Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κάλεσαν υπάλληλο σε απολογία γιατί δεν είπε «Καλές Γιορτές»

Κλίμα... τρομοκρατίας. Τουλάχιστον έτσι βιώνουν την καθημερινότητά τους εργαζόμενοι και άνθρωποι που διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Και πολλές φορές μάλιστα, οι ιστορίες που ακούγονται, είναι σοκαριστικές με πιο πρόσφατο παράδειγμα μιας υπαλλήλου που μόλις ανακοίνωσε στον προϊστάμενό της ότι είναι έγκυος, εκείνος την απέλυσε και την ανάγκασε να μη χρησιμοποιήσει το ασανσέρ για να φύγει από την εταιρεία.

Όπως λέει στο newsbeast.gr η νομική σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, Μαρία Τσίπρα, πολλές φορές συμβαίνουν ευτράπελα. Χαρακτηριστική για εκείνη είναι μία περίπτωση γυναίκας που της κάλεσαν σε απολογία, επειδή δεν ευχήθηκε «Καλές Γιορτές» στον προϊστάμενό της.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη υπόθεση, η εργαζόμενη δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον ανώτερό της. Εκείνος το γνώριζε και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την τιμωρήσει και να την παραπέμψει σε απολογία. Αφορμή για εκείνον ότι δεν του ευχήθηκε.

«Γίνεται κακή χρήση της εξουσίας. Πολλοί εργαζόμενοι φοβούνται να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα», επισημαίνει η κ. Τσίπρα.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto