Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κοζάνη: Το χρονικό του στυγνού εγκλήματος - Η Ανθή βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι - Η ομολογία του συζύγου και η σύλληψή του.

Η στυγνή δολοφονία της 37χρονης στην Κοζάνη έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Αυτό που πολλοί πίστευαν μοιάζει να επιβεβαιώνεται, αφού ο σύζυγός της φέρεται να έχειομολογήσει πως δολοφόνησε την γυναίκα του, με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά... Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί, με τον σύζυγό της μάλιστα να της απευθύνει δημόσια έκκληση για να επιστρέψει, την ώρα που η ίδια ήταν θαμμένη σε χωράφι της οικογένειάς του...

Ο σύζυγος σχεδίαζε το έγκλημα πολύ πριν σκοτώσει τη γυναίκα του; Αυτό είναι τώρα το ερώτημα που προκύπτει, μετά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της φρίκης! Το μεσημέρι βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας θαμμένο στο χωράφι του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι στραγγάλισε τη γυναίκα του γιατί εκείνη ήθελε να φύγει από κοντά του και υποψιαζόταν ότι είχε σχέση με άλλον άνδρα. Μάλιστα, όπως προκύπτει, το έγκλημα έγινε μέσα στην κρεβατοκάμαρα του ενώ η γυναίκα βρέθηκε στο λάκκο σχεδόν ημίγυμνη.

Ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως, αποκαλύπτει ότι ο σύζυγος "προετοίμαζε" το έδαφος, μέρες πριν... Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LiveNews, πριν λίγες ημέρες, ο σύζυγος της 37χρονης, είχε καλέσει στο χωράφι του έναν χειριστή μπουλντόζας γιατί ήθελε να βγάζει από βάθος περίπου ενάμιση μέτρου έναν ογκόλιθο. Δικαιολογήθηκε στον χειριστή, λέγοντάς του ότι υπήρχε ο κίνδυνος να του σπάσει τη φρέζα του όταν θα πήγαινε να οργώσει λόγω του ογκόλιθου αυτού και για το λόγο αυτό ήθελε να σκάψει για να τον βγάλει. Κάπως έτσι, ο σύζυγος, είχε... έτοιμο έναν λάκκο!

Το Σάββατο το βράδυ, φέρεται να στραγγάλισε το θύμα του και το ίδιο βράδυ να το έθαψε στον συγκεκριμένο λάκκο! Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, αφού ξεκίνησαν οι έρευνες για την 37χρονη, τη Δευτέρα ο φερόμενος ως δράστης ξαναπήγε στο χωράφι και το όργωσε, ενδεχομένως για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρίκης. Το χωράφι του όμως, δεν χρειαζόταν όργωμα γιατί αυτό είχε γίνει μόλις τρεις μήνες πριν, γεγονός που κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πράγματα που απασχολούν τις αρχές, είναι το αν υπήρξε βοήθεια στο έγκλημα, ίσως και από κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού. Πάντως, εκτός από τον σύζυγο, κρατείται και ο πεθερός της άτυχης γυναίκας καθώς, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ βρέθηκαν στο σπίτι του δύο όπλα τα οποία δεν ήταν δηλωμένα.

Και μπορεί ο σύζυγος μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της 37χρονης να μην είχε "σπάσει" - θυμίζουμε ότι μίλαγε στα ΜΜΕ με μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση της γυναίκας του- ωστόσο όπως φαίνεται, είχε αρχίσει ήδη να πέφτει σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του στην Αστυνομία. Πληροφορίες λένε ότι είπε πει στους αστυνομικού για παράδειγμα, ότι το Σάββατο το βράδυ είχε βγει για ποτό. Όμως κανείς δεν τον είδε...

Ενδεικτικό των προσπαθειών του συζύγου να πείσει τη μικρή κοινωνία ότι... ψάχνει την εξαφανισμένη σύζυγό του, είναι το γεγονός ότι τηλεφώνησε σε οδηγό ταξί το βάδυ του Σαββάτου, για να τον ρωτήσει αν την είδε.

Όπως είπε στην εκπομπή LiveNews, ο οδηγός ταξί: "Με πήρε τηλέφωνο την Κυριακή το μεσημέρι και με ρώτησε αν το προηγούμενο βράδυ είχα μεταφέρει τη σύζυγό του κάπου με το ταξί. Μου λέει πάρε και τους συναδέλφους σου, μπηπως κάποιος ταξιτζής την είχε μεταφέρει... Εγώ τον ήξερα (το σύζυγο) δεν είχε δείξει τίποτα το παιδί. Έχω μείνει άφωνος. Ό,τι και να πω, έχω σοκαριστεί"

Οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τις αντιφάσεις του συζύγου, επικεντρώθηκαν στο σπίτι και στα χωράφια της οικογένειας, στα οποία έκανε σήμερα έρευνες, με την παρουσία του Εισαγγελέα, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης. Το μεσημέρι, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, σε ένα από αυτά τα χωράφια, το οποίο είναι ιδιοκτησία του συζύγου της.

Η γυναίκα που ήταν κοντά στην 37χρονη και έκανε μαζί της κολλητή παρέα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις τελευταίες στιγμές της.  Ειπε ότι μίλησε μαζί της το πρωί του Σαββάτου, στο κινητό της τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια, μίλησαν ξανά μετά το μεσημέρι, περίπου στις 16:00.

"Ήταν λίγο απογοητευμένη γενικώς η Ανθή. Δε ήταν στα πολύ καλά της αλλά έκανε σχέδια για το μέλλον. Ηταν μηχανολόγος μηχανικός. Έκανε αναβάθμιση το πτυχίο της, έκανε ταυτόχρονα ιταλικά, ονειρευόταν να βγει κάποια προκήρυξη και να μπει σε κάποια υπηρεσία. Να σταθεί στα πόδια της και να φτιάξει την Ανθή που είχε".

Η γυναίκα αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι η 37χρονη σκεφτόταν να επιστρέψει στον Πειραιά... "Ξέρω ότι ονειρευόταν να γυρίσει πίσω στον Πειραιά. Επειδή όμως δεν είχε δουλειά, μου έλεγε: Πού να πάω με τρία παιδιά; Το σκεφτόταν. Πολύ..."

Πηγή: newsit.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto