Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Δ.Ε.Ν.)

den-anthropi-eleytheroi-idrytikh-diakyrhxh-22082015

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛ. ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ .


Ο ΑΝΈΝΔΟΤΟΣ ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, και ΔΕΝ τον σταματούν ούτε οι εκλογές ούτε τα μαγειρέματα ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Ο κόσμος διψά, ψάχνει, φοβάται, είναι επιφυλακτικός, είναι δύσπιστος, είναι ψιλιασμένος,
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.


Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως υπάρχουν και εκείνοι που ΔΕΝ ενδιαφέρονται για προβολή, οφίτσια, θέσεις, ανταμοιβές, ανταλλαγές, συναλλαγές, ................
Υπάρχουν και εκείνοι που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, για τον συνάνθρωπό, για τις αξίες για .......... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

 

2015 Πολιτικός Φορέας «ΔΕΝ» ǁ Ιδρυτική Διακήρυξη ǁ


Ιδρυτική Διακήρυξη του Πολιτικού Φορέα Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (ΔΕΝ).


Η δημιουργία του πολιτικού φορέα Δημοκρατική Ενότητα Ελεύθερων πολιτών (ΔΕΝ), οφείλεται στην εντεινόμενη και με σφοδρότητα επίθεση που δέχεται ο τόπος και ο Ελληνικός λαός σε όλη του την διαστρωμάτωση.


Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της Χώρας σε όλα του τα επίπεδα έχει πλέον διαβρωθεί και παραδοθεί ολοσχερώς και ανεπανόρθωτα στα ξένα και ντόπια, γνωστά πλέον ως ¨ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ¨ και αμφιβόλου προέλευσης και στόχευσης συμφέροντα, ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ παράλληλα τους Έλληνες σε επικίνδυνα επίπεδα αδικαιολόγητης αντιπαλότητας.
Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπιστεί η επιμελώς και σκοπίμως διαλυτική κατάσταση -που ως τελικό σκοπό έχει τον κατακερματισμό της κοινωνικής συνοχής με απώτερο στόχο την καταστροφή/αφανισμό της Χώρας και των Ελλήνων-, Έλληνες πολίτες αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον τους το μέλλον των παιδιών τους και πρωτίστως το μέλλον της χώρας τους στα δικά τους χέρια. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (ΔΕΝ), μακριά από τους γνωστούς και τους δήθεν πολιτικούς «αρχηγούς-σωτήρες».

ΔΕΝ

Δύναμη ΕΝότητας …
Δημοκρατική ΕΝότητα …
Δημοκρατία Ελευθερία Νέμεσις …

Δημιουργούμε και επιδιώκουμε τον πανανθρώπινο Πολιτισμό, Εδραιώνουμε την Αλλαγή, Θεμελιώνουμε ένα Καλύτερο Αύριο για εμάς και τα παιδιά μας … !!! Συνδιαμορφώνουμε ταυτόχρονα με ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, το Όραμα της αυριανής Ελεύθερης Ανεξάρτητης και Κυρίαρχης Ελλάδας !!!

Γιατί:
ΔΕΝ πάει άλλο … !!!
ΔΕΝ δεχόμαστε την αδικία … !!!
ΔΕΝ υπάρχει διαφορετικά κανένα «αύριο» … !!!
ΔΕΝ υπακούμε σε κελεύσματα και εντολές, στοών και ταγμάτων … !!!
ΔΕΝ ενδίδουμε σε ανθρωπομάζες και κυμαδοποίηση της κοινωνίας ...!!!
ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε την Αξία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου … !!!
ΔΕΝ δεχόμαστε πλέον άλλοι να αποφασίζουν για εμάς, … χωρίς εμάς … !!!
ΔΕΝ εκχωρούμε ΠΟΤΕ: την Πατρίδα, το Έθνος, τον Ελληνισμό και την Πίστη μας … !!!
ΔΕΝ θέλουμε μια κοινωνία τοκογλύφων, καιροσκόπων και κάθε είδους «αμφιβόλων» … !!!
ΔΕΝ υποχωρούμε, ΔΕΝ εκβιαζόμαστε και ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε τις Ανθρώπινες Αξίες … !!!


Γιατί, είμαστε … ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
Γιατί, είμαστε … ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

ΒΙΝΤΕΟ

 

ΕΜΕΙΣ …
ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε τις αρχές της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας της Πατρίδας, του Κράτους δικαίου, της Λαϊκής Κυριαρχίας, του Εθνικού Συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της διασφάλισης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

ΔΕΝ αναγνωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τα παρελκόμενά του. Αρνούμαστε να δεχτούμε το επαχθές, επονείδιστο και ΔΟΛΙΩΣ παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια καθώς και τις επαίσχυντες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, από τοκογλύφους που στοχεύουν στην διάλυση της Ελλάδος, των Ελλήνων, και του Ελληνισμού, χρησιμοποιώντας το εγκάθετο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό για την επίτευξη των αμφιβόλων σχεδίων τους.

ΔΕΝ επιτρέπουμε την κατάργηση του Έθνους-Κράτους, το ξεπούλημα της Δημοσίας περιουσίας και την καταστροφή του Ελληνισμού και των Ελλήνων.

ΔΕΝ συναινούμε στη ύπαρξη ασυλίας οποιουδήποτε εμπλεκομένου για εγκλήματα που διέπραξαν και διαπράττουν κατά του Ελληνικού Λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος, των τοκογλύφων καθώς και την δήμευση των
περιουσιακών τους στοιχείων όπως επίσης και την αφαίρεση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε τα ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ κεκτημένα και κατοχυρωμένα Εθνικά δικαιώματα της Ελλάδας. Για εμάς τέτοια θέματα ΔΕΝ υπήρξαν και ΔΕΝ θα υπάρξουν ΠΟΤΕ.

ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε την Αξία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε Αξίες όπως: Ισονομία, Ισοπολιτεία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία.

ΔΕΝ αφήνουμε απροστάτευτη την Ελληνική Οικογένεια και τον Πολίτη από την άγρια και δόλια δολοφονική επίθεση των «αγορών», των τραπεζών και γενικώς των κάθε είδους τοκογλύφων καισυμφεροντολόγων.

ΔΕΝ αρκούμαστε στα λόγια, αλλά στις πράξεις και τα έργα …

•Δεσμευόμαστε ρητώς, ότι η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών θα προωθήσει με κάθε μέσον τους σκοπούς της παρούσης Ιδρυτικής Διακήρυξης.

 

Τα παραπάνω προτάθηκαν από τον Ιδρυτικό πυρήνα και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του κινήματος «ΔΕΝ», Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων πολιτών και θα συν διαμορφωθούν στη συνέχεια από ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχικής Δημοκρατίας και διαλόγου. Λοιπόν, μέχρι εδώ και μη παρέκει, η εκβιαστική «ανταλλαγή» των πολύτιμων Ανθρωπίνων Αξίων μας, με ευτελείς τιμές σαν και αυτές του χρηματιστηρίου που ξεφτιλίζουν την μοναδική και αναντικατάστατη Αξία της ζωής και της Υπόστασης μας!!! Ήρθε η ώρα της τιμωρίας και της Νέμεσης για κάποιους που προσπαθούν να
μετατρέπουν την Αξία αυτή, σε μια ανταλλάξιμη χρηματιστηριακή τιμή! Πλέον, το βάρος θα δοθεί στην ουσία, που είναι ο Άνθρωπος, η Ελευθερία του, οι Αξίες του, οι πραγματικές του ανάγκες, καθώς και τα Δικαιώματα του (ειδικά δε εκείνο το δικαίωμα για την Δημιουργίας της Κοινωνίας που ο ίδιος επιθυμεί και τον εξυπηρετεί), πράγματα που ο παρών Πολιτικός Φορέας, σθεναρά προασπίζεται και επιδιώκει.

Εν την Ελευθέραν πλέον Ελλάδαν, την 15η Αυγούστου 2015 Δημοκρατική Ενότητα Ελεύθερων Πολιτών Οι θεμελιώδεις πυλώνες που αναγράφονται εδώ ΔΕΝ μπορούν να αλλαχτούν ή να καταργηθούν για κανένα λόγο ή αιτία, μόνον να προστεθούν νέοι μετά από πλειοψηφική απόφαση της Πανελλήνιας Γενικής Συνέλευσης, που όμως ρητά ΔΕΝ θα αντίκεινται στους ανωτέρω αναφερομένους … !!!

Links,

Η Ιδρυτική Διακήρυξη στο scribd: Πατήστε ΕΔΩ.
Facebook Page (Δ.Ε.Ν.)

Τελευταία τροποποίησηΣάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 01:10
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto