Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το πρώτο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων.

Στις 15 Οκτωβρίου άνοιξε τις πόρτες του στο αναγνωστικό κοινό το BusinessBooks, το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων, το οποίο υποστηρίζεται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.BusinessBooks.gr.

Το κατάστημα λειτουργεί στην καρδιά της Αθήνας, Μαυρομιχάλη 5, και διαθέτει ελληνικά και ξενόγλωσσαεπιχειρησιακά βιβλία όλων των κλάδων όλων των εκδοτών.

- Διοίκηση

- Μάρκετινγκ

- Λογιστική

- Οικονομικά

- Πληροφορική

- Δίκαιο

- Διάφορα (π.χ. Αυτοβελτίωση, Τουρισμός, Υγιεινή).

Το βιβλιοπωλείο, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, σύγχρονα και ποιοτικά, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές στη λιανική και χονδρική πώληση. Επίσης, εξασφαλίζει για τους επισκέπτες μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων, ενώ προτείνει τίτλους και ενημερώνει για τα best-sellers.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο, να αφεθείτε στη μαγεία όλων των επιστημών, να αναζητήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε. Το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, το βιβλιοπωλείο διαθέτει χώρο αναγνωστηρίου.

Μία επίσκεψη θα διευρύνει τους ορίζοντές σας!

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 5, 10679 Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3387288

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00

Πηγή: newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto