Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΚΑΒΑΛΑ: Δείτε τι λέει η Τζόυς Ευείδη και η Ζωή Λάσκαρη για την κακοποίηση ζώων. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σάλος έχει προκληθεί στην Καβάλα, με την κακοποίηση αδέσποτων ζώων από υπαλλήλους του Δήμου, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπάθησαν να μαζέψουν τα τετράποδα.

Η αντιδήμαρχος Καβάλας, Κορίνα Χιώτη Πρασσά ζητάει τώρα να αποσυρθούν οι μηνύσεις από τους φιλοζωικούς συλλόγους εις βάρος της, και τάζει βραβεία για αντάλλαγμα!!!

Τα παραπάνω αδέσποτα, μάτωσαν, τραυματίστηκαν, αλλά κατά τα άλλα η δουλειά του Δήμου έγινε. Τα αδέσποτα ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ και δεν ΛΕΡΩΝΟΥΝ ποια τους δρόμους!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

 

Το ρεζίλι έφτασε να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια, με πλήθος επωνύμων να σχολιάζει αρνητικά ολόκληρη την πόλη.

Δείτε τι έγραψαν ενδεικτικά, η γνωστή ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, καθώς και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη.

ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ: "Τι γίνεται ρε παιδια στην Καβάλα ??? Δημοτικοι υπάλληλοι κυκλοφορουν με αποχες και πιανουν αδεσποτα...τα οποια αν κατάλαβα καλα θα καταληξουν στο δασος ????".

ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ: "Με θηλιές τραβολογούσαν οι απεσταλμένοι του Δήμου Καβάλας τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης για να τα στείλουν στο "φυσικό τους χώρο, που είναι το δάσος". Η αντιδήμαρχος καθαριότητας Κορίνα Χιώτη Πρασσα είναι η κυρία που προεκλογικά υποσχόταν "ανάσες για την πόλη της Καβάλας" αλλά δεν είχε αποσαφηνίσει πως στις προσδοκίες της ήταν να "κόψει τις ανάσες" και των απροστάτευτων ζώων. Το φιλοζωικό σωματείο της πόλης (ΑΙΣΩΠΟΣ) έχει την απόλυτη στήριξη όλων μας, κυρίως των ανθρώπων της πόλης, προκειμένου η κυρία Πρασσά να ξεπεράσει τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται σχετικά με το ποια τελικά είναι η ανθρώπινη και πια η ζωώδη συμπεριφορά."

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

dhloshtsanakagiakakopoihsh24092014

Στον φακό του Dailynewsgr.com μίλησε σήμερα η κα Δήμητρα Τσανάκα, η νέα Δήμαρχος στον Δήμο Καβάλας, σχετικά με τις φήμες περί κακοποίησης των αδέσποτων σκύλων που τις αποδόθηκαν κατά την διάρκεια περισυλλογής των αδέσποτων σκύλων. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες εκτάσεις εδώ και δύο ημέρες και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η κα Τσανάκα έκανε δηλώσεις περί του θέματος, ιδιαίτερα τόνισε πως κανένας από τους υπαλλήλους που προέβησαν στην περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων, δεν χρησιμοποίησαν βία ούτε είχαν «βάρβαρα» εργαλεία και ότι δέχτηκε «επίθεση» για την σωστή δουλειά που κάνει. Επίσης άφησε «αιχμές» για σχέσεις πολιτικές ατόμων, που υπάρχουν στα διάφορα φιλοζωικά σωματεία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτό είναι το Facebook των πλουσίων. 9.000 Ευρώ η εγγραφή!

Αν σας περισσεύουν μερικές χιλιάδες δολάρια και δεν ξέρετε πώς να τα ξοδέψετε… τι θα λέγατε να γινόσασταν μέλη του «Facebook» των πλουσίων;

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης των ανώτερων οικονομικών στρωμάτων ακούει στο όνομα «Netropolitan» και σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η εγγραφή και μόνο σε αυτό κοστίζει 9.000 δολάρια!

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ο πρώτος χρόνος διατήρησης του λογαριασμού, ενώ το ετήσιο κόστος «συντήρησής» του από εκεί και πέρα ανέρχεται στα 3.000 δολάρια.

Ανάμεσα στα οφέλη που προσφέρει η εγγραφή σε αυτήν την υπηρεσία περιλαμβάνεται η απεριόριστη χρήση αποθηκευτικών χώρων cloud και η… μη ύπαρξη διαφημίσεων.

Κατά τ’ άλλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με αυτά άλλων δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook.

Η υπηρεσία διατίθεται σε desktop και mobile browsers, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones and tablets τόσο σε iOS όσο και για Android συσκευές.

Το Netropolitan δημιούργησε ο συνθέτης James Touchi-Peters, ο οποίος ζει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

«Μόλις γίνει κανείς μέλος του Netropolitan έχει άμεσα πρόσβαση στα status updates και διάφορους χώρους συζητήσεων με τα υπόλοιπα μέλη. Κανείς μπορεί να δημιουργήσει ομάδες και να συμμετέχει σε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν τα πάντα: από τα καλύτερα κρασιά μέχρι κλασικά αυτοκίνητα και προτάσεις για διακοπές ανά τον κόσμο».

Τα μέλη του πρέπει να είναι άνω των 21 ετών και να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία.

Περί ορέξεως… Netropolitan!

 

ΠΗΓΉ: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Μίτσελ: Όλοι μας σέβονται

Η περσινή εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League είναι μια αφετηρία για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, όπως δηλώνει ο Μίτσελ στο περιοδικό της UEFA. Ο Ισπανός τεχνικός μιλά για την αυτοπεποίθηση που «έχτισε» η ομάδα του και το σεβασμό που κέρδισε, ενώ τονίζει πως η πρόκριση στους «16» θα ήταν μια καλή συνέχεια, παρότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες λόγω του υψηλού επιπέδου του ανταγωνισμού.

Επισημαίνει τις δυσκολίες από τις τροποποιήσεις στο ρόστερ της ομάδας τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, ενώ ποντάρει στο «φρούριο», όπως αποκαλεί ο ίδιος το «Καραϊσκάκη». Επίσης μιλά για την αγωνιστική φιλοσοφία του, τις απαιτήσεις από τους παίκτες του και τη συνεργασία μαζί τους.

Αναλυτικά, ο Μίτσελ μίλησε για:

-την περσινή πορεία στο Champions League: «Όλα ήταν πολύ καλά. Είχαμε ένα πλάνο με δύο βασικές όψεις: θέλαμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και έπρεπε να ήμασταν μια δυνατή και ενωμένη ομάδα για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση τώρα σε εμάς και οι όλοι σέβονται αυτά που πετύχαμε».

-τη φετινή πρόκληση: «Είναι μια παρόμοια κατάσταση με την περσινή σεζόν, αλλά αντί για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα, έχουμε φέτος στον όμιλο τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι πολύ συναρπαστικό για εμάς, καθώς έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε τον ελληνικό χαρακτήρα και τη δύναμη των ελληνικών ομάδων. Μοιάζουν να είναι πιο δυνατοί από εμάς, αλλά ξέρουμε ότι το γήπεδό μας είναι ένα… φρούριο!».

-την Ατλέτικο:
«Αυτή είναι η καλύτερη Ατλέτικο όλων των εποχών. Πρώτα από όλα, ως προπονητής είναι πρόκληση να μπορέσω να ανταγωνιστώ το δικό τους επίπεδο. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, καθώς κατάφερε να "μεταμορφώσει" μια ομάδα και να της δώσει ένα στιλ ποδοσφαίρου πολύ ανταγωνιστικό. Έχω πίστη σε ό,τι πετύχαμε την περσινή σεζόν, αλλά ξέρω παράλληλα ότι για να το επαναλάβουμε, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Η Ατλέτικο είναι μια ομάδα τρομερά ισχυρή, χωρίς καμία αδυναμία. Κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα, παρά τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν στο δυναμικό τους, διατηρώντας ταυτόχρονα το στιλ και το χαρακτήρα τους. Κι αυτό είναι το μονοπάτι που θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε και εμείς».


-την τωρινή κατάσταση του Ολυμπιακού: «Είχαμε ποδοσφαιριστές που πουλήθηκαν λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Δεν είμαστε μια τυπική ομάδα του Champions League. Σε ό,τι αφορά τους αριθμούς μας στην κατοχή της μπάλας, στην Ελλάδα έχουμε κατά μέσο όρο 16% περισσότερο σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό μας στις αναμετρήσεις του Champions League. Είναι κάτι ασυνήθιστο σε σχέση με τις 16 ομάδες που συμμετείχαν πέρσι στην πρώτη φάση των νοκ άουτ αγώνων (σ.σ.: στους "16") και είμαστε η μοναδική ομάδα που πούλησε περισσότερους παίκτες από όσους απέκτησε. Αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο και μια ώθηση για να ψάξουμε για νέες αγωνιστικές μεθόδους».

-τα βήματα προόδου του Ολυμπιακού: «Αυτό που επιδιώκουμε να πετύχουμε είναι να έχουμε συνέπεια. Είχαμε πει πως θέλουμε να φτάσουμε στη φάση των "16" την περασμένη χρονιά, οπότε θα μπορούσατε να πείτε πως πρόοδος για μας θα σήμανε να φτάναμε φέτος στα προημιτελικά. Εάν φτάσουμε και πάλι στη φάση των "16" θα είναι ένα βήμα μπροστά, ώστε να εδραιώσουμε έτσι την επιτυχία της περασμένης περιόδου. Κάθε χρόνο οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες».

-τη σημασία του πρώτου γκολ σε έναν αγώνα Champions League, καθώς το 74% των ομάδων που προηγούνται νικούν στο τέλος: «Δεν δίνω και τόσο μεγάλη προσοχή και σημασία στα στατιστικά, αλλά το συγκεκριμένο είναι αρκετά σημαντικό. Αποδεικνύει την αξία του γκολ, η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη. Σκοράροντας αποκτάς πλεονέκτημα, ανεξάρτητα από το πόσο ισορροπημένος μπορεί να είναι ένας αγώνας μέχρι εκείνο το σημείο. Το γκολ σου δίνει τεράστιο αβαντάζ και όταν πετύχεις ένα τέρμα, πρέπει να σκέφτεσαι ακόμα πιο γρήγορα».

-την προσαρμοστικότητα των παικτών: «Οφείλουν να ξέρουν την ιδέα ενός συστήματος και πως αυτό βρίσκει εφαρμογή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο θεμελιώδη πράγματα που πρέπει να έχει ένας παίκτης είναι η ποιότητα και η πρωτοβουλία. Πρέπει να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις στο γήπεδο, τις οποίες ο προπονητής δεν μπορεί να πάρει. Πρέπει να είναι ευφυής και να έχει ταλέντο. Όταν έχει ταλέντο δεν σημαίνει μονάχα ότι μπορεί να βγάλει μια μπαλιά 30 μέτρων, αλλά πως μπορεί να κρατήσει τη μπάλα μακριά από τους αντιπάλους του και να τη μεταβιβάσει σωστά στους συμπαίκτες σου».

-τη σημασία του ελέγχου ενός αγώνα:
«Αυτό είναι θεμελιώδες στο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα χρειάζεται να έχει χαρακτήρα, να επιβάλλει το ρυθμό της και να κυριαρχεί στον αγώνα. Λέγοντας αυτό εννοώ πως ότι ο έλεγχος του αγώνα δεν σημαίνει μονάχα να έχει την κατοχή της μπάλας. Είναι να μπορεί να… ελέγχει τον αντίπαλο πιέζοντάς τον και στην άμυνα και στην επίθεση».


-το αν το όνομα που έκανε ως ποδοσφαιριστής τον βοήθησε στην προπονητική του καριέρα:
«Δεν είναι αυτό σημαντικό για εμένα, αλλά είναι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Εάν κάποιοι παίκτες είναι καλύτεροι από ό,τι ήμουν εγώ, μπορεί να προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Στα πρώτα πέντε λεπτά στα αποδυτήρια, εάν δεν δείξεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και την προσωπικότητά σου, ο ποδοσφαιριστής το αντιλαμβάνεται και επιδιώκει να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία σου».


-τη σχέση με τους συνεργάτες και τους παίκτες του: «Είμαστε πολύ ανοικτοί στον καθένα. Ίσως να κάνουμε λάθη, αλλά είμαστε εκεί. Δημιουργούμε έναν προσωπικό δεσμό με τον καθένα ποδοσφαιριστή. Εάν χρειαστώ από έναν συγκεκριμένο παίκτη κάποια πράγματα και μας δείξει την ποιότητά του, θα τον ανταμείψω για αυτό. Αν αυτό αποδειχθεί πως είναι λάθος, τουλάχιστον έχω προσπαθήσει και ήμουν ειλικρινής με τον καθένα».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Άδειο το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις 8 ή 9 Οκτωβρίου μετά την απόρριψη της προσφυγής της πράσινης ΚΑΕ στο ΑΣΕΑΔ. Οι νταμπλούχοι ήλπιζαν σε ανατροπή της ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών με πρόστιμο 5.000 ευρώ για κάποια παρατράγουδα στους περσινούς τελικούς.

«Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ μετά την συμπλήρωση, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, επτά (7) επιπλήξεων, κατόπιν προειδοποιήσεων, οι οποίες έγιναν με την κοινοποίηση προς αυτήν των υπ’ αριθμ. 8/23-1-2014, 34/26-5-2014, 38/30-5-2014 και 43/12-6-2014 αποφάσεών του Δικαιδοτικού Οργάνου, που επέβαλαν τις ποινές επίπληξης, επιβάλλεται: Ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ΕΥΡΩ, (άρθρο 30 παρ. 1 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών).

Οι αποφάσεις που αφορούν διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) εκτελούνται την επόμενη από την έκδοσή τους αγωνιστική ημέρα κατά την οποία η Κ.Α.Ε. είναι γηπεδούχος, εκτός εάν μεταξύ της έκδοσης της απόφασης και της τέλεσης του αγώνα μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερο από πέντε ημέρες, οπότε η απόφαση εκτελείται τη μεθεπόμενη αγωνιστική. Για τον υπολογισμό των πέντε (5) ημερών δεν υπολογίζεται η ημέρα έκδοσης της απόφασης και η ημέρα τέλεσης του αγώνα. Σε περίπτωση που η ανωτέρω πειθαρχική ποινή (ποινή αποκλεισμού μια αγωνιστικής ημέρας) δεν μπορεί να εκτιθεί για οποιονδήποτε λόγο κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου στην οποία επιβάλλεται, αυτή μεταφέρεται και εκτίεται στον πρώτο κατά σειρά εντός έδρας αγώνα (πρωταθλήματος ή κυπέλλου) της υπαίτιας ΚΑΕ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αριθμ. 85/23-9-2014 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της υπ’ αριθμ. 44/12-6-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Γκεστ σταρ σε ελληνική σειρά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

  • Δημοσιεύτηκε στην Media
Tα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός κάνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος θα εμφανιστεί ως γκεστ σταρ σε ελληνική σειρά που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Λόγω και του γεγονότος ότι αυτή τη στιγμή δεν συνεργάζεται με κάποιον σύλλογο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αποδέχθηκε την πρόταση του γνωστού σεναριογράφου-σκηνοθέτη, Αλέξανδρου Ρήγα να συμμετάσχει στη σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο πρώην διεθνής άσος διατηρεί φιλική σχέση με τον κ. Ρήγα και είπε το «ναι», παρότι κατά καιρούς είχε αρνηθεί πολλές προτάσεις για ανάλογα γκεστ σε σειρές ή εκπομπές.

«Δεν με είχε κεντρίσει κάποια από αυτές», τόνισε ο ποδοσφαιριστής στη Real News και προσθέτει πως «η φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον δημιουργό της σειράς με έπεισε να το αποτολμήσε με χαρά και με άγχος».

Σε μία από τις σκηνές που συμμετέχει, όπως λέει ο Σεϊταρίδης που... υποδύεται τον εαυτό του στη σειρά «εισβάλλω στο κομμωτήριο που δουλεύει η Ντόντο (κατά κόσμον Παρθένα Χοζορίδου) για να της πω πόσο τη θέλω, μετά την περιμένω με τη μηχανή μου έξω από τη δουλειά της και την παίρνω για το σπίτι μου και αργότερα τρώω… χυλόπιτα, αλλά μην τα προδώσουμε όλα!».

Πηγή: sport-fm.gr
Διαβάστε περισσότερα ...

Δύο ακόμα φιλικά για την Α.Ε.Κ.

Το πρωτάθλημα της Football League αργεί, αλλά η ΑΕΚ δεν θα… κάθεται. Φιλικά με Λαμία και Πιερικό εκτός έδρας έκλεισαν οι «κιτρινόμαυροι».

Με την ημερομηνία έναρξης της Football League να αγνοείται, ο Τραϊανός Δέλλας ήθελε παιχνίδια για να διατηρεί τους παίκτες της ΑΕΚ σε αγωνιστική εγρήγορση. Κι επειδή η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου αργεί (28/10), οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε κλείσιμο δύο δυνατών φιλικών εκτός έδρας.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή, απέναντι στη Λαμία στις 18:00 και η συνέχεια θα δοθεί το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Πιερικό στις 19:00.

Η ανακοίνωση της Λαμίας: «Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα πραγματοποιήσει δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωση του Πιερικού: «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα φιλοξενήσει την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Σάββατο 04/10/2014 και ώρα 19:00».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Έξαλλος ο Μιχαλόπουλος με τον Καπουτζίδη. Τα βρόντηξε κι έφυγε!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Αποχώρησε λίγα 24ωρα προτού αρχίσουν τα γυρίσματα, τινάζοντας στον αέρα την παραγωγή και ματαιώνοντας τη μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς που ετοιμάζει για το Mega ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την «Εθνική Ελλάδος», αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους συντελεστές, με πρώτο και καλύτερο τον σεναριογράφο. Η παραίτησή του ναι μεν αιφνιδίασε τον Καπουτζίδη, το καστ και το κανάλι, όχι όμως την εταιρία παραγωγής και αυτό διότι οι πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να κατηγόρησε την εταιρία παραγωγής Καραγιάννη για την αποχώρησή του.


Καλά πληροφορημένες πηγές αποκαλύπτουν πως το πρόσφατο ραντεβού του ηθοποιού με τον παραγωγό της σειράς, Γιώργο Καραγιάννη, του στούντιο Κάπα, έφερε τη ρήξη και κατόπιν την αποχώρησή του. Η συζήτηση αφορούσε την αμοιβή του Μιχαλόπουλου, ώστε να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας. Φαίνεται πως οι δύο άνδρες ήρθαν σε σφοδρή διαφωνία για τα χρήματα που έπρεπε να πάρει ο ηθοποιός, με το παζάρι να είναι σκληρό και τα επιχειρήματα πολλά, εκατέρωθεν. Ο πρωταγωνιστής μάλιστα υποστήριζε πως τυγχάνει μεγάλης αγάπης από τον κόσμο, ότι φέρνει καλά νούμερα στις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί και πως τα ΜΜΕ έγραψαν διθυράμβους για την επιστροφή του.

Ψάχνουν αντικαταστάτη

Η άλλη πλευρά, όπως λένε πληροφορίες, πρότασσε το θέμα της κρίσης, της ακριβής παραγωγής και του μεγάλου καστ. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος με πολύ ευγενικό τρόπο σηκώθηκε από την καρέκλα του και με περίσσια ευγένεια ευχαρίστησε τον παραγωγό και του ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει καταφέρει να τον πείσει, αλλά από τη στιγμή που η παραγωγή είναι αντίθετη με τις οικονομικές απαιτήσεις του ηθοποιού, μάλλον η επιστροφή φαίνεται θολή. Από την άλλη, το κανάλι ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του, ώστε να μη βγει πολύ εκτός προγραμματισμού. «Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει γράψει ένα ωραίο σενάριο και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Μου άρεσε ο ρόλος που μου πρότειναν, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη» είχε δηλώσει στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό ο Πάνος Μιχαλόπουλος, σκορπίζοντας χαρά στους θαυμαστές του που περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας.

Διαβάστε περισσότερα ...

Σοκ! Μετέδωσε εσκεμμένα τον ιό του AIDS στον σύντροφό του

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Για πρώτη φορά καταχωρήθηκε στα δικαστήρια της Κύπρου ποινική υπόθεση που αφορά μετάδοση του ιού του HIV/AIDS με πρόθεση. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε χθες την καταχώριση κατηγορητηρίου από ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο, χωρίς να προηγηθεί καταγγελία και διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση, πρόκληση σωματικής βλάβης και αμέλεια για τη διάδοση νόσου επικίνδυνης για τη ζωή (HIV/AIDS). Οι κατηγορίες, που θεωρούνται σοβαρές και επισύρουν ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια, στρέφονται εναντίον ατόμου 45 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόσωπο, 29 ετών, κατήγγειλε ότι μολύνθηκε με τον ιό του AIDS από 45χρονο άτομο, με πρόθεση. Φερόμενο θύμα και θύτης είναι Ελληνοκύπριοι. Κατόπιν διερεύνησης του παραπόνου από το ΚΥΦΑ, διαπιστώθηκε ότι τα δυο άτομα γνωρίστηκαν στις αρχές του 2013 και συνήψαν σχέση. Σύμφωνα με την καταγγελία, το κατηγορούμενο άτομο δεν δεχόταν να πάρει προφυλάξεις κατά τις σεξουαλικές επαφές του με το παραπονούμενο άτομο. Μετά από μερικούς μήνες σχέσης, το κατηγορούμενο άτομο, για άγνωστους λόγους, διέκοψε κάθε επαφή με τον παραπονούμενο.

Τον Αύγουστο του 2014 το 29χρονο άτομο παρουσίασε προβλήματα υγείας και προέβη σε αιματολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα κρατικού χημείου ήταν θετικά στον ιό ΗIV.

Σύμφωνα με έρευνα του ΚΥΦΑ, ο 45χρονος είναι οροθετικός από το 1990 και έχει εκδηλώσει την ασθένεια του AIDS. Πληροφορίες που κάνουν λόγο για παράπονα από δυο πρόσωπα εναντίον του 45χρονου για τα ίδια αδικήματα.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed