Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Καβάλα: Πρόσκληση για την παρουσίαση του έργου "Ο δρόμος του νερού".

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Νερού, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας (πρώην Δημοτικό Σχολείο), ο Δήμος Καβάλας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου θα παρουσιάσει το έργο της ανάδειξης του μονοπατιού «Ο Δρόμος του Νερού».

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, η προϊσταμένη της 12ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Σταυρούλα Δαδάκη, η εκπρόσωπος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας/Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων - Υγροτόπων Μαρία Κατσακιώρη και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας Γιάννης Προμούσας

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστεί το μεγάλο έργο που υλοποιεί ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τη 12η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που αφορά στην οργάνωση και ανάδειξη του μονοπατιού, μίας διαδρομής ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και αξίας, καθώς μεγάλο τμήμα της ταυτίζεται με τον αγωγό του μεσαιωνικού υδραγωγείου που μετέφερε νερό στην πόλη της Καβάλας.

Σημείωση για τους δημοσιογράφους

- Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου θ’ ακολουθήσει μικρή περιήγηση στο μονοπάτι και εν συνεχεία θα παρατεθεί γεύμα στο εστιατόριο «Πέτρινο».

- Όσοι το επιθυμούν μπορούν να διασχίσουν ολόκληρο το μονοπάτι μήκους 10,5 χλμ. (διάρκεια πεζοπορίας 4.30 ώρες). Σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται κατάλληλα ρούχα και παπούτσια περιπάτου. Μετά το τέλος της διαδρομής θα παρατεθεί γεύμα στην Καβάλα.

- Για τη μετακίνηση των δημοσιογράφων προς και από την Παλαιά Καβάλα θα διατεθεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από το Δημοτικό Κήπο.

- Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας - τόσο για τη συνέντευξη τύπου του Σαββάτου όσο και για την επιθυμία σας να διασχίσετε ολόκληρο το μονοπάτι - το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Μαρτίου 2014 στο Γραφείο Τύπου και στο τηλέφωνο 2510 451303.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto