Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ !

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΑΝΙΔΕΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

koroidia politikon agrotes mploka provlhmata daily news gr com 28 02 2016

Ουδείς νοήμων δεν θα έρχονταν στο τραπέζι των συζητήσεων με αυτούς που εδώ και πολλά χρόνια εργάζονταν για την σημερινή κατάντια της χώρας, και όχι μόνο του αγροτικού τομέα.
Ουδείς νοήμων δεν θα έθετε αιτήματα την στιγμή που καταρρέει ένα ολόκληρο σώμα που ονομάζετε έθνος για να σώσει μόνο ένα μέλος του.
Ας κατανοήσουν οι επικεφαλείς των αγροτών της φυσικές λειτουργίες ενός σώματος και ας τις μεταφέρουν επάνω στο σώμα έθνος.
Το κάθε ανθρώπινο σώμα η ζωντανός οργανισμός κινείτε με αυτόνομους φυσικούς νόμους. Σε κάθε σώμα υπάρχουν τα κεντρικά όργανα που στο σώμα έθνος αντιπροσωπεύουν τις δημόσιες υπηρεσίες.
Υπάρχουν και οι διάφορες ομάδες κυττάρων που όλες μαζί λειτουργούν αρμονικά για την φυσική λειτουργία του σώματος και ήτοι την επιβίωσή του και μαζί με το σώμα έρχεται και οι επιβίωση όλων των κυτταρικών ομάδων. ( αυτές οι ομάδες κυττάρων είναι όλοι οι οικονομικοί κλάδοι της χώρας).
Δηλαδή, όταν ένα σώμα προσβάλετε από ένα έναν εισβολέα, μικρόβιο ,βακτήριο, η ιό με οποιαδήποτε μορφή, τότε συνεργάζονται όλες οι ομάδες κυττάρων για να επαναφέρουν το σώμα στην φυσική του λειτουργία.
Αν μια ομάδα κυττάρων δεν συμβάλει στην ανασυγκρότησης του σώματος έθνους και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την δική της επιβίωση με αποτέλεσμα μόνο την δική της αύξηση του όγκους της, ονομάζετε ομάδα καρκινικών κυττάρων, και λόγω του ότι ένα σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια ομάδα καρκινικών κυττάρων θα πεθάνει και μαζί με το σώμα θα πεθάνουν και τα καρκινικά κύτταρα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αγρότες με τον τρόπο που λειτουργούν.
Σε κανένα φυσικό σώμα που προσβάλετε από έναν εισβολέα δεν γίνετε συζήτηση μεταξύ των κυττάρων του σώματος και του εισβολέα, αλλά άμεση αντίδραση για επαναφορά στις φυσικές λειτουργίες, άμεση καταστροφή του εισβολέα, άμεση παραγωγή αντισωμάτων με μνήμη του συμβάντος ( ειδικές δυνάμεις στρατού) διότι, η θα επιβιώσει το σώμα η θα επέλθει ο θάνατος από την μόλυνση αφού ο εισβολέας δεν ανήκει σε αυτό, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εισβολείς είναι οι αλλόφυλοι κυβερνώντες που παρουσιάζονταν ως μέλη του σώματος, αλλά φρόντιζαν όλο αυτό το διάστημα να αποσταθεροποιούν τα κεντρικά όργανα, ( δημόσιες υπηρεσίες) και να δημιουργήσουν έναν αφανή εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των διαφόρων ομάδων κυττάρων, ( διχασμός των κοινωνικών ομάδων του έθνους κάνοντας τους να αλληλοκαταναλώνονται) χωρίς αυτές να μπορούν να ενωθούν και να χάνουν χρόνο στα μπλόκα, ενώ οι εισβολείς τρώγοντας τους τον χρόνο με υποσχέσεις μεταφέρουν ξένο στρατό κυττάρων με την μορφή τις μετανάστευσης και σταματώντας την παραγωγή αντισωμάτων στο σώμα προς αντιμετώπιση των εισβολέων.
Ο νοών νοήτο.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Μια χώρα η οποία θέλει να έχει εθνική κυριαρχία πρέπει να φροντίζει την αυτονομία και αυτάρκεια στα πρωτογενή προϊόντα, την πολεμική της βιομηχανία, και την ενδυνάμωση όλων των κοινωνικών τάξεων.
Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα το 52% των επαγγελμάτων κινείτε μέσα από τον πρωτογενή τομέα, κάτι το οποίο αποδεικνύει την αναγκαιότητα ύπαρξης της πρωτογενής παραγωγής.

Οφείλει η εκάστοτε κυβέρνηση να φροντίζει για την ανάπτυξη και ύπαρξη της πρωτογενής παραγωγής διότι είναι ο μοναδικός τομέας που δίνει ζωή χωρίς αυτό να απορρίπτει την σπουδαιότητα των υπόλοιπων οικονομικών κλάδων.
Χώρες οι οποίες δεν είναι αυτάρκεις στην πρωτογενή παραγωγή τείνουν να είναι εξαρτώμενες από τρίτους, και ήτοι προς εξαφάνιση.
Παρακολουθώντας τα ΜΜΕ και όλο το πολιτικό γίγνεσθαι, οι οποίοι αναφέρονται στον αγροτικό κλάδο κατηγορώντας των ως υπεύθυνο για τα δεινά της χώρας ενώ το ίδιο το πολιτικό σύστημα διαπραγματεύτηκε την αγροτική πολιτική με σκοπό την σημερινή καταστροφή της ελληνικής πρωτογενής παραγωγής.
Η μεγάλη παγίδα, τα προγράμματα ανάπτυξης σε συνδυασμό με την συντήρηση των καρτέλ στην Ελλάδα οδήγησαν στον αφανισμό τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους διότι κατάφεραν οι πολιτικοί μας οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν με την Ε.Ε τις επιδοτήσεις κατά στρέμμα αντί κατά κιλό παραγωγής οδηγώντας τον παραγωγό στο να μην παράγει ενώ κάποιοι άλλοι εκμεταλλευόντουσαν της επιδοτήσεις λόγο δυνατότητας ως μέλλει του συστήματος.

Ενώ φαίνονταν ότι έπαιρνε ο αγρότης επιδοτήσεις, πλήρωνε μέσω των καρτέλ που δολίως συντηρούσε η ίδια η κυβέρνηση σε τριπλάσια τιμή οτιδήποτε χρειάζονταν για να παραχθεί ότι επιδοτούνταν με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην βοηθιέται αλλά να του τρώνε και το προϋπάρχων κεφάλαιο.
Οι πολιτικές των κυβερνήσεων ηθελημένα οδήγησαν οτιδήποτε είχε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή και την ανάπτυξή της σε χρεοκοπία, όπως κλείσιμο των κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής βελτίωσης στα διαβατά Θεσσαλονίκης, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας , τα εργοστάσια ζαχάρεως, και οποιαδήποτε μικρή η μεγαλύτερη επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στα πρωτογενή υλικά εντός της παραγωγής, ενώ αντίθετα αύξησε τους δασμούς στον αγροτικό εξοπλισμό, δυσκόλεψε γραφειοκρατικά την ανάπτυξη με αποτέλεσμα την ταυτόχρονη αύξηση τους κόστους παραγωγής ώστε να καταστεί αδύνατη και ασύμφορη η ελληνική πρωτογενής παραγωγή.

ΕΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Παραθέτουμε παραδείγματα ορισμένων καλλιεργειών, όπως σίτου και αραβόσιτου στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην επαρχία Αλμωπίας.
1ον καλλιέργεια σίτου έξοδα : ενοίκιο 30 + λίπανση 20 +σπόρος 12 + ζιζανιοκτόνα 5 + σπορά 5 + προετοιμασία 7 + θέρος 13 + εργατικά 10 = 102 ευρώ.
Έσοδα: απόδοση κατά μέσο όρο κιλά 250 * ,16 λεπτά = 40 + 17 επιδότηση + 7 άχυρα = 64 ευρώ.
Αποτέλεσμα 64 ευρώ έσοδα μείον 102 έξοδα = - 38 ευρώ ζημία
Στο κόστος προστίθεται ακόμη, 1ον η απόσβεση μηχανημάτων που αλλάζει από παραγωγό σε παραγωγό ανάλογα με τις εκτάσεις, 2ον τα επιτόκια και 3ον η φορολογία κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ζημία.
2ον έξοδα καλλιέργεια καλαμποκιού:
ενοίκιο 30 ευρό + λίπανση 45 ευρώ + σπόρος 22 ευρώ + ζιζανιοκτόνα 10 ευρω + σπορά 5 ευρώ+ πότισμα 20 ευρώ + θέρος 17 ευρώ + ξέραμα 15 ευρώ + εργατικά 10 =175 συνολικά έξοδα.
Έσοδα καλλιέργειας καλαμποκιού: αποδόσεις 750 έως 1000 κιλά ανά στρέμμα , με μέσο όρο κιλά 874 * ,16 λεπτά = 140 ευρώ + 45 επιδότηση = 185 – 175 έξοδα = 10 ευρώ κέρδος / στρέμμα.
Στο κόστος προστίθεται ακόμη, 1ον η απόσβεση μηχανημάτων, η κεφαλαίου γενικότερα, που αλλάζει από παραγωγό σε παραγωγό ανάλογα με τις εκτάσεις, 2ον τα επιτόκια 3ον η φορολογία κάτι που εξαφανίζει το κέρδος στην συγκεκριμένη καλλιέργεια και 4ον η απλήρωτες επιταγές με την ευλογία της κυβέρνησης μια και φρόντισε να λειτουργεί άψογα η δικαιοσύνη.
Υπάρχουν περιοχές με μεγαλύτερες αποδόσεις λόγο μεγαλύτερου καλοκαιριού όπως νοτιότερα της περιοχής μας , που τους δίνετε η δυνατότητα για χρήση σπόρων μεγαλύτερου βιολογικού κύκλου, αλλά είναι με τελείως διαφορετικό τρόπο κοστολογημένα τα ενοίκια φτάνοντας τα 100 ευρώ / στρέμμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τα ίδια ποσοστά κέρδους η ζημίας.
Παρόμοιες καταστάσεις και στις υπόλοιπες καλλιέργειες με μικρές διακυμάνσεις.
Ας υπολογίσει λοιπόν ο καθένας, πολίτης η πολιτικός , τις εκτάσεις που πρέπει να έχει ένας αγρότης και αν καταφέρει να επιβιώσει με όλα αυτά τα οποία του επιβάλουν οι κυβερνήσεις η το καθεστώς που φροντίζει την παγκοσμιοποίηση.

Στην δε κτηνοτροφία το κόστος παραγωγής γάλακτος κυμαίνετε από ,36 έως ,41 λεπτά ανά κιλό γάλακτος και η τιμή από τις βιομηχανίες κυμαίνετε από 27 έως 43 λεπτά ανάλογα τον παραγωγό, μικρό η μεγάλο.
Από τον Μάρτιο αναμένετε η ανώτερη τιμή των γαλακτοκομικών στην αγελαδοτροφεία 37 λεπτά.
Στο παραπάνω κόστος δεν υπολογίζετε η απόσβεση εγκαταστάσεων, μηχανημάτων, η ζώων, κόστος που φτάνει τις 12.000 ευρώ ανά θέση ζώου.
Παρουσιάζουμε λοιπόν στους πολιτικούς και στους έλληνες πολίτες ένα μέρος της πρωτογενής μας κατάστασης και ας μας πουν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας αν τα φάγαμε μαζί, η αν τα τρώμε μαζί, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε εμείς είμαστε όλοι υποθηκευμένη και την στιγμή μάλιστα που παρήγαμε προϊόντα, ενώ όλοι αυτοί έχουν ακίνητα σε διάφορα μέρη του κόσμου πουλώντας λόγια αέρα και προδίδοντας αυτούς που τους πληρώνανε να διαχειρίζονται την περιουσία της πατρίδας μας. Απάτη και προδοσία εκ μέρους σας κύριοι; ΝΑΙ.
Καλούμε το οιονδήποτε επιστημονικό προσωπικό η τους κυβερνώντες να μας αποδείξουν το αντίθετο.
Συμπέρασμα: δόλια για άλλη μια φορά η πλασματική κερδοφορία των αγροτών με σκοπό την πλήρη πλέον εξαφάνιση του τομέα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εξόντωση άλλης μιας ομάδας κυττάρων στο σώμα έθνος με τελικό σκοπό τον θάνατό του.
Ας λειτουργήσουμε λοιπόν όλοι μαζί σαν ένα σώμα, όλες οι ομάδες κυττάρων μαζί, όλοι οι έλληνες μαζί, διότι ζούμε όλοι στο ίδιο σώμα, για την επιβίωση του σώματος έθνους και ήτοι της δικής μας.
Καλούμε λοιπόν τους εκπρόσωπους των αγΤΟΥ ροτών κύριο Μπούτα, κύριο Παπακωνσταντίνου και λοιπούς να αναθεωρήσουν , να ωριμάσουν και να αντιληφθούν με ποίους έχουν να κάνουν.
Εκπρόσωποι ανεξάρτητης ομάδος αγροτών επαρχία Αλμωπίας.
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto