Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Μπαίνει τέλος στο έγκλημα. Οι 7 σφαίρες, τα Αναβολικά και τα 800 Ευρώ

Νεότερη Ενημέρωση

"Ο Κώστας με έπιασε απο τον λαιμό και ο φίλος μου φοβήθηκε, πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε 7 φορές!"

Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης, της διπλής δολοφονίας στη Μάνη τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο οποίος παρουσιάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ομολόγησε όλα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο 19χρονος φίλος του ήταν αυτός που σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη, με μια καραμπίνα που είχε πάρει από το σπίτι του και την είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν είχαν σχεδιάσει το έγκλημα υποστήριξε στους αστυνομικούς και είχαν μαζί τους το όπλο γιατί φοβόντουσαν τα θύματα επειδή ήταν ιδιαίτερα σωματώδεις.

Εξηγώντας τα κίνητρα της δολοφονίας, ανέφερε και ο ίδιος ότι ήταν οικονομικά και συγκεκριμένα ένα χρέος μόλις 800 ευρώ για αναβολικά χάπια τα οποία είχαν προπληρώσει στα θύματα αλλά δεν τα είχαν παραλάβει.

Πως έστησαν το ραντεβού του θανάτου

Ο 19χρονος περιέγραψε πώς έστησαν την παγίδα στον σύμβουλο διατροφής Κώστα Σγούρο. Επειδή ήξεραν την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα, του τηλεφώνησαν τη νύχτα της Δευτέρας και του είπαν ότι είχαν βρει ένα καλό αυτοκίνητο για να αγοράσουν και ήθελαν τη γνώμη του.

Το ραντεβού κλείστηκε και ο Κώστας Σγούρος πήρε μαζί του και τον Γιάννη Κομμάτη ο οποίος είχε κι αυτός γνώση για τα αυτοκίνητα. Όταν έφτασαν στο ραντεβού, ο 19χρονος του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τον είχε καλέσει και του ζήτησε να του δώσει τα αναβολικά που είχαν συμφωνήσει. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και όπως είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ο Κώστας Σγούρος τον έπιασε από το λαιμό. Τότε ο φίλος του φοβήθηκε, πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον 19χρονο, έριξε επτά πυροβολισμούς. Αμέσως μετά επιχείρησαν να εξαφανίσουν την μοτοσικλέτα του θύματος στα στενά δρομάκια της Καλαμάτας. Ο δεύτερος νεαρός που παραδόθηκε τα ξημερώματα, έως το πρωί της Πέμπτης δεν είχε ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται πως πήρε μέρος στο φονικό. Πάντως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι νεαροί οι οποίοι πήραν μέρος στο διπλό φονικό ενώ έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές προσαγωγές.

Όπως έγινε γνωστό ο ένας από τους δύο 19χρονους είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας ενώ το όπλο του εγκλήματος ανήκει στη μητέρα ενός εκ των δραστών.
Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Την ίδια ώρα εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων στην ενέδρα και τη δολοφονία, κανένας από τους οποίους δεν είναι πάνω από 21 ετών.

Τέλος, οι Αρχές βρήκαν το σκουτεράκι με το οποίο είχαν μεταβεί οι δύο φίλοι στην Καρδαμύλη, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί τους. Πιθανότατα αυτό είναι και το μέρος όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου, καθώς, στο σημείο έχουν βρεθεί και κηλίδες αίματος.

Πηγή: kontranews.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto