Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τουρισμός κρουαζιέρας στην Καβάλα.

Σύσκεψη για τον τουρισμό κρουαζιέρας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Το θέμα ανέκυψε λόγω της αυξητικής τάσης που παρουσιάζει ο τουρισμός κρουαζιέρας στην Καβάλα, γεγονός που οφείλεται στη συστηματική προσπάθεια των φορέων προς την κατεύθυνση αυτή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Στέλιος Σχοινάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Γερομάρκος, καθώς και εκπρόσωποι ο πρόεδρος του ΟΛΚ, υπηρεσιακοί παράγοντες της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», του Τελωνείου Καβάλας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, των τουριστικών πρακτόρων και των ναυτικών πρακτόρων.

Θέμα της συζήτησης ήταν ο προσδιορισμός των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά το 2013 και οι προτάσεις για την επίλυσή τους. Αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστικότερη συνεργασία μεταξύ των φορέων ώστε να υπάρχει καλύτερη και πιο συντονισμένη υποδοχή, τόσο των επιβατών, όσο και των πληρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της πόλης μας το 2014.

Η πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου για το 2014 θα γίνει στις 18 Απριλίου και ο συνολικός αριθμός τους αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 19 και 24 σύμφωνα με τα στοιχεία της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και του ΟΛΚ. Παρατηρείται, συνεπώς, σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι που κατέπλευσαν 16 κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της πόλης.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Στέλιος Σχοινάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως θα υπάρξει άριστη συνεργασία μεταξύ των φορέων προς όφελος πάντα της πόλης, των επαγγελματοβιοτεχνών και των κατοίκων.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto