Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Η θρυλική επιστροφή του Muppet Show.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Ήρθε η στιγμή να ξανανάψουν τα φώτα, ήρθε η στιγμή να ξαναπαίξει η μουσική, ήρθε η ώρα να χαρακτηρίσουμε το 2015 ως την χρονιά μιας μεγάλης τηλεοπτικής επιστροφής. Ο Κέρμιτ ο βάτραχος - διευθυντής και παρουσιαστής του «Muppet Show», η θηλυκή Mις Πίγκι - η συμπαθέστατη ντίβα γουρουνίτσα και οι υπόλοιπες θρυλικές μαριονέτες του Τζιμ Χένσον, ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη μικρή οθόνη, έπειτα από 19 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ετοιμάζει την αναβίωση της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Muppet Show». Το δίκτυο έχει ζητήσει τον πιλότο, δηλαδή το πρώτο επεισόδιο, προκείμενου να αποφασίσει αν θα ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία νέου κύκλου, με τις λεπτομέρειες του επεισοδίου να κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό.

Γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως ο συνδημιουργός του The Big Bang Theory, Bill Prady, συνυπογράφει το σενάριο καθώς και ότι ο Bob Kushell από το Anger Management παρουσιάζεται ως showrunner. Άλλωστε ο Prady έχει μακρά ιστορία με τις διάσημες μαριονέτες, υπογράφοντας μέχρι στιγμής τα The Jim Henson Hour, Muppet Classic Theater, καθώς και  διάφορα αφιερώματα για το Show.

Τα επεισόδια του «Muppet Show» εμφανίστηκαν σε διάφορα αμερικάνικα κανάλια την περίοδο μεταξύ 1976 και 1981. Κάθε επεισόδιο διαδραματιζόταν στο «θέατρο των Muppet» όπου υποθετικά έδιναν την παράστασή τους οι πολυτάλαντες μαριονέτες και ο θεατής του επεισοδίου παρακολουθούσε τα δρώμενα της σκηνής καθώς και των παρασκηνίων.

Επίσης, σε κάθε επεισόδιο εμφανιζόταν κι ένας «ανθρώπινος» καλεσμένος, ο οποίος έπαιζε και τραγουδούσε μαζί με τις μαριονέτες σε σκετς. Το «Muppet Show» έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές ενώ στα επεισόδιά του υπήρξαν καλεσμένοι μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής.

newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Χίλαρι.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Η Χίλαρι Κλίντον επισημοποίησε σήμερα με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα hillaryclinton.com την υποψηφιότητά της, για δεύτερη φορά, για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

«Είμαι υποψήφια για την προεδρία», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαιώνοντας μία εδώ και μήνες αναμενόμενη υποψηφιότητα.

Προς το παρόν, είναι η μόνη υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις.

«Οι απλοί Αμερικανοί έχουν ανάγκη από έναν αγωνιστή. Θέλω να είμαι αυτή η αγωνίστρια. Ξεκινάω εκστρατεία για να κερδίσω τις ψήφους σας», δήλωσε η 67χρονη Χίλαρι Κλίντον.

Οι προκριματικές εκλογές θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016 στην Αϊόβα και το Νιού Χαμσάιρ. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν το 2016.

Η Κλίντον έχει εξασφαλίσει τη συμμαχία και τη φιλία του πρώην πολιτικού της αντιπάλου στις προκριματικές του 2008, του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε χθες ότι «θα είναι μία εξαιρετική πρόεδρος».

Απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, πολλοί Ρεπουμπλικανοί θα διεκδικήσουν το χρίσμα του κόμματός τους. Δύο έχουν ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους, οι γερουσιαστές του Tea Party, Τεντ Κρουζ και Ραντ Πολ, ενώ ο συνάδελφός τους Μάρκο Ρούμπιο, κουβανικής καταγωγής, είναι πιθανόν να κάνει την ανακοίνωση αύριο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μαϊάμι.

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το χρίσμα δεν έχει κρύψει ένας άλλος γόνος αμερικανικής πολιτικής δυναστείας, ο Τζεμπ Μπους, πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, που δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση της Χίλαρι Κλίντον ανήρτησε στο Twitter βίντεο στο οποίο υπόσχεται ότι θα προχωρήσει σε προτάσεις «τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες».

«Πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα από ό,τι η εξωτερική πολιτική του Ομπάμα και της Κλίντον, που αποδυνάμωσε τις σχέσεις με τους συμμάχους μας και αποθράσυνε του εχθρούς μας», λέει ο 62χρονος Τζεμπ Μπους, γιος και αδελφός των πρώην προέδρων Τζορτζ Χ. Γ. Μπους και Τζορτζ Γ. Μπους.

newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Καρχαρίας κατασπάραξε 13χρονο σέρφερ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Καρχαρίας κατασπάραξε ένα 13χρονο αγόρι που έκανε σερφ με φίλους του σε απόσταση 15 περίπου μέτρων από την ακτή, στο νησί Λα Ρεϋνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, σε μία περιοχή όπου απαγορεύεται το κολύμπι εξαιτίας του μεγάλου κινδύνου από καρχαρίες.

Ο Έλιο Κανέστρι, ανερχόμενο αστέρι του σέρφινγκ, δέχθηκε την επίθεση του καρχαρία και έπεσε από τη σανίδα του. Στη συνέχεια ο καρχαρίας τον τράβηξε στα βαθιά ξεσχίζοντας ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του σώματός τους. Οι διασώστες που έφθασαν αμέσως και τον μετέφεραν στην ακτή δεν μπόρεσαν παρά να επιβεβαιώσουν το θάνατό του.

Πρόκειται για την 16η επίθεση καρχαρία στην περιοχή από το 2011 και την 7η θανατηφόρα. Η τελευταία επίθεση έγινε στις 14 Φεβρουαρίου όταν μία 22χρονη λουόμενη κατασπαράχθηκε από καρχαρία ενώ βρισκόταν σε απόσταση 5 μέτρων από την ακτή.

«Συνήθως λέω στα παιδιά να προσέχουν, ότι απαγορεύεται και ότι είναι επικίνδυνο, αλλά δεν ακούν», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

«Άκουσα ανθρώπους να ουρλιάζουν γύρω μου. Και κατάλαβα αμέσως», είπε μία μητέρα που βρισκόταν στην παραλία με τα παιδιά της.

Άνθρωποι που ήταν μάρτυρες της επίθεσης, ανάμεσά τους και παιδιά, περιθάλπονται σε κατάσταση σοκ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο περιφερειάρχης του νησιού ύψωσε την κόκκινη σημαία σε όλες τις παραλίες της δυτικής ακτής και έδωσε εντολή για την έναρξη της διαδικασίας που ακολουθείται μετά από επιθέσεις με στοχευμένες επιχειρήσεις κατά καρχαριών στις γειτονικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα ...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Κορίνθου.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ανήμερα του Πάσχα ένας 62χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου.

Στο ύψος του Λόγγου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και σφηνώθηκε ανάμεσα στην υπάρχουσα και την υπό κατασκευή γέφυρα.

Δυστυχώς ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια με επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Αιγίου και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, απλά για την τυπική διαδικασία της διαπίστωσης θανάτου, σύμφωνα με το filodimos.gr.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Συνελήφθη μεγαλέμπορος ναρκωτικών στο Μεξικό.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Ένας από τους πλέον καταζητούμενους λαθρέμπορους ναρκωτικών στις ΗΠΑ και στην Ονδούρα συνελήφθη στην πόλη Κανκούν, στο ανατολικό Μεξικό.

Ο Σέσαρ Γκαστέλουμ Σεράνο, ο οποίος συνελήφθη από ομοσπονδιακούς αστυνομικούς και στρατιωτικούς το πρωί του Σαββάτου σε μια τουριστική συνοικία του διάσημου θέρετρου, θεωρείται ένας από τους κινητήριους μοχλούς της διακίνησης κοκαΐνης σε μεγάλη κλίμακα από τη Νότια προς την Κεντρική Αμερική και τις ΗΠΑ, διευκρίνισε ο Μόντε Αλεχάντρο Ρουμπίδο, ανώτατος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας του Μεξικού.

Οι αρχές των ΗΠΑ τον είχαν εντάξει στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων κακοποιών που καταρτίζουν, ενώ είχαν δεσμεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία και αυτά τεσσάρων αδελφών του, με απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Ο Γκαστέλουμ Σεράνο ήταν μέλος ενός οικογενειακού δικτύου που διακινούσε κοκαΐνη για λογαριασμό του καρτέλ Σιναλόα, ένα από τα πιο ισχυρά στο Μεξικό.

Πολλά ηγετικά στελέχη συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά έχουν συλληφθεί αφότου ανέλαβε την εξουσία ο νυν πρόεδρος του Μεξικού, ο Ενρίκε Πένια Νιέτο, το Δεκέμβριο του 2012, συμπεριλαμβανομένων δύο επικεφαλής του καρτέλ των Ναϊτών Ιπποτών (του Σερβάντο Γκόμες, ή «Λα Τούτα», και του Νασάριο Μορένο, ή «Ελ Τσάγιο») και ενός επικεφαλής του καρτέλ Λος Σέτας.

Παρόλα αυτά η βία που συνδέεται με τις συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά συνεχίζεται στο Μεξικό, όπου 100.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται αφότου η κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο στα καρτέλ, αναπτύσσοντας τον στρατό, τις πρώτες εβδομάδες της προεδρίας του Φελίπε Καλδερόν (2006-2012).

newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Καίτη Γκρέυ για Θεοδωρίδου: Την βοήθησα και δεν με σεβάστηκε.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Συναισθήματα πικρίας έχει μέσα της η Καίτη Γκρέυ για την Νατάσσα Θεοδωρίδου και έχει τους λόγους της. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα ξεδίπλωσε μια άγνωστη σχέση που είχαν οι δυο τραγουδίστριες και όλα όσα συνέβησαν και είναι στενάχωρα.

«Θα κάνω ένα παράπονο για την Νατάσσα Θεοδωρίδου: Μόλις την άκουσα στα πρώτα της βήματα πίστεψα πως αν δεν είχαν «φύγει» όλοι οι μεγάλοι συνθέτες, θα μπορούσε να ερμηνεύσει εξαιρετικά το λαϊκό τραγούδι μια και η χροιά της φωνής της είναι για αυτό το είδος. Και την είχαμε στηρίξει με τον Μπιθικώτση. Όμως σε μια τιμητική εκπομπή που μου έκανε η Σεμίνα Διγενή και την είχε καλέσει και εκείνη δεν ήρθε. Και πικράθηκα πολύ. Γιατί δεν αγαπώ μόνο τους τραγουδιστές που έχουν καλή φωνή, αλλά κυρίως αυτούς που είναι φιλότιμοι και σέβονται τους παλιούς καλλιτέχνες. Και νομίζω ότι η Θεοδωρίδου δεν σεβάστηκε το όνομά μου. Με πίκρανε. Όμως δεν παύω να λέω ότι είναι μια εξαιρετική φωνή».

govastileto

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed