φετινή νικήτρια της Γιουροβίζιον μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, καθώς εκτός από υπέροχη φωνή, διαθέτει τρόπους, είναι ευγενική, ενώ έχει και πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς επειδή τους είδαν να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Επώνυμη καταγγελία έκαναν δύο νεαροί κατά αστυνομικών καθώς υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα ομοφοβικής επίθεσης, την ώρα που περπατούσαν πισμένοι χέρι χέρι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία συνέβη την περασμένη Παρασκευή. Όπως υποστηρίζουν ο Γιώργος Κουνάνης και ο Χάρης Βασιλάκης στην «Εφημερίδα των Συντακτών», οι αστυνομικοί προχώρησαν τόσο σε λεκτική όσο και σε σωματική βία.

Όταν τους είδαν πιασμένους χέρι χέρι άρχισαν να τους λένε: «Tι; ομοφοβία; ομοφυλόφιλη βία; τι είναι ομοφοβία; δεν προστατεύονται αυτά από τον νόμο, λες μ...κίες, έχεις γραφτεί στον δικηγορικό σύλλογο και τα λες αυτά; μας λέτε αυτά και μας κάνετε μαγκιές, εμείς ξέρουμε καλύτερα πλέον, τα έχουμε ισοπεδώσει όλα» ενώ λίγο αργότερα ο φερόμενος ως επικεφαλής της ομάδας άρπαξε τον έναν νεαρό από το χέρι και τον κόλλησε με δύναμη στον τοίχο, προκειμένου να του δείξει τι είναι «πραγματική βία».

Οι δύο νεαροί καταγγέλλουν επίσης πως το κέντρο της Άμεσης Δράσης αρνήθηκε να παρέμβει, και τους παρέπεμψε στη ΓΑΔΑ. «Από εκείνο το βράδυ βρισκόμαστε σε έναν ψυχολογικό κυκεώνα. Αισθανόμαστε εντελώς απροστάτευτοι. Νιώθουμε λες και βιαζόμαστε από αυτούς που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν», αναφέρουν οι νεαροί.

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι κατέγραψε το συμβάν στο πλαίσιο του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, ενώ ο εκπρόσωπός του, Παναγιώτης Δημητράς, καταγγέλλει με τη σειρά του την ολιγωρία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΗΠΑ: 2.518 διασώστες στην τραγωδία με τους Δίδυμους Πύργους τώρα έχουν καρκίνο!

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Περισσότεροι από 2.500 διασώστες οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έτρεξαν για βοήθεια στο διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ στις 9/11 του 2001, σύμφωνα με νέα σοκαριστικά στοιχεία, έχουν διαγνωστεί με καρκίνο. 

Πέρυσι, ο αριθμός ανήλθε σε 1.140, αλλά το νούμερο αυτό υπερδιπλασιάστηκε μέσα σε έναν χρόνο, καθώς νέες περιπτώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Υγείας του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο νοσοκομείο «Mount Sinai» στη Νέα Υόρκη από τους 37.000 αστυνομικούς, διασώστες και εθελοντές, οι 1.655 έχουν διαγνωστεί με καρκίνο. Ωστόσο, με την προσθήκη 863 πυροσβεστών, ο τραγικός αυτός αριθμός ανέρχεται στους 2.518 και δυστυχώς όσο νέες παρόμοιες υποθέσεις έρχονται στο φως τόσο θα αυξάνεται. 

Πολλοί από όσους ασθένησαν ζητούν αποζημίωση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Πρόσφατα ένας συνταξιούχος από την Νέα Υόρκη επικεφαλής Τμήματος της Πυροσβεστικής έλαβε αποζημίωση ύψους 1.500.000 δολαρίων ή 1.116.450 ευρώ από το Ομοσπονδιακό Ταμείο Αποζημίωσης Θυμάτων της 11/7 γιατί έχει νοσήσει από καρκίνο στους πνεύμονες και καρκίνο του παγκρέατος, που είναι μη εγχειρήσιμος. 

Ο 63χρονος πυροσβέστης προηγουμένως είχε ύψος 1,87 και ζύγιζε 108 κιλά. Σήμερα, έχει γίνει η σκιά του εαυτού του, έχοντας φτάσει τα 38 κιλά, καθώς έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. 

«Ελπίζω ότι θα σπεύσουν να εξετάσουν περισσότερες περιπτώσεις σαν τη δική μου, όπου δεν αναμένεται να ζήσουμε για πολύ ακόμα, είπε σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, προσθέτοντας: «Ήξερα ότι μία μέρα πολλοί από εμάς θα αρρωστήσουν».

Διαβάστε περισσότερα ...

ΣΟΚ στη Νέα Καρβάλη ΚΑΒΑΛΑΣ: Χτύπησε δολοφόνος με φόλα! ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

ΣΟΚ στη Νέα Καρβάλη ΚΑΒΑΛΑΣ: Χτύπησε δολοφόνος με φόλα! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για μια ακόμα φορά η κτηνωδία αδίστακτου ανθρώπου, χτύπησε κόκκινο!
Άλλος ένας οικόσιτος σκύλος έγινε το θύμα από κρούσμα φόλας στη Νέα Καρβάλη Καβάλας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Από τις πληροφορίες που είχαμε, ο σκύλος διέμενε σε χώρο οικίας οικογένειας, στον κήπο του σπιτιού, έφαγε δηλητηριασμένη τροφή που του πέταξε προφανώς κάτοικος της περιοχής.
Ο σκύλος όπως πληροφορηθήκαμε, ήταν χρόνια στην οικογένεια, από κουτάβι, ώσπου μεγάλωσε και απέκτησε δικό του χώρο στον κήπο του σπιτιού. Ήταν δεμένος τις περισσότερες ώρες, πήγαινε τη βόλτα του, ήταν φιλικός με όλους τους κατοίκους του χωριού, αλλά όπως καταλαβαίνουμε, κάποιος... για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, ήθελε το κακό του.
Ο σκύλος από το βράδυ του Σαββάτου (27-07-2014), φαινόταν περιέργως εξαντλημένος, με ασθενή αντανακλαστικά.
Το απόγευμα της επόμενης ημέρας ο ιδιοκτήτης του Άρη τον βρήκε να ξεψυχάει. Αμέσως κάλεσε στο τηλέφωνο τον αρμόδιο κτηνίατρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.
Η οικογένεια έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και από ότι φαίνεται, το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, για τον εντοπισμό του δράστη - δολοφόνου.

ΣΟΚ στη Νέα Καρβάλη ΚΑΒΑΛΑΣ: Χτύπησε δολοφόνος με φόλα! ΠΡΟΣΟΧΗ!Ο γλυκύτατος ΑΡΗΣ (foto 1)
ΣΟΚ στη Νέα Καρβάλη ΚΑΒΑΛΑΣ: Χτύπησε δολοφόνος με φόλα! ΠΡΟΣΟΧΗ!Ο γλυκύτατος ΑΡΗΣ (foto 2)
ΣΟΚ στη Νέα Καρβάλη ΚΑΒΑΛΑΣ: Χτύπησε δολοφόνος με φόλα! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ο γλυκύτατος ΑΡΗΣ (σε νεαρή ηλικία)

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed