Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η “ΓΚΡΙΖΑ” ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ! ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ «ΔΟΝΤΙΑ» Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Συ.Ζω.Σω.Ελ. κα ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΑ.

garagounhioanna08102014

Μετά από όλο αυτό το σάλο που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τις μαζικές στειρώσεις που έχουν γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και για όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακουστεί για τα αδέσποτα ζώα, για τις περισυλλογές τους, για τις νομοθεσίες και γενικά για όλο το «χάος» που επικρατεί με την νομοθεσία και με τη μη τήρηση των νόμων που αφορούν το θέμα αυτό, επικοινωνήσαμε με την κα. Γκαραγκούνη Ιωάννα, την πρόεδρο της συνομοσπονδίας ζωοφιλικών σωματείων Ελλάδος (Συ.Ζω.Σω.Ελ.), η οποία μας εξήγησε αναλυτικά για όλα αυτά τα θέματα που αφορούν όλους μας.

Η κα Γκαραγκούνη μίλησε αναλυτικά για την νομοθεσία η οποία πρέπει να τηρείται για τους εθελοντές κτηνιάτρους του εξωτερικού, που έρχονται στην χώρα μας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αναφέρθηκε για το φλέγον θέμα των μαζικών στειρώσεων, που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε Σέρρες – Βέροια, Καβάλα, καθώς και για τους χώρους – ιατρεία που πραγματοποιήθηκαν αυτές, όπως και για τις διαδικασίες που πρέπει κατά νόμο να ακολουθείται κατά την στείρωση.

Αξίζει να πούμε ότι κατά την συνομιλία που είχαμε, η κα Γκαραγκούνη αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά παράνομων εξαγωγών αδέσποτων ζώων, τρόπους τους οποίους αυτό λαμβάνει χώρα αυτό το φαινόμενο στην Ελλάδα.

Μια συζήτηση που πρέπει να την ακούσετε !

Τελευταία τροποποίησηΠαρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 02:03
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto