Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΑΕΠΙ: Δείτε πόσα παίρνουν τα μέλη της και διαβάστε για την ΔΗΘΕΝ προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. ΜΕΡΟΣ 1

Α.Ε.Π.Ι

Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας…

Ουάου… Τέλειο!

 

Η εταιρία που προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα συνθετών και στιχουργών… και τους πληρώνει από τα κορόιδα τα Ραδιόφωνα (Τα επαγγελματικά Ραδιόφωνα που πληρώνουν χιλιάδες Ευρώ το χρόνο φιλώντας κατουρημένες ποδιές για διαφημίσεις) και τους επαγγελματίες σε καφέ και ταβερνάκια στα λαγκάδια.

Η εταιρία που τελικά ΔΕΝ προστατεύει τίποτα απολύτως αλλά από την άλλη, θέλει να εισπράττει χρήματα με τσαμπουκά, στέλνοντας ραβασάκια στα γραμματοκιβώτια!

Τα Ραδιόφωνα… που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να τα έχει δίπλα της η ΑΕΠΙ. Χωρίς τα Ραδιόφωνα δεν θα υπήρχε η ΑΕΠΙ. Πού θα έπαιζε η κάθε Βανδή, ο κάθε Ρουβάς και ο κάθε συνθέτης και στιχουργός; Τα Ραδιόφωνα είναι «αδερφάκια» της ΑΕΠΙ και όμως τα γονατίζει ζητώντας χρήματα λες και τα Ραδιόφωνα είναι υπάλληλοί της… και κάθε χρόνο πρέπει να της δίνει χρήματα.

 

  • - Γιατί η ΑΕΠΙ δεν παίρνει λεφτά από τα χιλιάδες πειρατικά Ραδιόφωνα στο ίντερνετ αλλά και από τα πειρατικά που εκπέμπουν με θράσος, ακόμα και στα Fm και κλέβουν χρήματα έμμεσα από τα νόμιμα Ραδιόφωνα;;; Όταν βγαίνει ο κάθε πειρατής και πουλάει τη διαφήμιση με 20 Ευρώ το μήνα;;; Εφόσον ο πειρατής δεν έχει έξοδα ειδικά αυτά της ΑΕΠΙ... ακόμα και τα 20 Ευρώ από τη διαφήμιση θα πάνε στην τσέπη του. ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΗ και ΘΑΝΑΤΟΣ για τον ΝΟΜΙΜΟ. (Σύντομα θα ανέβει λίστα με όλους τους παράνομους ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΑΔΕΣ της Ελλάδας).
  • - Γιατί η ΑΕΠΙ δεν παίρνει λεφτά από τα δεκάδες sites βλέπε greek-parea, greekpromos που οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και εταιρίες ανεβάζουν τα τραγούδια για να τα κατεβάσει ο καθένας δωρεάν;;;
  • - Γιατί η ΑΕΠΙ δεν παίρνει λεφτά από τα εκατοντάδες κανάλια του youtube που ανοίγει ο κάθε κακομοίρης και το παίζει μάνατζερ… και ανεβάζει τραγούδια ακόμα και σε πρώτη μετάδοση και βάζει διαφημίσεις στο κανάλι του και μετράει τα views και το παίζει μάγκας;;;

 

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΠΙ;;;;

 

Μόνο στα Ραδιόφωνα κάνεις μαγκιές; Μόνο στον παππού που έχει περίπτερο και ακούει μουσική για να περάσει η ώρα του; Μόνο στον ταβερνιάρη που ακούει τραγούδια όσο ψήνει την μπριζόλα;;

 

Αγαπητοί φίλοι που διαβάζετε το κείμενο… Το ξέρετε ότι η ΑΕΠΙ σας βρήκε δουλειά;;;; ΝΑΙ είναι αλήθεια. Η ΑΕΠΙ ζητάει συνεργάτες στην Ελλάδα με προσόντα… 1) απολυτήριο Λυκείου, 2) Εμπειρία και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση πωλήσεων και εισπράξεων 3) Αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και δέσμευση για το αποτέλεσμα και φυσικά, οι συστατικές επιστολές θα εκτιμηθούν… Δείτε εδώ -> ΑΕΠΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

 

 

Δείτε και τα οικονομικά στοιχεία της ΑΕΠΙ για το 2012…

Ξέρετε τι μας κάνει εντύπωση στον πίνακα που ακολουθεί;;;

Ότι μέσα από τόσες συναυλίες που γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, η ΑΕΠΙ τιμολόγησε 1.156.062 Ευρώ… ενώ από τα Ραδιόφωνα ΚΑΙ Τηλεόραση, τιμολόγησε 7.086.859 €

Από ποια Ραδιόφωνα άραγε, η ΑΕΠΙ βρήκε τα 7 εκ. Ευρώ;; Ποια είναι τα κορόιδα που πληρώνουν;

Η Ελλάδα έχει 1 εκ. Ραδιόφωνα… Τα παράνομα ξεπέρασαν τα νόμιμα…

Να πας να τα πάρεις από τους παράνομους τα πνευματικά σου δικαιώματα ΑΕΠΙ.

Δεν θα πληρώνουνε οι νόμιμοι τα κερατιάτικα!

Δείτε αναλυτικά -> ΑΕΠΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Δείτε επίσης και πόσα παίρνει κάθε μέλος της ΑΕΠΙ. Ποιοι είναι αυτοί οι 79 που παίρνουν πάνω από 50.000;;;

-Στατιστικά στοιχεία διανομής πνευματικών δικαιωμάτων σε Έλληνες δημιουργούς μέλη της ΑΕΠΙ για το 2012:

Έως 1.000 ευρώ έλαβαν 6.736 μέλη

Από 1.000 έως 5.000 ευρώ έλαβαν 1.005 μέλη

Από 5.000 έως 15.000 ευρώ έλαβαν 414 μέλη

Από 15.000 έως 50.000 ευρώ έλαβαν 221 μέλη

Πάνω από 50.000 ευρώ έλαβαν 79 μέλη 

 

Φίλοι που έχετε Ραδιόφωνα ή δουλεύετε σε αυτά. Ίσως δεν πρέπει να πληρώνετε καμία ΑΕΠΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ από ό,τι φαίνεται!!!

Τσάμπα υπάρχει. Υπάρχει επειδή υπάρχουν τα Ραδιόφωνα που φοβούνται από τις απειλές περί δικαστηρίων αν δεν πληρώσουν τα πνευματικά δικαιώματα. Άμα κλείσουν τα Ραδιόφωνα η ΑΕΠΙ θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Έχει στήλει ανθρώπους στα δικαστήρια. Ανθρώπους μεροκαματιάριδες που έχουν Ραδιόφωνο και δεν έχουν ούτε ψωμί να πάρουν σπίτι τους. Και πάνε οι καημένοι στα δικαστήρια και τους περνάνε για εγκληματίες.

 

Ξέρετε πόσα λεφτά πέφτουν κάτω από τα τραπέζια μεγάλων Ραδιοφώνων; ΕΥΡΑ και ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

Για αυτό παίρνουν τηλέφωνα στα Ραδιόφωνα οι δήθεν μάνατζερ και οι δήθεν δισκογραφικές και λένε στον Διευθυντή ή στον υπεύθυνο προγράμματος "ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΔΕ... ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ;;; ΠΑΙΞ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ) ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ". ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΩΡΕΕΕ;;;; Το τραγούδι που την ίδια στιγμή το ανεβάζετε οι ίδιοι στα τσιράκια σας youtube και στα greek parea; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ!!!

 

Αν το πάτε έτσι... τότε τα Ραδιόφωνα, για να παίξουν έναν καλλιτέχνη, να ζητάνε 200 ευρώ το μήνα για τα πνευματικά δικαιώματα, που εξ' αιτιας του θα πρέπει να πληρώσει το Ραδιόφωνο στην ΑΕΠΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!

Θα επιστρέψουμε με νέο κείμενο και περισσότερες αποκαλύψεις σύντομα.

 

Τιμολογηθέντα πνευματικά δικαιώματα για την περίοδο από 01/01/2012 - 31/12/2012:

Τμήμα δημόσιας εκτέλεσης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΣΑ

 

                            ΠΟΣΟΣΤΑ

 

ΧΩΡΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

12.714.761,99 €

60,65 %

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

929.775,57 €

4,43 %

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

1.156.062,23 €

5,51 %

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΩΡΟΙ

1.563.418,96 €

7,46 %

ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

4.214.058,09 €

20,10 %

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ

387.127,94 €

1,85 %

ΣΥΝΟΛΑ

20.965.205,32 €

100,00 %

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 19:27
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto