Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΣΟΚ στην Ξάνθη: ΧΤΥΠΗΣΑΝ καλόγριες και τις έστειλαν στο νοσοκομείο

Έναν ζωντανό εφιάλτη έζησαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης δυο καλόγριες στο Μοναστήρι της Παναγίας Καλαμούς στην Ξάνθη όταν δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μπήκαν στον ιερό χώρο για να κλέψουν, τραυματίζοντάς τες σοβαρά. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.30 ενώ από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

Οι δύο τους μπήκαν μέσα στο Μοναστήρι καταφέρνοντας να κλέψουν το παγκάρι όταν έγιναν αντιληπτοί από τις δύο μοναχές. Αμέσως οι δύο ληστές επιτέθηκαν στις καλόγριες, χτυπώντας τη μια στο κεφάλι με αγροτικό εργαλείο που βρήκαν πρόχειρα μπροστά τους, ενώ με αντίστοιχη αγριότητα επιτέθηκαν και στη δεύτερη, που έσπευσε να βοηθήσει.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα ασθενοφόρο, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο, η Αστυνομία αλλά και ένα όχημα της Πυροσβεστικής που ήταν κοντά.

Από τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο καλόγριες δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο, ενώ η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Οι δράστες αναζητούνται.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto