Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Συνέλαβαν αστυνομικό φρουρό γνωστής δημοσιογράφου. Κατηγορείται για δωροληψία

Στα χέρια ανδρών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσε αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, αποσπασμένος στη φρουρά γνωστής δημοσιογράφου για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 43χρονος Υπαρχιφύλακας, ο οποίος το προσεχές διάστημα αναλάμβανε υπηρεσία προστατευτικής φρούρησης γνωστής δημοσιογράφου, απαίτησε από την ίδια, χρηματικό ποσό 100 έως 200 ευρώ μηνιαίως, επικαλούμενος ψευδώς ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και ότι η διαδικασία αυτή είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη.

Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η ημεδαπή παρέδωσε στον Υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες (09-08-2014), το πρωί. Ο Υπαρχιφύλακας συνελήφθη από αστυνομικούς, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και στη κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Από την ανωτέρω Υπηρεσία διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto