Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΚΑΒΑΛΑ: Δείτε τι λέει η Τζόυς Ευείδη και η Ζωή Λάσκαρη για την κακοποίηση ζώων. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ

Σάλος έχει προκληθεί στην Καβάλα, με την κακοποίηση αδέσποτων ζώων από υπαλλήλους του Δήμου, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπάθησαν να μαζέψουν τα τετράποδα.

Η αντιδήμαρχος Καβάλας, Κορίνα Χιώτη Πρασσά ζητάει τώρα να αποσυρθούν οι μηνύσεις από τους φιλοζωικούς συλλόγους εις βάρος της, και τάζει βραβεία για αντάλλαγμα!!!

Τα παραπάνω αδέσποτα, μάτωσαν, τραυματίστηκαν, αλλά κατά τα άλλα η δουλειά του Δήμου έγινε. Τα αδέσποτα ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ και δεν ΛΕΡΩΝΟΥΝ ποια τους δρόμους!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

 

Το ρεζίλι έφτασε να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια, με πλήθος επωνύμων να σχολιάζει αρνητικά ολόκληρη την πόλη.

Δείτε τι έγραψαν ενδεικτικά, η γνωστή ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, καθώς και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη.

ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ: "Τι γίνεται ρε παιδια στην Καβάλα ??? Δημοτικοι υπάλληλοι κυκλοφορουν με αποχες και πιανουν αδεσποτα...τα οποια αν κατάλαβα καλα θα καταληξουν στο δασος ????".

ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ: "Με θηλιές τραβολογούσαν οι απεσταλμένοι του Δήμου Καβάλας τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης για να τα στείλουν στο "φυσικό τους χώρο, που είναι το δάσος". Η αντιδήμαρχος καθαριότητας Κορίνα Χιώτη Πρασσα είναι η κυρία που προεκλογικά υποσχόταν "ανάσες για την πόλη της Καβάλας" αλλά δεν είχε αποσαφηνίσει πως στις προσδοκίες της ήταν να "κόψει τις ανάσες" και των απροστάτευτων ζώων. Το φιλοζωικό σωματείο της πόλης (ΑΙΣΩΠΟΣ) έχει την απόλυτη στήριξη όλων μας, κυρίως των ανθρώπων της πόλης, προκειμένου η κυρία Πρασσά να ξεπεράσει τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται σχετικά με το ποια τελικά είναι η ανθρώπινη και πια η ζωώδη συμπεριφορά."

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto