Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΫΦΑΝΤΗ !

katepeigon mhnyma pros ayfanth georgio daily news gr 06 03 2016
Κατεπείγον μήνυμα προς τον Στρατηγό Γεωργιο Αϋφαντη του πολιτικού κινήματος "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ".


Η Ο.Ε.Α. καλεί τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις την ελληνική αστυνομία την ΚΥΠ/ΕΥΠ, να ανατρέψει αμέσως την Ελληνο-Εβραϊκή κυβέρνηση του Σύριζα, του Εβραίου πρωθυπουργού Τσίπρα και του Εβραίου Υπουργού μεταναστεύσεως και εξωτερικής πολιτικής Μουζάλα ή Μοζέ ή Μωησή και να απαγορεύσουν με κάθε τρόπο την εισβολή Τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο, αποδεικνύεται ότι δεν δεχόμαστε είσοδο Σύριων προσφύγων, αλλά οργανωμένου στρατού Τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν εντολές Κοσσοβοποίησης της Ελλάδος, δηλαδή εξέγερση των Ελλήνων, εναντίων των εισβολέων Τζιχαντιστών, με συνέπεια την εισβολή στρατών του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, με το πρόσχημα ουδέτερου ειρηνοποιού.



Το αποτέλεσμα, θα είναι όμοιο με τα γεγονότα του Κόσσοβου, όπου η KFOR του ΝΑΤΟ, αντί ειρηνεύσεως Σέρβων και Αλβανών, εξόπλιζε τους Αλβανούς, εναντίων των Σέρβων, με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να φύγουν από το Κόσσοβο.
Σήμερα το ΝΑΤΟ, ερχόμενο στην Ελλάδα, αντί ειρηνεύσεως μεταξύ Ελλήνων και Τζιχαντιστών, θα εξοπλίζει τους Τζιχαντιστές, εναντίων των Ελλήνων.
ΕΤΣΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις την Ελληνική αστυνομία , την ΚΥΠ/ΕΥΠ, να ανατρέψει ΑΜΕΣΩΣ την Ελληνο-Εβραϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, του Εβραίου πρωθυπουργού Τσίπρα και του Εβραίου Υπουργού μεταναστεύσεως κι εξωτερικής πολιτικής, Μουζάλα ή Μοζέ ή Μωυσή και να απαγορεύσουν με κάθε τρόπο την εισβολή τζιχαντιστών στην Ελλάδα. Αν όχι, ο Ελληνικός στρατός κι η αστυνομία θα γίνουν συνένοχοι εσχάτης προδοσίας και προδοσίας της χώρας, άρθρα 134 έως 151 του Ποινικού Κώδικα, με εκεί επιβαλλόμενες θανατικές ποινές, εναντίων των προδοτών.

Το παρόν μήνυμα, απευθύνεται κυρίως προς τον Στρατηγό Γεώργιο Αϋφαντή, του πολιτικού κινήματος «Εθνεγερσία».

Η Εθνεγερσία, ως εξωκοινοβουλευτική αντιπολίτευση, έχει υποχρέωση και δικαίωμα (άρθρο 120 του Συντάγματος), να κοινοποιήσει το παρόν μήνυμα προς όλα τα κόμματα της Βουλής, τον Άρειο Πάγο, το Συμβουλιο της Επικρατείας, προς το αρχηγείο την Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) και προς την ΚΥΠ/ΕΥΠ.

Από τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. κ. Καραγεωργίου Ι.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto