Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παραδίδουν το κτίριο του ΙΚΑ Τρίπολης.

Ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η καταγραφή των μηχανημάτων και των υλικών, στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στο ΙΚΑ Τρίπολης, προκειμένου ως το απόγευμα, να παραδοθεί το κτίριο.

Το πρωί, στον περίβολο του κτιρίου πήγε μικρή ομάδα εργαζομένων και στελέχη του ΠΑΜΕ που διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο των ιατρείων.


Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Συλλόγου στους γιατρούς, που τίθενται από σήμερα σε διαθεσιμότητα- κινητικότητα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ανέφερε ότι ήδη έφτασε η υπεύθυνη δήλωση με την οποία καλούνται οι γιατροί του πρώην ΕΟΠΥΥ, να δηλώσουν αν αποδέχονται τη μετάταξή τους ή όχι, σε οργανικές θέσεις της ΔΥΠΕ και υπογράμμισε ότι οι γιατροί είναι προβληματισμένοι.

Ο Γιώργος Παπασταματάκης ανέφερε ότι το σχέδιο χαρακτηρίζεται από προχειρότητα και πολλές ασάφειες ως προς τη μορφή της εργασιακής σχέσης των ιατρών με το ΠΕΔΥ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα σε έναν μήνα, όπως είναι η κατεύθυνση του υπουργείου. Επιπλέον, επισήμανε ότι υπάρχει ζήτημα και με τα φάρμακα που χορηγούνταν από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και θα δυσκολευτούν ασφαλισμένοι κυρίως με χρόνιες παθήσεις, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι θα ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότεροι όλοι αυτοί που περιμένουν να περάσουν από τα ΚΕΠΑ.

Τέλος, οι εργαζόμενοι στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Τρίπολη, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε κατάληψη του κτιρίου, προκειμένου να διευκολύνουν ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την οργάνωση του νέου φορέα.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto