Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ιούλιος 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (VIDEO)

kammenos-panos-synenteyxh-masonia-15072015

Ο Πάνος Καμμένος, βουλευτής τότε της ΝΔ, μιλάει για τη Μασονία, τις μυστικές λέσχες και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο μοναδικός πολιτικός που τόλμησε και τολμά να λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.

Διορισμένοι πολιτικοί-μαριονέτες, δρουν σε βάρος του λαού εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολοδόχων τους, οδηγώντας τη χώρα σε απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας, εξαθλιώνοντας με δόλο τους πολίτες, με τη στήριξη φυσικά των ΜΜΕξαπάτησης και πλύσης εγκεφάλου που παίζουν καθοριστικό ρόλο: Δημιουργήθηκαν για να προπαγανδίζουν διαρκώς και να αποβλακώνουν.

Έτσι οδηγηθήκαμε στη σημερινή κατάσταση της απώλειας εθνικής κυριαρχίας (EFSF, 15&16), στο 50% του πληθυσμού κάτω απ'το όριο της φτώχειας, του 30%+ της ανεργίας και των 5.000+ αυτοκτονιών-δολοφονιών απ'τα προδοτικά μνημόνια της υποταγής.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι γεγονός. Οφείλουμε να αντισταθούμε στα σχέδια τους και να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων όλους αυτούς που μας θέλουν σκλάβους και άβουλα όντα σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία-φυλακή.

Παραθέτω τις λίστες απ'τις συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το 1992 ως και το 2012...Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να προβληθούν σε κάποιο απ'τα «ενημερωτικά» δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών...

Μερος 1ο.

Μερος 2ο.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ (MK ULTRA) !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

tsipras-mind-control-01-15072015

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την «ολονύκτια» σύνοδο κορυφής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, υποβλήθηκε την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, σε πρόγραμμα ελέγχου του νού.

Γύρω στις 22.30 με 23.00, την νύχτα της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 1 ότι διακόπηκε η σύνοδος, & αποσύρθηκαν μεταξύ τους ο Τσίπρας, με την Μέρκελ, τον Ολάν & δεν ξέρω ποιούς άλλους.

Ταυτόχρονα αναρωτιούνταν οι δημοσιογράφοι γιατί γίνονται όλες αυτές οι φρικαλεότητες, & ότι ζητάνε τον ουρανό με τ΄άστρα, πράγματα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά & άρα πάμε σε αδιέξοδο.

Γύρω στις 9.15 το πρωί της Δευτέρας, σήμερα, ανακοινώθηκε συμφωνία & δώθηκε ζωντανά συνέντευξη τύπου από την οποία ο Ελληνας Πρωθυπουργός ήταν απών, ενώ όλοι τους εμφανίστηκαν φρέσκοι & όχι από αλονύχτια σύνοδο.

Μετά από λίγο γύρω στις 9.30 εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός μέσα από μιά πόρτα, & μίλησε στους δημοσιογράφους για επώδυνη συμφωνία. Ηταν σαν να τον έσπρωξε στην σκηνή κάποιος από τα παρασκήνια, & έκανε τα πρώτα του βήματα ασταθή. Το ύφος του ήταν σαν χαμένο, τίποτε δεν έδειχνε την κούραση ολονύχτιας σύσκεψης :

Το αποκολλημένο βλέμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ή προσκολλημένο στο κενό, χαρακτηριστικό όλων των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε έλεγχο του νου καθώς και η συνολική σωματική του στάση ["μηχανικού" και υποβοηθούμενου και στη κατευθύνση του, βηματισμού] αποδεικνύουν ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν σταυρώθηκε μεταφορικώς όπως ειπώθηκε απο παρευρισκόμενο "ανώτερο αξιωματούχο της ευρωζώνης αλλά υποβλήθηκε μάλιστα σε πρόγραμμα Ελέγχου του Νου [Mind Control Ultra - MK ULTRA] πίσω απο τις πόρτες, ενώ εδώ ουσιαστικά υποβοηθάται απο τον σύνοδο του που ενδεχομένως λειτουργεί ως χειριστής [handler]

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ή ΚΑΚΟΥ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟΥ ή ΣΗΜΑΔΙΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ή ΥΦΟΥΣ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ)


ή λίγου ύπνου, αντίθετα έδειχνε σαν να ξύπνησε από βαθιά ύπνωση. Η γλώσσα του σώματος κινούνταν μεταξύ χαμόγελου, αμηχανίας & σαν να μην θυμόταν, ενώ αυτά που έλεγε ήταν ασυναρτησίες & αντιφάσεις (πρόσθεμα επί του άρθρου : συμφωνώ απολύτως προσωπικά, πριν δώ το άρθρο σε κάθε περίπτωση αυτό παρατήρησα πρώτα κι εγώ.

Οι ασυναρτησίες σε όλες αυτές τις περιπτώσεις προκύπτουν απο τις διάφορες ενδεχομένως αναγκαστικά αντικρουόμενες μετα-υπνωτικές εντολές [και πάντα συνοδευόμενες αναγκαστικά απο παράλογες προγραμματισμένες-προσκολλημένες εκφράσεις προσώπου για τη περίσταση όπως χαμόγελο] ενος ενιαίου ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ + ΧΕΙΡΙΣΤΗ [ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]).

Αμέσως μετά & μέχρι το μεσημέρι, έκανε δύο τουλάχιστον αναρτήσεις στο Facebook, & μετά σύσκεψη στο Μαξίμου & πάει λέγοντας.

Καμία ερώτηση δεν του υποβλήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν πίσω από τα μικρόφωνα & τις κάμερες.

Ο Σκουρλέτης & άλλοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για φρικαλεότητες.
Το κείμενο που δώθηκε στην δημοσιότητα & υπέγραψε δεν έχει καμιά σχέση με Πολιτικό & οικονομικό κείμενο, αλλά με ημερήσια διαταγή φασίστα Στρατιωτικού & διατάσει την φρικτή & στιγνή εκτέλεση της Πατρίδας & των Ελλήνων.
-Γιατί χρειάστηκε μιά νύχτα (πρόσθεμα επί του αρχικού άρθρου : δεν χρειάστηκε μία νύχτα αγαπητέ αρθρογράφε, αλλά 1-2 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΪΖΕΡ-ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΥΠΟΗΧΩΝ "ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝ-ΦΡΑΣΕΩΝ" ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ για να τον πείσουν ώστε το πρωί να ανακοινώσει ότι συμφώνησε;

-Που ήταν οι άλλοι όταν έμεινε μόνος με τους σκληρούς;

-Τι ακριβώς του έκαναν; Ποιός έμπιστος ήταν μαζί του;

Να θυμήσω πειράματα ελέγχου του νου που έχουν γίνει στον πόλεμο του Βιετνάμ από τους Αμερικανούς.

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που υπέγραψε τις φρικαλεότητες, με αυτόν που τις κατήγγειλε στο Ευρωκοινοβούλιο, με αυτόν που έκανε το Δημοψήφισμα. Δεν μπορεί, δεν γινεται.

Τον Πρωθυπουργό σας τον πείραξαν. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.
Κάντε του ολική επαναφορά & μην τον ακολουθείτε, μέχρι να συνέλθει. Αν συνέλθει.

Ιάκωβος Τίγκας.

tsipras-mind-control-02-15072015

Επιβεβαίωση κάποιων πολύ σημαντικών σημείων απο άλλο άρθρο :

Την έξοδο από αίθουσα στην οποία διεξάγονταν διαπραγματεύσεις φέρεται να «απαγόρευσε» στον Αλέξη Τσίπρα και στην Άγκελα Μέρκελ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, όταν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, διαφάνηκε αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη διάσωση της Ελλάδας εντός Ευρωζώνης, σύμφωνα με τους Financial Times.
Το πλησιέστερο σημείο στο Grexit, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ήταν στις 6 το πρωί ώρα Βρυξελλών, ενώ ξημέρωνε Δευτέρα.
Ο κ. Τσίπρας και η Άγκελα Μέρκελ αποφάσισαν ότι, μετά από 14 ώρες αγχωτικών διαβουλεύσεων για ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας εντός ευρώ, είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο.
Με την πιθανότητα συμβιβασμού να μην φαίνεται στον ορίζοντα, η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (Grexit) φάνταζε το ρεαλιστικότερο σενάριο.
Ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός και η καγκελάριος της Γερμανίας βάδιζαν προς την πόρτα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κινήθηκε άμεσα και τόνισε στον κ. Τσίπρα και την κ. Μέρκελ: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε την αίθουσα». (!!!!!)
Το σημείο στο οποίο υπήρξε η εμπλοκή ήταν το μέγεθος και ο σκοπός του ταμείου ιδιωτικοποίησης ελληνικής κρατικής περιουσίας.
Η κ. Μέρκελ ζητούσε τα 50 δισ. ευρώ να δαπανηθούν για την αποπληρωμή χρέους, κάτι το οποίο ο κ. Τσίπρας θεώρησε εθνική ταπείνωση, καθώς πρόκειται για αξία αντίστοιχα με το ένα τρίτο του ελληνικού ΑΕΠ και αντιπρότεινε μικρότερο ταμείο, του οποίου τα κέρδη θα επανεπενδύονταν στην Ελλάδα.
Ο συμβιβασμός των δύο θέσεων χρειάστηκε άνω της μίας ώρας.
Ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης τόνισε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα ότι οι εταίροι «σταύρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα πίσω από κλειστές πόρτες. Kυριολεκτικά τον σταύρωσαν». 

Σχόλιο επι των αρχικών άρθρων :


Παραθέτω το παρών με κάθε επιφύλαξη, σε κάθε περίπτωση όμως εξ όσων, οι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ασχέτως περιεχομένου συνδιαπραγματεύσεων) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ δεν συνάδουν και ειδικά σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή απόφασης για ένα έθνος και αν το παραπάνω γεγονός αποτελεί πραγματικότητα, δικαιούμαστε να μάθουμε απο τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα μάλιστα, όσο δύσκολο και παράδοξο και αν ακούγεται, τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν λεπτομερειακά ασχέτως περιεχομένου συζητήσεων.

Κοινώς τα ως άνω άρθρα μας λένε ότι ο Τσίπρας είχε τελείωσει απολύτως απο μέρους του τις διαδικασίες διαβούλευσης, που κράτησαν 14 + ώρες απο τις συνολικές 17 με πιθανότερο σενάριο το GREXIT ή άλλο, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, και του ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ τελευταία στιγμή ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΔΕΥΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ να μείνει στην αίθουσα που έμεινε για τις τελευταίες 1,5-2 ώρες (Πότε τα έχετε ξαναδεί αυτά και ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) [ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES ΠΑΡΑΚΑΛΩ] !!! Η κατάσταση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όταν βγήκε απο την αίθουσα σε κατάσταση ΑΠΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ όπως αποδεικνύουν οι εικόνες και αφ' ότου τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο ενεργοποιήθηκε απο τη λήθη της η διαφορετική προσωπικότητα όπου είχε λάβει μετα-υπνωτικές εντολές και η οποία φαινόταν να ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΩΣ ΠΟΛΥΩΡΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ να αναφέρει ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ τα όσα τελείως εκτός αρχικού πλάνου και προ τελευταίας στιγμής κατάληξης των διαπραγματεύσεων ίσχυσαν με ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ.

Το παρών δεν γράφεται για άφεση ευθυνών ούτε όμως επιθυμεί να συνεισφέρει σε άδικη κατηγορία όσο ακατανόητο και αν φαίνεται το ως άνω σενάριο στο μέσο άνθρωπο, τουναντίον απλώς για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα, αν έχει συμβεί πράγματι κάτι τέτοιο αποτελεί μέγιστο ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΜΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΙΠΩΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣΚ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14-15 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ (ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;)!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΩΝ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ Π.Χ.).

πηγή: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα ...

ETOIMΑΣΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

elikoptera-prodotes-13072015

Όσο και αν προσπαθεί με την προπαγάνδα το σύστημα να κρατηθεί στην εξουσία, φαίνεται καθαρά πλέον πως “πνέει τα λοίσθια”.
Η προπαγάνδα ξέρετε , είναι το σημαντικότερο μέσον ελέγχου των λαών και ξεκίνησε να εφαρμόζεται συστηματικά από τον Μπενίτο Μουσολίνι το 1924. Συνεχιστής ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, που δημιούργησε τότε στην Γερμανία και Υπουργείο Προπαγάνδας.
Επειδή ακούμε για προπαγάνδα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς σημαίνει, ακούστε: Η προπαγάνδα με μία φράση, είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας. Κανονικά ορίζεται ως : η συστηματική προσπάθεια διάδοσης ιδεών ή απόψεων, με σκοπό, να αλλάξει εντελώς τις απόψεις των άλλων , επηρεάζοντας και διαμορφώνοντας κατάλληλα την κοινή γνώμη.

Με λίγα λόγια δηλαδή, πως θα γεμίσω με ψέματα τον λαό.
Αν από τότε, ήξεραν την δύναμη που έχει η προπαγάνδα, στην άσκηση της εξουσίας, μήπως μπορείτε να φανταστείτε, ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ “ΝΤΟΚΤΟΡΑ” έχει εξελιχθεί η προπαγάνδα σήμερα, με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει;
Με λίγα λόγια, ποτέ ο κόσμος κατά το παρελθόν , δεν είχε ξαναζήσει μέσα σε τέτοιο ψέμα, όπως ζούμε σήμερα. Ότιδήποτε μεταφέρουν ως πληροφορία και είδηση σήμερα στον λαό, είναι ένα ψέμα και μία διαστρέβλωση της αλήθειας.
Σήμερα θα μιλήσουμε για το αδιέξοδο της σημερινής συγκυβέρνησης, πως φθάσαμε εδώ, αλλά και για το άγνωστο παρασκήνιο, που φυσικά δεν δημοσιεύεται. Το πιστέψετε ή όχι, βάλτε το σε μία άκρη του μυαλού σας να υπάρχει.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Υπάρχει αυτήν την στιγμή μία μεγάλη διαμάχη συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα, μεταξύ του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. και των Υπερατλαντικών “προστατών” μας από τις ΗΠΑ.
Ενώ και οι δύο τάσεις επιδιώκουν την καταστροφή μας, θέλουν και οι δύο για λογαριασμό τους ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ. Δηλαδή να αρπάξουν εξ ολοκλήρου τον πλούτο της χώρας και να γίνουν οι Έλληνες δούλοι μέσα στην πατρίδα τους.
Οι Γερμανοί, αυτό το επιζητούν για λογαριασμό τους και οι δε Αμερικανοί για δικό τους λογαριασμό. Η προηγούμενη κυβέρνηση των Σαμαροβενιζελικών , έδιναν σιγά σιγά όλο τον πλούτο της Ελλάδος στους Γερμανούς, με νόμους και συμφωνίες.
Οι Αμερικανοί από την άλλη “λύσαγαν” γιατί τα ήθελαν για λογαριασμό τους. Είχαν όμως σχέδιο και περίμεναν να πάρουν την Κυβέρνηση στα χέρια τους. Παράλληλα, ο Σόρος και οι Αμερικανοί κερδοσκόποι έπαιζαν κατά του ευρώ, αφού το σχέδιο ήθελε να χρεοκοπήσει η Ελλάδα εντός του ευρώ και έτσι να το τινάξουν στον αέρα, μαζί με την Ευρωζώνη.
Οι Γερμανοί, το γνώριζαν το σχέδιο των Αμερικανών και τον κίνδυνο που υπήρχε για την Ευρωζώνη. Γι ’αυτό και όσο είχαν την Κυβέρνηση με το μέρος τους, ήθελαν να απεξαρτηθεί η Ελλάδα από το ευρώ, για να μην τους συμπαρασύρει με την χρεοκοπία της.
Είχαν ετοιμάσει λοιπόν, να εισάγουν στην Ελλάδα, ένα παράλληλο νόμισμα, την “Ευρωδραχμή”. Αυτό ήταν έτοιμο αφού είχαν κοπεί στο εθνικό νομισματοκοπείο της Μεσογείων, πολλοί τόνοι “Ευρωδραχμές” . Δηλαδή αντίστοιχα χαρτονομίσματα του ευρώ, μόνο που έλεγαν δραχμές.
Αυτό, έπρεπε να το έχει κάνει η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, πριν αποχωρήσει από την Κυβέρνηση. Αλλά δεν πρόλαβε, γιατί το σχέδιο του παράλληλου νομίσματος της Ευρωδραχμής, αποκαλύφθηκε πριν το εφαρμόσουν και έτσι αποφάσισαν να πάνε για εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, με σκοπό να τον εκλέξουν και έτσι να κερδίσουν χρόνο για την Κυβέρνηση.
Δεν προέβησαν στην κίνηση αυτή, για να παραδώσουν την κυβέρνηση, αφού κάποιοι διαβεβαίωναν τον Σαμαρά, πως στην Τρίτη ψηφοφορία τους έχουμε τους 180. Ο Αμερικάνικος “δάκτυλος” όμως αποδείχθηκε ισχυρότερος, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ο Σαμαράς, μόλις κατάλαβε πως έπεσε και πάει για εκλογές.
Στις 25 Ιανουαρίου, με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και την δημιουργία κυβερνήσεως με τους ΑΝΕΛ το ίδιο βράδυ των εκλογών, χωρίς καν δηλαδή εντολή σχηματισμού Κυβερνήσεως από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλα έδειχναν “μαύρα” για τους Γερμανούς.
Ήξεραν πως ο Τσίπρας στο Τέξας είχε λάβει εντολή να τους τινάξει στον αέρα και ερχόταν για να χρεοκοπήσει την Ελλάδα εντός του ευρώ. Ο δε ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκης το “αγαπημένο” παιδί του Σόρος, μιλούσε γι’ αυτό από το 2012 και έδειχνε και το “δάχτυλο” στους Γερμανούς.
Έτσι οι Γερμανοί ήταν “χεσμένοι”, αφού δεν είχαν προλάβει να προστατέψουν την Ευρωζώνη, εισάγοντας στην Ελλάδα το παράλληλο νόμισμα της Ευρωδραχμής.
Μετά τις εκλογές λοιπόν, αρχίζει η εξ Αμερικής “Αριστερή ” κυβέρνηση, τις αντιμνημονιακές κορώνες, το Κούγκι, τον Αρμαγεδδώνα, μαγκιές, ανοιχτά πουκάμισα, κασκόλ και φουλάρια, αφού έχουν δυνατές Αμερικάνικες πλάτες και εντολές για εντός ευρώ χρεοκοπία της Ελλάδος.
Με αυτήν την άνεση και τις μαγκιές, πλησιάζουμε στο κρίσιμο “Eurogroup” στις 20 Φεβρουαρίου. Από τις 10 Φεβρουαρίου, έχει αρχίζει πάλι ο κ. Τσίπρας να “σκίζει” τα μνημόνια και να διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση πως τα μνημόνια έχουν τελειώσει για την Ελλάδα.
Στις 13 Φεβρουαρίου δημοσιεύεται ένα άρθρο, που θυμίζει στον κ. Πρωθυπουργό, πως τα μνημόνια δεν σκίζονται με τα λόγια, αλλά μόνο με ψηφοφορία της Βουλής, καθότι τα μνημόνια αποτελούν νόμο του κράτους. Να μην κάνει λοιπόν “τζάμπα μαγκιές” και την χώρα συνειδητά “Αργεντινή”, όσο ισχύουν τα μνημόνια. Εκτός και θέλει να ψηφίσει νόμο και να τα ακυρώσει, όπως έλεγε προεκλογικά. Έχει την πλειοψηφία και μπορεί να το κάνει.
http://www.triklopodia.gr/ftani-pia-koroidia-k-tsipra-mnimonio-ine-nomos-tou-kratous-ke-mono-vouli-katargi/
Αυτό το άρθρο τότε, πήρε πολύ μεγάλη έκταση και δημοσιεύθηκε και στην Γερμανία, από ιστοσελίδες της ομογένειας.
Όταν ο κόσμος είναι ενημερωμένος, κανένας δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει και ότι τον διατάζουν. Η κοινή γνώμη μετράει πολύ και πριν ενεργήσουν οι πάντες, την αφουγκράζονται πολύ καλά. Έτσι στο κρίσιμο “Eurogroup” στις 20 Φεβρουαρίου, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχοντας αφουγκραστεί πολύ καλά την Ελληνική κοινή γνώμη μετά την δημοσίευση, παίζει μία μεγάλη μπλόφα στην Ελληνική αποστολή.

Ενώ όλη η Ευρώπη τρέμει πραγματικά την Ελληνική χρεοκοπία εντός του ευρώ, λέει στην Ελληνική αποστολή ψυχρά “ΟΧΙ” και τους λέει: αν δεν θέλετε να υπογράψετε την συμφωνία, γυρίστε στην Ελλάδα και χρεοκοπήστε.

Είναι η στιγμή, που η Ελληνική αποστολή κάνει διπλή “κολοτούμπα», αφήνει στην άκρη τις ψευτομαγκιές με τα ανοιχτά πουκάμισα, βάζει την “ουρά στα σκέλια” και υπογράφει την συνέχιση των μνημονίων, με την νέα ονομασία “συμφωνίες”. Είναι η στιγμή που ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Γκλέζος , “τα παίρνει στο κρανίο” και λέει επί λέξη με ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες, “λυπάμαι που συνήργησα σε αυτήν την ψευδαίσθηση”.

Μόλις γυρίζουν στην Ελλάδα αρχίζει φυσικά η προπαγάνδα. Είναι διχασμένη προπαγάνδα, διότι τα προσκείμενα μέσα στους Γερμανούς λένε τα δικά τους και τα προσκείμενα στους Αμερικανούς πάλι τα δικά τους. Αυτό φυσικά θα έχετε καταλάβει πως το ζούμε μέχρι σήμερα και φυσικά δεν καταλαβαίνουν οι Έλληνες που βρίσκεται η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται πουθενά σε αυτά που λένε, αφού και οι δύο πλευρές τα λένε όπως τους βολεύει.
Η αλήθεια σήμερα είναι η εξής:
Μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση στις 20 Φεβρουαρίου να έβαλε την “ουρά στα σκέλια” και να υπόγραψε την συνέχιση των μνημονίων, αλλά από τότε κοροϊδεύει συνεχώς τους Γερμανούς, αφού δεν εφαρμόζει τίποτα προς όφελος των Γερμανών, από αυτά που υπέγραψε.

Εφαρμόζει συμφωνίες γενικής καταστροφής της Ελλάδος, όπως την αύξηση των λαθρομεταναστών, κλείσιμο στρατοπέδων, αποδυνάμωση στρατού με απόλυση επαγγελματιών οπλιτών, εκφυλισμό των Ελλήνων με εισαγωγή του νόμου Ιθαγένειας και διάφορα άλλα , που διαλύουν την Ελλάδα.
Αλλά αυτά εξυπηρετούν και τους δύο, αφού δεν ενδιαφέρεται κανείς για τους Έλληνες. Και οι μεν και οι δε, θέλουν να μας αφανίσουν. Αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι οι Έλληνες, αλλά η γή και όλος ο πλούτος της Ελλάδος.

Οι Γερμανοί όμως αυτήν την στιγμή είναι φοβερά εκνευρισμένοι, γιατί ο Τσίπρας και η Αμερικανοπαρέα του, τους κοροϊδεύει χοντρά. Και αυτό το κάνει για να τους εξοργίσει και να μας χρεοκοπήσουν. Γιατί το κλειδί της χρεοκοπίας το κρατάνε οι Γερμανοί. Αυτοί διαχειρίζονται όλο το ταμείο του Ελληνικού Κράτους μέσα από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Αν θέλουν και αφήνουν χρήμα μέσα στον λογαριασμό, πληρώνει τις υποχρεώσεις του το Ελληνικό Δημόσιο. Αν κλείσουν τον λογαριασμό, ΤΕΡΜΑ και ΠΑΠΑΛΑ.
Η Κυβέρνηση όμως τους έπαιξε και άλλη κοροϊδία. Ενώ αυτοί άφησαν τα χρήματα για να πληρωθεί το ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου, η Κυβέρνηση δεν το πλήρωσε.Αυτά τα λέω για να καταλάβουμε τι παιχνίδι παίζεται και από δω και από κει.
Η Κυβέρνηση, σας λέω ΣΤΕΓΝΑ, ΨΥΧΡΑ, και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ προκαλεί τους Γερμανούς για να μας χρεοκοπήσουν . Οι Γερμανοί είναι “τρελαμένοι” με αυτήν την κοροϊδία, αλλά σκέφτονται πως αν χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, θα έχουν και αυτοί συνέπειες. Και δεν μπορούν να υπολογίσουν το μέγεθος των συνεπειών.
Γι’ αυτό και “φορτώνουν” μέσω ELA, συνέχεια τις Ελληνικές Τράπεζες, αφού υπάρχει μεγάλη εκροή κεφαλαίων. Τρία δις έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Αλλά και με αυτό που είδαν στις 5 Ιουνίου, δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη πως η Ελληνική κυβέρνηση θα πληρώσει τέλος Ιουνίου το 1.6 δις, και ας έχει λεφτά στο ταμείο.
Έτσι έχουν τα πράγματα σε γενικές γραμμές και το θέμα είναι, πότε θα τελειώσει η υπομονή των Γερμανών και πότε θα πατήσουν το κουμπί και θα κλείσουν τον λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Από την άλλη, ότι βλέπετε να κάνει η κυβέρνηση, είναι μία προπαγάνδα για να διαμορφώνει ένα ψεύτικο προφίλ στον Ελληνικό λαό. Ενώ κάνει τα πάντα για να φέρει την Ελλάδα σε χρεοκοπία μέσα στο ευρώ, όπως είναι σχεδιασμένο από τον Σόρος και τους Αμερικανούς κερδοσκόπους.
Αν ήθελαν το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων, δεν θα περίμεναν την χρεοκοπία και τον όλεθρο, αλλά εδώ και τόσους μήνες που κοροϊδεύουν με τις διαπραγματεύσεις, θα είχαν κάνει υποδομή για επιστροφή στην δραχμή.
Αλλά την δραχμή δεν την θέλει κανένας και να μην σας ξεγελάει η προπαγάνδα που γίνεται. Η δραχμή δημιουργεί ανεξάρτητη οικονομία και κανένας δεν θέλει ανεξάρτητη Οικονομία στην Ελλάδα. Και να γνωρίζουμε πως ο Τσίπρας δεν έχει εντολή να φέρει την δραχμή, αλλά να μας δέσει στο άρμα του Αμερικάνικου δολαρίου.

Αυτή είναι η επιθυμία του Σόρος. Να μας βγάλει από το ευρώ και να μας πάει χρεοκοπημένους στο Αμερικάνικο δολάριο.
Έτσι έχουν τα πράγματα και ότι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα. Όσο για τις συμφωνίες με Ρώσους, Γάλλους, Πορτογάλους, Κινέζους, αυτά είναι ωραία “πυροτεχνήματα” προπαγάνδας, για να φτιάχνουν λίγο το δημόσιο προφίλ της Κυβέρνησης.
Γιατί αν ο λαός καταλάβει και την προδοσία της Σ-ΑΝΕΛ κυβέρνησης, τότε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ;;;;;;;
ΕΕΕ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;
Προσωπικά θα έλεγα να ετοιμάζουν το ελικόπτερο, γιατί για κυβέρνηση ξανά, δεν τους βλέπω.
Μία φορά “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ήταν αρκετή. Καταλάβαμε.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

Στον ΣΥΡΙΖΑ “σταυρώνουν” την Κωνσταντοπούλου για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ στάση της !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

konstantopoulou-kathgoria-13072015

Στον ΣΥΡΙΖΑ “σταυρώνουν” την Κωνσταντοπούλου για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ στάση της – Φίλης: “Το πρόβλημα με την Ζωή είναι ότι για πολλοστή φορά…συμπλέει με την Χρυσή Αυγή!! (βίντεο)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης τόνισε ότι αυτοί που διαφωνούν με την γραμμή… που ακολούθησε το κόμμα του τις τελευταίες μέρες και διαφοροποίησαν τη στάση τους στην ψηφοφορία του Σαββάτου στη Βουλή, θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα κυβερνητικά στελέχη που δεν ψήφισαν «Ναι» το Σάββατο λέγοντας πως το πιο σωστό θα ήταν να ψηφίσουν αρνητικά αφού διαφωνούσαν και στη συνέχεια να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.

Ανάλογη ήταν και η θέση του σε ότι αφορά την κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την οποία αναγνώρισε ότι έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψη της, αλλά τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην εμμονή της προέδρου της Βουλής να καθυστερήσει την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας με την διαδικασία για την εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του να διαπραγματευθούν με τους εταίρους μας.

«Το πρόβλημα με την κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είναι ότι έχει μία άποψη. Το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησε την Παρασκευή να αξιοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο για να μην λάβει εγκαίρως απόφαση η Βουλή επί του ζητήματος που είχε συγκληθεί» σχολίασε και πρόσθεσε: «Eίναι ενοχλητικό για πολλοστή φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου συμπλέει σε θέμα κοινοβουλευτικής λειτουργίας με την Χρυσή Αυγή».

Πηγή:http://www.makeleio.gr/?cat=4

Διαβάστε περισσότερα ...

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

xepoulhma-elladas-prodotes-12072015

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Πρόκειται αναμφισβήτητα για την χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο τόπος.
Δεν είναι ¨αριστερή”, δεν είναι “δεξιά” δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν καμία ιδεολογία, δεν έχουν κανέναν προσανατολισμό. Μήπως τώρα καταλαβαίνουμε όλοι μας, τι σημαίνει να έχεις μία ΆΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;
Αυτό δεν το επισημαίνω τώρα, γιατί πρίν από τις εκλογές έλεγα τι σημαίνει να ψηφίσουν οι Έλληνες έναν δηλωμένο ΑΘΕΟ για πρωθυπουργό. Όπως έλεγα και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την άρνησή τους να ορκιστούν στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Βέβαια τότε ήταν λίγοι αυτοί που καταλάβαιναν τι εννοούσα με αυτό που έλεγα.
Όπως είδατε, είναι η μόνη Κυβέρνηση, που με το έτσι θέλω κατήργησε το Σύνταγμα και την Δημοκρατία στην χώρα, διαγράφοντας “εν μία νυκτί” την ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ και το “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα, γιατί αφού ξεσκεπάστηκαν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Δεν πρόκειται από δω και πέρα να κρατήσουν ούτε τα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν εντελώς την χώρα.
Αφού πρώτα εντελώς φασιστικά και με την ανοχή όλου του πολιτικού κόσμου, με την ανοχή Δικαιοσύνης και της ανοχής του Στρατού, ανέστρεψαν το “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος και το έκαναν “ΝΑΙ”, τώρα ετοιμάζονται να παραχωρήσουν και την Ελλάδα ως ΕΓΓΥΗΣΗ, για να πάρουν το νέο ΔΑΝΕΙΟ.
Ετοιμάζονται λοιπόν όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ της Βουλής, να κάνουν μαζί μία κυβέρνηση και να βάλουν την ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, για την αποπληρωμή ενός ΧΡΕΟΥΣ, που δεν είναι μόνο παράνομο και κατασκευασμένο, αλλά και κατά ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ και του ΔΝΤ αλλά και του ΣΟΪΜΠΛΕ, είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ.
Δηλαδή, θέλουν να ΒΑΛΟΥΝ την Ελλάδα ως εγγύηση, σε ένα δάνειο, που ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Είναι όλοι τους σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, και δεν κρύβονται πια.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ. !!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. !!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΟΙ 174 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ! (Η ΛΙΣΤΑ)

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

vouleytes-lefta-exo-mayra-12072015

Αυτή η λίστα είναι σημαντικότερη της Λαγκάρτ. Ζητούν απαντήσεις όλοι: εαν δηλαδή οι πολιτικοί μας νομίμως ή όχι ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ και πότε, εάν τα επαναπάτρισαν και πότε, αλλά και εάν τα επιτόκια στην Ελλάδα ήταν μικρότερα σε σχέση με τα έξω ή όχι και κατά πόσο.

1. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ
2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
3. ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,00 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 150.000,000 MARFIN
4. ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΡΩ 67.677,420 EUROBANK
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 92.429,200 ALPHA
5.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΥΡΩ 151.500,000 ASPIS..
6. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 50.000,000 MILENNIUM.
7. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 118.728,130 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 112.400,000 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ ….
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 113.286,730 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
8. ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 174.589,000 DEUTSCHE BANK
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 102.300,000 ΕΘΝΙΚΗ
9. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΑ ΕΥΡΩ 58.899,850 ΕΘΝΙΚΗ
10. ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΕΥΡΩ 1.000.000,000 MILENNIUM
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΕΥΡΩ 195.580,000 ΕΘΝΙΚΗ
11. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 65.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
12. ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 100.828,000 ΕΘΝΙΚΗ
13. ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 56.262,770 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 1.462.840,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 2.175.530,010
14. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΡΩ 145.000,000 ΜΕΤΡΗΤΑ
15. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 130.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 500.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 454.295,530 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 500.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 82.836,360 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 170.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 54.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 83.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 209.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 210.621,030 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 93.939,460 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 214.498,200 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
16. ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 56.738,960 ΚΥΠΡΟΥ
ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 58.426,860 ΚΥΠΡΟΥ
17. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 684.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
18. ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΕΥΡΩ 99.794,290 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΕΥΡΩ 400.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
19. ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΥΡΩ 201.283,870 MILENNIUM
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΥΡΩ 52.147,930 ΕΘΝΙΚΗ
20. ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 250.972,130 ΕΘΝΙΚΗ
21. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 149.041,950 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ
22. ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 60.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
23. ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 58.401,070 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 165.093,750 ΕΘΝΙΚΗ
24. ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΡΩ 61.578,890 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ USD 53.527,530 MARATHON BANK
25. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΡΩ 56.030,570 EUROBANK
26. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 160.000,000 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ
27. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΡΩ 150.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
28. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΕΥΡΩ 117.640,000 ΕΘΝΙΚΗ
29. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 74.794,910 ΕΘΝΙΚΗ
30. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 53.083,940 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
31. ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 48.382,960 ΕΘΝΙΚΗ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 51.757,440 ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 55.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 200.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 11.485,090
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 1.209.306,000
32. ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 51.757,960 FIRST BUSINESS BANK
33. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 75.300,000 ALPHA
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 82.500,000 ΕΘΝΙΚΗ
34. ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 68.944,700 ΕΘΝΙΚΗ
35. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 120.000,000 EUROBANK
36. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ´ΑΝΝΑ ΕΥΡΩ 70.000,000 ING – FIDELITE
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ´ΑΝΝΑ ΕΥΡΩ 140.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ´ΑΝΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΕΥΡΩ 59.703,750 ΕΘΝΙΚΗ
37. ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 85.739,850 ΕΘΝΙΚΗ
ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 49.987,720 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
38. ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 93.602,000 EUROBANK
ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 124.168,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
39. ΈΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΥΡΩ 113.840,001 ΕΘΝΙΚΗ
40. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΡΩ 69.600,000 KBG ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
41. ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΡΩ 142.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 109.060,000 MARFIN
42. ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 65.000,000 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
43.ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 48.200,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 56.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
44. ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΡΩ 53.901,550 ΕΘΝΙΚΗ
45. ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΕΥΡΩ 50.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
46. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 620.732,620 CITYBANK
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ USD 1.014.221,000 CITYBANK
47. ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΑ) ΕΥΡΩ 62.998,030 ΕΘΝΙΚΗ
48. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 75.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ USD 171.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 240.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
49. ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΕΥΡΩ 65.000,000 EUROBANK
50. ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΡΩ 111.933,690 EUROBANK
ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΡΩ 149.380,220 ΕΘΝΙΚΗ
51. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 140.600,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ USD 167.935,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 297.177,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 302.175,920 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 85.306,590 ΕΘΝΙΚΗ
52. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΚΟΙΝΟΣ) ΕΥΡΩ 91.422,980 ALPHA
53. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΚΟΙΝΟΣ) ΕΥΡΩ 112.198,450 ΕΘΝΙΚΗ
54. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 52.000,000 ALPHA
55. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 80.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
56. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 62.523,840 ATTICA
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 61.027,850 ΕΘΝΙΚΗ
57. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΡΩ 54.837,340 ΕΘΝΙΚΗ
58. ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 62.210,780 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
59. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΡΩ 50.247,640 ΕΘΝΙΚΗ
60. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΌΛΓΑ ΕΥΡΩ 127.883,800 ΕΘΝΙΚΗ
61. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΡΩ 60.000,000 EUROBANK
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΡΩ 185.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 55.000,000 EUROBANK
62. ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 80.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΕΥΡΩ 300.158,000 KBG ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
63. ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ USD 50.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΕΥΡΩ 51.060,900 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΕΥΡΩ 87.800,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
64. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 51.158,430 ΕΘΝΙΚΗ
65. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ USD 48.061,220 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 68.512,890 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 73.700,580 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 74.313,570 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
66. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ – ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 112.717,360 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ – ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 85.407,990 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ – ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 237.952,430 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
67. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 107.000,000 BNP PARIS BAS FORTIS (ΒΕΛΓΙΟ)
68. ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 55.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
69. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 50.466,000 EUROBANK
70. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 57.664,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 124.963,620 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 70.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
71. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΡΩ 50.000,000 MILENNIUM
ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΡΩ 135.014,700 ΚΥΠΡΟΥ
72. ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΡΩ 300.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
73. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 59.245,000 ΕΘΝΙΚΗ
74. ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΕΥΡΩ 220.000,000 BNP PARIS BAS FORTIS
ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΕΥΡΩ 122.200,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 120.000,000 BNP PARIS BAS FORTIS
ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 160.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
75. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 412.747,880 EUROBANK
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 162.366,000 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 354.010,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 178.191,230 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 176.837,000 ALPHA
76. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΥΡΩ 93.683,460 ALPHA
ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΥΡΩ 267.085,000 ING ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 49.214,000 ALPHA
ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 112.886,000 MARFIN
77. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 60.500,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 60.500,000 ΕΘΝΙΚΗ
78. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΥΡΩ 70.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
79. ΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 49.924,900 ΕΘΝΙΚΗ
80. ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΡΩ 87.997,380 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
81. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 84.835,650 ΕΘΝΙΚΗ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 48.500,000 EUROBANK
82. ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ “ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 66.518,780 ALPHA
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ “ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 50.537,850 ΕΘΝΙΚΗ
83. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,000 ΕΓΝΑΤΙΑ
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 60.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
84. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΡΩ 65.365,620 ALPHA
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΡΩ 84.300,000 ΕΘΝΙΚΗ
85. ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 62.611,440 EUROBANK
ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 85.599,450 ΕΘΝΙΚΗ
ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 260.125,000 ΕΘΝΙΚΗ
86. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΡΩ 280.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
87. ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 166.000,000
88. ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΡΩ 171.444,140 EUROBANK
89. ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΡΩ 108.510,070 ALPHA
ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΡΩ 77.126,121 ΕΘΝΙΚΗ
90. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) USD 512.720,280 ALPHA
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΕΥΡΩ 857.461,000 DEUTSCHE BANK
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΕΥΡΩ 549.723,300 EUROBANK
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΕΥΡΩ 182.289,680 HYQOVEREINS BANK
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΕΥΡΩ 112.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΣΥΖΥΓΟΣ USD 131.169,270 HSBC
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΣΥΖΥΓΟΣ USD 89.184,960 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
91. ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΡΩ 80.000,000 KBG ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
92. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 65.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
93. ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΡΩ 65.301,370 ΕΘΝΙΚΗ
ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 65.222,020 ΕΘΝΙΚΗ
94. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΡΩ 93.428,280 ΕΘΝΙΚΗ
ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 75.458,460 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
95. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΧΟΝΔΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ GBP 70.700,000 BOUTTS
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΧΟΝΔΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΩ 77.647,760 PROBANK
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΧΟΝΔΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΩ 60.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
96. ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 90.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 160.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 70.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
97. ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 250.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
98. ΝΑΣΙΩΚΑΣ ´ΕΚΤΟΡΑΣ ΕΥΡΩ 147.419,000 ΕΘΝΙΚΗ
99. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 150.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
100. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 83.450,570 ΕΘΝΙΚΗ
101. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ) ΕΥΡΩ 100.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
102. ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΕΥΡΩ 85.237,001 ALPHA
ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΕΥΡΩ 150.000,001 ALPHA
ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΕΥΡΩ 550.000,001 ALPHA
ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΕΥΡΩ 125.624,001 SOCIETE GENERALE
103. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 100.516,330 ΕΘΝΙΚΗ
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΕΥΡΩ 100.516,330 ΕΘΝΙΚΗ
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 100.516,330 ΕΘΝΙΚΗ
104. ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 69.650,000 EUROBANK
ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 122.407,420 ΕΘΝΙΚΗ
105. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 52.094,780 MILENNIUM
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΥΡΩ 462.000,000 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
106. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 51.835,960 ΕΘΝΙΚΗ
107. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΡΩ 52.361,450 CITYBANK
108. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 1.353.499,510 EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 183.974,030 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩ 101.305,040 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
109. ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 215.869,310 ΕΘΝΙΚΗ
110. ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ (ΈΛΕΝΑ) USD 58.000,000 ALPHA
111. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 93.000,000 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 81.500,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 93.000,000 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
112. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΈΛΣΑ) ΕΥΡΩ 250.000,000 ALPHA
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΈΛΣΑ) ΕΥΡΩ 150.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
113. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 136.500,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 240.600,000 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
114. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ 65.001,580 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
115. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 317.967,330 ALPHA
116. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΥΡΩ 193.382,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΥΡΩ 230.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
117. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ ΕΥΡΩ 86.217,280 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
118. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 51.435,490 ΕΘΝΙΚΗ
119. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 50.000,000 ALPHA
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 51.000,000 MARFIN
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 48.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
120. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 60.955,580 MILENNIUM
121. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 125.811,290 ALPHA
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 366.770,780 EUROBANK
122. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΡΩ 263.728,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ USD 357.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
123. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 83.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 86.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 51.000,000 MARFIN
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 83.500,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 86.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
124. ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 81.884,000 ALPHA
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ USD 105.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
125. ΠΟΔΗΜΑΤΑ ΆΝΝΥ ΕΥΡΩ 55.000,000 ING
126. ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΡΩ 154.815,000 ING ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΡΩ 65.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
127. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 244.000,000 EUROBANK
128. ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΣΥΛΒΑΝΑ ΕΥΡΩ 204.703,410 ING
ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΣΥΛΒΑΝΑ ΕΥΡΩ 54.025,060 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΣΥΛΒΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 60.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
129. ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ ΕΥΡΩ 253.862,140 EUROBANK
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ ΕΥΡΩ 329.466,790 MARFIN
130. ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 203.165,980 ΕΘΝΙΚΗ
131. ΡΟΒΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) ΕΥΡΩ 225.300,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
132. ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΩ 90.000,000 ING ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΩ 87.275,620 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 49.929,440 ΕΘΝΙΚΗ
133. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΡΩ 81.366,900 EUROBANK
ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ GBP 173.686,260 EUROBANK
ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΡΩ 65.597,500 ING
ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 57.137,700 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 61.998,410 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
134. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΡΩ 285.467,000 KBG ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
135. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΥΡΩ 265.776,190 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 55.180,000 ALPHA
136. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΡΩ 120.819,810 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 198.537,020 INVESTMENT BANK OF GREECE
137. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΡΩ 80.695,750 HSBC
ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 213.356,000 ALPHA
ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 120.072,000 EUROBANK
138. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΕΥΡΩ 187.706,250 ALPHA
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΕΥΡΩ 400.000,000 EUROBANK
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΕΥΡΩ 130.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΕΥΡΩ 102.613,350 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
139. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΡΩ 190.000,000 MARFIN
ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΥΡΩ 165.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
140. ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 75.000,000 EUROBANK
141. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 60.000,000 ING
142. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΡΩ 80.000,000 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 115.000,000 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
143. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΕΥΡΩ 235.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
144. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 117.017,760 EUROBANK
ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 60.051,450 ΕΘΝΙΚΗ
ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΡΩ 62.719,870 ΕΘΝΙΚΗ
145. ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 170.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
146. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΡΩ 58.902,001 ΕΘΝΙΚΗ
147. ΤΖΑΒΕΛΑ ΦΕΡΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩ 75.000,000 EUROBANK
148. ΤΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 70.000,001 ALPHA
149. ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 64.523,490 ΕΘΝΙΚΗ
ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 54.437,000 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
150. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΡΩ 50.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 50.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
151. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΡΩ 143.202,000 PROBANK
152.ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΡΩ 158.888,940 ΕΘΝΙΚΗ
153. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 56.111,581 ΕΘΝΙΚΗ
154. ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΕΥΡΩ 80.000,000 ALPHA
ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΕΥΡΩ 300.000,000 ALPHA
ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΕΥΡΩ 370.000,000 ALPHA
ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΕΥΡΩ 50.000,200 EUROBANK
ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΕΥΡΩ 125.000,000 EUROBANK
155. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΡΩ 105.511,280 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
156. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 160.040,271 ING
157. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 71.723,000 ΕΘΝΙΚΗ
158. ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 101.534,000 ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 102.735,000 ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 55.088,000 ΕΘΝΙΚΗ
159. ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩ 153.124,820 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
169. ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 51.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
170. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΡΩ 65.185,890 ΑΓΡΟΤΙΚΗ
171. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΥΡΩ 70.751,080 ΕΘΝΙΚΗ
172. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 62.000,000 ALPHA
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 105.000,000 ING ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 53.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
173. ΧΡΙΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) ΕΥΡΩ 359.000,000 ΕΜΠΟΡΙΚΗ
174. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 90.000,000 ING
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 341.724,000
175. ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΕΥΡΩ 148.319,570 ΕΘΝΙΚΗ
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΕΥΡΩ 200.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 107.221,080 ΕΘΝΙΚΗ
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 120.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
πηγή:patratora.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

251 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

voulh-prodotes-mnhmonio-2015-12-07-2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Έλληνες, να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας να συνέλθουμε. Αυτό που έγινε εχθές, στον κατ’ όνομα πλέον Ναό της Δημοκρατίας, είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί, στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Παραβιάστηκε με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας. Και λέω με τον χειρότερο γιατί παραβιάστηκε από τους υποτιθέμενους φύλακες.
Τέτοια Πολιτειακή εκτροπή, συμβαίνει για πρώτη φορά στον κόσμο σε πολιτισμένο κράτος. Και το ερώτημα είναι, ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ και αυτό;
Ε, αν το ανεχθούμε και αυτό, να ξέρετε πως έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ σαν κράτος, σαν λαός και σαν έθνος.
Έλληνες Δημοκράτες. Δεχόμαστε επίθεση και είναι η χειρότερη και πιο ύπουλη επίθεση που έχουμε δεχθεί ποτέ εως κράτος. Μας πολεμούν με κουστούμια, με γραβάτες, με χαμόγελα και με νόμους. Ελάτε Έλληνες να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε, πριν μας αρπάξουν εντελώς την Ελλάδα μας.
Το Σύνταγμα και το πολίτευμα της πατρίδας μας, δεν ήταν ποτέ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ, γιατί στηρίζονται όχι σε έναν, αλλά σε τρείς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ.
Την Νομοθετική, (Βουλή των Ελλήνων) την Δικαστική, (ανεξάρτητη δικαιοσύνη) και την Στρατιωτική (Ένοπλες δυνάμεις).
Αυτές οι ανεξάρτητες εξουσίες, διαθέτουν μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, αλλά και μηχανισμούς ΕΛΕΓΧΟΥ των άλλων εξουσιών, απέναντι σε φαινόμενα μεγάλης παραβατικότητας των Συνταγματικών εντολών. Και θα έπρεπε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που ΣΥΝΕΒΕΙ εχθές. Το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παραβατικότητα που έχει συμβεί ποτέ στον κόσμο, από εκλεγμένη ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο, που ένα ψηφισμένο από τον λαό ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, γράφει στ΄@ρχ@δι@ του, τον ΛΑΟ, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας.
Είναι η πρώτη φορά, που ΑΛΛΟ ψηφίζει ο λαός και ΑΛΛΟ κάνει η Κυβέρνηση Και όχι μόνο άλλο, αλλά ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που ψήφισε ο λαός.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραβατικότητα στο Πολίτευμα.
Έγραψαν στ’ @ρχ@δι@ τους, ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και την ψήφο που έδωσε, πρώτα στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου και στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ πριν μία εβδομάδα στις 5 Ιουλίου.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Δεν λογαριάζουν τίποτα και μας λένε ψυχρά, στυγνά και κυνικά, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ και δεν μας νοιάζει τι ψηφίζεις εσύ.
Έλληνες αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα αντιδράσουμε. Είναι ξεκάθαρο πραξικόπημα κατά του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, και τώρα δεν γίνεται από την Στρατιωτική εξουσία, αλλά από την ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ο ερμηνευτικός νόμος 4023 /ΦΕΚ: Α 220 20111024 του άρθρου 44 του Συντάγματος, για την Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος, “ΑΡΘΡΟ 16” παραγραφος 3, αναφέρει: » Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους».

To “ΟΧΙ” λοιπόν του Δημοψηφίσματος είναι δεσμευτικό για την Κυβέρνηση και αυτή το έγραψε μαζί με τον λαό στ’ @ρχ@δι@ της και είπε “ΝΑΙ” στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Πρόκειται για άλλο ένα “ΣΟΚ” που δημιουργούν στην Ελληνική Κοινωνία, περιμένοντας πως με το “ΣΟΚ” η Κοινωνία θα “μουδιάσει” και δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Είναι γνωστό το δόγμα του “ΣΟΚ” και μας το έχουν φέρει πολλές φορές. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι ξύπνιος ή ονειρεύεσαι.

Αυτό όμως τους ησυχάζει, γιατί με το “ΣΟΚ” που παθαίνει η κοινωνία δεν αντιδρά. Και έτσι περνούν τα μέτρα τους. Τώρα όμως να τους πω μετά λύπης μου, πως δεν τα υπολόγισαν όλα.
Το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ όσο “ΣΟΚ” και να είναι, ούτε καταπίνεται, ούτε ξεχνιέται. Και προσωπικά δεν πρόκειται να αφήσω τους ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, να υποδουλώσουν την χώρα μου, ούτε να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος.

Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε αυτόν τον ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ με τα χαμόγελα και τα κουστούμια, να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν την λαϊκή εντολή.
Γιατί εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και εκλογών. Και έτσι που το πάνε, στις επόμενες Εθνικές εκλογές, δεν θα έχει καμία σημασία τι θα ψηφίσει ο λαός. Αυτοί θα κάνουν όποια κυβέρνηση θέλουν.

Πρέπει αμέσως όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες, σε όποιο χώρο και αν βρίσκονται, να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ με τον πιο σκληρό τρόπο, αυτό το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έγινε κατά του Δημοκρατικού μας ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Από τον Μανώλη Γκλέζο και τον Μίκη Θεοδωράκη, μέχρι τον τελευταίο Έλληνα Δημοκράτη. Αυτός ο Κοινοβουλευτικός Φασισμός δεν έχει κόμματα. Είναι η Νέα Τάξη πραγμάτων, και πρέπει όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες να την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ.

Και περιμένω και από όλους τους Έλληνες Δημοκράτες, που υπηρετούν την πατρίδα μέσα από τις άλλες εξουσίες, της Δικαιοσύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων, να μην κοιμούνται αλλά να είναι σε επαγρύπνηση.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταπατείται και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ κινδυνεύει και όχι από εξωτερικούς εχθρούς, αλλά από τους ίδιους τους υπηρέτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μήπως επειδή δεν ορκίστηκαν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, νομίζουν πως μπορούν και να το καταπατούν;
Οι Έλληνες, είπαμε “ΟΧΙ” στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στον ΦΑΣΙΣΜΟ της Βουλής.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΚΑΤΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Εκτυλίσσεται Αυτή τη Στιγμή στην Ελλάδα…

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

sokaristiko-11072015

Με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανησυχούν για την κλιμάκωση της κρίσης στην Ελλάδα και τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και Ουκρανία, σήμερα πρώην αξιωματούχος του Αμερικανικού Κογκρέσου, Dr. Paul Craig Roberts, εκθέτει μια συγκλονιστική άποψη σχετικά με αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα πίσω από την κουρτίνα…

Αναφέρει ότι η ελληνική κρίση είχε σχεδιαστεί εδώ και πολλά χρόνια και ήταν το «δείγμα» που θα προβάλλονταν για την δημιουργία υπερχρεωμένων κρατών που στη συνέχεια έρμαια των χρεών τους, θα υποχρεώνονταν να παραχωρήσουν τον εθνικό τους πλούτο στα ιδιοτελή τοκογλυφικά συμφέροντα της παγκόσμιας κλίκας.
Το σχέδιο όμως αυτό «εκτροχιάστηκε» από τον περασμένο Ιανουάριο όταν εκλέχτηκε η νέα ελληνική κυβέρνηση, η οποία αφού απέρριψε αυτή την αδιέξοδη πολιτική δημιουργίας όλων και μεγαλύτερων χρεών, άρχισε επαφές με την Μόσχα. Αυτό ήταν και το σήμα που πυροδότησε την οργή της Δύσης και παράλληλα την έντονη ανησυχία της Ουάσιγκτον για την διαγραφόμενη προοπτική αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως αναφέρει ο Paul Craig Robert, η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Victoria Nuland, νέο μεγάλο «κοράκι», μετά την επίσκεψη του κ Τσίπρα στην Μόσχα επισκέφτηκε, (;;;), τον Έλληνα πρωθυπουργό και του απεύθυνε αυστηρή προειδοποίηση ότι δεν θα ανεχτεί την παρέκκλιση της Ελλάδας από της συμμαχικές της δεσμεύσεις, ζητώντας τον με επιτακτικό τρόπο να σταματήσει κάθε επαφή με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αυτή η κίνηση όμως του κ Τσίπρα είχε ως αποτέλεσμα την εντυπωσιακή στροφή του ΔΝΤ που για πρώτη φορά μετά από έντονη πίεση του προέδρου Ομπάμα, που ανησυχεί έντονα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παραδέχτηκε πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο ενώ δεν έσπευσε να κηρύξει την χώρα υπό πτώχευση παρά του ότι δεν πλήρωσε την δόση της προς το ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, η κρίση αυτή έδειξε την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενώ η ΕΚΤ τυπώνει κάθε μήνα 60 δις ευρώ για τις ανάγκες των εθνικών τραπεζών και ενώ έπρεπε να εγγυηθεί και να στηρίξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, έπαιξε το παιχνίδι του εκβιασμού προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό ώστε να κλείσουν οι τράπεζες και να σχηματιστούν οι ουρές αγανακτισμένων που θα δημιουργούσαν ρεύμα υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.
Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts. Η Ρωσία κι η Κίνα θα μπορούσαν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδα και αυτό θα τους κόστιζε πολύ λιγότερα από τις τεράστιες πολεμικές δαπάνες που υποχρεώνονται να δαπανούν υπό την αμερικανική πίεση, δημιουργώντας ένα νέο και ισχυρότατο μοχλό πίεσης προς τις ΗΠΑ. Αυτό όμως εξαρτάται και από την ελληνική κυβέρνηση.
ΠΗΓΗ: http://pasmiellinbarbaros.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα ...

Τελος συγκυβέρνησης Καμμένου και Τσίπρα !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

tsipras-kammenos-11072015

Σοβαρό επεισόδιο έγινε στη Βουλή χθες το βράδυ ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εξοπλιστικά.
Με μια χαρακτηριστική κίνηση «εμείς τελειώσαμε» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έδειξε στον Πρωθυπουργό ότι διαφωνεί έντονα με το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπραςδεν διαβεβαίωσε ότι δεν θα μειωθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες, αναφέρει η εφημερίδα Ημερησία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες η αντίδραση Καμμένου ήταν έντονη και έγινε φανερή από αρκετούς, ενώ ο κ. Καμμένος «έβραζε».
Αμέσως στο έδρανο που καθόταν ο Π. Καμμένος, έσπευσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για να προλάβει μην πάρει έκταση το επεισόδιο.
Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε στον ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτο ένα σημείωμα, εκείνος ζήτησε τον λόγο και προέβη σε διευκρινίσεις.
«Τα 100 εκατ. το 2015 θα βρεθούν από το περίσσευμα του φετινού προϋπολογισμού. Τα 200 εκατ. για το 2016 από πωλήσεις εξοπλιστικών.
Παρόλο που λέει τις λέξεις «προσωπικό» και «προμήθεια» πουθενά δε λέει για τα ποσοστά πουθενά δε λέει πόσο να είναι από το ένα και πόσο από το άλλο. Όταν έρθει το ν/σ μπορεί το ελληνικό κοινοβούλιο να αποφασίσει πώς θα βρεθούν αυτές οι οικονομίες. Θα ισχύουν από το 2015 οι μειώσεις εξοπλισμών κατά 200 εκατομμύρια», είπε ο κ. Τσακαλώτος.
Ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στο θέμα, δείχνοντας πόσο ενοχλήθηκε. «Άκουσα τις διευκρινίσεις του υπουργού Οικονομικών. Οι περικοπές ύψους 100 δισ. ευρώ θα γίνουν από πωλήσεις υλικού. Ούτε ένα ευρώ από προσωπικό. Και αυτό θα το διασφαλίσω προσωπικά και εγώ και ο υφυπουργός Άμυνας» είπε.
Πηγή: Pontiki

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

anagkh-prostasia-elladas-prodotes-prodosia-elladas-11072015

Έλληνες, να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας να συνέλθουμε. Αυτό που έγινε εχθές, στον κατ’ όνομα πλέον Ναό της Δημοκρατίας, είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί, στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Παραβιάστηκε με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας. Και λέω με τον χειρότερο γιατί παραβιάστηκε από τους υποτιθέμενους φύλακες.
Τέτοια Πολιτειακή εκτροπή, συμβαίνει για πρώτη φορά στον κόσμο σε πολιτισμένο κράτος. Και το ερώτημα είναι, ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ και αυτό;
Ε, αν το ανεχθούμε και αυτό, να ξέρετε πως έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ σαν κράτος, σαν λαός και σαν έθνος.
Έλληνες Δημοκράτες. Δεχόμαστε επίθεση και είναι η χειρότερη και πιο ύπουλη επίθεση που έχουμε δεχθεί ποτέ εως κράτος. Μας πολεμούν με κουστούμια, με γραβάτες, με χαμόγελα και με νόμους. Ελάτε Έλληνες να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε, πριν μας αρπάξουν εντελώς την Ελλάδα μας.
Το Σύνταγμα και το πολίτευμα της πατρίδας μας, δεν ήταν ποτέ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ, γιατί στηρίζονται όχι σε έναν, αλλά σε τρείς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ.
Την Νομοθετική, (Βουλή των Ελλήνων) την Δικαστική, (ανεξάρτητη δικαιοσύνη) και την Στρατιωτική (Ένοπλες δυνάμεις).
Αυτές οι ανεξάρτητες εξουσίες, διαθέτουν μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, αλλά και μηχανισμούς ΕΛΕΓΧΟΥ των άλλων εξουσιών, απέναντι σε φαινόμενα μεγάλης παραβατικότητας των Συνταγματικών εντολών. Και θα έπρεπε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που ΣΥΝΕΒΕΙ εχθές. Το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παραβατικότητα που έχει συμβεί ποτέ στον κόσμο, από εκλεγμένη ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο, που ένα ψηφισμένο από τον λαό ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, γράφει στ΄@ρχ@δι@ του, τον ΛΑΟ, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας.
Είναι η πρώτη φορά, που ΑΛΛΟ ψηφίζει ο λαός και ΑΛΛΟ κάνει η Κυβέρνηση Και όχι μόνο άλλο, αλλά ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που ψήφισε ο λαός.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραβατικότητα στο Πολίτευμα.
Έγραψαν στ’ @ρχ@δι@ τους, ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και την ψήφο που έδωσε, πρώτα στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου και στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ πριν μία εβδομάδα στις 5 Ιουλίου.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Δεν λογαριάζουν τίποτα και μας λένε ψυχρά, στυγνά και κυνικά, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ και δεν μας νοιάζει τι ψηφίζεις εσύ.
Έλληνες αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα αντιδράσουμε. Είναι ξεκάθαρο πραξικόπημα κατά του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, και τώρα δεν γίνεται από την Στρατιωτική εξουσία, αλλά από την ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ο ερμηνευτικός νόμος 4023 /ΦΕΚ: Α 220 20111024 του άρθρου 44 του Συντάγματος, για την Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος, “ΑΡΘΡΟ 16” παραγραφος 3, αναφέρει: » Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους».

To “ΟΧΙ” λοιπόν του Δημοψηφίσματος είναι δεσμευτικό για την Κυβέρνηση και αυτή το έγραψε μαζί με τον λαό στ’ @ρχ@δι@ της και είπε “ΝΑΙ” στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Πρόκειται για άλλο ένα “ΣΟΚ” που δημιουργούν στην Ελληνική Κοινωνία, περιμένοντας πως με το “ΣΟΚ” η Κοινωνία θα “μουδιάσει” και δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Είναι γνωστό το δόγμα του “ΣΟΚ” και μας το έχουν φέρει πολλές φορές. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι ξύπνιος ή ονειρεύεσαι.

Αυτό όμως τους ησυχάζει, γιατί με το “ΣΟΚ” που παθαίνει η κοινωνία δεν αντιδρά. Και έτσι περνούν τα μέτρα τους. Τώρα όμως να τους πω μετά λύπης μου, πως δεν τα υπολόγισαν όλα.
Το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ όσο “ΣΟΚ” και να είναι, ούτε καταπίνεται, ούτε ξεχνιέται. Και προσωπικά δεν πρόκειται να αφήσω τους ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, να υποδουλώσουν την χώρα μου, ούτε να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος.

Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε αυτόν τον ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ με τα χαμόγελα και τα κουστούμια, να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν την λαϊκή εντολή.
Γιατί εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και εκλογών. Και έτσι που το πάνε, στις επόμενες Εθνικές εκλογές, δεν θα έχει καμία σημασία τι θα ψηφίσει ο λαός. Αυτοί θα κάνουν όποια κυβέρνηση θέλουν.

Πρέπει αμέσως όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες, σε όποιο χώρο και αν βρίσκονται, να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ με τον πιο σκληρό τρόπο, αυτό το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έγινε κατά του Δημοκρατικού μας ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Από τον Μανώλη Γκλέζο και τον Μίκη Θεοδωράκη, μέχρι τον τελευταίο Έλληνα Δημοκράτη. Αυτός ο Κοινοβουλευτικός Φασισμός δεν έχει κόμματα. Είναι η Νέα Τάξη πραγμάτων, και πρέπει όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες να την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ.

Και περιμένω και από όλους τους Έλληνες Δημοκράτες, που υπηρετούν την πατρίδα μέσα από τις άλλες εξουσίες, της Δικαιοσύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων, να μην κοιμούνται αλλά να είναι σε επαγρύπνηση.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταπατείται και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ κινδυνεύει και όχι από εξωτερικούς εχθρούς, αλλά από τους ίδιους τους υπηρέτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μήπως επειδή δεν ορκίστηκαν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, νομίζουν πως μπορούν και να το καταπατούν;
Οι Έλληνες, είπαμε “ΟΧΙ” στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στον ΦΑΣΙΣΜΟ της Βουλής.
Οι Έλληνες, λέμε “ΟΧΙ” στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed