Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

To Νέο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

To Νέο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Το Hellas Coin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα. Αλλάζουμε και δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Το Hellas Coin παράγεται από τον υπολογιστή σας δωρεάν. Απλά συνδέστε στο δίκτυο μέσω της εφαρμογής μας και ο υπολογιστής σας παράγει αυτόματα. Τα νομίσματα αποθηκεύονται στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι και τα διαχειρίζεστε όπως εσείς επιθυμείτε. Η μόνη φορολόγηση που υπάρχει είναι μικρότερη από 0,05 Cents κατά τις πληρωμές και τα νομίσματα επιστρέφονται πίσω στο δίκτυο. Επιστρέφουν πίσω στους χρήστες δηλαδή. Το Hellas Coin απευθύνεται σε όλους. Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν, είτε έχετε επιχείρηση και θέλετε να δεχτείτε πληρωμές με αυτό, σας είναι απαραίτητο!
To Νέο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Το Hellas Coin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα. Λέγοντας ψηφιακό εννοούμε πως δεν έχει υλική υπόσταση.
Με αυτό μπορείτε να πραγματοποιείται συναλλαγές, αγορές, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων σαν ιδιώτες η σαν εταιρείες. Δεν ελέγχεται από κανένα φορέα και οι συναλλαγές γίνονται ανώνυμα.
Το Hellas Coin δεν υπάγεται σε καμία φορολογία και παράγεται δωρεάν από τον υπολογιστή σας.
Είναι 100% νόμιμο. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε Euro μέσω υπηρεσιών τρίτων.
Η αξία του αυξομειώνεται βάση των ημερήσιων συναλλαγών.
Δημιουργώντας το πρώτο Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα επιδιώκουμε την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, να αλλάξουν τα πράγματα που λέει και ο λαός. Το Hellas Coin είναι καθαρά Ελληνικό νόμισμα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλοι μας.
Δεν δεχόμαστε να αυτοκτονούν οι Έλληνες για χρέη που δεν ευθύνονται. Δεν δεχόμαστε το μαύρο μέλλον της Νεολαίας. Δεν δεχόμαστε τους μισθούς πείνας των 300 Ευρώ. Αλλάζουμε νόμισμα. Αλλάζουμε το μέλλον μας, για εμάς και τα παιδιά μας.
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://www.grcoin.gr/

Τελευταία τροποποίησηΔευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 18:31
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto