Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πάτρα: Ταξιτζής ήθελε να βγάλει μαύρο χρήμα... αλλά την πάτησε.

Εφιαλτικές στιγμές ζει τις τελευταίες ημέρες ένας ταξιτζής από την Πάτρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει εύκολο και “μαύρο” μεροκάματο, κατέληξε στο τμήμα, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν για τον οδηγό ταξί, όταν πριν λίγα 24ωρα τον πλησίασαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι μόλις είχαν φτάσει στην Πάτρα με υπεραστικό λεωφορείο, και του ζήτησαν να τους μεταφέρει σε περιοχή της Μεσσηνίας.

Ο αυτοκινητιστής όχι μόνο δέχτηκε, αλλά πρότεινε στους πελάτες του να τους μεταφέρει με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, ώστε να τους έρθει πιο φτηνά η κούρσα, πράγμα που δέχτηκαν οι αλλοδαποί, πληρώνοντας 15 ευρώ. 

Ωστόσο, σε μπλόκο της αστυνομίας λίγο πριν την Κυπαρισσία, ο ταξιτζής συνειδητοποίησε ότι έμπλεξε άσχημα...

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στις αποσκευές των αλλοδαπών, εντόπισαν ποσότητα ναρκωτικών.

Εκτός από τους αλλοδαπούς, συνέλαβαν και τον επαγγελματία οδηγό, ο οποίος αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι μετέφερε φίλους του, προκειμένου να μην βρει τον “μπελά” του για την πειρατική κούρσα.

Στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του, ήταν όμως αργά, αφού συνελήφθη και ο ίδιος κατηγορούμενος για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών. 

Τώρα, καλείται να αποδείξει στη Δικαιοσύνη πως δεν έχει καμία σχέση με τους τρεις αλλοδαπούς τους οποίους μετέφερε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto