Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ !!! ΚΩΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ !

simitsisaisopos26092014

Με μεγάλη μας έκπληξη, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου διαβάσαμε μια δήλωση, στο προσωπικό προφίλ στο facebook, του πρώην Δημάρχου Καβάλας , κ. Κωστή Σιμιτσή, ο οποίος έγραψε τα εξής παρακάτω:


«Απίστευτο!
Η κ. Τσανάκα, δήμαρχος Καβάλας, μόλις πριν από λίγο δήλωσε ξεκάθαρα στο Ena Chanel πως όλη αυτή η φασαρία για τα αδέσποτα κρύβει πολιτική σκοπιμότητα. Κι αυτό γιατί επίκεινται τα πορίσματα για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και για τους Παιδικούς Σταθμούς.
Με τον φιλοζωικό σύλλογο "Αίσωπος" ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις. Με τον τότε πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ τραβούσα τα πάνδεινα, ιδίως από επικοινωνιακή άποψη. Ποτέ δεν αμφισβήτησα όμως τις προθέσεις κανενός. Ακόμη κι όταν έκανε μήνυση για τη δήθεν παράνομη λειτουργία του Κυνοκομείου (αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι) ή όταν απευθύνθηκε στην Εισαγγελία αλλά και στον Συνήγορο του Πολίτη για άλλα θέματα. Σεβόμουν τη δουλειά και τις προσπάθειες καθενός και θεωρούσα ότι ο ζήλος όσων ασχολούνται με τα κοινά, ακόμη κι όταν είναι υπερβάλλων, είναι συνάμα και απαραίτητος για τη λειτουργία της κοινωνίας μας. Και κάναμε πολλές κοινές προσπάθειες για να πετύχουμε έστω και κάτι μικρό, κάτι λίγο αλλά περισσότερο και καλύτερο από το τίποτε.
Ψυχραιμία λοιπόν. Κανείς δεν είναι όργανο κανενός. Ούτε φερέφωνο και ύπουλος πραγανδιστής. Ας το αναγνωρίσει αυτό η δήμαρχος αφήνοντας κατά μέρος τις εντόπιες συνομωσιολογίες. Έχει χρόνο μπροστά της να δείξει τη δουλειά της και να διορθώσει χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες εκείνα που της έδωσαν εντολή οι Καβαλιώτες. »


Εμείς είχαμε την εντύπωση πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ Σιμιτσή – «Αισώπου», παρά μόνο οι καθημερινές «τριβές» ρουτίνας που πάντα υπάρχουν, χωρίς όμως να αγγίζουν μεγάλους τόνους. Δηλαδή τι θέλει να μας πει τώρα ο κ. Σιμιτσής ? Γιατί και με την νέα Δήμαρχο Καβάλας υπάρχει ρήξη πάλι με το εν’ λόγο φιλοζωικό σωματείο ?
Μήπως κάτι δεν πάει καλά ? Μήπως υπάρχουν απόψεις που διίστανται ? Το περίεργο είναι, πως και οι δύο Δήμαρχοι τέως και νυν δεν είχαν και δεν έχουν λόγο να μην στηρίξουν τις ενέργειες των σωματείων, ειδικά των φιλοζωικών που παίζουν ένα τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή συμβίωση ανθρώπων και αδέσποτων στην ίδια πόλη.

Τελευταία τροποποίησηΣάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 01:25
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto