Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Στον ΣΥΡΙΖΑ “σταυρώνουν” την Κωνσταντοπούλου για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ στάση της !

konstantopoulou-kathgoria-13072015

Στον ΣΥΡΙΖΑ “σταυρώνουν” την Κωνσταντοπούλου για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ στάση της – Φίλης: “Το πρόβλημα με την Ζωή είναι ότι για πολλοστή φορά…συμπλέει με την Χρυσή Αυγή!! (βίντεο)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης τόνισε ότι αυτοί που διαφωνούν με την γραμμή… που ακολούθησε το κόμμα του τις τελευταίες μέρες και διαφοροποίησαν τη στάση τους στην ψηφοφορία του Σαββάτου στη Βουλή, θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα κυβερνητικά στελέχη που δεν ψήφισαν «Ναι» το Σάββατο λέγοντας πως το πιο σωστό θα ήταν να ψηφίσουν αρνητικά αφού διαφωνούσαν και στη συνέχεια να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.

Ανάλογη ήταν και η θέση του σε ότι αφορά την κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την οποία αναγνώρισε ότι έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψη της, αλλά τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην εμμονή της προέδρου της Βουλής να καθυστερήσει την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας με την διαδικασία για την εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του να διαπραγματευθούν με τους εταίρους μας.

«Το πρόβλημα με την κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είναι ότι έχει μία άποψη. Το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησε την Παρασκευή να αξιοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο για να μην λάβει εγκαίρως απόφαση η Βουλή επί του ζητήματος που είχε συγκληθεί» σχολίασε και πρόσθεσε: «Eίναι ενοχλητικό για πολλοστή φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου συμπλέει σε θέμα κοινοβουλευτικής λειτουργίας με την Χρυσή Αυγή».

Πηγή:http://www.makeleio.gr/?cat=4

Τελευταία τροποποίησηΔευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 12:23
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto