Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ !!! ΚΩΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

simitsisaisopos26092014

Με μεγάλη μας έκπληξη, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου διαβάσαμε μια δήλωση, στο προσωπικό προφίλ στο facebook, του πρώην Δημάρχου Καβάλας , κ. Κωστή Σιμιτσή, ο οποίος έγραψε τα εξής παρακάτω:


«Απίστευτο!
Η κ. Τσανάκα, δήμαρχος Καβάλας, μόλις πριν από λίγο δήλωσε ξεκάθαρα στο Ena Chanel πως όλη αυτή η φασαρία για τα αδέσποτα κρύβει πολιτική σκοπιμότητα. Κι αυτό γιατί επίκεινται τα πορίσματα για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και για τους Παιδικούς Σταθμούς.
Με τον φιλοζωικό σύλλογο "Αίσωπος" ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις. Με τον τότε πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ τραβούσα τα πάνδεινα, ιδίως από επικοινωνιακή άποψη. Ποτέ δεν αμφισβήτησα όμως τις προθέσεις κανενός. Ακόμη κι όταν έκανε μήνυση για τη δήθεν παράνομη λειτουργία του Κυνοκομείου (αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι) ή όταν απευθύνθηκε στην Εισαγγελία αλλά και στον Συνήγορο του Πολίτη για άλλα θέματα. Σεβόμουν τη δουλειά και τις προσπάθειες καθενός και θεωρούσα ότι ο ζήλος όσων ασχολούνται με τα κοινά, ακόμη κι όταν είναι υπερβάλλων, είναι συνάμα και απαραίτητος για τη λειτουργία της κοινωνίας μας. Και κάναμε πολλές κοινές προσπάθειες για να πετύχουμε έστω και κάτι μικρό, κάτι λίγο αλλά περισσότερο και καλύτερο από το τίποτε.
Ψυχραιμία λοιπόν. Κανείς δεν είναι όργανο κανενός. Ούτε φερέφωνο και ύπουλος πραγανδιστής. Ας το αναγνωρίσει αυτό η δήμαρχος αφήνοντας κατά μέρος τις εντόπιες συνομωσιολογίες. Έχει χρόνο μπροστά της να δείξει τη δουλειά της και να διορθώσει χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες εκείνα που της έδωσαν εντολή οι Καβαλιώτες. »


Εμείς είχαμε την εντύπωση πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ Σιμιτσή – «Αισώπου», παρά μόνο οι καθημερινές «τριβές» ρουτίνας που πάντα υπάρχουν, χωρίς όμως να αγγίζουν μεγάλους τόνους. Δηλαδή τι θέλει να μας πει τώρα ο κ. Σιμιτσής ? Γιατί και με την νέα Δήμαρχο Καβάλας υπάρχει ρήξη πάλι με το εν’ λόγο φιλοζωικό σωματείο ?
Μήπως κάτι δεν πάει καλά ? Μήπως υπάρχουν απόψεις που διίστανται ? Το περίεργο είναι, πως και οι δύο Δήμαρχοι τέως και νυν δεν είχαν και δεν έχουν λόγο να μην στηρίξουν τις ενέργειες των σωματείων, ειδικά των φιλοζωικών που παίζουν ένα τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή συμβίωση ανθρώπων και αδέσποτων στην ίδια πόλη.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ - ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

tsanakakakopoihsh26092014

Δήμητρα Τσανάκα: “Αδειασε” την αντιδήμαρχο και έκανε άνοιγμα προς τα Φιλοζωικά Σωματεία !


Συνέντευξη τύπου με αφορμή τον θόρυβο που ξέσπασε έπειτα από άστοχες ενέργειες δημοτικών υπαλλήλων και της αντιδημάρχου σχετικά με την περισυλλογή αδέσποτων σκύλων έδωσε το πρωί της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου 2014 η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Η δήμαρχος της Καβάλας δήλωσε σοκαρισμένη και πικραμένη σχετικά με τα χιλιάδες αρνητικά έως και υβριστικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πανελλαδικό επίπεδο τόσο για την ίδια και για τον θεσμό που εκπροσωπεί, όσο και για την αντιδήμαρχο Κορίνα Πρασσά και τους δημοτικούς υπαλλήλους που, σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε, στην προσπάθειά τους να περισυλλέξουν αδέσποτο σκύλο από το κέντρο της πόλης τον βασάνισαν και τον τραυμάτισαν. Ωστόσο και σε αντίθεση με το ύφος γραφής του χθεσινού δελτίου τύπου που εκδόθηκε από την Δημαρχεία, η Δήμητρα Τσανάκα πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών αναλαμβάνοντας προσωπικά όλη την ευθύνη για όσα έγιναν από την Αντιδημαρχεία, παραδεχόμενη εμμέσως και τα λάθη της αντιδημάρχου.

Ετσι σε ύφος και στυλ εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό της “νεοφώτιστης” όπως την αποκάλεσε αντιδημάρχου Κορίνας Πρασσά, η δήμαρχος Καβάλας όχι μόνο δεν “τράβηξε το σχοινί” των προκλητικών και εμπρηστικών δηλώσεων αλλά έδρασε “πυροσβεστικά” τείνοντας χείρα φιλίας προς τα δύο Φιλοζωικά Σωματεία της Καβάλας (την ύπαρξη των οποίων στην πόλη χαρακτήρισε ως “δείγμα πολιτισμού”) ζητώντας την καλόπιστη συνεργασία τους όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος ενώ σε μία κίνηση που εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες και σχολιάστηκε από πολλούς ως “άδειασμα” της αντιδημάρχου, όχι μόνο δεν απαίτησε να αποσυρθεί η μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατατέθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο “Αίσωπος” αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 μπροστά στο Δημαρχείο εναντίον όλων όσων κακοποιούν ζώα!

Δείτε το σχετικό Video:

 

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΕΚ: Σε ζωντανή μετάδοση το χτίσιμο του νέου γηπέδου!

Την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε μέρα σε ζωντανή μετάδοση το χτίσιμο της Αγιάς Σοφιάς θα έχουν τα εκατομμύρια Ενωσίτες όλου του πλανήτη. Πρόκειται για μια ιδεα του Δημήτρη Μελισσανίδη που θα υλοποιηθεί μέσω της νέας επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπάρχει ήδη έτοιμη η υποδομή.

Για τον σκοπό αυτό όταν αρχίσουν τα έργα θα τοποθετηθούν κάμερες στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι οπαδοί της ομάδας σε όλο τον πλανήτη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μέσω Live Streaming από το πρώτο λεπτό μέχρι την ολοκλήρωση το έργου - όνειρο ζωής για κάθε Αεκτζή.

Από την πρώτη στιγμή ο Μελισανίδης είχε κάνει ξεκάθαρο πως η Αγιά Σοφιά ειναι όλων των φίλων της Ένωσης που ζουν και αναπνέουν για την στιγμή που η ΑΕΚ θα επιστρέψει σπίτι της και για αυτό θα κάνει αυτή την προσφορά σε όλους για να μην χάσουν ούτε λεπτό από το μεγάλο έργο.

Πηγή:www.filathlos.gr

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed