Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΣΑΜΑΡΑΣ. ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

samarasprodoths15022015

ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΡΧΙΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΞΕΦΥΓΕ !

Κείμενο το οποίο στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και το οποίο χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας σαν… «εμπόδιο» στο να βοηθηθεί η χώρα, υπέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

Το κείμενο στρέφεται εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης αναφέροντας ότι πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων. Οι υπογράφοντες αποκρύπτουν τα πρόσφατα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους στο 180% του ΑΕΠ ενώ παρουσιάζουν τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα (το οποίο δεν περιλαμβάνει την αποπληρωμή των τόκων των δανείων) σαν ένδειξη ανάπτυξης.

Στο ίδιο κείμενο, με σαφώς αντιρωσικούς τόνους, εκφράζεται αλληλεγγύη στον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, την επικράτηση του οποίου είχε προαναγγείλει το Στειτ Ντιπάρτμεντ, πριν από την πραξικοπηματική ανατροπή της προηγούμενης κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα σημειώνει το infowar.gr

Αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα σαν μπανανία το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα φαίνεται ότι χρησιμοποιεί αυτόματους μεταφραστές για τα κείμενά του και έτσι στην επίσημη σελίδα του η ανακοίνωση στα Ελληνικά περιλαμβάνει απίστευτα μαργαριτάρια.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι “η Ελλάδα είναι πίσω στην ανάπτυξη” και κάτι για “κεφάλια του ΕΛΚ”

Ολόκληρη η ξεκαρδιστική ανακοίνωση από τη σελίδα του ΕΛΚ:

Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Κατά τη συνάντηση αυτή, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τόνισαν την ετοιμότητά τους να βρουν μια λύση για τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν θα θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο της διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά . «Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδα να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά.

Οι θυσίες του λαού της Ελλάδα δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο με μονομερή συμπεριφορά. Πρωθυπουργός Τσίπρας οφείλει να τηρεί όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε . η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους ανθρώπους της Ελλάδα προκειμένου να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα τους? καλούμε τον Πρωθυπουργό Τσίπρας δεν αποτελεί εμπόδιο στο να βοηθήσει τους ανθρώπους της Ελλάδα “, εξήγησε ο Πρόεδρος του ΕΛΚ , Joseph Daul , μετά τη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ. κεφάλια του ΕΛΚ κρατών και κυβερνήσεων και ηγετών της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής ομόφωνα απέτισε φόρο τιμής στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά.

“Η χώρα είναι πίσω στην ανάπτυξη και η ανεργία μειώνεται. Στην Ελλάδα, όπως και στην Ισπανία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Κύπρος, ΕΛΚ-οδήγησε τις κυβερνήσεις πήραν τις σωστές οικονομικές αποφάσεις για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Βεβαίως, στην Ελλάδα θα ήταν πιο δύσκολο και πήρε περισσότερο χρόνο, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς θέσει τη χώρα στην πορεία της προς τη σταθερότητα και την εμπιστοσύνη ανάκτηση. Τώρα είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού Τσίπρας να εργαστούν από κοινού με τους εταίρους της στην Ελλάδα να καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα πλήξει τους ανθρώπους της Ελλάδα “, του ΕΛΚ πρόεδρος Daul συνέχισε. οι ηγέτες του ΕΛΚ παρόντες στη Σύνοδο Κορυφής εξέφρασε επίσης την αλληλεγγύη με το λαό της Ουκρανίας, δήλωσε την πλήρη εμπιστοσύνη τους στον Πρόεδρο Poroshenko και τον Πρωθυπουργό Yatsenyuk , και χαιρέτισε τις προσπάθειες που οδηγούν από την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ . “Τα όπλα στο έδαφος της Ουκρανίας θα πρέπει να καθοριστούν.

Οι ηγέτες του ΕΛΚ εξέφρασε την ελπίδα ότι η συμφωνία Μινσκ θα είναι σεβαστή και θα οδηγήσει σε βελτίωση της κατάστασης επί τόπου. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι ο Πρόεδρος Poroshenko και ο πρωθυπουργός Yatsenyuk θα κάνει ό, τι είναι στην αρμοδιότητά τους να μειώνω την κατάσταση. Εμείς αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν , να τηρούν επίσης κάθε ενιαία δέσμευση που έκανε στο Μινσκ. Το ΕΛΚ θα σταθεί από την ουκρανική κυβέρνηση για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για να επιστρέψει την Ουκρανία προς τη σταθερότητα και τις οικονομικές επιδόσεις », κατέληξε ο πρόεδρος Daul.

Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=277233

Διαβάστε περισσότερα ...

ΦΡΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ: Άνοιξε τα ΧΑΡΤΙΑ του ο ΣΥΡΙΖΑ- Διαβάστε τους ΝΟΜΟΥΣ του ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ και ψάξτε ΒΟΥΝΑ για να ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!

frikhsyrizatsaiprasnomoi15022015

Η αγαπητή κυβέρνηση του Τσίπρα που ο Ελληνικός λαός υπερψήφισε, βάζει τέλος στην Ορθοδοξία και στα "πιστεύω" των Ελλήνων, με τους νόμους που θα ψηφίσει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά «η Εκκλησία και κράτος πρέπει να διαχωριστούν αλλά αυτή η πορεία είναι μακριά και δύσκολη. Τα βήματα προς την κατεύθυνση ανεξαρτησίας κράτους- εκκλησίας μπορούν να γίνουν σύντομα».
Διαβάστε τους Νόμους…
1. Κατάργηση μισθοδοσίας των ιερέων από το κράτος.
2. Ειδικός φόρος σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην εκκλησία.
3. Κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της πρωινής προσευχής στο σχολείο.
4. Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και αντικατάστασή του από μάθημα επιστημονικού και όχι κατηχητικού προσανατολισμού.
5. Κατάργηση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία.
6. Κατάργηση των Στρατιωτικών παρελάσεων.
7. Κατάργηση Μαθητικών παρελάσεων.
8. Κατάργηση ορκωμοσίας στον Στρατό.
9. Αντικατάσταση της φράσης: “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδας” από την ορκωμοσία.
10. Κατάργηση του άρθρου 105 περί ειδικού καθεστώτος του Αγίου Όρους.
11. Πλήρης κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος σε κρατικά αρχεία και έγγραφα.
12. Κατάργηση αγιασμού, εκκλησιασμού, προσευχής, δοξολογίες, τρισάγια, θείες λειτουργίες σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες.
13. Ελευθερία έκφρασης, και κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας στα Θεία
14. Κατάργηση της εορτής των τριών Ιεραρχών σαν προστατών των ελληνικών γραμμάτων.
15. Κατάργηση ορκωμοσίας στα δικαστήρια.
16. Κατάργηση χρηματοδότησης για μεταφορά του Αγίου Φωτός
17. Κατάργηση χρηματοδότησης για την εορτή του Αγιασμού των υδάτων.

Πηγή: atheatignosi.blogspot

Διαβάστε περισσότερα ...

Μ. Καρχιμάκης προς κυβέρνηση: Ακυρώστε τον ευνοϊκό νόμο για τους φοροφυγάδες !

karximakisforofygades15022015

Μ. Καρχιμάκης: πρός κυβέρνηση: Έχετε πολιτική υποχρέωση να ακυρώσετε τον νόμο του 2013,αμνηστευσης πιθανών φοροφυγάδων για 9 ολόκληρα χρόνια, από εμβάσματα του εξωτερικού, γράφει το στέλεχος του Κινήματος δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Η παραγραφή με νόμο το καλοκαίρι του 2013 των ελέγχων, για εννέα ολόκληρα χρόνια, όλων όσων έβγαλαν στο εξωτερικό με εμβάσματα πιθανά αφορολόγητα ποσά, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ μέσα στην κρίση την ώρα που ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βιώνει αξεπέραστα προβλήματα .
Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ακυρώσει τον νόμο 4174/26-7-2013,που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια από το 2000 μέχρι το 2008 …..
Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να επαναφέρει με νόμο (αξιοποιώντας την πρόταση Γρήγορη Νιώτη και 27 βουλευτών που απέρριψε ο Β. Βενιζέλος το 2012)τον αναδρομικό διασταυρωτικοί έλεγχο από το έτος 2000 και μετά για όλους όσους έβγαλαν με εμβάσματα τα χρήματα τους στο εξωτερικό, εάν έχουν φορολογηθεί,
που υπολογίζονται γύρω στα 300 δις ευρώ.
Ο συμβολισμός και η ουσία της επανανομοθέτησης των ελέγχων αυτών από το 2000 και μετά θα αποτελέσει ενα μήνυμα ελπίδας και δικαιοσύνης, για όλους όσους δοκιμάστηκαν από την κρίση, βάζοντας ανάχωμα στην παραπέρα επιβάρυνση των θυμάτων της κρίσης .
Η διεκδίκηση αύτη ήταν μια διαρκής προσπάθεια από την ΚΙΝΗΣΗ των 75 που αγνόησε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων.
Η άμεση αντιμετώπιση κατάργησης αυτής της άδικης και χαριστικής ρύθμισης αποτελεί πρώτιστο καθήκον της νέας κυβέρνησης ,που θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων από την φορολόγηση που απέφυγαν πιθανοί φοροφυγάδες ,αλλα και στην δίκαιη κατανομή των βαρών της κρίσης.
Ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί ποιοι πόσοι και γιατί καλύφθηκαν με φοροασυλία και φοροδιαφυγή από την σκανδαλώδη νομοθετική κάλυψη μέσα στο καλοκαίρι του έτους 2013.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

50 πράγματα, που δεν γνωρίζετε, για τις... 50 αποχρώσεις του Γκρι

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style


1. Η συγγραφέας Ε.Λ. Τζέιμς (το όνομά της είναι Έρικα Λέοναρντ), έγραψε το βιβλίο για έναν δισεκατομμυριούχο «κυρίαρχο», τον Κρίστιαν Γκρέι και της «γαλούχησης» στον κόσμο του σαδομαζοχισμού, Αναστέζια στο fan site του Twilight, με το ψευδώνυμο Snowqueen’s Icedragon. Χάρη στους ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin, τώρα ξέρουμε ότι το βαμπίρ είναι μια αλληγορία για τον εθισμό στο ΣΜΝ.

2. Ο συγγραφέας Σάλμαν Ρούσντι έγραψε σχετικά: «Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι τόσο κακογραμμένο που έχει δημοσιευθεί. Έκανε το ‘Twilight’ να μοιάζει με το 'Πόλεμος και Ειρήνη'». Ο Αμερικανός μυθιστοριογράφος Ουίλιαμ Γκιράλντι έγραψε με τη σειρά του ότι του θύμισε.. έκτη Δημοτικού.

3. Το βιβλίο, έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες και έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα.

4. Είναι το πρώτο βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις, πάνω από ένα εκατομμύριο, στο Amazon Kindle.

5. Το Κόκκινο Δωμάτιο του πόνου, όπου ο Κρίστιαν κάνει πράξη τις φαντασιώσεις του, περιέχει έναν κόκκινο δερμάτινο καναπέ, ένα ξύλινο γυαλισμένο ράφι με καλάμια, αλυσίδες και μαστίγια.

6. Το περίφημο Κόκκινο δωμάτιο «φιλοξενεί φυσικά, και μια σειρά από kinky αξεσουάρ όπως το butt drawer (θα χαθεί στη… μετάφραση) και έναν σφιγκτήρα θηλών. Ο Κρίστιαν τον δείχνει στην Αναστέζια και εκείνος της λέει πως είναι και για τα δυο. Η αθώα εργαζόμενη, αποκρίνεται «είναι και για τις δυο θηλές;», «όχι», απαντά εκείνος «είναι για την απόλαυση και τον πόνο».

7. Η Αναστέζια είναι παρθένα πριν συναντηθεί με τον Γκρέι, και αθώα.

8. Η Αναστέζια εργάζεται part time σε ένα κατάστημα. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κρίστιαν να μπαίνει και να αγοράζει έναν πλαστικό συνδετήρα καλωδίων.

9. Ο Κρίστιαν αγοράζει στην Αναστέζια ένα λάπτοπ MacBook, προκειμένου εκείνη να ψάξει για τον όρο BDSM (Πειθαρχία, Κυριαρχία, Υποταγή και σαδομαζοχισμός ), αλλά και για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της με email. Της αγοράζει επίσης και ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik, σκουλαρίκια Cartier, Gucci κοστούμι και εσώρουχα Agent Provocateur.

10. Το σεξ που δεν περιλαμβάνει όρους σαδομαζοχιστικούς, το ονομάζουν Vanilla.

11. Το έργο του Άγγλου συνθέτη Τόμας Τάλις, «Spem in Alium», ακούγεται στη σκηνή όπου η Αναστέζια έχει τα μάτια της δεμένα.

12. Η Αναστέζια αποκαλεί τα γεννητικά της όργανα sex (φύλο).

13. Υπάρχουν 21 ρήτρες της «υποτακτικής» σύμβασης που ο Γκρέι θέλει να υπογράψει η Αναστέζια. Ζητά για παράδειγμα από την ίδια, να μην τον κοιτάξει ποτέ στα μάτια.

14. Το πρώτο δώρο που αγοράζει ο Κρίστιαν στην Αναστέζια είναι μια τρίτομη πρώτη έκδοση του βιβλίου «Τες ντ’Ουρμπερβίλ», του συγγραφέα Τόμας Χάρντι».

15. Οι λέξεις «jet ski» αναφέρονται συνολικά 29 φορές στη τριλογία.

16. Η Αναστέζια πρέπει να ξυρίζει επιμελώς την «περιοχή» της.

17. Πρέπει επίσης, να κοιμάται 8 ώρες τη νύχτα.

18. Οφείλει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή για να διατηρεί τις δυνάμεις της. Ένα από τα γεύματά της πρέπει να αποτελείται από «τρία στρείδια, ένα στέλεχος σπαραγγιού, δεν καρύδια ενώ αποκλείονται οι ελιές, και οι ξηροί καρποί».

19.
Το μεσαίο όνομα του Κρίστιαν είναι Trevelyan.


20. Η Αναστέζια, όσο είναι στο Κόκκινο δωμάτιο, πρέπει να αποκαλεί τον Κρίστιαν «κύριο».

21. Η Αναστέζια έχει μια πολύ ενοχλητική «εσωτερική θεά» που κρατά αδιάκοπη τη διαδικασία.

22. Ο Κρίστιαν έχει ένα κάψιμο από τσιγάρο στο στήθος του και η Αναστέζια θεωρεί ότι είναι κάποιο σημάδι από παιδική αρρώστια.

23. Πρέπει πάντα να φοράει τα κατάλληλα ρούχα όταν είναι με τον Κρίστιαν: μια γκρι πένσιλ φούστα, ένα μεταξωτό γκρι πουκάμισο, ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

24. Εχουν συμφωνήσει για κάποια «σημάδια» κατά τη διάρκεια των «παιχνιδιών» τους: ένα νεύμα του χεριού, για παράδειγμα, σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει ο ένας ή ο άλλος.

25. Η Αναστέζια λέει μερικά όχι, στις απαιτήσεις του Κρίστιαν.

26. Η E. Λ. Τζέιμς δεν έχει πάει ποτέ στο Σιάτλ ή το Πόρτλαντ, όπου διαδραματίζεται η πλοκή. Χρησιμοποιούσε το Google Street View.

27. Ο Κρίστιαν έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 15 ετών, από την Ελένα, μια φίλη της μητέρας του.

28. Η Αναστέζια συχνά υπενθυμίζει στον εαυτό της «να μην κάνω αγκαλίτσες».

29. Η Αναστάζια θέτει μερικά όρια, όπως στις πράξεις όπου περιλαμβάνεται φωτιά, ούρηση ή αφόδευση.

30. Η E. Λ. Τζέιμς λέγεται ότι έχει κερδίσει πάνω από 67 εκατομμύρια ευρώ τις χρονιές 2012-2013 από, μεταξύ άλλων, τις πωλήσεις του βιβλίου της.

31. Η συγγραφέας, συνεργάστηκε με την μάρκα εσωρούχων Blue Bella, για τη δημιουργία της σειράς εσωρούχων εμπνευσμένα από το βιβλίο.

32. Όταν η Αναστέζια συναντά τους γονείς του Κρίστιαν, δεν φοράει εσώρουχα.

33.
Η Universal λέγεται ότι πλήρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα του βιβλίου.


34. Το τρέιλερ έχει πάνω από 36 εκατομμύρια views.

35. Ο Τζέιμι Ντρόρμαν, πριν ενσαρκώσει το ρόλο του Κρίστιαν, εργαζόταν ως μοντέλο εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με οίκους όπως Calvin Klein, Armani και Dior.

36. Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον που ενσαρκώνει την Αναστέζια, είναι η κόρη των ηθοποιών Ντον Τζόνσον και Μέλανι Γκρίφιθ.

37. Η ηθοποιός Τζένιφερ Έιλ, ενσαρκώνει την μητέρα της Αναστέζια, Κάρλα.

38. Η ποπ σταρ Ρίτα Όρα, παίζει την υιοθετημένη αδελφή του Κρίστιαν, Μία.

39. Η E. Λ. Τζέιμς ήταν πολύ αυστηρή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Απείλησε ότι θα αποχωρήσει αν παραποιούσαν τους διαλόγους.

40. Αν και δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο υλικό (σ.σ. τη στιγμή που γραφόταν το κείμενο δεν είχε κυκλοφορήσει η ταινία), είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν ατάκες του στιλ: «Έτσι μωρό μου, ω Αναστέζια, εκεί ακριβώς, είσαι τέλεια!».

41. Οργανώσεις κατά της ενδοοικογενειακής βίας έχουν απειλήσει να μποϊκοτάρουν την ταινία. Στα social media υπάρχει η καμπάνια #50dollarsnot50shades μέσω της οποίας προτρέπουν το αντίτυπο του εισιτηρίου να δοθεί καλύτερα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις υπέρ των γυναικών.

42. Το Audi είναι το μοναδικό προϊόν που «τοποθετείται» στην ταινία.

43. Η σκηνοθέτης, Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, είδε την ταινία της περί τις 1000 φορές.

44. Η ταινία δεν είναι κατάλληλη για ανηλίκους στις ΗΠΑ, προορίζεται για κοινό ηλικίας πάνω από 17 ετών.

45. Η σκηνή όπου φαίνεται η αφαίρεση ταμπόν, κόπηκε ως πολύ δυσάρεστη.

46. Αφαιρέθηκε επίσης και μια σκηνή που περιελάβανε μέδουσες.

47. Μια εταιρεία από την Αυστραλία κυκλοφόρησε το παιχνίδι «Fifty Shades Of Grey Party Game».

48. Στην ταινία ακούγεται το τραγούδι της Μπιγιονσέ «Crazy In Love» σε ρεμιξ.

49. Η χειρότερη, ίσως, ατάκα στο βιβλίο: «Η φωνή του είναι ζεστή και βραχνή όπως η σκούρα λιωμένη σοκολάτα...» ή κάτι τέτοιο.

50.
Το ξενοδοχείο Damson Dene στην Lake District, του Λονδίνου, αντικατέστησε τις Βίβλους από κάθε δωμάτιο και τοποθέτησε αντί αυτών, το επίμαχο βιβλίο.


Διαβάστε περισσότερα ...

Μέσω eBay θα πωληθούν 350 κρατικά αυτοκίνητα, μαζί και του Βενιζέλου

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Είναι παρελθόν οι εποχές που πανάκριβες Mercedes, BMW και Lexus συνόδευαν τα δημόσια πρόσωπα. Ένα από τα τελευταία απομεινάρια των «χλιδάτων» εποχών ήταν και η θωρακισμένη BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και οι προκάτοχοί του, έκανε γνωστή την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργηθούν τα ακριβά υπουργικά και βουλευτικά αυτοκίνητα και να εξοικονομηθούν πόροι.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι κατάλογοι των προσώπων που δικαιούνται κρατικά αυτοκίνητα είναι ατελείωτοι. Εκτός των προφανών, υπουργών, βουλευτών κ.ά., οχήματα δικαιούνται εκατοντάδες άλλα πρόσωπα, από γενικούς γραμματείς Περιφερειών, πρυτάνεις, επάρχους, ανώτατους αξιωματικούς Αστυνομίας, Λιμενικού, Πυροσβεστικής, μέχρι συζύγους αποβιωσάντων πρωθυπουργών!

Το 2006, τα κρατικά αυτοκίνητα υπολογίστηκαν σε 57.654, με ετήσιο κόστος κίνησης - συντήρησης - επισκευών τα 350 εκατομμύρια ευρώ. Το 2010 μειώθηκαν στις 44.000 και το ετήσιο κόστος τους στα 320 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αλέξης Τσίπρας στις πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως μόνο τα υπουργεία διαθέτουν 700 αυτοκίνητα.

Η κυβέρνηση τώρα αναζητά υποψήφιους αγοραστές τόσο για τη συγκεκριμένη BMW όσο για και την «αδερφή» της, αξίας 750.000 έκαστη. Και οι δύο είχαν αγοραστεί επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου.

Η πρώτη, όπως είναι γνωστό, προοριζόταν για τον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών, αλλά κατέληξε στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, θα πουληθεί με… ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Στο ελληνικό «e-bay» θα μπουν ακόμα 350 αυτοκίνητα από το στόλο των υπουργείων, ο οποίος θα μειωθεί κατά 50%, ως απόρροια του σχεδίου για περικοπή των δαπανών.

Η δεύτερη BMW προοριζόταν για τον εκάστοτε υπουργό Δημόσιας Τάξης, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και κατέληξε στο στόλο των πρωθυπουργικών αυτοκινήτων. Η πρώτη της εμφάνιση ως πρωθυπουργικού αυτοκινήτου είχε γίνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε πάει με αυτή να παραλάβει την Ανγκελα Μέρκελ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την πώλησή τους αλλά η απόφαση της κυβέρνησης είναι να μη χρησιμοποιούνται προκειμένου να εξοικονομούνται μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα σέρβις και τα καύσιμά τους. Την ημέρα πάντως της ορκωμοσίας στη Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε με ασημί Skoda.

Διαβάστε περισσότερα ...

Έφυγε από τη ζωή ο βασιλιάς της σοκολάτας, Φερέρο.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Ο Μικέλε Φερέρο, που είχε γίνει γνωστός και σαν «βασιλιάς της σοκολάτας» πέθανε το Σάββατο, σε ηλικία 89 ετών.

Ο Φερέρο κληρονόμησε από το ζαχαροπλάστη πατέρα του μία μικρή επιχείρηση και τη συνταγή μίας «σούπερ κρέμας» με βάση τα φουντούκια και το κακάο, στην οποία έδωσε το 1964 το όνομα «Nutella» και επάνω στην οποία έχτισε μία αυτοκρατορία.

Ο όμιλος Φερέρο απασχολεί σήμερα περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους άνω των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μικέλε Φερέρο είχε παραδώσει τα ηνία της επιχείρησής του το 2011 στον γιο του Τζιοβάνι. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η οικογένεια Φερέρο είναι κάτοχος μίας από τις μεγαλύτερες περιουσίες της Ιταλίας, που εκτιμάται στα 14,9 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed