Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ελεύθεροι σκοπευτές και βατραχάνθρωποι στην υπηρεσία της Μέρκελ.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της έλευσης της Άνγκελα Μέρκελ.

Ακροβολισμένοι άντρες της ΕΚΑΜ που θα χρησιμοποιηθούν ως ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται σε κτίρια τα οποία θα «βλέπουν» τους δρόμους που θα κινείται η καγκελάριος.

Περισσότεροι από 300 βατραχάνθρωποι από τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και τις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών έχουν επιστρατευθεί σε περίπτωση που το πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ περιλαμβάνει τη διαδρομή της προς την παραλία. Οι άνδρες αυτοί θα ερευνούν τα πάντα για να μην πλησιάσει κανείς τη Γερμανίδα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 7.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομίας θα είναι σε επιφυλακή για να εμποδίσουν όποιον επιχειρήσει να εισβάλλει στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Γύρω από το Σύνταγμα θα τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης (στα λουλουδάδικα) ενώ στο κέντρο θα βρίσκονται και οι αύρες της Αστυνομίας, μαζί με τις τέσσερις τελευταίες που πάρθηκαν ως δωρεά από το Ισραήλ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα πετούν για να επιβλέπουν την κίνηση.

Σε συναγερμό θα είναι και όλες οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Αθήνας προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών συμμετέχει στη φύλαξη της Άνγκελα Μέρκελ με την παρακολούθηση «ύποπτων» τηλεφώνων και όχι μόνο.

 

Ο συντονισμός των μέτρων θα γίνεται από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων που στεγάζεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Νίκου Παπαγιαννόπουλου ενώ θα συμβάλλει στις έρευνες και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις δυνάμεις των ΥΜΕΤ (ΜΑΤ και ΥΑΤ) θα ενισχύσουν αστυνομικοί από την επαρχία.
Οι αστυνομικοί έχουν τρία πλάνα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό τους: το πώς θα έρθει η καγκελάριος από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει, το πώς θα φύγει από αυτό για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, το πώς θα κινηθεί προς το Μέγαρο Μαξίμου και γενικά στις συναντήσεις που θα έχει.

Οι αστυνομικοί βέβαια θέλουν να μπλοκάρουν με τον οποιονδήποτε τρόπο την έλευση των διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας.

 

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto